Birsta City

Där har jag varit idag! Himlen öppnade sig å som att hela havet vräkte ner över oss precis när vi kom dit. Så vi va som blöta sillar innan vi kom in.

Men iaf. Köpte mig ett par nya skor, en kofta, en klänning, mascara å en hårspray. Jag är nöjd!
Va lagomt med folk, ingen kö. Så, det va som lugna gatan att gå runt å kika där.
Är bara så fruktansvärt trött idag, seg som satan är jag. Så har gått runt som ett sego å dragit fötterna efter mig, men man får det :) Blev piggare när jag fick mig en räkmacka! Så god, lite mycket majonäs men, det gick att skrapa bort.

Kvällen? Får se, blir käka lite snart; kycklingfilé å klyftpotatis. Sen få kvällen va lugn som tusan, mycket Daniel å lite softa i soffan. Ska försöka komma i säng tidigt, klockfaan ringer halvsex imorgonbitti -gäspar av tanken-

Just ja, det är synd om Daniel. Han är en väldigt skadad soldat ;) Bara så ni vet! Fast tycker om dig ändå! (L)
Om två veckor kommer han upp, om han inte förvildar sig på centralen i stockholm. Är lite nervös för det men.. Har jue lovat att komma ner å hämta han om han missar tåget! :P

Hörs senare.

Denna veckan, i några ord

Då va den här veckan snart över. Har jobbat tisdag, onsdag, torsdag och fredag.
Man blir slut i huvudet av allt surr å skrik! Har varit död när jag kommit hem på kvällen/eftermiddagen. Men det har gått bra, har varit pigg på morgonen (ovanligt för mig :P)

Så vad händer annars, inte ett skit händer! Jag är ledig imorgon, blir nog en sväng te Sundsvall då! Kika runt lite, fick jue lön idag, å lite roligt att jag fått högre lön! Jag gillar, nästan tjugo kronor mer varje timme. Det är sånt som glädjer en. För det gör skillnad! 
Jobbar söndag igen, 06:45 till 21:15. Så är jag inte död efter det passet, så lär jag aldrig dö någonsin ;)

Varit enormt fint väder idag, varit van vid att det är regnigt och blåsigt så jag tog, som alltid, på mig klänning imorse. Men utanpå tog jag en varm tjock tröja. Vad händer? Jo solen steker så de fick bli ner med tröjan i min hockey-trunk till handväska.
Varför jag kallar den det? Jo för att Daniel å hans bror hade det fruktansvärt roligt åt min väska för att den är så stor (den är alldeles lagom!) Så lite pikar blev det för den!

Nu ska jag gå å lägga mig i soffan å äta ostkrokar! Me like. Ha en bra kväll


Tisdag

Så va det tisdag. Dagarna och veckorna går så fort :) Gillar!
Har precis duschat, vet inte vad jag ska ta på mig idag när jag ska te jobbet. Blåser som satan ute och regnar gör det. Har inga kläderna rena, allt är jue i väskan sen jag var där nere. Men nått hittar jag väl förhoppningsvis :)

Denna veckan blire jobb alla dagar utom lördag. Se, om man ska hitta på nå roligt då? Kanske blir så, jobbar jue tyvärr söndag morgon så nå jätteroligt på kvällen blir de jue inte ;)

Så, är det! Vet inte vad mer jag ska skriva. Har en sån konstigt känsla i kroppen, en oroskänsla. Eller en känsla som gör att jag inte riktigt kan komma till ro.
Vände och vred mig i sängen igår hur länge som helst innan jag kunde somna. Får se vad som händer med det.

Ha en fin dag och kväll folket. Vi hörs. Vi syns, kanske

Måste bara få skälla lite..

Jag kan ta att människor tycker och tänker olika. Jag kan ta, att folk har olika syn på saker och ting! Men nått jag verkligen inte kan ta, det är när folk lägger sig i andras privata saker. Det dom inte har ett skit med att göra och liksom dömer en efter det. Muttrar å har sig åt nått som inte ens har ett endaste litet skit med dom att göra.

Mitt liv, det jag gör, ska inte behöva vara andra människors problem, dom behöver inte reta sig på hur jag väljer att ha det!
Har jag valt att göra saker och ha det som jag har, då ska de bara accepteras å stöttas. Istället surar folk, ser alla "problem" som jag har. Vem har sagt att det är problem? Vem har sagt att det är jobbigt? Om det nu är det, vad har det med alla andra att göra? Är väl jag som måste fixa det ändå?

Jag har det jättebra! Jag trivs, visst! Vissa grejor kanske skulle varit mycket mycket bättre om de var lite annorlunda. Men det är som det är! Å jag har det bra ändå..

