Lite nytt

Jag har egentligen inget att skriva.
Klev upp vid tolv, blev upp i soffan med täcke, tidning å kattfaan i knät. Så där låg vi tills Daniel kom å kröp ner. Då blev katten kinkig å stack :P
Sen har det inte hänt så mycket. Käkat frukost, Daniel håller på med akvariumet å här sitter jag å tittar på. Kan säga att jag är social hjälp :P Haha..

Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl middag å soffan å mysa lite innan han åker till jobbet. Lämna mig här igen ;)

Nu ska jag gå å duscha. Hörs och syns

Så va det natt

Å här sitter jag. Har suttit å läst en massa bloggar å varit in å tok tittat på bilddagboken. Mycket att kika på :)
Har jue inte fått nåt svar av läraren så har inte kunnat gjort mina uppgifter! Inge bra.. Men inte så mycket att göra åt den saken egentligen.

Idag så, eller igår blire jue nu, va vi i Växjö. Kikade runt på stan, Daniel va på väg att fetramla på väg in på KappAhl ;)
Sen käka vi mat, gott :) Haha, hemfärd hit å la oss för att kika på film; Dum Dummare. Vad händer? Jo som alltid däckar vi, jag drar en jättesnark så jag väcker Daniel typ halvnio. Man är väl en jävel ;) Får börja med nässprayen, se om det hjälper för näsan är jue totalt igen av katterna!

Nu ska jag gå å lägga mig, lär sno Daniels täcke också. Bara låna lite, för jag fryser som satan :)
Pussåhej

Tycker om dig. (L)

Helgen

Så va denna helgen nästan över.
I fredags så va hans brorsbarn här, typ tio å tretton år, vi spelade tevespel och käkade kinamat. Å vi va helt knäckt när dom åkt. Haha, det va livat ;) Blev jue inte direkt sega i soffan då inte :P
Igår så va vi iväg å fiska. Inte en endaste fiskjävel å jag satt fast mig i botten. Inte så bra. :( Men vi hade med oss varmkorv med bröd. Så dagen va lite bra ;)
Sen jävlades det typ bara, jag fiskade som sagt fast. Sen så klev jag i nå rosa som man skulle sätta på kroken så hela jag va rosa typ, sen skulle vi dricka varm oboy när vi satt på bryggan. Vad händer? Jo jag sitter typ som en skräddare. så råka jag få denna jävla varma choklad på fingrarna så det bränner så jag rycker till å får det på hela vänster ben å lite längre upp. Jisses va jävla varmt det va :(
Idag så. Har det blivit ikea en sväng, va sedan till hans bror å satt där en stund. Å nu i eftermiddag nån timme va Tilde här. Så söt! Men sån energi :P

Nu så ska vi strax grilla, äta lite.

Hörs sen eller nått...

Nu e det iaf natt

Å kattfaan har jag hittat. Tittade ut igenom fönstret som e alldeles bredvid där jag sitter å ser två ögon som stirrar på mig. Kattjävel :P
Jag börjar bli småtrött. Så får bli sängen snart. Fast egentligen e jag inte trött för att sova. Får ta mig en tidning å krypa ner. Lär jue däcka ändå, sån e jag :)

Hörs senare idag.

Kväll eller natt

..skitsamma vad jag kallar det. Men här sitter jag. Kört fast med en jättestor uppgift som jag fattar noll av. Står om den modellen i boken, men när vi gick igenom den på lektionen va det inte så. Varför e det så här? E jag trög eller? Får se om jag reder ut den. Annars får jag ta å ringa Karin å beklaga mig lite :)

Så dagen idag.. Vi va å hämtade såna små grejor man eldar, som jag inte kommer på vad det heter.. Tungt som tusan va det så man kände sig lite som en gorilla efter att burit dom.
Daniel te Hässleholm å kolla på en sån man har golfklubbor i, så vi åkte fit efteråt. Glad som ett barn på julafton va han när han kom ut med den stora saken i famn. Haha, såg riktigt överlycklig ut. Söt.
Sen blev det mcdonalds, mätta som as å utrullandes i bilen. Hem hit å ner i soffan. Där däcka vi gott innan han skulle på jobbet. Så nu sitter jag här själv igen ;)
Försöker som sagt göra uppgifterna men det är lite lättare sagt än gjort när man kört fast!

