Duktig jag!

Idag har jag då legat i minsann.. Sov hos syster i natt också, vaknade å va pigg som tusan vid nio. Låg ändå å läste en stund, sen blev jag less.
Klev upp å insåg att nu blire städa av! Så jag dammtorka, skura, puttsa, damsög å hade mig. Vattna blommorna å tvätta, hängde tvätt.. Så kommer hon hem å klagar nu, så åker hon på kokstryk ;)

Sen blev de lite lunch, åkte å tanka sen hem te mamma och pappa. Å nu sitter jag här!
Solen lyser jättefint ute, blåser lite tråkigt nog men det är så fint. Å snön smälter! Det är ändå bäst av allt.. Längtar till ballerinaskor och ingen jacka, less på att klä på sig som en knubbsäl bara för att man ska iväg en liten sväng.

Vill baka, inte äta det bakade utan bara baka! Men känns onödigt att baka å sen bara låta det stå, då e det bättre att skippa det hela.
Men hörrni, ni får ha en super dag! image4För det tänker jag ha!

Pussåkram

Tycker om dig! Mest.. Å det börjar närma sig så man kan säga snart ;) Längtar!

Tänka, undra, försöka förstå

Inge bra att inte ha något att göra. Helst inte när jag har som myror i kroppen.
Försöker mysa ner mig i soffan, men liksom går inte. Ligger bara och tänker på allting. Precis allting ploppar upp, hinner som inte tänka klart det ena innan det andra tränger sig fram..

Tänker på allt! Eller mest egentligen på allt som hänt. Inget speciellt har hänt nu, inte det. Men typ sånt jag gjort, eller inte gjort. Ni vet en sån gammal tant som sitter å tänker tillbaka å berättar om saker hon varit med om. Precis så känner jag mig nu. Fast jag inte har så mycket att berätta.
Inte för att jag saknar det som varit, utan saknar mest människorna. Ångrar ingenting jag gjort, men kanske hade kunnat gjort annorlunda på nått vis.

Varför är det så lätt att va efterklok? Varför tar man inte vara på det som är just nu, istället för att snabba sig igenom allt bara för att man bara inte orkar njuta å ha de bra för stunden!

Tänk om man bara för en stund kunde vara som ett barn. Se genom ett barns ögon, det lättsamma. Dom ser inga hinder. Dom ser egentligen bara sig själv, inte omvärlden. Världen för dom är dom själva. Va skönt det vore.
Eller på något vis skulle det va skönt att för en stund se sig själv uppifrån, utifrån. Se vad andra människor ser när dom ser mig. Vad ser folk egentligen? Hur uppfattar folk mig?

Jag är hur nöjd som helst just nu med allt känns det som. Det kan bara bli bättre och det känns som att det går åt rätt håll.
Hade jag fått, hade jag absolut inte spolat tillbaka tiden. För det som varit, är jue jag. Spolar jag tillbaka och ändrar det jag kanske är lite missnöjd med. Blir det jag då? Eller blir det jag i ett bättre jag? Eller blir det sämre bara för att man ändrat det dåliga?

Sitter jag å feberyrar?

Och nej jag är inte deppad, jag är inte lessen, arg eller så. Jag är jue glad med fjärilar i magen när jag tänker på en viss nån. Jag rent utav gillar läget just nu! Allt är som på små rosa moln och en ljus gloria runt. Jag ser framåt med ljus blick. Ser tillbaka med en ljus blick. För jag har alltid varit glad egentligen. Aldrig varit allvarligt deppad, lite små svackor har väl varenda kotte. Så jag lever lätt egentligen. Med små bakslag, som man reser sig efter och lärt sig ett och annat av.
Men lite tänka är nyttigt, lite tänka gör att man ser saker mer klart, man kanske förstår varför vissa saker har blivit som dom blivit, är som dom är.


Igen.

Blire att skriva lite. Har varit i stan nå dagar hos syster. Bara legat å jäst å haft det gott ;) Nä då, har åkt på förkylningen, varit halvdöd men börjar nu återuppstå. Så det går jue iaf åt rätt håll.

