Packning

Satan i min gata vad vi har packat! Ser ut som att vi ska packa med oss hela norrland och dra ner det till småland! Vi har en stor väska var, en påse med en lampa, en ännu större påse med nå tavlor och en väska som jag ska ha som typ handbagage och Daniels ryggsäck! Haha..

Idag så var vi till Ö-vik en sväng. Jag vet inte, men jag gillar inte riktigt den staden. Den är kall och den är halvtråkig! :) Så jag handlade ingenting. En cola och en smörgås. Två cola förresten ;)

Nu ska jag gå och packa, Daniel är kinkig för att han e trött ;)

Sov så gott så hörs vi.

Ni vet..

En sån berömd bloggpaus? Sån har jag tydligen gjort :P Haha, visste bara inte om det, har egentligen inte haft så mycket tid att skriva.
Men iaf, så är julen nu över.. Den va lugn och skön! Normalt med mat också :)

Daniel kom upp i torsdags! Mys! :) Så torsdagkvällen blev lugn med lite mat och soft, fredagen så åkte vi till Kramfors en sväng å shoppade järnet på Dollars ;) Kvällen där va det 40-års kalas för min bror! Va trevligt, va i en sportlokal så nere va det en idrottshall. Där va vi! :) Haha, spelade bandy, kastade lite boll å så.

Äsch, har ingenting att skriva. Måste packa idag, vi åker jue ner till Daniel på tisdag, blir nyår där! :) Sen kommer jag hem i slutet av januari! :)
Nu blir det dusch sedan åka iväg en liten sväng.

Pussåkram

Så har jag jobbat

Fick även sju-tolv imorgon, å det tackade jag gladeligen ja till :)
Min mobil har jue gått sönder, nå plastgrejer som lossnat och jag är rädd jag förstör det som va innanför. Men jag lånade ut min gamla till syrran i helgen, för hennes är också trasig. Bilden är borta så hela skärmen är vit så man får klappa igen luckan tusen gånger så till slut har man en bakgrund och en mobil som funka. Denna procedur kräver den varje gång man ska använda mobilfan. Iaf, så tänkte jag att jag måste jue ta den, har jue ingen annan. Så när jag slutade så tänkte jag ringa Daniel en snabbis bara innan han åkte och jobba. Vad händer? Det går inte alls få till någon bild. Jävla skit telefon. Så har fått tejpa fast plastgrejen på min mobil så jag iaf har en fungerande telefon :P Haha..

Nu ska jag fika, sen blir det sängen. Upp halvsex imorgon -gäspar redan-

Ha en jättebra natt. Sov så jättegott


Måndag

Jag har rivit mig i ögonvrån, så har värsta såret där! Ser inte klokt ut. Vaknade igårmorse av ett litet sår, men måste ha varit där å klöst ännu mer i natt :) Haha..
Ser att jag bara får CSN-bidrag för en vecka nu. Två veckor hade väl kunnat varit mer riktigt? Tycker jag iaf! Men ska sälja mina böcker som jag inte behöver mer. Så då får jag iaf några kronor mer. Haha, små bröd är också mat förstår ni!

Nu så tänkte jag gå och göra mig lite frukost/lunch, sedan göra mig klar för staden och lite jobb! Ska bli kul att jobba, va svinlänge sedan sist :)

Sen så är det jue två dagar kvar till julafton. Men vad är det då jag inte har nån julkänsla? Skitmånga man pratar med och så, som säger att dom inte heller har någon. Konstigt! Men en sak är då säker och det är att jag är förbannat sugen på julskinka! En lite halvvarmt skinka med senap. Sååå gott!

Nä, nu måste jag göra något vettigt! Pussåkram

Om tre dagar kommer Daniel! Man kan säga två, för torsdagen räknar jag inte, för då kommer han. Och visst låter det bättre med två än tre? :)

Jobb imorgon!

Mellan 15-21.15.

