Idag

Vettifasen va det är för fel på mig, men vi åt middag vid halvåtta-åtta då Daniel kom ifrån träningen. Å nu är jag småsugen på något igen. Är jävulska sugen på kanelbullar med ett glas kall mjölk till. Så gott det vore :) Måste nog gå å kika om det finns kvar någon påse i frysen.. Men är sugen på en hårdbrödsmörgås också.. Herregud..

Har inte mycket att skriva om egentligen. Dagen har varit lugn, kvällen lika så. Imorgon ska jag iväg och handla sedan så ska vi röja i rummet nere, så att syrran får plats när hon kommer å hälsar på :P

Sov så gott folket när ni lägger er. Pussåkram

Ha en bra dag!

Jag har sovit så otroligt jävla dåligt i denna natt. Somnade kring två, sen har jag vaknat flera gånger! Hatar när det blir så, för känns som att man inte får sova ordentligt då.

Ska ringa runt lite nu, får se hur det går. Ha en jättebra dag!

Sov så gott

Även denna dagen har nått sitt slut.
Var ner på arbetsförmedlingen och det gick superbra, jättetrevlig kvinna som jobbade där. Så ska ringa lite imorgon för att fixa lite papper som ska skickas in.
Så morgondagen får jag ägna till att ringa och lite sånt. Lär nog funka fint, funderar på en promenad om jag vaknar lagom tid. Eller, spelar jue ingen roll när jag vaknar, kan ändå gå ut å gå :P

Sov så gott hörrni. Vi hörs imorgon

Förstår inte

Varför ska människor som sitter i en kundtjänst vara så jävla otrevliga? Vet att det finns dom som är jättetrevliga, för såna har jag råkat på. Men dom som är otrevliga och hugger av det man säger "för så kan det absolut inte va".
Herregud.. Ringde Arbetsförmedlingen och allt jag sa kunde hon alls inte tro att en arbetsförmedlare har sagt.. Nähä, men va sa han då?
Sen kunde hon inte förklara det jag frågade så jag sa att jag går ner på arbetsförmedlingen här i Älmhult så kanske dom kan se på min inskrivning om jag kan få ersättning. Då blev hon jättesur och sa att dom lär svara samma sak som hon, att dom inte vet om jag ska få ersättning.. Men vad har jag då för hjälp av arbetsförmedlingen?

Upprörd nu ;)

Frukost å raggning av pengar

Så har man fått i sig lite sen frukost, sitter å kikar runt lite för att sedan ta å ringa arbetsförmedlingen å meddela att jag är arbetslös till den första maj. Sedan forska lite hur jag ska kunna få mig lite pengar tills jag får min lön i slutet av maj.

Idag så ska jag göra, som jag precis skrev, ringa runt lite. Sen så ska jag ner på vårdcentralen å hämta mina papper som dom skulle fylla i :) Kvällen blir nog lugn skulle jag tro.. :)


Natt nu

Ska gå å lägga mig. Är lite småtrött, men känns så konstigt då man ställt fram klockan, är inte trött på samma vis :)

Vi får höras imorgon. Sov så gott folket!

Helgen har försvunnit

Som vanligt så går helgerna så enormt fort :) Men fredagkväll spenderades i soffan tills Daniel kom hem, åkte å köpte friterad kycking till mig (va så jävulska sugen, han hade jue ättit där han va). Sedan blev det mer soffa :)
Igår va vi till Växjö på någon messa, åt gratis godis å stal två pennor. Va sedan och handlade och kvällen spenderades som vanligt... I soffan :)

Idag är det en segdag, iaf för min del. Jag har kokat bruna bönor som ska bli till middag, sedan så har jag dammsugit lite nere. Knäckt soldat idag :) Sitter och kika Mitt stora feta grekiska bröllop på trean nu. Den är så enormt bra :)

Hörs nå senare, ska kura ner i soffan nu.

Slut!