Sen chocka jag mig själv häromdagen. Länge sedan jag köpte mig ett par byxor, förutom mjukisar. Gillar inte byxor, så därför har det inte blivit.
Men så häromdagen så liksom tänkte jag till, att ett par byxor kanske skulle va bra att ha. Typ vid apu:n å så.. Jag traska iväg på stan å köpte mig ett par jeans. Jag kan inte lova att jag kommer använda dom aktivt, men jag har ett par. Så det återstår att se vad som händer med dom :P Men klänningar är nog ändå en favorit, det går inte att komma ifrån.

Så skönt känns de som, jag är klar med veckans uppgifter. Inskickade å klart! Så nu kan jag ta helg ;) Inte riktigt kanske, dyker snart upp något känns de som, som jag glömt att gjort. Men jag tror inte det?! Äsch, då kan de jue inte varit så viktigt ;)

Nu blir det dusch, täcke i soffa och en film!

Ha en superdag! Pussåkram



En perfekt dag. En perfekt du.

Skulle jue lägga in bilder.. Men har tappat kabeln, så får bli nån gång sen, eller nått :)

Ja, vad ska jag skriva. Dagen har varit så lugn å skön. Verkligen en mesig dag liksom.
Sov inte många timmar, men jag klarar mig. Fick jue prata med Dig strax innan jag somna, å fått messat med dig idag. Kan dagen va mer lyckad? Aa, iofs du hade jue kunnat varit här eller så. Men man måste va positiv. Är jue bara 36 dagar kvar ;)

Ja vad händer mer, ska snart åka å handla lite middag! Nån som har nå förslag tas det tacksamt emot. :) Enormt sugen på en kycklingsallad! Kanske får bli det kanske..

Skriver mer sen eller nått!


Pussåkram.

Å ni? Jag längtar.. ♥


Vänta.. HATA VÄNTA

Allt känns så bra. Allt känns verkligen så där jättetoppen! Nu är det bara denna jävlarns väntan, hoppas april gå skitfort, så där fort så man blir förvånad att det redan är slut..
Men det gör den säkert, hoppas jag! För längtar jättemycket, tycker så grymt mycket om dig! Har jag skrivit det förut? Nämen, konstigt ;) Men vissa saker måste sägas, så de liksom inte glöms bort, eller nått.

Ja vad mer ska skrivas, att det snart är en ny vecka. Allt är som vanligt. Äsch, orkar inte skriva nå mer just nu. Hörs sen, eller nått :P

Se där..

Den här påsken har jue varit riktigt nice, hittills iaf :)
Gårdagen va riktigt bra, jag trivdes! Dålig mottagning men :P Det är sånt man får ta ibland! Å dagen idag har varit skön, va ute å gick. Gick te pappa som satt ute på sjön å fiska. Så jag fiskade lite jag med! :) Kallt va det så jag frös som fan! Fick jag nån fisk? Det kan va osagt! ;)
Ja just! Jag gjorde en tårta idag också.. Riktigt fin blev den, med jordgubbar på. Smakade den dock inte men, dom sa den va go  :)

Kvällen ikväll blir lugn som en filbunke, lite softa pysa å mysa. Inget märkvärdigt med andra ord.
Blir kanske lägga in lite bilder sen, några så där.. :)

Pussåkram. Ha en bra lördag!

Super..

Ville bara skriva. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Ska strax åka iaf, blir en ute dag idag, å ikväll ;)

Ha en superhelg!

Pussåkram

Tycker om dig mest!

Påsk!

Så är det.. Nu äre än en gång påsk. Har jag nån påskkänsla? Icke.. Men den kommer, vare sig man vill det eller inte.
Varit på skolan idag, tog lite blodtryck å så! Va riktigt skojjs.. Känner att jag är helt inne på rätt linje, det är det här jag vill hålla på med! Kanske inte som uska, men inom vården iaf! Jag trivs å suger åt mig allt som sägs! Intressant!

Vad mer har jag att skriva, hm. Inget! Dagen har varit så lugn så. Såg några påskkärringar på stan, dom e jue så söta. Ska skaffa mig en påskkärring :P Eller nått.
Blir färga håret sen, får se hur de blir! Om jag vågar visa mig nå mer denna helgen :P

Ha en jättebra påsk gott folk! Lär jue säkert skriva nå mer men..