Alltså.. Daniel har som sagt innan två katter. En svart som jag gillar lite så där (gillar egentligen inte katter, men denna gör inte så stort väsen av sig mer än att den är som en fläskis som mest ligger å är lat). Sen den gråa faan som är galen å som jag är livrädd för. Den är knäpp, det har jag räknat ut själv, även fast Daniel varnat mig för den.
Men det jag alltså ska komma till är att.. Den svarta ligger bredvid mig på stolen medans den gråa är borta. Den är som ingenstans.. Lite tragiskt liksom.. För känns lite obehagligt att inte veta vars den satan är nånstans :P Haha, bekymrad för dessa kattjävlar jag :P

Har lite ont i magen också.. Vet inte vad det är, känns som ett stort hål mitt där typ magsäcken är. Inge bra, men har inte ätit nå dumt tror jag (med dumt menas nått jag inte tål.. Typ laktoshelvetet) Blir nog lite yoghurt sen, för att fylla upp hålet. Känns som om det bränns mitt i maggropen. Inge bra..

Måste skriva att.. Jag tror aldrig jag trivts så bra någonstans. Kännt mig så lugn och trygg någonstans som jag gör här. Vet inte vad det är men. Känns så bra! Jag skyller på Svensson ;)None

Nä, nu blire till köket å dricka vatten å ge mig på Omvårdnadsboken å uppgifterna.

Ha en fin kväll. Pussåkram


Jag efter att vi burit dom säckarna..

Natt å ensam

Ja så e det natt. Å totalt jätte jävulskt svart ute. Är det så här svart hemma också? Tror inte det ;)
Daniel är på jobbet, å jag försöker få hem han. Vet inte hur? :P Haha, lite halvtråkigt e det jue att sitta själv. Jag är jue dum egentligen, för jag kan jue gå å lägga mig. Men jag e jue inge trött :P

Maten innan va fruktansvärt jätttegod. Kyckling i ugnen, kokt potatis å sås. Så gott! Synd bara att man blir mätt :P Varför kan man inte få bli så mätt, så fort när det är äcklig mat? Typ isterband med stuvad potatis. Då önskar man jue liksom att man är mätt redan då man sätter sig.
Nä, måste göra nå vettigt. Men vad? Göra uppgifterna, sedan lägga mig. Eller lägga mig å försöka kliva upp i vettig tid imorgon å göra uppgifterna då? Hm.. Börja med uppgifterna nu, lägga mig när ögonen ramlar igen. Så får de bli.

Ha en fin natt

 NoneTycker om dig! Massor

Småland

Nu så e jag hos Daniel.
Åkte ner i natt, med nattåget å sov faktiskt rätt skönt. Men man är jue inte utvilad när jag vaknar direkt. Va i Hässleholm vid kvart i fem :)

Så vad händer? Vet inte, mat strax kyckling å potatis. Så hungrig så magen skriker.
Sen blire lugnt, Daniel jobbar jue i natt så tänkte sätta mig med uppgifterna då. Så får jag se hur länge jag måste sitta?!

Ha en fin dag.

