Ny vecka

Jag brukar alltid snooosa ungefär fyra fem gånger varje morgon. Dra mig upp vid tio i sju och vara så enormt jävla trött att jag knappt ser ut för att ögonlocken trillat ner.
Men imorse när klockan ringde tjugo över sex, så var jag pigg! Pigg! Det är sjukt, det händer aldrig. Jag var pigg och hungrig. Så nu är klockan tjugo över sju, jag har varit klar sedan klockan sju, så jag sitter bara och jäser. Rätt skönt faktiskt, slippa stressa. Men tro inte nått annat än att när klockan är tjugo i åtta så är det jag som flyger runt som ett tok för att hitta allt :P

Ha en jättebra måndag! Det ska jag ha.

Söndag.

Hatar verkligen söndagar. Tror det är lite så att man vet att helgen är över då söndagen kommer.
Daniel sover än, själv så vaknade jag vid tio. Kände att det va lika väl att kliva upp, istället för att tvinga mig att somna om, blir bara tröttare då :P

Händer egentligen ingenting idag, det blåser och regnar ute. Annars va jag sugen på att traska upp i spåret och gå en sväng. Men trist när det är sånt här väder. Hm, ajja. Det löser sig. Daniel jobbar ikväll, så det betyder att dagen blir väldigt lugn. Käka lite middag är väl höjdpunkten på denna dagen :P

Nu tänkte jag ta mig uppför trappan och lägga mig i soffan och läsa boken jag börjat på. Den är så sorglig på ett underligt tragiskt vis. "Maskrosungen". Blir nästan lite förbannad när jag läser den. Samtidigt somd et är så tragiskt. Läs den om ni "gillar" att läsa självbiografier :)

Hörs kanske senare.

Ha en riktigt fin söndag!

Tjosan

Hallojsan.
Har egentligen inte tid att skriva, då jag just nu skulle ha varit halvt iväg ut genom dörren. Men jag har aldrig kommit sent hittills, så det ska jag inte behöva göra idag heller :)

Allt är lugnt i detta småland. Kallt som satan när man kliver upp, så massvis med kläder på. Sen så när man slutar vid fem, så är det så varmt så man svettas bort :P

Nu så har jag denna dagen kvar, sedan helg. Bio och middag på Kina ikväll?! Tror det. Imorgon blir en mysdag. Daniel ska iväg och fiska, så jag tänkte bara va hemma och slappa på :P

Ha en jättebra dag. Pussåkram



Tack så jättemycket Cattis! Hoppas allt är bra med dig

Bitterfitta

Nu kommer jag verkligen att låta som en bitterfitta. Men det tar jag!
Jag hatar verkligen att sopsortera, det ligger grejor överallt som ska iväg, man glömmer alltid att ta med det och tar man med det kör man runt med skiten i bilen några månader innan man kommer ihåg att det ska iväg. Sen så när man äntligen kommer ihåg att lasta av det, då är dessa jävla gröna container (hur fasen stavas det?) fulla. Det är grejor utanför och dom är sprickfärdiga..
Varför ska vi då jävla med detta då kommunen inte sköter sitt? Sen ska man sortera allt, men det är omöjligt för dom som inte har bil. Eller hur gör ni som inte har bil?
Problemet i detta är egentligen att ifrån första början är jag jue senil som inte tar med det och sedan inte kommer ihåg att tömma av det. Jag har bil och körkort så det är lugnt. Men jag är lite lätt upprörd :P

Sen så skulle jag till Maxi och handla. Kvart över sex ratta jag in bilen på parkeringen som är totalt tom. Maxi helvetet brukar stänga sju på helgen. Men icke numera, för nu stänger dom sex. SKITAFFÄR.

Nu ska jag gå och få mig en kram av en dränkt Daniel (han ramla när han va å fiska)

Ha en fin kväll

Lite uppdatering

Vi byggde ihop sängen igår. Har så jävla ont i ryggen idag :P Skitsäng, eller madrass. Men är jue inte van att ha en madrass som inte är utsliten.
Sängen är vi jättenöjd med, fast är inte van sänggavel för jag slog i tårna i den igår så har fasiken ont idag :P
Ni kan få en bild på sängen, väldigt mörk bild dock. Men alltid något :)



Sen så måste jag jue visa vårat otroligt vackra träd. Klippte den det i våras och halva trädet överlevde :P

 

Avundsjuk? :P

 

 


Städardag

Ja då va det min lediga dag då :) Vad har jag gjort? Varit på IKEA och käkat frukost, sen så åkte Daniel till Växjö med en jobbarkompis för läkarundersökning så jag har suttit här. Har hängt lite tvätt och kört igång en till maskin. Hatar verkligen att tvätta, eller tvätta är väl ingen fara. Men hänga skiten sen och vika det. URTRIST. Men det är sånt som måste göras. Så inget att klaga på egentligen :P

Ska försöka stryka lite gardiner och sätta upp nya lite överallt. Gillar att byta gardiner :) Göra lite höstfint.