None Ohyggligt less på skitsnack och "snälla människor som bara vill hjälpa". Hjälp dom som behöver hjälpen istället för att muttra på oss som har det bra å inte har nå problem.


Hemma igen

Ja så är man hemma igen, till verkligheten liksom. Börjar jobba imorgon, känns bra på nå vis! Men känner fortfarande mig jävulska jätteny där, man vet liksom inte riktigt vad man ska göra! Men det löser sig, lär jue bara bli bättre å bättre..

Så som sagt, jag är hemma igen. Ville verkligen inte åka, men hade jue inte så mycket större val. Haft en helt jätteunderbar vecka med Daniel. Men, han ska komma upp vecka 29 troligtvis, så jag längtar redan! Bara han inte virrar bort sig på centralen i Stockholm ;) Funderar starkt på att åka ner å hämta han där! :P
Tågresan hem gick smidigt som tusan, satt bredvid en barnfamilj å en skåning satt alldeles bredvid mig, lär jue sett ut som ett frågetecken när han prata med mig. Förstod satan inte ett ord av vad han sa, han såg det också för han skratta åt mig. Jävligt!
Barnfamiljen åkte också ända upp te Sundsvall, så deras tjat på deras barn hörde man heeeela vägen! Ena ungen va toanödig hela tiden å den andra sket å kräktes som satan! Lite äckligt så där.. Japp!

Köpte ett jättefint, tycker jag, Pilgrimshalsband te syrran, silverkedja med en ljusrosa blomma! Sött. Hade kunnat tagit det själv om jag inte var så förbannat givmild ;)

Nu blir det sängen för min del, är trött å ont i ryggen efter allt åkande idag! Men jag klagar inte, hade kunnat åkt ett par vändor till bara jag fått stannat! Tycker om dig ♥ I såna mängder!

Hörs gör vi, när vet jag inte! Ha en bra natt, sov så gott.

Liseberg

Ja upp tidigt imorse blev det, klockan åtta ringde klockan! Trött som satan va jag, men upp kommer man alltid, fast man tror det är rätt kört när klockfaan piper.
Vi somnade jue inte förän typ tre-halv fyra så det va jue inte många timmars sömn som det bjöds på :P

Sen bar de av till Liseberg, blev stopp på en hästaffär (där jag kände mig rätt vilse faktiskt) och sedan lite äta innan det bar vidare te Göteborg.
Så lurade Daniel upp mig i Balder, tror fasen jag aldrig känt att jag varit så nära döden någon gång! Herregud, jag blundade hela varvet runt! Va så skraj så jag darra. Ja det gör jag inte om!

Sedan blev det massa spela överallt, Daniel höll på att spela ihjäl sig på chips-hjulet, så hade varit billigare å smidigare att gått å köpt den där påsajäveln ;) Vann han nån? Icke!

Så måste jag jue berätta att jag gjort en fläskläpp i miniformat på mig själv, lappa till mig själv rätt över munnen så huvudet flög bakåt. Läppen ömmar!

Nu blire lägga sig bakåt i soffan. Imorgon åker jag hem :(

Hörs

Igår idag

Ja då har den här dagen gått också. Lugn som tusan!

Men kanske ska dra ifrån början.
Igår så skulle vi te Daniels bror å hans familj typ vid två, men blev lite sen dit :P Blev käka sill å potatis när vi kom. Sen spela spel, ett spel som jag inte fattade ett skit av, men det verkade som att dom inte gjorde det heller :P Men jag va med Daniel för att liksom kunna förstå, men de va jue dumt, han looosa jue ;)
Efter spelet blev de grillat, å sen efterrätt. Gott som tusan alltihopa! Behöver jag säga att vi rullade när vi skulle gå därifrån? :)

Idag så har de varit så lugnt, så det varit lugnt :P
Vi spelade kubb i eftermiddags, jag förlorade. Fick ner en, men hade jue fullt upp med att försöka få ner dom som Daniel kastade ner :P
Jag skyller på att jag va hungrig, därför jag va dålig :P Men blev göra pizza sen! Vi är en jävel på att baka pizza :P

Så ikväll så gick vi te lekparken, för jag ville åka rutschkana. Men de fanns ingen! Så blev gunga istället. Skönt väder som tusan ute!

Nu blire snart sängen, ska bara se när Daniel blir arg först :P

Sov gott folket.

Skriv

Vaknade för typ 40 minuter sedan. Sovit som en stock.
Trodde dessvärre att Daniel rymt, men han va/är tydligen ute å klipper gräset.