Första dagen på denna vecka

Jag sov länge idag. Vaknade iofs vid kvart över sex å va vaken en halvtimme. Sen däcka jag igen!
Skönt som tusan, vaknade vid elva. Jag har fått böckerna som jag akutbeställde förra veckan, så det va bra då jag måste ha med dom när jag åker ner till Daniel.
Skulle behöva åka iväg å posta en räkning också, sen göra uppgifter, sen packa. Jag har det jag gör! Men vet inte hur jag ska lägga upp det bara :(

Andra Avenyn igår, var sådär faktiskt.
Kändes bara som att dom hade fullt upp att visa alla, så jag hoppas det blir bättre nästa gång :) Rätt tråkigt program egentligen men, jag gillar! Så jag är väl tråkig jag med ;)
Fick jue färga håret, EN GÅNG TILL, igår kväll. För det blivit grönt än en gång. Inge bra att göra slingor sedan färga håret brunt efteråt. För när den bruna färgen mattas av så blir håret grönt. Fult :)
Så jag kommer väl att tappa mitt hår till slut, inte så bra kanske. Men vad göra?

Imorgon åker jag, syrran är så nervös så jag lär få knyta fast na i säte på tåget, sedan i sängen i liggvagnen ;) Lär gå superbra, skraj bara att hon börjar springa runt som hon brukar då hon blir nervös, jisses lär få jaga na som en liten unge :P
Just det, ska handla något att fika på tåget också. Annars lär vi stryka med å klubba varandra :)

Nu ska jag göra nån nytta. Får bli att börja med uppgifterna :)
Ha en jättebra dag och en fin vecka! 

Trött

Pratade med Daniel i natt, trött som tusan va jag men ville inte lägga på. Sent i säng å upp tidigt.
Syrran skulle till Sundsvall å lämna tillbaka ett par skor hon köpt och ångrat sig, å jag skulle med som otroligt trevligt sällskap ;) Trött som en örn va jag när klockfaan ringde. Men upp tar man sig alltid!
Så har varit där å strosat runt idag, kikat mest. Åt mig en korv sen åkte vi hem. Jag är nöjd :)

Nu så håller jag på att tvätta, mycket kläder å känns som om allt är smutsigt.
Sen är det som att.. Jag vill packa så jag har det klart, men det går jue inte. Kan jue inte gå näck måndag och tisdag. Så får bara vika ihop å lägga fram. Jag är en jävel på att packa ner för mycket. Men jag använder oftast allt jag har med. Så vet inte om jag är en dynggris av mig också? Kanske..

Superfint väder ute, riktigt fin höstdag! Solen skiner å är varm. Fintfint.

Nu ska jag lägga mig i soffan å vänta på att maskinen ska bli klar. Har lite ont i huvudet?! Inge bra..
Men just jäklar, Andra Avenyn börjar ikväll. Så jag längtar! :)

Lördag

Nu blire vin å mys i soffan. Å invänta Daniel, att han ska ringa. :)

Ha en fin lördag.

Jobbat idag.

Det har jag! Skönt, då kommer lönen i slutet av oktober inte vara noll ;) Har jue ändå jobbat 7.5 timmar denna månad :P Känns så jävligt, men så är det jue. Skolan måste gå före!
Så ikväll blire lugnt, käka lite snart. Ska göra oss i ordning sen blire kalas. Brorssonen fyller tjugo så det blir kalasa lite. Inte så länge för min del, en halvtimme brukar räcka. Typ, in ge present fika sen ut. Halvtimme, är typ lagom å då tok jag påtår på saften :)

Jag är på förbannat bra humör idag. Kan det beror på att det snart är tisdag? Kan va det ;)

Nu blire mat. Puss

Torsdag kväll

Så har det blivit kväll.
Längtar tills Andra Avenyn börjar. Spännande i våras när det slutar! Haha, jag är som en kärring, men det är det ända jag följer. Så jag gillar :) Det börjar på söndag, så då jäklar är det jag som sitter bänkad!

Har ingenting att skriva om. Har bara så förbannat tråkigt. Vill hitta på något. Men vad? Finns egentligen ingenting att göra.. Bara invänta morgondagen :)

Ha en fin kväll.