Min praktik är nu klar. Kändes väldigt sorgligt att gå därifrån idag. Fast jag börjar jue jobba där snart, men ändå :)
Just nu sitter jag med kattfaan i soffan å myser. Jag är helt slut i kroppen, vet inte om det är någon förkylning, om det är våren som är på väg eller nått annat. Men jag tänkte faktiskt lägga mig ner i soffan å vila en stund.

Har massor som skulle behöva göras bland annat tvätta och städa ihop nere, men det får fasen vänta :)


Babbel

Nu så är min praktik snart slut. Sista dagen imorgon, känns jävulska sorgligt. Ska iofs tillbaka på måndag å hämta papper och jag ska tillbaka den tjugoåttonde på lite genomgång hur man genomför en synundersökning, sedan börjar jag den fjärde maj. Men det känns ändå konstigt, har jue varit där varenda dag i fyra veckor! Men det är sjukt va tiden går fort, dessa fyra veckor har bara rusat fram. Känns som nyss jag kom ner å va första dagen. :P

Har egentligen inte så mycket att berätta. Daniel ska iväg med jobbet imorgon och göra massa roligt (tror jag nog att det blir) så jag ska försöka städa ihop så att vi slipper hålla på med de i helgen. Sedan så tänkte jag färga håret, ta mig i kragen å göra det :P Bokade jue en klipptid tills på måndag, men ångrade mig då många sa att dom inte va så bra där. Så jag tog Daniels rakapparat å fixade till håret. Klippte luggen och klippte som upp håret lite, ska bara få han att klippa av det på längden någon centimeter, så är jag jue som nyklippt sedan :)

I helgen blir det nog lugnt. Imorgon har jag jue redan berättat vad som händer, lördag vet jag inte alls vad som händer och inte söndag heller. Daniel surrade om någon mässa där man skulle kika på hus å skit. Fattade inte riktigt, men dom sålde korv där å man får gratis pennor. Så klart jag följer med :)

Haha, när nu ska jag gå å lägga mig. Är lite småtrött, ska upp imorgon tidigt igen, sedan är det helg å jag kan sova läääänge. Eller iaf sova tills jag vakna. Så skönt att vakna utan klocka!

Sov så gott folket. Pussåkram

Sego

Dagarna bara försvinner, tyck jag skriver varje dag. Men tydligen inte :)
Idag va det möte, fick reda på sommarschemat och så, verkar faktiskt riktigt bra. Så jag hoppas det blir bra :) Ska få vara mer inne på lab så jag lär mig sticka och ta prover. Tycker det är så jävlarns roligt :)

Har ont i huvudet idag, vettisatan va det beror på. Mår illa, så väntar på att det ska knyta sig i magen så att jag får gå å kasta upp :P Huvudvärken brukar släppa då..

Ska göra nå vettigt nu, typ.. Titta på teve :P Hörs nån gång. Seg som jag är att skriva så är det lika bra jag skriver nån gång ;)

Nu så...

Nu så har dom gått hem. Haft det riktigt trevligt ikväll, Tilde va smågalen som vanligt ;) Hon är söt! Vi grillade karré, majskolvar och kycklingvingar. Så gott va det :) Åt som nå hästar, sedan blev det dega i soffan med kladdkaka och vaniljvisp! Så nu är vi alla mätta och glada, tror jag. Iaf jag :P Haha

Ska gå och göra mig klar för natten strax. Är trött och ska upp imorgon så bara dumt att sitta och hålla sig vaken :P
 
Vi hörs imorgon :) Nattinatt

Helgen dårrå

Helgerna går alltid så fort, egentligen går veckorna lika fort. Jag är jue för tusan inne på min sista praktikvecka :P
I helgen har vi softat järnet. Igår va vi till Kristianstad en sväng, kika runt å så. På kvällen blev det Robinson :P

Nu så ska vi åka iväg å handla lite, Daniels bror med familj kommer ikväll å vi ska grilla. Så gott :)