Midsommar nu då, igen. Minns inte ens vad jag gjorde ifjol då?
Fast nå fint midsommarväder är det då rakt inte, ser blåsigt ut, är säkert kallt också. Haha, har inte varit ut men. Träden viftar så jag antar att de blåser, å nån sol ser de inte ut att va. Varför får vi ingen sommar? Varför är de bara dyngväder? Va det sommaren som va ett par dagar för nån vecka sedan? Isf va den då jävulska kort.
Nu kom jag på vad jag gjorde ifjol på midsommar, jag jobbade jue! Hela helgen, ifrån tolv till nio. Pengar blev det. Va bara typ hem å grilla, lägga sig å jobb dan efter igen. Det funkade! Då...

På måndag åker jag hem. Är i Sundsvall vid kvart i sex. Bussen därifrån går vid åtta så blir vänta två timmar, sedan går den över Härnösand så jag är väl hemma vid elva eller nått :P Lite drygt, men det tar jag!
Men det är läääänge kvar till måndag än, hoppas jag! Helgen får gärna vara lång och gå enormt långsamt tycker jag!

Nu blire lägga sig bakåt i soffan å jäsa, har en buffrade katt här som verkar fått spunk eller nått.

Ha en jättebra helg folket! Trevlig midsommar

Kyckling och... och..

Nu är jag då mätt vill jag lova. Vi har ätit kyckling gjord i ugnen och såna trekanter.. vad dom heter har jag ingen aning om. Eller jag visste, men hhar glömt. Men gott va det :P

Va å bowlade i eftermiddag. Behöver jag säga att jag förlorade? Tror inte det, för ja är då världssämt :P Sen va de en bäver som bowlade bredvid, jag fick panik av honom. Fattade inte ett skit av vad han sa, å surra gjorde han hela tiden. Daniel fick ta konversationen med han :P

Nu blire film å jäsa i soffan.

Ha en fin kväll

Sängen snart

Blir nog sängen snart tror jag. För jag är trött å frusen! Vet inte va det är, men jag fryser innifrån. Blev bättre när jag tog en snabb dusch innan middagen. Men nu e jag så kall igen. Börjar bli sjuk trodde mamma. Men de tror inte jag. Hoppas inte det iaf!
Får väl ta å lägga mig snart, kura ner å sova. Blir nog bättre då hoppas jag.
Daniel sa innan han åkte te jobbet, att de kunde kanske bli åska inatt. Jag hatar åska, är rädd då.. Skit! Bara jag somnar så brukar jag inte vakna om de börjar. Hör liksom inte när jag sover, är enormt svårväckt! Bra ibland vill jag lova.

Till veckan börjar jag jobba. Sju veckor har jag fått! Ska bli roligt att jobba lite i sommar, innan hösten å skolstarten igen. Är som lite mer socialt att jobba än när man pluggar, då jag pluggar på distans och bara träffar klassen en gång i veckan. Men de funkar som tusan det med :) Har jue telefonen om man vill nå omvärlden. Haha..
Redan en termin som e klar, känns så bra! :D Alla kurser godkända så det är bara att hugga in te hösten på kurserna då!
Vill va klar nu. Flytta å börja jobba. Lär gå fort, tror och hoppas jag :)

Måste bara skriva, att jag verkligen hatar fotboll. Finns de nå värre dynga?! Tror fasen inte det. Är jue hela tiden, överallt står det eller pratas det om fotboll. Tråk på hög nivå!

Jag vill se "Sex and the city"-filmen. Gillar serien, men är filmen värd att se? Får för mig att när de ska göras film av en serie blire bara kalopps av alltihopa. Men man måste kika för att kunna veta! Nån som sett den? Är den bra?

Nu ska jag gå å borsta tänderna, sedan blire ner i sängen.

Ha en bra natt.



None
Tycker om dig! I enorma mängder





Mysko, eller nått

Just käkat frukost, å försökt fått till kaluffsen. Det står åt alla håll vill jag lova!
Vet inte vad dagen bjuder på, Daniel skulle hämta nån matta?! Annars blire lugnt, tror jag :)

Fick nå konstigt mess i natt av "3322" Fattade inget, nån som skickat från nätet eller å glömt att skriva namn? Blev jue nästan nyfiken! Så om nu denna nån läser detta, kan du väl skriva en liten kommentar så jag vet vem du är :P
Jag? Nyfiken? Jajamän, jag är nog född så, å jag trivs. :)

Jag å hans dator går inte ihop. Vi drar inte jämt! För jag skriver fel å skit på den. Jag skyller på datorn, för inte är det mitt fel direkt. Jag tar inte åt mig :)

Nu ska jag kika runt lite. Ha en fin dag.

None



Ännu en dag å en kväll..

Tidjävul! Som går så helvetes fort.. Dagarna vara flyger iväg!
Daniel åkte för typ en timme sen. Tråkigt tycker jag, men nödvändigt är det jue :)
Denna dagen har gått så helvetes fort. Jag vaknade typ halvett, klev upp men va lite seg så fick bli nässpray å ögondroppar å ner i soffan med en filt. Sällskap av en katt så blev de jäsa lite ett tag.