Tycker om Svensson gör jag! :)

Regn och rusk

Skitväder ute, regn och rusk. Kallt på ett riktigt höstvis! Mysigt på nått vis, men ändå :) Får gärna va lite kyligt med solen framme, det är mysigt :)
Förkylningen biter sig allt hårdare fast. Men det är fasen bättre den bryter ut så man får vara död ett par dagar. Sen är man på g igen :)
Ramlade imorse förresten i syrrans lägenhet. Hemtelefonen ringde så jag sprang dit, precis när jag kommit å svarat så ringer min mobil så jag avslutar samtalet å ska springa in i köket å hämta min mobil. Men fötterna å huvudet är samarbetsproblem i hög grad. Så jag ramlade, rätt fram. Bukplask rejält! Knäckte nog golvet tror jag för det small som satan. Så är halvöm i magen nu vill jag lova. Inget jag rekommenderar.
Så när jag repat mig ifrån det så skulle jag gå nerför trapporna å ut. Vad händer? Huvudet och fötterna igen samarbetar inte så jag halkar, två trappsteg på hälarna sen sitter jag. Chockad tittar jag mig runt. Snabb som satan upp så ingen ska se mig. Gjorde ont det med :(

Men sen så har det gått bra, jag har hållit mig upprätt. Håller på med maten nu, Langos blire idag. Gott hoppas jag, hittat nått annat recept så man måste jue pröva.
Så ringde dom å ville jag skulle jobba på lördag. Tackade å tog emot, så 7-15 på lördag! Prima prima, lite pengar har väl aldrig någon klagat över.

Nu ska jag gå å kika till degen.

Pussåkram

Segooo

Jävla dag detta. Är så jävla slut i kroppen, känns som om förkylningen har lagts sig på varenda cell, orkar ingenting! Läste några kapitel i boken idag, men det va som att hjärnan tog emot i sirap!
Men iaf, skjutsade upp syrran idag på jobbet. Så va hemma igen vid kvart i sju. La mig i sängen å somnade om till tio. Hade missat samtal ifrån bemanningen. Om jag kunde jobba kväll den tjugoåttonde. Men det går inte! Jag är hos Svensson då :D
Sen så blev det lunch med syster, tillbaka med henne på jobbet. Å jag strosade runt på stan. Inte mycket vettigt gjort, men känner att det är ingen mening när huvudet är tomt å inte tar emot något.

Ikväll så ska vi till min brors fru! Hon fyller så det blir dit å gratta henne. Fika lite! Haha, så sugen på tårta. Men kan jue ändå inte äta den.. :P Varför kan inte alla baka laktosfritt? Tycker det jag ;)
Imorgon ska jag träffa Lena på stan, blir att göra uppgifterna. Jisses, nu ringde hon. Blir på fredag istället! Funkar jue lika fint det :)

Mer finns inte att skriva. Jag längtar tills vi åker på tisdag. Syrran ska följa å åka ner te skåne.
Ska bli roligt att åka, x2000 ifrån sundsvall sen nattåget till Hässleholm (tror jag det var, noll koll!) Äntligen träffa Daniel igen. Känns som närmare hundra år sedan sist, fast det bara va tre veckor sedan :P None

Nu ska jag kika runt lite på nätet. Så vi hörs och syns!

Så enkelt, så jobbigt

Jag sitter med uppgifter upp te knäna. Men jag kommer inte igång! Jag har ingen motivation. Ska skriva om döden, kan det bero på det, att det inte känns så "roligt"? Klart det är intressant. Men.. Äsch vet inte..
Sen så är jag så slut.. Kroppen som i vanliga fall väger cirka ett ton, väger nu si så där fjorton ton. Haha, jäklar va jag klagar. Men jag få göra det!

Idag så händer inte så mycket, blir datorn hela dagen. För hela slanten blire uppgifter, tror egentligen inte det tar så lång tid med dom, men just att veva igång mig.
Jag har iaf tagit fram böckerna ;)

Kanske ska ta en dusch? Brukar jue bli piggare då.. Men då är risken att jag gör mig i ordning å då drar flera timmar iväg. Neopp, det blir att sitta kvar.

