Skriver

Nu har dom åkt hem. Enormt trist, men vi ska försöka pyssla ihop lite ledigt i höst och åka upp några dagar.
Jag var deppig när dom åkt idag, så vi satt oss på tåget och åkte ner till hässleholm. Kikade på Harry Potter (jag vet, jag skäms för att jag hamnat i träsket. Men är inget att göra åt ;)

Jag har städat och tagit bilder, ska bara sätta mig och föra över dom. Måste jue passa på nu när det är fint, för det brukar inte hålla länge tills det ser förjävligt ut igen. Det är vi bra på.

Skönt med helg snart igen. Bara två dagar kvar. Lördag ska vi vara barnvakt åt Tilde, ska bli mysigt. Bara hon är på gott humör ;) Se vad vi ska hitta på. Vi ska jue till Göteborg nästa fredag och kika U2. Så skulle vilja ha nått nytt att ta på mig.
Kommit till en sån period att alla kläder är slitna så måste nästan ha nått :P

Nu ska jag hänga upp lite lakan. Sen blir det sängen. Pussåkram. Sov så gott

Hej på er

Nu så är det äntligen helg.
Underbart är det att ha mamma pappa och syster här :)

Imorgon bär det av till köpenhamn. Dricka öl å njuta ;) Annars så är det lugnt, full rulle på jobbet är det också :) Jag trivs.

Nu ska jag gå å se till att vi kan börja grilla kyckling.

Hörs och syns

Konstigt

Har svarat på inlägg som några har skrivit. Men nu när jag kikat så har dom inte kommit fram?!
Får kolla upp detta senare. Annars så får jag svara igen

Så seg jag är

Alltså, jag är seg på att skriva.
Men sånt händer ibland. Ska skärpa till mig :)

Allt är väl på denna sidan sverige iaf. Jobbar och sliter :P Daniel har börjat byta panel på huset på framsidan så vi har målat och stått i i helgen. Mamma, pappa och syster är på väg ner så dom kommer imorgon. Ska bli mysigt att dom kommer och hälsar på. Så jag ska försöka städa så gott det går i vår krigszon till hem ;) Vi är experter på att dra fram grejor men dock jävligt dåliga på att lägga tillbaks det :P

Annars så.. Händer det inte så mycket. Det har varit så jävla risiga dagar nu. Regnat och haft sig. Trist! Inget bada då inte.
Vi fick jue för oss ett tag att vi skulle åka å bada på kvällen. Så skönt det var! Man blev så där bad-kall så fick bli en varm dusch och täcke när man kom hem. Jag gillar att bada!

Ska gå å fortsätta min städning nu. Har även lovat att lägga in lite bilder så det ska bli! Får bli i veckan.. :p

Ha det så jättebra! Kram

RSS 2.0