Sedan åkte vi te Skåne. Haha, dom pratar väldigt underligt. Jag kunde inte höra eller förstår ett skit av vad tanten sa i djuraffären. Hon tittade, sa något å log åt mig. Till svar fick hon uppspärrade ögon å ett leenden. Jesus, skulle nog ha behövt med mig en tolk.
Daniel köpte fiskar, fast jag blev mest imponerad utav den sugaktiga äcklet han köpte, den hade öppen mun å sög fast i påsens botten! Äckligt va den iaf!

Ja men just, syrran har vunnit två biljetter till Diggiloo i Bispgården. Så dit ska vi :) Är typ första helgen i Augusti, å jag har lyckligtvis en ledighelg. Så de va jue alldeles perfekt det :) Haha, tråkigt ställe egentligen. Men lär funka!

Har egentligen inte så mycket mer på hjärtat.. Ha en superkväll. Så hörs vi! :

Småland..

Jeopp. Nu e jag här!
Gick superbra att åka nattåget, va iofs jävulska nervös innan jag kom iväg ifrån Sundsvall. Då det bara stod Hudiksvall, Gävle, Arlanda Göteborg på skylten. Å jag skulle jue liksom inte till nått av dom! Haha.. Men de gick bra! Sov som en stock, sen tvärvaknade jag, men somnade om lika fort! Skönt.
En tjej som klev på samtidigt i Sundsvall blev de lite surr med där på kvällen sedan på morgonen. Trevligt!

Sen har de varit lugna å sköna dagar med Daniel! Jag gillar.
Är själv nu, han är på jobbet. Å kom på att jag har inte tänt en lampa så nu jäklar är de svart överallt här. Måste gå å tända! Tänkte plocka ur diskmaskinen å vattna blommorna, sen får de allt bli sängen. Är trött i ögonen, kan va för att jag sitter här å slöar, piggar kanske till mig när jag kliver upp. Råkade jue somna i soffan med han när han skulle vila, inte så bra. Ingen bra tid heller! Men nog kan jag somna alltid ;)

Har egentligen inte värst vidare mycket mer att säga.
Mer än att helvete va mörkt det är ute! Hemma är det ljusare, norrland är nog bra på sitt vis också jue!

Skriver väl mer nån annan dag! Ha en bra natt.

Ord om dagen

Sov så jävla dåligt inatt, helvete. Har vänt å snurrat, vaknat å legat vaken jättelänge! Inge bra, hatar när de blir så..
Så när klockfaan ringde imorse, va jag jue trött som en gnu!
Men upp blev jag jue tvungen till att komma! Åkte te syrran, la mig på soffan där å tvädäckade. Så efter det blev jag faktiskt lite piggare.

Vädret såg positivt ut imorse. Studenterna traskade in till parken, nån gubbastrutt på scen höll nå tal. Sen bröt regnet ut! Himlen öppnade sig, har nog aldrig sett så mycket folk slå upp paraplyer samtidigt :)
Sen blev vi hungriga, så åkte till Gun å käkade lunch på hennes restaurang. Jävligt de där med buffé, man äter jue helt enkelt ihjäl sig. Fast va lite smart å tog inte en massa kallskuret å tjoffs innan, utan direkt på det varma förutom lite sallad. Gott va de! Rullade efteråt gjorde vi ;)

Min brors son fyllde elva idag så vi åkte upp dit, brorsan hade visst köpt en hundvalp igår. Jisses söt den va! Fast hon va jättesöt. Hette Alva, men jag fick för mig att hon hette Asta! Så lite omdöpning har väl ändå ingen dött av ;)

Sånt jävla väder ute nu också, regnar å blåser som satan. Så lär behöva åka tidigt ikväll till Sundsvall, om de ska fortsätta så här.
Men jag undrar en sak, om det åskar eller blir strömavbrott kan tåg köra som vanligt ändå? Eller blire stopp då? Nån som vet?

Nu ska jag kika över packningen en sista gång. Ha en superhelg. Å även en jättebra midsommar också om vi inte hörs innan dess..

Nattinatt

Nu så blir det sängen för min del. Har renbäddat så lär sova gott. Är så skönt att sova när det är renbäddad! Jag gillar.

Pratade som skrivet innan med Daniel, jisses i helskottas va jag skrattade. Går jue inte att göra annat, är jue som värsta rövarhistorierna han berättar! Tokigt ;) Men tycker om ♥

Sov så gott. Dröm sött. Hörs imorgon

Min dag, min kväll. Mitt tråk!