Ha en fin dag. None

Måndag

Så har även denna dagen rullat iväg. Fast jag menar igår egentligen. Vad säger man? För jag har jue inte lagt mig än, så det måste jue fortfarande va idag. Men det är jue ny dag, så det måste va igår?
Ja iaf, måndagen är över. Va på skolan, kikade film å hade lite praktiska övningar. Så drog brandlarmet igång å ut det bar, ambulans å brandkår kom. Va det övning? Eller va det på riktigt? Det har jag ingen aning om..

Sen så blev det hem, käka pizza å när jag sedan la mig i soffan så somnade jag. Däckade direkt! Jisses.. Hård helg ;)
Va iaf skönt att sova en stund, men är jue så förvirrad när man vakna. Visste inte om det va morgon eller kväll. För vaknade typ tjugo-kvart i åtta.
Sedan så.. Har jag pratat med Daniel. Å nu tänkte jag uppsöka sängen. För börjar bli trött igen. Tror fasen förkylningen ligger å lurar. För känner mig inte alls pigg. Bara inte den jäveln bryter ut när jag åker nästa vecka. Vill inte de!

Sov så jättegott. Dröm sött

Tycker om dig

Helgen..

Ja i fredags åkte vi till Sundsvall då. För en totalt jätteslapphelg på Hotell Knaust..(stavas det så? hotellhelvete mitt inne i stan va det iaf)
Käkade på kina å däckade tidigt i fredags. Lördagen så gick vi på stan, jag hittade ett par stövlar som var superfina, men dom var dock för små :/ Hon som jobbade där såg på datorn att dom hade ett par större i Birsta, men dom svarade inte när hon ringde. Vad göra? Ingen bil.. Bussen! Upp på hotellet å lämna påsar (syrran lämnade, själv så hade jag inte handlat nått) Sen iväg till bussen. Sprang i stort sett in på DinSko. Å där hängde dom, sista paret å dom va i min storlek. Jag köpte dom med en gång. Sen va jag nöjd :)

Sedan blev det in till hotellet, vila lite, prat med Daniel. Gjorde oss i ordning å gick ut å åt en fruktansvärt dyr middag. Hur kan dom rika bli mätt på så lite mat? Blir dom verkligen det? Jag kan säga att jag var nog mer hungrig när jag gick därifrån än vad jag var när jag kom dit! För det var bara som att det retade igång hungern. Jävla skit! Inte speciellt gott va det heller *muttermutter* Beställde en öl till å fick visa leg. Jag var stolt som en tupp! :P
Sen bidde det bio. Patrik 1,5. Bra? Njea, både bra å dålig. Men som vanligt med svenska filmer måste man som lista ut slutet själv. Beställde två små popcorn å fick två mellan. Så vi åt å vi åt. Men liksförbannat va det lika mycket kvar :)

Så idag. JAG FYLLER ÅR! Grattis till mig själv..
Har fått en jättesöt nallen av Daniel (ni vet den jag var så jävulska nyfiken på. Den var ifrån Svensson!) pengar, strumpor, blommor, plånbok å en sån stor vinförpackning. Så nu blire supa av..
Har käkat god mat, fikat lagomt mycket å mår super. Känns bra att va 21. Mycket mognare liksom. Aa, det är skillnad alltså ;)NOT! :P
Va som när jag fyllde arton (lät det som om jag var 88 år å minns tillbaka), men iaf så trodde jag jue att i och med att jag fyllde arton så skulle allt va annorlunda! Då jäklar. Men beskriven kunde jag konstatera att det kändes precis likadant som när jag dagen innan va sjutton. Jävla skit ;)

Nu så ska jag gå å ta mig en dusch. Kura ner i soffan å äta lite ostkrokar å dricka pepsimax (fanns ingen cola, bara därför det fick bli pepsi) :P

Nu så är det bara.. Få se... nio dagar kvar tills jag åker! Så jag längtar! Som bara tusan också..