Vi hörs lite senare. Pussåkram


Min födelsedag

Så, va min födelsedag till ända.. Dagen har varit super fast jag saknat mina nära och kära. Saknar er!

Sov så gott. Pussåkram

Freeeedag

Nu så är det helg. Är helt slut i huvudet, fast det har varit en lugn fredag. Oftast är måndagarna stressigt som fasen och fredagarna lugna :)

Nu tänkte jag strax färga håret, sedan får det bli kura i soffan. Se när Daniel kommer hem, han är å fiskar med sin pappa :)

Hörs lite senare.

Snackis!

Hela jag gör ont. Hatar verkligen att vara på gränsen till sjuk. Skinnet på ryggen är så ömt så det gör nästan ont när jag tar på ett linne. Äckligt är det.
Jag har en känsla i kroppen som inte känns rätt. Nånting är det men vet inte riktigt vad det kan vara. Kan även vara bara påhitt utav mig. Men det ordnar sig nog.

I helgen är det Älmhultsdagarna. Tydligen är det då "stan" lever upp. Men mat och karuseller, folk och massa aktiviteter. Vi funderar på att gå på nån buffé-tjoffs på fredag sen va det räkfrossa nån kväll? Hade jue inte jag tackat nej till direkt :P

Iaf, så har vi nu bokat biljetter. VI SKA ÅKA HEM! Åker upp den sista november och hem den sjunde december. Så är ungefär en vecka. Längtar efter alla så det ska bli mys :)

Men det är länge dit och just nu är jag hungrig. Så det får bli en smörgås.

Sov så gott hörrni. Pussåkram


Ha en fin dag

Ny dag. Jag är halvtrött, förkylningen vägrar bryta loss ordentligt. Har enormt ont i halsen och munnen, ont i ögonen. Hatar förkylningar.

Nu ska jag göra mig i ordning, sedan åka till jobbet. Hoppas på mycket att göra idag så dagen bara försvinner iväg :P

Pussåkram

Ja ni..

Ja ni. Mobilen är nu uppdaterad och fräsch som en nyponros, så nu kan jag börja föra över lite bilder igen.
Annars så är jag trött som fasen, ont i kroppen. Blåsor i munnen. Jissar på att jag har en förkylning som vägrar släppa.. Annars är allt kanon, även Daniel har börjat känna av förkylningen. Men sånt får vi ta :)

Dagen kommer att innehålla städ och tråk. Men ett måste. På torsdag kommer nämligen sotaren och ska hanöverhuvudtaget ta sig in i denna lya så måste vi röja. :P

Nu ska jag gå å ta mig ett fotbad innan helvetet drar igång. Ha en fin dag. Bilder kommer ikväll. Pussåkram

Min väska som jag köpte i Kristianstad för ett tag sen. Jag gillar den skarpt!
KappAhl är en affär jag inte alls gillar egentligen, eller det ska jag inte säga heller. Men jag hittar sällan något jag gillar där. Men ibland gör jag mina fynd. Jag verkligen älskar kjolar och klänningar med "ballongstuk" ni vet resår nedtill. Och vad hittar jag på KappAhl? Jo denna klänning. Jag verkligen gillar den :D
Vi var jue som sagt till Malmö igår. Och varför finns det inte såna här fina apotek överallt? Såg så där gammalt ut.
Sen för att avsluta detta. Så måste jag fråga. Vad i helskottas e detta? Fem stengubbar som går i parad. Varför?


Mer bilder kommer ikväll..

För mycket vin och Malmö

Det där med det tidiga tåget? Det sket sig.. Vi tog det som gick där vid nio :P Blev för mycket vin igår och det va två knäckta men lyckliga (fulla?!) soldater som la sig efter tolv.
Upp kom vi i lagom tid, men eftersom vi sega som fasen så fick vi cykla som dårar till tåget. Kom ner typ tre minuter innan tåget skulle gå.. Men vi hann med :P

Malmö.. Ja ni, jag har aldrig varit där innan. Men jag gillade staden på ett konstigt vis. Det va inte som jag trodde, men helt klart vill jag åka igen. En timme med tåget så det är jue snabbt fixat.. :)
Vad jag kom hem med? Ett par skor, en jacka/tröja, leggins, rouge (hur fasen stavas det? ni vet, sminket :P) en borste till det, två par örhängen och.. och.. sen va det nog inget mer. Tänkte lägga upp bilder. För jag har massor i mobilen som jag vill visa. Men min mobil vill inte vara polare med datorn så det går icke. Ska sätta Daniel i arbete imorgon så han får fixa det :)

Vi cyklade jue hem och himlen va öppen. Blev så jäkla blöt. Så tänkte gå å ta mig en värmande dusch och sedan lägga mig i soffan och mysa. Det är verkligen höst nu, kallt som fasen ute och väldigt blött hela tiden. Men höst är ett gott tecken, jag fyller jue år snart :D

Ha en fin kväll

Sov så gott.