Den här dagen rullade på den med. Fast den har varit lång!
Har städat å packat, var till stan en sväng å handlade å köpte blommor tills imorgon. Hoppas för deras skull att de blir fint väder imorgon, inge roligt med en regnig kall student.

Ikväll har jag bara mesat på, suttit vid datorn, ätit middag bestående av ägg å korvblandning :P Gott!
Det är skönt med såna kvällar, ska försöka komma i säng i normal tid ikväll, så jag kan kliva upp tidigt imorgon för att sen imorgonnatt på tåget kunna sova. Lär jag kunna ändå! Men.. Ja!

Sen så blir jag frustrerad, eller va de heter. Försöker svara på Sandras inlägg, men går jue inte! Hon har jue inte bytt över till den här nya tjoffset! Byt! :)

Nu ska Daniel ringa! Skriver mer imorgon. Ha de så bra!

Torsdag. Dagen före liksom

Det är den 12juni. Å det är så helvetes blåsigt och kallt ute, Regnar å har sig! Dyngväder.
Haha, känns som om jag aldrig är nöjd med vädret, men lagom varmt, lite småvindar å jag skulle trivas gott. Men det är jue aldrig så, antingen är de så varmt så man flyter eller så som det är idag. Man får klä på sig som en vinterdag! Sjukt!

Har iaf packat klart. Men dyker alltid upp nå mer! Har lite som hänger på tork, sen jäklar är jag redo för avresa! Åker jue imorgon, dom sista dagarna har gått så fort, det är bra tycker jag!
Imorgon är det studenten då först, sen så blire nog åka till min andra brors son som fyller år! Fira han å så.. Sen åker jag vid typ tjugo över elva eller nåt imorgon kväll ifrån Sundsvall. Har bara kollat två tusen gånger när tåget ska gå, så inte så lätt för mig att minnas det ;)

Sitter å lyssnar på NRJ-webbradio. Men den bara buffrar å har sig hela tiden, så går jue knappt höra nått. Jävla dynga! Men verkar inte va nån bra musik ändå, så jag lär nog klara mig :) Förhoppningsvis!

Sen så måste jag jue skriva att jag hittat den andra skon! Japp, jag hade tydligen inte skakat rummet tillräckligt! För emellan en massa tidningar låg den jäveln! Alldeles platt va den! Men nu jäklar har jag satt skorna mitt på golvet så jag måste som kliva över dom varje gång jag går i rummet, så jag inte tappar den jäveln igen!


Ska dammsuga nu, sen blire till att plocka det sista! Ha en prima dag!


Klar för natt

Tänderna borstade, sminket borttvättat. Redo för sängen å natten!
Är riktigt trött, tror det är det regniga vädret som gör det, man blir degig. På nå vis! Men skönt ändå med såna regniga dagar, man kan va inne utan dåligt samvete :)

Fryser som bara tusan gör jag, får bli dubbla täcken i natt. Inge bra att sova när man fryser, vaknar jue till varje gång man råkar sticka ut nån kroppsdel :P

Saknar Daniel gör jag också, som bara satan! Fast vi ses jue snart iofs, om typ tre dagar! Det går framåt! Ska bli underbart! Va länge sedan. Över en månad. Tiden har ändå gått fort på nå vis. Klagar inte!

Sov så gott. Dröm sött.

Sundsvall

Blev en raggarsväng till Sundsvall idag, införskaffa en studentpresent till min brorsson. Låter som jag är Agda 87år när jag säger så, men va fasen, så är det jue inte :) Haha. Tror jag? :S

Hittade en present, två par billiga som satan leggings, å strumpor. Även en grön tunn klänning för hela 29kr. Rea kallas det ;) Sen fick de bli en smörgås ifrån Pressbyrån, höll på att smått stryka med.
Sen åkte vi på Clas Ohlson eller hur det stavas, köpte en radio till syrran som hon beställt och fodral till min iPod. Det svarta fodralet som följer med sitter jue som en kondom å är alldeles dammigt! Fult.. Nej nu ska de bli rosa fodral :)

Snart blire middag hoppas jag, sedan ringa Daniel! Åker snart också, fredagkväll. Är jue skitsnart!
Ska packa lite ikväll, se över vad som finns å vad som måste införskaffas inför min lilla tripp! Som blir lång denna gång :P Gillas! Se om han slänger ut mig när han blir le mig ;)

Måste jue skriva, de va pappa som körde till Sundsvall. Helvete va åkrädd jag varit! Fort, sakta, vingligt och noll koll! Ja, jag ska nog va glad att jag lever! För inte fasen såg de positivt ut vissa gånger ;) För alla dessa hål han lyckas träffa! Helt otroligt.

Nu blire mat! Ha en fin kväll!