Det känns toppen! En tusenlapp extra i januari! Sånt gillas :P

Bla bla bla

Så igår blev det Sundsvall, som sagt! Nå jävulskt med folk, men knappt nån kö! Tror det beror på att det är så jävlarns stort och många affärer alla människor delar upp sig i mindre doser inne på affärerna :P
Dom sista julklapparna är iaf inköpta! Så nu är jag klar med det.. Ska bara försöka komma på nån födelsedagspresent till bror våran som fyller år på fredag. Förslag? Nån?
Jag sprang även runt å letade kläder.. Hittade typ ingenting som jag föll för. Tycker det är så jävla konstiga kläder nu, inget jag tycker om liksom! Men hittade till sist en svart skorta om va längre. Så får bli den, mörklila strumpebyxor (bara för att bryta av de svarta liksom) och ett par svarta stövlar! Så får det bli.

Jag va så jäkla trött när jag kom hem, så vänster öga somnade när jag låg i soffan å kikade på SvenssonSvensson!
Tänkte att ett litet kort samtal med Daniel fick det ändå bli, för pratade inget i fredags å det kändes tomt! Samtalet började å jag var död, men sen piggnade jag till å kom nog inte i säng förän vid halvfyra ändå! :)

Idag så blir det uppgifter, så jag kan maila in dom å få iväg skiten.
Tänkte även försöka städa upp kaoset som råder på mitt golvet bland mina kläder! Ser verkligen ut som kriget dragit igenom..

Nä, nu får det bli lite vettigt gjort! Vi hörs och syns!

Om typ tre dagar kommer Daniel! Som jag längtar..

Tröttis

Är trött, har ont i huvudet och kallsvettas. Vad är det med mig? Bara jag inte blir sjuk, vill inte bli sjuk, har inte tid med det!
Så får bli en smörgås sen sängen för ska upp tidigt imorgon :)
Ska till Sundsvall och inhandla dom sista julklapparna, käka frukost på ikea och bara mesa runt. Även kika på nå nya kläder till brorsans kalas nästa fredag! Så imorgon blir det en mysdag :)

Orkar inte skriva mer.. Hörs imorgon

Tycker om dig! Så mycket None

Så här ligger det till

Jag somnade på soffan ikväll å sov drygt en timme! Inge bra, för nu e jag pigg. Får väl sitta uppe en stund, kika lite teve å göra uppgifter! Då brukar man bli trött ;)
Har även skurit mig på pekfingret precis där man viker fingret, det gör sååå ont. Synd om mig är det också!

Sov så gott, dröm sött. Hörs och syns!

Snart jul! Tjoho,  jag längtar mer till Daniel kommer än till julafton. Men jag får det :D

Snabbis

Ja ni, det är halt ute vill jag lova! Skithalt! Men har inte ramlat än, men det kommer så sant som det är sagt!
Idag så fick jag äntligen till havrekexen, dom blev riktigt god! Tror nog dom är jättegoda när dom svalnat och man brer smör och ost på!
Nu ska jag gå å käka soppa. Hörs sen!

Morrnmorrn

Så va man vaken. Somnade kring halvtvå i natt, vaknade klockan sju av en jävla dröm och kunde inte somna om! Jag är jue för fasen som Asta, upp tidigt! Haha.. Jävla!

Nu så blir det strax frukost!

Pucko!

Det är vad jag är.. Haha, ett pucko med noll koll. Men är jue tur att jag kollar upp saker i tid iaf! Jag har hela tiden gått å trott att jag ska ner på skolan även på fredag, klockan nio! Men så ikväll fick jag för mig att gå å kika på lappen, inte fasen ska jag ner något på fredag inte! Nej då, inte förän fredag den 30/1 klockan nio ska jag befinna mig på skolan. Koll som satan! Guud så kinkig jag skulle blivit om jag åkt ner på fredag, morgon trött som jag är :P

Tänkte baka havrekex idag, men det sket jag i. Fick bli en massa uppgifter istället å det va jue mycket bättre det! Har fått iväg en, snart en till. Så har väl typ bara hundra kvar nu, eller nått. :P
Imorgon blir det ännu mer uppgifter och kanske en sväng till stan? Får se.. Skönt att bara va hemma också, slappa runt å göra lite nytta!

Nu tänkte jag iaf gå å göra mig redo för natten! Sov så gott så hörs vi senare idag!