Nu har jag lite.
Jag trivs som det är nu, det gör jag. Men ibland kan jag längta tillbaka till gymnasietiden.
Skulle inte för allt i världen byta det jag har nu, till det jag hade då.. Men, saker man tänker på som man gjorde. Kan jag längta tillbaka till.
Smågrejor. Fast då va det så enormt roligt. Festerna i vår lägenhet, swyrnjakt, ostbågar och cola liggandes i soffan som vrak, städ/tvättdagar som avslutades med pommes kotlett och sås. Jag längtar helt enkelt tillbaka till lägenheten och dess tillbehör. Skulle nog gärna vilja ha en blandning av det jag har nu och det jag hade då. Tror jag..

Haha.. Vilket svammel. Men jag saknar mina kompisar som jag hade då. Som jag, kan enbart skylla på mig själv, har tappat på vägen liksom. Så bara så ni vet, ni är saknade!







Sov så gott. Nu ska jag kika tåg för morgondagen. Halvåtta, kan det stämma?! :)







MatMatMat

Är så väldigt jäkla hungrig.. Rökt fisk och potatis med kall sås till middag till det ett efterlängtat glas vin. Har varit sugen på ett vinglas sen i måndags :P Alkovarning men så är det..
Vi va och handla på Maxi innan, kommer hem. Då kommer vi på att vi hade jue ett paket ifrån H&M att hämta på just Maxi, Senil och Dement va å handla alltså. Så Daniel är och hämtar det. Spännande :P

Nu ska jag göra sås och kika till potatisen. Ha en fin kväll hörrni. Pussåkram

Surr och tjat

Så har även denna dagen rullat iväg.
Gick bra på jobbet, lagomt mycket att göra så dagen har gått fort. Är det egentlige bra att dagar går fort egentligen? Jag tycker det, vill ha helg. Vill kunna umgås med Daniel mer än vid middagsbordet sedan en stund i soffan innan han går till jobbet. Så därför gillar jag helgerna.

På lördag ska vi till Malmö, tåget får kring halvåtta, är nere vid halvnio. Så blir frukost där och lite så.. Går ett senare tåg då vi är framme vid tio, men vi ska försöka hitta oss ut till nån golfbutik. Önska oss lycka till ;) Daniel säger att han åkt buss i Malmö innan. Jag hoppas att han inte lurar på mig fel buss så jag måste bli upprörd ;)
Nä då, lär gå bra. Annars har vi jue med oss två käftar som kan öppna sig och be om hjälp om det börjar gå på tok :P

Annars då? Länge sedan jag kände så.. Men är sugen på att gå ut, dricka massor av öl och ha riktigt kul. Får dra med mig Karolina ut. Fast hon har jue gått och blivit inlagd, inte alls kul. Men hoppas på att det inte är nått allvarligt.
Vi funderar även på att åka hem en sväng i början av december, då vill jag också ut. Länge sedan jag va ut i Sollefteå. Saknar Laxfestivalen och Crusingen.
Sitter och lyssnar på Lady Gaga på Spotify, hon är bra.. Förutom en segolåt hon gjort men.. Sånt får man ta ibland..

Nu tänkte jag gå och ta mig en dusch för jag fryser, sedan ta och krypa ner i sängen. Är trött som tusan ikväll. Lär somna gott. Fredag imorgon, jag ska jobba till fem. Egentligen till fyra men jag ska stanna en timme. En timme mer eller mindre gör inte så mycket egentligen.

Sov så gott mina vänner och ovänner. Saknar er där hemma gör jag. Men hoppas på att få träffa er då vi kommer upp. Om jag får bestämma, så blir det så..

Nattinatt



Tycker om dig så mycket!
Fast jag nästan bor på andra sidan världen så trivs jag riktigt bra här nere med dig!Det är helt enkelt du och jag!


Plopp

Nu blir det snart sängen för min del. Är trött som tusan. Längtar efter Daniel, knäppt. :P Han åkte vid halvnio å jag saknar honom :) Fast tror det är ett gott tecken :P

Imorgon är det jobb! Två dagar till åtta till fem, sen jäklar är det helg. Blir nog Malmö på lördag, ner med tåget och strosa lite. Mysigt :) Eventuellt skulle vi ha Tilde?! Fick ingen klarhet i det, men det lär väl visa sig om hon är med :P
Annars tror jag helgen fortskrider rätt lugnt. Jag är ledig långhelg, vill säga jag är ledig på måndag. :) Soft :P Jobbar jue 80% nu, så då är jag ledig varannan onsdag och varannan måndag.

Nu blir det sängen. Vi hörs hörrni. Har försökt ladda upp lite bilder. Men det gick icke, datorn hittar inte min telefon, fast jag är inne i telefonen och gräver runt med bilderna, så hittar fanskapet inte varann och jag kan därmed inte lägga över bilder. Surt

Hörs och syns. Pussåkram

RSS 2.0