Möjligt om allt

Ja jävlar va det har regnat idag! Va jue som att himlen öppna sig där ett tag. Å jag har hål i sulorna på mina ballerina-skor. Så jag i stort sett badade fötterna! Mysigt ;) Njea..

Igår så va jag jue som skrivet innan på stan. Gick på KappAhl å skulle införskaffa mig leggings, men dom va så dyra så jag skippade det! Haha, snål ;)
Sen så gick jag jue på Lindex, men kom aldrig på vad jag skulle ha. Så det blev en vit klänning. Jag? Vitt? Aa, jag är lite chockad själv. Får se hur länge den är vit egentligen, den lär snabbt ändras till annan färg eller bli prickig.
Sen så hittade jag en svart å vit randig tröja som jag ville ha under, men blev snål för den. Men så ångra jag mig igår kväll när jag inte kunde sova, så jag gick å köpte den idag. Blev jue nästan gratis, för jag hade massa såna rabatt-tjoffs som jag glömt bort! Gillas.

Sen till det värsta av allt. Jag köpte nya ballerina skor för ett tag sen, men liksom har inte börjat använda dom. Nu är den ena skon borta! Jag har rivit rummet, garderoben och hallen. Skofan är totalt borta! Jag får gå skolös :(

Träffade Cissi och Tor idag på stan, lite surr och så, å jäklar va söt han va!

Nu ska jag gå å ta mig en dusch, en banan å krypa i säng. Ha en bra natt!

Lite smått irriterad. Faktiskt!

Alltså, om man är chef, ingår det då i ens uppgifter att man inte ska få tag på en? Att man ska få ringa å söka i flera dagar? För isf, ska jag ALDRIG bli chef.
Har ringt som ett tok för att få tag på chefen. Ringt på flera ställen. Ingen vet var hon är, nån säger att hon ska vara på kontoret så jag ringer dit. Inget svar, jag åker till kontoret då säger nån att hon återkommer imorgon. Fast ringer man växeln så säger dom att hon precis meddelat hon ska vara där jag jobbar. Så jag ringer dit, nej jisses hon ska vara på sitt kontor idag. Vad gör man? Åka hem till människan å passa utanför huset bara för att kunna fråga om schemat är klart? Tror inte det va.
Känns jue som att jag vill ha det nu. För semesterperioden börjar nästa vecka, iofs är jag ledig då, men jag måste jue ändå ha det innan. För när jag kommer hem ska jag jue börja jobba med en gång. Tokigt!

Sen en annan sak, jag skulle upp till chefen som sitter på sjukhuset, som skrivet. Men är så konstig luft idag, jättesvårt att andas. Så jag konstaterade lite för mig själv att de fick bli bussen upp.
Så sitter jag å väntar där på torget, det är alldeles vid en korsning där folk verkar tro att kör man bara utan att titta. Så kanske de blir lite dramatik. Jisses, jag satt där i tjugo minuter (visste inte när bussen gick), å de höll på att bli krock hur många gånger som helst.! Galna folk!
Sen så skulle en gubbe gå över vägen,  han gick så fruktansvärt sakta så helt otroligt att han kom framåt. Så de blev jue värsta kön som stod å vänta på honom. Så är det nått pucko som tutar, gubben blir skraj å "springer" på. Vad händer? Han ramlar.
Ja de va lite att itta på där jag satt.

Nu ska jag gå till KappAhl å se om dom har nå leggins, sen ska jag till Lindex å köpa... Minns fasen inte vad jag skulle ha därifrån men.. Nått var det!
Sen får allt Daniel vakna så jag har nå sällskap :)
Just ja, knockade jue syrran i helgen. Glasögonen blev lite skeva och skruvar blev lösa. Så har varit till optikern å fixa hennes brillor :P

Ni får ha en supereftermiddag folket! Det ska jag ha.

På fredag åker jag! Längtas

Helgen

Jobbade i fredags. Tolv-åtta. Kan lova, att jag har nog aldrig varit med om att de varit så varmt inne någon gång. Det va hemsk, satt man stilla så svettades man. Äckligt! När regnet sen kom på eftermiddagen blev de så svalt ute. Då stod vi ute ett tag :P

Åkte sedan upp till stugan, blev pizza och resa tältet sedan däckade jag. Va svintrött!
Igår så va de en superlugn dag, solade och badade. Riktigt skönt! Blev jag brun? Inte då, det blir inte jag. Så behöver jue inte oroa mig för någon bonn-bränna iaf!
Sen råkade jag slå upp huvudet rätt på glasögonen till syrran, så hon fick dom intryckt i huvudet och värsta revan i ansiktet; Förlåt!
Dagen idag har jag då kämpat! Haha, vi skulle gräva tre gropar som skulle vara 60cm djupa. Det va stenigt, lerigt, massor av rötter! Vi slet! Sen så skulle jag gräva med en sån spetsig spade, halkar av den så jag åker rätt ner i gropen med fötterna och sätter mig på den vassa kanten på en annan spade! Kan bara säga det; Det gjorde helvetes jävla ont!