Kram!

Du..

..är nästan bäst. För bäst är jue jag. Så du är nästan. Men väldigt perfekt ändå ;)
Precis pratat i telefon med "dig". Trevligt som alltid! Det är tur du håller nedräkning så vi har koll på det hela ;) Tycker om såå ♥

Blir sängen snart och skola imorgon! Känns som om jag har tio tusen olika tankar som kör runt i huvudet på mig. Å alla vill ha samma uppmärksamhet! Det kallas jobbigt.. Men dom e positiva. Alla tankar!

Sov så gott. Hörs imorgon. Pussåkram


Gladskit..

Hela jag är glad. Inte glad.. utan... Lycklig! Ja lycklig e jag.. Går som på såna rosa små moln!
Men en sak tycker jag e lite konsig på nå vis.
Hur kan nån som är långt borta kännas så nära? Betyda så mycket. Medans dom man har här, kan kännas så långt ifrån fast dom är nära? Svamligt..
Men så är det iaf, å jag längta som tusan tills vi ses. I mängder! Fast jag tror dagarna liksom jävlas, känns som om dom myrstegar sig fram. Men så länge de går framåt så är jag nöjd! Fast får gärna gå liiite fortare. Tack!
Tycker om ♥

Dagen idag känns jobbig.. Har lite uppgifter kvar som ska in imorgon. Har som tappat suget känns de som. Har jue annat i tankarna som känns mycket bättre ;)
Men det går! Första två månaderna har jue gått så tokfort, så resten får gärna gå lika snabbt. Jag vill bli klar nån gång! ¨

Va något jag skulle skriva, men glömde.. Senil, jajamän! Men det kommer, får väl skriva de senare eller nått..

Ha en superdag! Det tänker minsann jag ha! Pussåkram


Väntar..

Kärlek och snuva går inte att dölja.
Så sant som det är sagt du! :P Sitter på biblioteket och väntar på att Tina ska ringa och säga att jag kan komma. Hon fyller år. Så; Grattis Tina!  ♥

Ja, annars e allt som vanligt. Dagarna rullar på, snart e det påsk. Vad händer? Ingen aning, men de brukar alltid lösa sig på ett eller annat vis :) Vi får väl se...

Men nu har na ringt. Långt skrivet blev de inte, men litegrann iaf :P

Ha en bra dag och kväll så hörs vi! PussochKram ♥

Söndag..

Igen! Jäkla veckor att gå fort, men jag klagar inte! Fort ska de gå, sen kan de få sakta in där i början av maj nå dagar sen kan de få gå fort igen :) Tycka!

Ja helgen har varit kanoners, te Sundsvall en sväng igår. Köpte inget onödigt! Eller kanske, jag köpte mig en nopp-maskin. Kärring? Jag? Kanske, men den va super! Fatta mycket kläder man har som blivit så där fult noppiga. Fram med min lilla maskin, brum så e det klart! Som nytt. Rekommenderat köp vill jag lova.

Ja sen så.. Har helgen bara varit super ändå! Pratat massvis med "dig" å det gillas. Hm, tagit det lugnt i allmänhet. Ska på kalas idag, förresten! Mycket skojjs, tror jag? Aa, men klart det blir.. Får jue träffa tjocka släkten!

Vi hörs! Bye

Tycker om ♥

Jag glömde!!

Jag fick mig jue ett litet sms igår. I stora drag stod det "30% på valfritt klädesplagg". Jag nappade! Handlöst!
Två plagg blev det iofs, två klänningar. En orange och en brun. Jag? Klädlös? Ja, jag tror jag är en släng av det ;)

Men hallå, vem skulle inte nappa på ett sånt erbjudande? Ja precis, jag e jue inte ensam om det direkt :)

Nu blire kokt ägg med kaviar! Lunch, glömde äta frukost innan förresten, blev fast här :P Pussåkram

Ska börja med att berätta...

