Natt

Helg igen. :P Tror att denna bloggen är en helgblogg.
Jag sitter med färg i håret, får se hur det blir. Antingen katastrof eller skitbra :P Får se..

Helgen är nu här, imorgon är det kalas som gäller. Kan bli jätteskojjsigt!  Just nu är jag så trött så jag tror jag somnar rätt fram. Orkar knappt hålla ögonen öppna.. Varit en jobbig vecka på ett konstigt vis..

Hörs mer imorgon, så får ni höra om katastrofhåret ;)

Sov så gott

Nattinatt

Så har helgen lidit mot sitt slut. Den har varit riktigt skön, hade Tilde igår. Så söt denna unge! Så jävla rolig om inte annat :P

Nu så har jag stoppat i mig en massa morötter och dipp, så jag tänkte gå och lägga mig. Är trött. Jävla skit att ställa om klockan. Hatar sånt!

Nattinatt..

Allt i ett

Länge sedan jag skrev. Helt glömt bort bloggen, har bara varit inne på Facebook.
Men ska jag va ärlig så har det inte hänt så värst jävla mycket :) Haha.. Jag har jobbat, suttit och skrivit in vaccinationer, jobbat och så har jag umgåts med min kära Daniel :) Haha..

Vi var till Ljungby idag och spana in nya CityGross. Jävulskt med folk, men det va jue inte så konstigt egentligen :) Men lite fick vi handlat. Sedan så när jag skulle åka ifrån jobbet idag, så drog jag sönder dragkedjan i mina stövlar, lyckat. Så med mig hem fick ett par uggs. Ljusbruna såna, så mysiga. Perfekt nu, att bara skjuta på sig och gå iväg :)

Helgen då? Imorgon ska jag passa Tilde. Hon har planerat våran dag in i minsta detalj: Vi skulle äta glass äta glass och till middag skulle vi äta glass.. Snacka om ont i magen då :P Får nog börja käka laktostabletter redan nu om jag ska reda ut morgondagen ;)

Nu tänkte jag gå ut i köket och spana in kylen, är sugen på nått.

Pussåkram

Natti natt

Så blir det sängen strax. Har bakat både grova frallor och fyra limpor idag. Så det luktar så enormt gott här hemma. :) I helgen ska jag försöka få till lite kanel- och vaniljbullar. Så det finns något i frysen om nån kikar förbi :)

Imorgon drar vaccinationen igång på jobbet, så jag jobbar som vanligt mellan åtta-ett. Sedan mellan ett och sju sitter jag och registerar vaccinationen. Skojjsigt faktiskt :) Tror jag iaf.. Känns spännande :) Hoppas bara det kommer nått folk, är lite tveksam faktiskt :)

Nu ska jag gå å borsta tänderna, sedan får det bli sängen om jag ska orka morgondagen :)

Sov gå gott, dröm sött.

Faceboooook.

Helg. Så skönt så.. Fast vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Daniel sover iofs än, men han måste väl ändå vakna nån gång?
Iaf, jag har blivit en nörd. Facebook-nörd. Iaf så har jag ett litet aquarium där, men det värsta är att jag har tre fiskar, två grabbar och en brud. Så tänkte jag att dom skulle få en liten bebis, men det värsta va att grabbarna fick ihop det :( Får se hur detta slutar.

Jag är hungrig som fasen iaf, skulle va gott med en stor härlig hotellfrukost. Eller en god färsk fralla med skinka ost och grönsaker. Mums.

Haha, nu ska jag gå å se om Daniel hade tänkt vakna någonting idag. Verkar negativt om detta :P


Det hände

Jag älskar Andra Avenyn, kikar på det varje vecka. 45 minuter av tisdagskvällen begär jag tystnad i huset så jag kan kika på det. Men igår hände något, något som inte fick hända. JAG MISSA DET!
Kom på det nu på morgonen när jag stod och sminkade mig. Hur fasiken kunde jag missa det? :( Vi får kika på det ikväll på nätet, men ändå. Inte samma sak :P

Nu ska jag strax gå och borsta tänderna och bege till jobbet, trött även idag. Men jag börjar piggna till, var iofs pigg när jag klev upp. Men jag var klar vid sju så jag har degat ihop nu vid datorn :p

Äsch, ska göra det sista och för en gångs skull slippa stressa och byta kläder bara för att jag är ett sego :P

Hallojsan

Dålig på att uppdatera!
Just fått i mig lite frukost, kaffe och rostat bröd. Riktigt gott. Vaknade med huvudvärk idag och det är verkligen inte skönt, så jävla jobbigt så känns dagen så lång.

Ska strax bege mig till mitt jobb, jobbar till fem idag också. Va min lediga dag igår, men jag jobbade extra hela dagen. Kändes tungt då jag inte kunde somna för än närmare halvtre igårnatt, sen vaknade jag två-tre gånger i timmen och kollade klockan. Sånt är så jobbigt.

Nä ni, jag ska ta och göra mig klar, borsta tänderna och kamma till frillan. Så hörs vi. Ha en fin dag! Det tänker jag ha, fast det regnar ute

Ledig

Igår va min lediga dag. Riktigt skönt faktiskt att vara ledig en vardag, då jag jobbat måndag till fredag hela sommaren. Visst, klagar inte på det, för har haft självklart lediga helger liksom. Men ska man göra något ärende eller så är det svårt att matcha in det en lördag till exempel. Men iaf, så va det min lediga dag igår. Va på arbetsförmedlingen för att anmäla att jag är arbetslös 20%. Rätt sjukt egentligen, men är för att jag ska få stämpla upp. Sen så åkte vi till Osby, Daniel ville gå på fiskebutiken och jag ville gå på klädbutiken där. Så jäkla bra affär, billigt och väldigt fina kläder. Köpte däremot ingenting, då vi ska till Ullared i helgen, känns tokigt att köpa något och så kanske jag hittar det där :P Just, jag köpte panelgardiner som jag ska få sy till själv också. Med stora stjärnor på. Älskar stjärnor! Dom va jättefina och vi va till och med överens om dom :P

Nu ska jag strax gå och borsta tänderna, sedan är jag klar. Så helvetes va det regnat i natt, inte sovit mycket så är faktiskt lite halvdöd idag. Men det är smällar man får ta, snart helg :D

Ha en jättebra dag.

RSS 2.0