Tycker om dig! Så enormt mycket.. En vecka kvar, så kommer du! Så jag längtar... ♥

Känner mig så trött

Vet inte alls vad det är! Hela jag känns trött och slut! Jag skyller på saknad av Svensson, men tror egentligen inte det är den verkliga anledningen :P Får forska i detta!
Idag så blir det uppgifter, sedan om jag ska baka havrekex ikväll! Är jue för tusan bara en vecka kvar till julafton! Känns som om det är jättelänge kvar, men jag är nöjd! Daniel kommer upp på juldagen, så har absolut inget att klaga på! :)

Nu ska jag köra igång med uppgifter! Ha en fin dag..

Hemma!

Jeoppsson, så va man hemma! Så mycket snö här va.. Haha, där nere är det jue ingenting! Blev så glad i lördags att snön låg kvar så vi byggde snölykta! Den jäveln hade rasat ihop och börjat tina i söndags när snön tinade bort! Jävla skit :P

Hemresan igår gick super, sov nästan hela vägen mellan Alvesta och Stockholm. Så vaknade när dom ropade ut att vi strax kom till Stockholm, yrvaken som satan när jag klev av! Men skönt sov jag ;)
Så imorse när jag skulle åka till skolan upptäckte jag att jag glömt hela sminkväskan hos Daniel, lite smått tragiskt. Så fick leta fram en skitmascara och nå skitdåligt puder så jag inte såg så jävulska död ut!
Fick därför göra en raggarsväng till stan nu i eftermiddag för att köpa puder, mascara och en ögonfransböjare! Haha, så går det när man är närmast dement!

Har inte mycket på hjärtat att säga, mer än att jag vill ha nå nytt på mig på julafton när tjocka släkten träffas. Men tji fick jag, för fanns då satan inga kläder i Sollefteå som jag föll för, blir nog Sundsvall i helgen så kan spana där. Annars har jag en klänning jag tänkt ha. Men vad ska jag då ha på mig på brorsans kalas nästa fredag? Jävla skit... Måste fundera ut nått bra :P

Ha en fin kväll. Hörs och syns

Pyssla!

Idag står det pyssla på schemat. Ska hjälpa Daniel att hänga upp lite julgardiner. Sedan blir det koka ärtsoppa! :) Gott som satan

Imorgon åker jag hem, vill verkligen inte. Visst, längtar man väl hem till folket, men vill va kvar här hos Svensson! Men, han kommer jue upp efter tio dagar, så, så jävligt är det jue egentligen inte :)


Soft lördag

Vi är som två hösäckar. Iaf jag, jag är som en potatissäck! Har sovit på soffan en bra stund, medan Daniel spelat nå tevespel! Haha.. Ser helt galet ut, han kastar kor!

Kvällen blir lika lugn som dagen, tror vi ska rulla köttbullar som han ska ha med sig på julafton! Orkar inte skriva så mycket mer nu. Skriver mer sen :)

Tror huvudet spricker

Har så förbannat ont i huvudet. Skulle aldrig ha glömt glasögonen hemma :( (rättare sagt lämnat dom hemma). Brukar klara mig bra utan dom, bara när huvudvärken börjar komma som jag sätter på mig dom å det går bra. Men är inte så lätt när dom är cirka hundra mil bort!

Har iaf mailat iväg tre uppgifter ikväll, så jag är nöjd :D Har bara tio stycken kvar nu så.. Det går framåt! :)
Idag så blev det en sväng på stan, köpte julklapp till syster, men va så enormt fult papper så slet bort det när jag kom hem. Herrejesus, jag slår hellre om det själv :) Men jag är nöjd.. Det va fint de jag köpte, rent så jag skulle kunna behålla det själv ;)

Telefonmöte imorgon vid halvett, hoppas hon hinner ringa innan vi ska ner å träffa Daniels bror för att äta lunch. Jobbigt att prata i telefon när det är massa folk runtomkring :)

Nu blir det plocka ihop i köket, sen sova!
Sov så jättegott

Propp

Mysdag idag! Riktigt soft har den varit.
Började se en halvrolig film innan maten och Daniel skulle åka å jobba, såg aldrig klart den så får se vidare imorgon :)
Måste även fixa till det sista på uppgiften imorgon å maila in den. Sen bege mig på nästa kurs! Jäkla skit.. Så glad det snart är slut..