..att jag är den mest lätt-på-lurade människan på denna planet! Allt som är gratis, nästan, går jag med på. :)
Jag kom fram till SJ, bokade mina biljetter, gick finnemang. Han sa två gånger hur jag hade bokat, visste han att jag var trög eller? Tydligen..
Iaf, så:
"Han; Har du SJ kort?
Jag: Vad är det?
Han: Det är så här, Blablabla, blablabla, sen kan du använda dom poängen i bistron..."

Det va nog det jag föll för, att det gick att använda i bistron. Så japp, nu e jag medlem på något vis på SJ, så nu jäklar blire resa av!

Nä, nu blir det frukost och lite nytta gjort! Hörs under dagen...


Jag ljög innan...

Det gjorde jag. För den här dagen har jag inte alls haft det bra :P
Datorn jävlas, internet la av. Jag försökte fixa, det funkar men hänger sig. Jag fixar lite till, inget funkar.
Men nu funkar det. Så lite duktig e jag, fast jag va färdig att slänga ut aset genom fönstret. Tur den är lätt :P

Så iaf.. Har fått.. Vad heter då man inte kommer på vad man ska skriva? Skrivkramp? Nää.. Jag vet inte, nått lär jag komma på..

Jo just, har precis ringt SJ. Det va nå fel så det gick inte att komma fram. Nått som e emot mig idag? Nått? Jag tror det fasen :)

Ska försöka mig på det igen, sen fortsätta försöka fixa till det som inte vill sig på datorn! Tänk om man var hajj på datorer, vilken dröm!!


Ingen rubrik..

Nä idag rubrikstrejkar jag.. Vet inte vad jag ska skriva där egentligen? Lika mycket värdelöst som jag skriver här kanske? Haha, brukar jue bli det..

Nä, det får inte bli nå inlägg idag som är av mening. Inte just nu iaf. Kanske senare när jag kommit på nå supersmart!

Men jag får önska er en alldeles jättebra dag. För det tänker minsann jag ha :D

Kram å hej.

Jo just det, nu skriver jag om dig. Så du vet att jag nämnt dig ;) Haha.. Men jag längta!
Tönt? Jag? Ohhh jaa.. :P

Dyngscirkel

Det håller jag på med just nu. Vad det är? På ren svenska: Jag ska helt enkelt rita upp en ring å inse att jag har väldigt likadana dagar. Nästan likadana rutiner, nästintill tråkiga dagar. :)
Vad uppgiften egentligen innebär? Att man ska kolla, analysera, se vad som kan göras annorlunda, vad som man förbättras för att man ska må bättre.

Men jag mår bra, fast jag har likadana dagar numera, nästan. Så mår jag så bra. Jag vet inte om jag haft det så bra som jag har det nu nångång innan? Det är skitsamma, om jag haft det. Men jag lever som bäst just nu känns de som. Å bättre läre bli! Om jag själv får bestämma. Å denna gång får jag det, säger vi ;)

Är mysväder ute, solen skiner. Så får bli en liten promenix sen för att röra på fläske lite. Är skönt. Sen blire lugnt. Lugnt som tusan. Blir nog datorn igen, har det man gör vid den.

Ha en bra dag. Kram å hej

Tokfort..

...har denna dagen gått. Den har bara rullat på, snabbt som tusan.
Hade sketaroligt på skolan idag, kasta runt varandra i sängarna igen, ja jisses. Vissa ska va glada att dom inte åkte i golvet ;)
Men det va roligt, skratta som tok när vi höll på :P

Men nu e det kväll igen, nästan natt. Jag börjar bli trött. Litegrann så där lagomt att man kan sitta uppe ett tag till iaf :)
Kvällen har varit trevlig, som vanligt numera! ;)

Nu blire logga ut och maila uppgifter! Men ni får sova gott! Kram å hej

Lite så där.. konstigt :)

Ja alltså, jag är jue en väldans morgontrött människa.. Inget jag är glad för, för skulle va nice att vakna pigg liksom. Så morgon och jag är inte ett bra team, vi drar helt enkelt inte jämnt.
MEN, nu har de liksom förändras. Eller det är inte rätta ordet, men det har  blivit, snett. :) Jag somnar sent och när klockan ringer, ja då är jag pigg. JAG VAKNAR PIGG. Ja jisses, hör inte till vanligheterna. Men det är såå skönt.
Så det jag ska komma fram till, att helgen har jag inte sovit mycket. Det kan jag inte skryta med alltså, klev upp sex igår morse. Somnade seeeent som tusan inatt. Men jag är såå utvilad. Det kan bli tokigt. :) Men glad e jag för det.