Ha en supernatt. Pussåkram

Trött nu

Nu jäklar är jag trött. Ska gå å lägga mig! Skola imorgon, hoppas hon va nöjd med arbetet? Hoppas det..

Sov så jättegott alla!

None

Gott å smått

Gruppuppgiften är inlämnad å klar! Så fint det blev.. Men jag tycker det är lite svårt att göra en mind-map. Få ihop det så det ser vettigt ut! Men, tror det blev bra.. Bara se om Karin gillade det :)
Ska sätta igång å renskriva mina uppgifter nu så jag kan maila in dom jävlarna! :P

Fick kort på posten idag av moster, grattis på födelsedagenkort! Åh jag längtar tills på söndag. Jag gillar att fylla år! Är barnsligt förtjust i det :P Sen fick jag en röd liten låda med nån nalle på utsidan. Får inte öppnas förän på födelsedagen står det på den. Så nu är det bara att hålla sig! Men satan i min gata så nyfiken jag är! Haha.. Vill öppna! Men då får jag dåligt samvete.. Måste hålla mig! Svårt men...

Nu ska jag göra nån nytta. Men börjar bli hungrig. Pannkaka idag kanske? Gott skulle det va.. Får styra upp detta! Puss

Tycker om dig! Nu är det väl en vecka kvar va? ;);)

Jaophapp

Natt! Så satans mörkt det är ute...
Ska strax lägga mig, men är inte speciellt trött egentligen?! Konstigt då jag sov så dåligt natten som va?
Iaf så..Så onsdagen spenderades på bilioteket, med gruppuppgiften! Tråkig uppgift som bara satan, men den måste göras lika väl som alla dom andra!
Ska ner idag igen å avsluta den. Förhoppningsvis blir den jue klar, eller den måste bli det ska jue in på fredag.

Så blev det tacos i stan innan jag åkte hemåt. Blev stoppad av polisen, visa körkortet (ser verkligen ut som en kanin på mitt körkort) å blåsa. Men helvete va länge man fick blåsa?! Tänkte ge upp när pipet kom, men inte då.. Då skulle jag fortsätta en stund till. Tur man har jävliga lungor ;)
Kvällen sen har varit lugn, pratade lite med Daniel. Sen så har det varit soffan å datorn. Datorn mest pga uppgiftjävlarna.. Längtar så tills jag är klar med allt! Till våren.. Då jäklar :P

Nej ni.. Sängen ropar! Ha en fin natt ni som är vaken, sov gott ni som tänkte göra som jag å krypa ner i sängen! Skönt..

Pussåkram

Kort

Åh va jag längtar! Om två veckor har jag åkt redan nu. :P Haha!
Sen så kommer Svensson upp i oktober. Mm, ditt längtas med :P

Idag? Ja, jag har gjort uppgifterna till skolan. Så är nästan nästan klar! Sen så gjorde jag köttfärssås som blev förbannat god! Skulle duscha, å halka i badkaret.. Jag är inge bra på att kliva i och ur det :P Sen blev det stan en sväng å spana läget!
Imorgon? Lunch med Lena, sen ska vi göra gruppuppgiften som ska in på fredag. Det är väl vad onsdagen bjuder på.. :P

Har egentligen inte så mycket mer att skriva! Ha en superkväll.

Muttersöndag

Helgen har rullat å är alldeles strax över! Skönt på nå vis.
Imorgon är det skola! Hatar att dom här jävla böckerna inte har kunnat kommit. Dyng-Adlibris!

Har ingenting att skriva. Svensson är på dop så kan inte terra han heller! Har supertråkigt, vill hitta på något. Men vad?

Ska gå å duscha. Nått läre väl bli idag. Soffan kanske?