Blev ett bad i eftermiddag också, men det va så jättekallt då. Lär väl bli sjuk :( Vill inte det!

Nu ska jag gå å titta på teve å se om Daniel har tid att prata :) Ha en superkväll!

Varmt, hot å helvetes kokande

Jävlar va det är varmt ute alltså, stryker man inte med idag gör man det då aldrig.
Va så varmt inne på jobbet, så vi gick runt och flöt allihopa, totalt lufttomt! Tror jag ska köpa mig en liten slav som får gå framför mig med en fläkt dygnet runt. Perfekt.. Det skulle uppskattas. Nån som känner för det, så sök jobbet ;)

Har just ringt avdelning 17 på sjukhuset, frågat om frågan jag inte kunde klara häromdagen. Så blir att skriva de snart, skicka in det å se om det är det hon vill ha :) Annars blir de nog en liten lätt hängning.

Ha en jättebra dag i värmen. Ska skicka in det nu, sen blire dusch å dega i solen.

Åh herregud! Jason Mraz - I'm yours på radion. Jag gillar! Väldigt mycket.. Nu blev jag på riktigt gott humör :D

Färgat håret..

Jag tokdäckade på sängen när jag kommit hem ifrån jobbet idag. Sov typ 1½ timme. Riktigt skönt, fast va alldeles yr när jag vakna, visste inte alls vars jag var :)

Färgat håret har jag gjort ikväll. Blev ljusare! Jag är nöjd, tog ungefär 1½ timme att dra ur alla slingor. Sedan blev de blekning och sedan färgning av dom orange-färgade slingorna. Så jag har haft det jag gjort ikväll ;)
Förhoppningsvis är det inte lika varmt med detta som med det svarta helvetet.

Blev ett snabbprat med Daniel, lite fika sedan nu blire sängen. Är seg, men är en kortdag imorgon också.
Nu är det inte alls länge kvar tills jag ska åka nu, näsa fredag smäller det :) 23.22 tror jag tåget gick ifrån Sundsvall. Blir sussa på tåget, skönt. Är väl framme vid kvart i åtta tror jag? Jag längtar.. Som tusan. Inte efter tågresan då! Tycker om dig ♥

Ha en jättebra natt..

Snack!

Jag har problem.
Fått tillbaka en uppgift ifrån Annelie på skolan, vet tusan inte hur jag ska göra. Fattar inte! Trög? Jag? Ja tydligen är jag jue det. Jävla skit.

Har jobbat idag iaf. Gått superbra! Tiden rullar på så jättefort där, jag gillar personale och dom boende jättemycket.
Men hoppas på att få mitt sommarschema snart så jag får kolla hur sommaren ser ut :)
Hoppas bara jag får jobba massor nästa vecka också, för veckan efter är jag jue inte hemma, då är jag jue ute å iväg för att utnyttja mitt SJ-kort ;) (bara därför? icke..)

Nu ska jag snart sätta mig i stolen, mamma ska få den stora äran att färga håret på mig. Är nervös, för ska dra ut helvetes med slingor. Å det gör ont. Helst när hon gör det ;)

Men ska gå nu, hörs senare om resultatet ;)

Nått tragiskt

Jag har verkligen fått höra nått förbannat tragiskt idag. Å detta sänkte min dag. Rejält!
Elenor på jobbet, berättade att hon varit på hörselcentralen och där hade dom sagt något jävulska tragiskt: Att öronen växer hela livet. HELA LIVET.

Förstår ni vad det innebär? Mina öron kommer va stora som Dumbo när jag är gammal. Dom är tragiskt stora redan nu. Herregud.. Hur mycket växer dom? Daniel tyckte jag skulle mäta dom idag och mäta om prick ett år för att se.. Men vågar jag verkligen det? Tror jag kommer bli jättedeprimerad utav det..

Nä, ska gå och duscha och sedan lägga mig i sängen och fundera på detta.. Skrev det till en kompis på msn, vad får jag för svar? "Visste du inte det, näsa och öron slutar aldrig att växa" NÄSAN OCKSÅ?

Ja god natt och sov så gott.

Trött jag

Jag är så förbannat trött, vet inte hur jag ska hålla ögonen öppna.
Klockan ringde halvsex imorse, fem över halv var jag uppe på väg till duschen. Mycket bra gjort för att vara jag. Haha, men jag var trött och hungrig. Åt som en häst till frukost :P
Sen så har dagen rullat, varit varmt som tusan. Men som tur e så sidan jag jobbar på är det mestadels skugga på, så man dör inte i värmen iaf :P
Ska jobba imorgon, på torsdag och på fredag också. Nu jäklar har jag kommit igång :) Jag trivs där! Glad att jag ringde å sökte, hade ångrat mig annars tror jag.