Just gjort mig klar för skolan. Blir en snabbis-dag. Ett till fyra, så lär jue inte hinna slå ner fläsket så slutar vi. :)

Ja just det, bio. Jag vill fortfarande gå på bio! Men ingen att gå med, å inget att se. Inte så bra. Men hör på denna, jag ska få se Råttatouille, med sällskap. Haha, me längta. Haha.

image3

Nä nu måste jag bege mig, men ni får ha en superdag! För det tänker jag ha.. Bye

...måste få skälla lite...

...vissa människor verkar jue tänka med sin bakdel, nej inte bakdel utan med arslet. Å vad dom har huvudet till, det är inget. För det finns bara där för synskull, för det är totalt tom där inne. Ekar!

Och människor som ljuger, varför finns dom? För mening, för vissa ljuger jue om allt. Då måste jue hela deras liv vara en lögn? Eller?

image2

Å nu ska jag tillägga något lite mer glädjesamt.. SOLEN LYSER! Snön tinar, det rinner vatten...  Lite glad, men ändå arg. AS! Men solen lyser ;)

Nytt inlägg.. Jajamän!

Inte så mycket att skriva. Tror jag..
Har jobbat i helgen, har faktiskt varit riktigt roligt. Träffat jobbarkompisarna igen. Hehe, ja jisses. Mycket skojj kan hända även där :P

Sen är det segt, är super trött. Är nog en förkylning som ligger å lurar å vägrar bryta ut. Attans skit. Har jue inte tid att sjuka ner mig nu jue. Nej icke. Framför allt inte ork att gå runt att va seg, bryt ut, bli sjuk, frisk snabbt. Mitt motto :P

Ja imorgon blire stan och skola igen. Trevligt. Roligt att träffa dom igen :) Igen? Va jue bara lite över en vecka sen sist, men ändå :)

Blivit fint väder igen, lite snöslask har väl ingen dött av? Iaf inte när solen lyser lite och det droppar ifrån taken. Det går åt rätt håll :D Vååååår!
Vad är det med mig? Jag brukar inte sjunga för våren, jisses.. Blivit galen? En släng ditåt..

Nu blire soffan, telefonen å Ztv. En mycket bra kombination!

Pussåhej

Ja idag..

..kan jag lova att jag vädrat plånboken rejält! :)
Haha, hittat massa roligt nytt skoj :) Det är tur jag ska jobba i helgen så jag får mig lite pengar :P
Dagens inköpt :
- Ny väska. Inte behövligt, men den verkligen skrek att jag skulle köpa den. Mycket fin, enligt min åsikt :)
-
En klänning, rödaktig. Ja jag längtar fortfarande efter lite vår :)
- Ett träd, att hänga smycken på.
- Och då givetvis köpte jag lite smycket :)
-
Hm.. Va det nå mer? Jo just tusan, en tröja
- En kjol.

Ja, det blev litegrann. Men det va mycket rea. Å vad tycker man om sånt? Ja man klagar jue inte över att det är billigare direkt.
Men en sak kan jag klaga på, å det är kassörskorna, eller hur stavas det? Dom är otrevliga till tusen i Östersund. Försökte le å va lite trevlig. Men inte ens det funka utan det va sura miner.

Så måste jag bara tillägga, sista raden. Att liksom det känns som det vänt. Nu är jag glad igen! Glad som tusan, lycklig? Ja, kanske till å med det :) Men känns bra! Tack för det :)

Nu blir det middag..

Trevlig helg. Kramåhej


Vår. Nu tack!