Freeedag..

Denna veckan har alltså också gått. Har jag fått bokjävlarna? Icke.. Surt som satan. Först nu är dom skickade. Ja visst, därför jag betalade extra för att få dom kvickare! Satans skit.
Iaf, har nyss duschat. Ska göra mig i ordning å åka till stan. Kika runt lite. Ni vet, staden jag skällde på igår ;) Eller om de va förrgår? Skitsamma..
Måste ha nya strumpbyxor, sen skulle jag vilja ha nya höststövlar. Kanske kan kika på det nästa helg i Sundsvall? Kanske det..

Nu ska jag sminka mig. Ha en fin fredag. Pussåkram

Å självklart; Tycker om dig mest!!!

Ikväll..

..så har det inte hänt värst mycket.
Den har varit seg men bra ändå. Kikat lite teve, pratat med Daniel (som alltid :D). Ja den har varit bra!
Fast böckerna inte kommer! Varför tar det sån tid? Jag har jue beställt flera gånger innan å då jäklar har jag fått dom på bara nån dag. SKIT!

Varit en fin höstdag idag. Har blåst iofs, men det gör det väl för det mesta på hösten? Sen så har faktiskt solen varit fram! Sånt gillas när det regnat så många dagar. Man blir dyster av detta regn!

Har ingenting att skriva om. Blir eventuellt lunch med Lena på måndag.
Jag har skola på förmiddagen, hon på eftermiddagen. Så det passar lite bra med mat där när jag slutat å strax innan hon börjar.
Vi ska få sticka och ta blodprov på måndag! Å vad jag längtas. Det är tur att det är dockor å inte på varann vi ska träna. För jag är så helvetes rädd när folk ska sticka mig. Men jag gör det gärna! Haha..

Nu ska jag sova. Har så ont i huvudet. (klagar hela tiden, jag vet. Men man får det när man är sjuk)

Ha en fin kväll. Kram!

Så va det Torsdag

Blåsigt och kallt ute! Uscha.. Känns som om inga kläder alls funkar när det blåser som det gör nu. Man fryser liks förbannat.
Vad händer idag? Njea, jag vet inte. Funderade på stan en sväng men vet inte om jag orkar?! Vad ska jag dit och göra, egentligen! Hm..
För på en halvtimme har man gått klart stan å då har man verkligen segat sig igenom stan! I minimal hastighet, där myror och sniglar dragit om en sen länge. Jävla skitstad!

Om tre veckor är jag hos Daniel nu. Man måste se positivt, det kommer gå fort. Hoppas jag?! Tror det, då veckorna går i rasande fart när skolan är igång! Å hela nästa helg försvinner då vi ska iväg. Ja klart det går fort. Bara inte jävla skit-SJ ska krångla till det, för då är jag inte framme om tre veckor. Då är jag på sin höjd tidigast framme om tre veckor plus en massa förseningstimmar. Inte positiv till SJ. Men vad ska man göra? Dom är dyra, men ändå billigast att åka med. Flyg är så kopiöst dyrt, så hälften vore dyrt nog åsså hamnar man jue flera mil fel ändå. Varför kan inte plan landa å stanna som ett tåg? Vore inte det väldigt mycket 2000-tal? Jag tycker det..

Nu ska jag ut å få mig nån luft. Ha en fin dag! Pussåkram

Hej hoppsan

Jävlar vilket väder. Jag hatar hösten för det här, när det är mörkt tokregnar å stormar. Läskigt äckligt är det.
Annars gillar jag hösten, när man får klä på sig i lite mysigare kläder. Burra på sig liksom! Mörkare skönare färger å så.. Men just att det ska blåsa, det gillas inte!
Haha, pratade med Daniel ikväll. Haha, tror inte han gillar hästar! Lät förbannat roligt iaf.. Men jag förstår han såklart, dessa stora jävla as som står nära. Ja, nå fasen skakar benen då! Haha, men ändå roligt att hon va mer framåt å orädd, lillalilla hon å stora han. Haha!