Börjar även bli trött nu, så får bli tidig kväll ikväll. Men fryser å är sällskapssjuk! Längtar till imorgonbitti när Daniel kommer hem och kan kura nära!

Hörs imorgon

Lite allmänt, så där.. Ni vet. Bara skitsnack med andra ord

Det där med att ragga hjälp av Daniel glömde jag, så får haffa han idag. Då jäklar blir det tufft för han ;)
Nä då, måste bara ha nån som ser texten med andra ögon så jag vet va i helvete jag ska skriva. Tror jag stirrar mig blind på alltihop. Är lite halvtråkigt ämne faktiskt, mycket så man ska sitta å spåna, fundera och tänka ut själv. Sedan blanda det med fakta. Trist! :) Haha..
Känns faktiskt lite dystert att jag inte träffar klassen något mer. Jag läser jue denna kursen själv, sedan kursen direkt efter jul läser jag själv. Sedan den som börjar typ vecka sex läser jag iofs på skolan men den är jue valbar så då är det inte hela klassen. Tror vi va typ bara fyra-fem stycken som valt Sjukvård.

Iaf så börjar min mage kurra lite nu.. Så funderar på en kopp te och en sån frukostknäcke med mjukost. Visst låter det gott? Jag fryser nå jävulskt, men vågar inte dra i filten. Daniels monsterkatt ligger på den, å jag gillar inte henne. Hon är skum! Tror dessutom hon hade mens-humörsvängningar tidigare. Den svarta katten gick förbi, typ två meter ifrån henne, å hon typ hoppa på han. Tok! Men jag förstår henne, under dom tiderna så kan humöret va lite svajigt :)

Nu blire fika! Hörs senare idag! Pussåkram

Jag satt å kika runt lite, vet inte vad jag såg, men jag kom å tänka på mina å Sandras svullokvällar. Med cola och ostisar. Liggandes i soffan med skålen emellan oss! Så gott. Nu är jag sugen på ostkrokar också :(

Mobilen är död

Kikade på mobilen nu å den är stendöd. Inget batteri! Har pipit för det ett tag, men inte orkat kliva upp.. Men nu är den död iaf. Så blir väl att jag går å lägger mig nu. Orkar inte skriva nå mer. Tänkte ragga lite hjälp med uppgifterna imorgon av Svensson :)

Sov så gott

Slöheten

Den fortsatte. Gick å kikade affärer men orkade inte in på Konsum å köpa hårspännen, så får bli en annan dag.
Sen så skulle jag in på Lindex å köpa nagellack, men det orkade jag inte heller. Då muttrade Svensson nått om att jag var lat. Haha..
Men köpte både ett vax och nagellack på Maxi sen, behöver det nu när naglarna börjar växa igen. Annars går dom av direkt, å det är jue inge roligt :)

Sitter å pluggar nu. Svarar på massa frågor. Skittrist! För det är tio frågor, som handlar typ om totalt olika saker, vet inte om lärarna blev less å inte visste vad dom skulle göra för uppgifter så dom skrapade bara ihop nått :)
Fick iaf tillbaka arbetet jag mailade in förra veckan, av Annelie. Jag är godkänd i Etik och Livsfrågor. Så det va roligt :)

Nu måste jag fortsätta. Ha en bra natt!

Varit slö fram till nu

Men nu ska vi åka å kika affärer! :) Jag ska på konsum å köpa hårspännen :P Haha

Det tar

Det tar på krafterna att kliva upp halvsex. Nu blire vila i soffan

SKITNATT

Vilken jävla natt.
La oss vid halvelva, låg å surrade ett tag sen somnade Daniel å jag låg vaken ett tag. Till slut somna jag, men vakna halvtvå å låg vaken typ nån halvtimme, somnade om, men vaknade kring halvfyra. Somnade igen å när vi vaknade vid halvsex gick det inte att sova mer :)
Så då klev vi upp å bakade scones. Vet inte, men jag tycker om det samtidigt som det är en konstig smak. Mår iaf illa sen jag käkade det. Men vad gör man när vi är senil ett och två som glömmer att köpa bröd! Jävla skit :P

Daniel är iväg å handlar å magnetröntgar sig. Är väl snart hemma igen kan jag tro. Jag har städat ihop, såg ut som kriget som hade dragit igenom å nu väntar jag på Tilde. Hon ska va här nån timme! Så blir väl härja runt, man blir jue så varm när hon sätter igång å motionerar en ;)

Skriver mer sen..