Vill jue ha vår, med solen som skiner, snö som tinar å bilar som skvätter vatten..
Vill iaf ha det två första. Men vad händer när det startade så fint? Det blåser så håret står åt ett håll å man ser flintskallig ut på andra sidan. Det yr snö så man inte ser nått. Låter jag förbaskat positiv va? HAHA... Jag är faktiskt positiv, jätte positiv. Men liksom, vissa grejor sänker en, en aning :)

Men det blir nog bra snart, hoppas jag. Vi kan kalla detta en övergående fas, eller :)

Snart helg igen, veckorna går jue så fort! Hinner jue inte med, eller jag hinner med, men skulle för tillfället behöva två dagar extra varje vecka, eller tre uppgifter mindre. Bara att välja du som bestämmer. Gud eller nått :P
Men imorgon blire östersund, lite shoppa. Lite så där softa, äta en munk ska jag göra med.

Men för att få shoppa, måste man slita!

Hörs! Pussåkram

Har ingen bra rubrik... Men vad spelar de för roll? Egentligen..

Ja vad säger man, mycket chockar en, Men vissa grejor är som att dom chockar en så man trillar av stolen. Eller nått :P Men man är väl stadig, så man trillar jue inte så lätt. Bör tilläggas ;)

Veckans uppgifter är som gott..Inte klara. Nej! Vad är livskvalité? Hälsa? Ja säg det den som vet, sånt måste man jue vara djup för att kunna tänka till om. Men sån är jue jag ändå :P

Blir stan sen. Bio ikväll? Vad går det? Inte en blekaste. Verkar bara va dynga.Men jag vill se Råttatouille. Men ingen vill se den med mig. HAHA, förklarligt kanske?
Får bli en promenix, å sen soffan. Lika bra det. Å kanske mer behövligt! :)

Ha en bra dag gott folk.

Å just det, det är så där jätte fint ute. Solen skiner å så. Mysigt!

Måndag...

Å jag är hemma. Skönt, har just börjat med veckans uppgifter, är en hög. Men lär nog gå bra. Är trött som en gnu eller nå :P Var vaken länge! Inte bra, tur jag inte ska iväg nå idag, då hade jag väl däcka eller nå. Känner mig på riktigt gott humör också förresten. Vettitusan vad det är. Men känns som... Glad hela jag. HAHA. Ajja, kanske börjar bli galen? Kanske. Nu blire fortsätta med uppgifterna. Lär nog skriva mer idag. Har ju bosatt mig vid datorn idag så. :P

Dåligt...

..humör som tusan har jag varit på idag. Vet inte varför. Vaknade egentligen på rätt sida, sen klev jag upp. Å då va de som om nån kasta om mig till fel sida. Eller nå :P

Men de löste sig, ut å gick. Sen va de dåliga som bortblåst!
Måste bara tillägga, att jag gick med våran hund. Å hon är knäpp! Totalt knäpp. Kommer Robin å kör, å vad gör hundfaan som sitter så prydligt bredvid mig? Jo hoppar framför bilen så han får nita för na.. Tokhund!! haha..

Nu är de en vecka utan skola, känns konstigt på nå vis att jag inte ska ner?! Blivit van att nån dag varje vecka ska de bli ett besök där. Men inte nu :) Hehe, har iofs det jag gör ändå. Tusen uppgifter :D

Sen måste jag bara skriva, att de kan va konstigt ibland. Nån man liksom inte gillar, gillar man. Å nån man liksom har gillat. Blir man tokless på. Mysko :D Haha..

Nu ska jag dö av ett tag till. Söndag=Dödag. Inte sant?

Lördag...

..är det idag.. Å måste säga, att det har varit en riktigt riktigt skön lördag. Sova länge, klev upp gjorde mig klar å åkte te stan. Fikade frukost/lunch med mamma å syster! Mysigt!

Sen blev det gå å kika affärer. Köpte en röd jacka/kappa. Jättefin! verkligen en sån jag letat efter, så nu e jag nöjd. Den e sååå fin :D

Ikväll blire lugnt, lite mys framför melodifestivalen, får vi se sen :D
Imorgon blire kanske sundsvall å kika lite, bara kika ;) inte köpa.. Kanske köpa, men mest kolla :P haha, sånt håller jag aldrig. Men det lät bra :)

Ha en bra lördagkväll.. Kramåpuss

RSS 2.0