Nu så blire snart soffan med täcke. Är helt slut i hela kroppen! Allt värker!
Har jag fått nå böcker? Icke.. Tror ni jag har panik? Det kan jag lugnt tala om att jag har. Jävla dynga!
Brukar bli deppig på nå vis när jag inte kommer igång med uppgifterna (har jue en förklarlig anledning denna gången men, ändå) men inte nu! Tror det är för att jag har så mycket roligt att se fram emot! Längtar som ett tok tills jag ska åka ner te Svensson!

Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs och syns.

Ja just jag! Pappas kompis med familj va här ikväll. Två ungar, 2½ och 5 år. Satans vilket liv dom förde. Å vilken energi, vem fasen orkar springa fram å tillbaka som dom? Det är inte klokt. Bara liiteliite utav det skulle jag kunna tänka mig ta! Så klarar jag mig bra som bara tusan! Haha

Ha det bäst! Flodhäst..

                  Tycker om dig! Massor! None

Godnatt

Nu så är jag förbannat trött! Så blir till att lägga mig, känns som om jag skulle behöva ta mig nån alvedon innan kanske? Vill inte bli sjuk, fast iofs.. Bättre nu än om tre veckor :P För visst e det de Svensson? Tre veckor? -liiite ironi- ;)

Sov så gott. Hörs och syns!
♥ Perfekt Bäst!

Kvällsprat

Så va det kväll igen. Har jag gjort något på mina uppgifter idag? Icke. Varför inte? För att jag måste ha boken för att kunna lösa uppgifterna. Vars är boken? Förhoppningsvis på packning. Satans skit.
Men dagen har varit bra ändå! Lite småplock, var iväg å handla; blev kött med potatisklyftor till middag! Gott det.. Sen så tänkte jag färga håret, men känner mig så slut så orkade inte. Pratade med Svensson istället :) Längtar så tills vi ses.. Då blire Göteborg! Lär förvilda mig :( Gå vilse. Säkert kliva på fel spårvagn också, så jag hamnar i Tjottahejjti! Vill inte dit! Det blir nog bra :/ :P

Jävla förkylning som ligger å gror.. Huvudet känns som en ballong som sprängs snart! Har ont i munnen å halsen. Kroppen känns som att den är gjord av bly med ett par kilos packning på. Låter som om jag håller på att dö totalt ;) Haha..

Har egentligen inte så mycket att skriva.
Så det får bli mer en annan kväll.

Tack och adjö.Vi hörs

Igår och idag

Så igår började skolan igen. Jag var laddad, glad att få träffa alla igen. Första dagen! Klart man är glad.
För det första så kände inte läraren igen mig så hon skickade iväg mig till dom som började den här terminen. Hyggligt! Sen så va alla i klassen typ dyster, för dom hade jue gått två veckor redan (jag hade den första kursen) så dom va redan less.. Haha, jävligt kallas det.
Sen så blev jag förföljd av en viss nån, så jag kunde inte göra som jag ville på hela dagen på skolan. Haha! ;)

Sen blev det mat med mamma å syster, sen skulle dom te Kramfors. Hittade en ful/fin klänning för 50kr som jag köpte. Det va de väl det enda. Jo, vi va på Dollars, så där köpte jag lite block å mappar! Nödvändigt skit ni vet..
Kvällen bjöd inte på mycket mer än dator och prat med Daniel på kvällen! Mys! Fick biljetterna igår också, så jag längtar! Haha, redan ångest för att åka hem bara ;(

Skulle beställa böcker igårkväll, men hittade inte den jag skulle ha. Så fick beställa dom idag, det är så dyrt :( Sjukt vad böckerna kan kosta!

Nu ska jag börja kika igenom uppgifterna för denna veckan!

Ha en superdag!

Tycker om dig! ♥

RSS 2.0