Rubrikskit

Jisses, la mig sen natten som va.. Men det va så jävulska kallt i sovrummet så fick kliva upp å dra på mig lite kläder för att få mig nån värme! :)
Så sov jag länge också, jag som lovat Daniel att steka ägg tills han klev upp fick kvicka mig lite. Men det gick bra! Ägg fick han iaf. Efter frukosten skulle han till sjukgymnasten och jag gick på stan. Var tydligen marknad men trasslade inte in mig där något utan gick å kika affärer istället..

Så nu ikväll blev det mys i soffan innan han skulle till jobbet. Å jag har bakat bullar! Luktar nybakat i hela huset :)
Nu blire sängen. Vi hörs imorgon!


Små, små ord...

Så har jag fixat klart två uppgifter. Nu har jag bara tretton stycken kvar. Ingen brådska jue ;) Eller jo, men det ordnar sig. Gör typ två varje kväll minst så brukar det rinna iväg rätt fort.
Bara jag kommer igång så. Sen så vissa av dom är rätt små, så dom går fort. Så då kanske jag smäller tre stycken :) Haha.

Idag så har det varit en sego dag. Vi har varit som två latmaskar å legat i soffan. Men det har varit skönt! Började snöa ikväll, jag blev glad. Men tror redan det är borta. Jäkla skit! :)
För det är fasen snart jul! Länge sedan jag längtade till jul som jag gör nu. Men tror det beror på att Daniel kommer upp på juldagen så det är dit jag längtar å längtar jag till juldagen får jag jue automatiskt med julafton också :)
Imorgon (eller rättare sagt idag) så ska Svensson till sjukgymnasten, så ska han släppa av mig på stan (han kallar det nere på byn, men jag får känslan av när vi gick på högstadiet å gick upp på byn å köpte godis om jag säger så) så ska jag gå runt å kika lite. Måste hitta nått till syrran. Har som inte en blekaste vad jag ska hitta på.

Nu så ska jag ner å hänga tvätten sen tänkte jag däcka! Sov så gott hörrni så hörs vi

Helgen

Fredagkvällen va trevlig. God tacopaj och tårta :) Spelade lite spel, men jag är verkligen jättedålig på Jeopardy (eller hur det stavas). Fick sen köra Daniels bil hem, jäkla bil! :) Lite svåväxlad sen satt jag så högt upp så kändes som huvudet var på väg ut. Men det gick bra, vi överlevde :)
I lördags så var hans två brorsbarn här, så vi käkade tacos, va på ikea, spelade spel sedan skulle dom i säng så åkte hem så dom fick däcka i sina sängar :) Kikade en jättebra film som gick på teven, men miss inte va den handlade om.
Sen så igår så skulle Svenssons bror och tjej åka tillbaka till Oslo, så skjutsade dom till Halmstad. Jättemysig stad, va julskyltning där så va massor med folk.
Stannade även kvar å kikade på Rallybrudar på kvällen.

Nån som sett Rallybrudar? Jag tyckte iaf den va rätt trist, bra på nått vis för man fick sig ett par skratt. Men samtidigt va jag besviken på nått vis. Jag fick iaf biopopcorn! Så gott e det :)

Idag så blev det en slappisdag. Var till hans bror en sväng, så gick vi fyra; daniel, brodern, Tilde och jag på affären. Va jätteskönt ute, lite småkyligt men riktigt skönt.
Men när jag sen kom hem å in i värmen började jag tvärfrysa. Blev så jävulska kall! Så blev mysa i soffan under tjocktäcke och kika Bilar. Men jag somnade efter halva så vet inte hur den sluta.

Nu så blir det ner i köket å plocka ihop, sen tänkte jag sätta mig med lite uppgifter.
Hörs och syns

RSS 2.0