Sen så åkte jag på stan en sväng, shoppade lite nödvändigt sedan en hårfärg. Svart/mörkbrunt hår i denna värmen är ingen hit. Helvete, hårbotten kokar.
Så imorgon blire lite blekning för att kunna färga det normalbrunt. Får se hur det går. Om jag måste färga över spektaklet :P

Nej, nu får det bli soffan med en filt, se om jag håller mig vaken ett tag till :P

Ha en superkväll. För de tänker jag ha det, på ett eller annat vis

Lite uppdatering

Jag måste få skryta lite om mig själv alltså..
För nu är jag snart klar med alla uppgifter, känns otroligt jätteskönt. Har bara tandvården kvar, men fattar inte riktigt mig på frågorna men. Sen är jag klar! :)
Sen är det sommar! Är det iofs redan, men liksom sommarlov ;) Töntigt.

Har egentligen inte så mycket att skriva mer än att det känns som om livet är på topp! Trivs så förbannat bra, finns lite att ändra på, men så är det alltid och man får göra det bästa av situationen. Det löser sig alltid! På något vis.

Kvällen då? Har förbannat ont i ryggen och benen, vet inte alls vad det är. Så får bli lugnt, som vanligt. Det gillar jag och sen en tidig sänggång. Upp vid typ tjugo i sex imorgon. Tidigt, jag morgontrött. Inge bra!

Ska strax käka, magen kurrar. Blir biff med potatis. Tokgott!

Hörs under kvällen.

Goddagens..

Ny vecka, nya tag. Typ!
Pratade länge med Daniel igår, va längesedan. Bara typ blivit korta samtal på sistone.
Så kom inte i säng förän typ halvfyra eller nått sånt, däckade å vaknade för en tjugo minuter sen utav att telefonen ringde. Yrvaket klev jag upp å svara, då va de Vikariepolen, jobb imorgon 7-16. Gillas! Lät väl som en grizzly när jag svara, nyvaken och pollen rassel i halsen :)
Men, han ringde igen, han lever. 12-20 på fredag. Jag ser bara pengar nu ;)

Idag så är det varmt om satan, men ska jag va ute i solen? Nej, jag har mina uppgifter jag. Ska maila in dom nu. Sen är det klart!

Nu ska jag käka frukost, sätta mig än en gång vid datorn och göra klart detta :) Ha en fin dag!

Natt..

Nu har jag jobbat natt i två nätter. Gick jue super bra!
Bossen ringde på fredag vid tolv å undra om jag kunde jobba natt i helgen, pengar tänkte jag å tackade genast ja :P
Men va så svårt att lägga mig å vila på fredagkväll liksom, blev prat med Daniel istället! Å det gick bra det också, natten va seg,
Men mellan lördag-söndag gick det lättare! Hon jag jobbade med då va skitrolig, vi skrattade gott åt det mesta! Pratade massa skit. Roligt! Å det rullade på som tusan.. Smidigt!

Va ju även crusing igårkväll. Blev en snabbis på stan å kika lite innan jag började.
Jättemycket folk! Å fina bilar :P Sen ett fyllo som va äcklig. Haha. Ett? Ursäkta, väldigt många. Men just en som utmärkte sig lite extra genom att vara snuskig.
När jag kom upp på jobbet vid nio, så gick typ varenda barnfamilj nerför gatan, på väg mot stan. Va jue så skönt väder så jag förstår dom :)
Men tyvärr så va de jue nästan 25 grader inne i natt, vi höll på att smälta bort totalt. Blev ut å svalka sig innan man tog nya tag eller somnade i värmen.

Förresten, måste jue kommentera skiten på teven i natt. Kan dom inte sända nå bra program som man kan kika på? Nej inte då, bara massa dynga där dom skjuter varann med typ tjugo skott men den jäveln kliver ändå upp å skakar av sig typ.
Va en kines eller japan film. Där va det så! Men den va nästan lite äcklig, för de va nån som ville dö då tog hans kompis å satt pistolen under hakan och sköt. Snällt! Det är riktig vänskap det :P

Sen så är det jue snart ny vecka. Vad händer? Inget speciellt faktiskt.. Ska bli lugnt, har några uppgifter att maila in. Sen är skolan slut för denna terminen!
Ska ner å träffa Lena nån dag också, fika lite å snacka dynga! Det är vi bra på :P

Nu blire en dusch och sen vänta på att Daniel svarar!

Ha en jättebra kväll och natt


RSS 2.0