Hörs sen

Helg

Så skönt å vad man uppskattar helg när man gör något på veckorna! Visst, jag har gjort uppgifter å så till skolan innan på veckorna, men då har jag ändå suttit hemma å så.. Inte samma sak :P
Gick fint på praktiken idag med, hann inte göra så värst mycket men roligt ändå :) Slutade vid tolv så åkte hem, han va hemma typ en halvtimme, sedan åkte vi ner och käkade lunchbuffé på kinarestaurangen. Så gott :) Jag tyckte det iaf, inte Daniel. :P Sedan shoppade han en jacka och jag bokade klipptid. Måndag om en å en halv vecka så ska håret bort. Hade helst velat klippt mig nästa fredag när jag ändå inte har något att göra, Daniel ska iväg med jobbet. Så ska ringa runt till några andra å höra om dom har någon tid, så vi får se. Det kan ändra sig :)

Ikväll så har jag inte gjort så värst mycket, Daniel åkte iväg vid sex så jag har städat köket, bakat en sockerkaka som vi ska käka ikväll med en frukt-bär blandning, sedan så hade jag köpte margarin förra veckan som aldrig lär ha blivit använt innan de blir gammalt så jag gjorde chokladbollar med, som lär frysas in.

Nu tänkte jag slänga mig bak i soffan å vänta på att Svensson ska komma hem. Sedan fredagsmys! Måste jue kika va som händer i Lets Dance :P


JAG HAR FÅTT JOBB

Jag måste jue få berätta alltså..
Chefen eller vad man ska säga kom å ville prata med mig, jag blev nervös som satan! För trodde jag hade ställt till med något (tror alltid det värsta!) Hon fråga hur jag trivdes å så, förklarade att jag trivdes som fisken och att personalen är jättebra. Då säger hon; Om du vill, får du jobba här i sommar. Vad säga om första maj till sista augisti? Sedan kan det bli förlängt till jul och så vidare..
Jag blev helt chockad, men sååå glad! Jag har fått jobb!! Så jäkla glad jag blev. Heltid hela sommare är jue perfekt, helst i dessa tider :P

Iaf så va jag på barnhälsovården idag, va riktigt roligt! Interssant att se hur och vad dom gör. Så sööta barn som kom dit! Verkligen.

Nu ska jag gå å lägga mig.
Just ja, jag hade jue jätteont i huvudet i två dagar, när jag har så, så är det som att jag till slut blir knäpp. Att jag har jätte seg reaktionsförmåga och så. Så det började i badrummet, skulle tvätta bort sminket och får in tvålen i ögat. Jag står bara å känner hur det svider och öppnar dessutom ögat ännu mer. Ont som satan gjorde det tills jag typ fatta att jag skulle tvätta ur tvålen. Sen så när jag la mig skulle jag släcka sänglampan och sticker in fingrarna rätt in och lägger dom på den varma glödlampan. Så låter jag nog vara så innan jag kopplar att jag ska ta bort dom. Ont där med! Haha.. Tokigt, men så blir det. Blir jue bättre när jag sovit men är just på kvällen jag kan bli så. Herrejesus.

Sov så gott hörrni. Hörs imorgon

Natti natt

Jag har fortfarande ont i huvudet, eller fortfarande kan jag inte kalla det. För den va borta imorse när jag vakna men fick den i eftermiddag igen. Hatar att ha ont i huvudet, man blir så jäkla slut!
Daniel började tidigt ikväll, så jag tänkte att jag kunde hinna med huuuur mycket som helst ikväll. Vad har jag gjort? Plockat undan efter middagen och suttit här. Aktiv jag är va? :P

Nu ska jag gå å duscha sedan blir det sängen. Är trött men ändå inte trött. Konstigt!
Sov jävligt skönt i natt, vaknade däremot vid typ två eller nått av att jag låg med huvudet vid Daniels sängbord å fötterna på sängbordet på min sida. Så jag låg typ där kuddarna brukar ligga. Normalt!

Sov så gott. Pussåkram

Sov så gott

Så helvetes ont i huvudet. Sov en stund ikväll med det hjälpte inte. Har så jävla ont så jag är yr :(
Ska gå å lägga mig nu för natten och hoppas på att den är borta tills imorgon. Jobbigt att gå en hel dag å ha ont i huvudet och va "tvungen" att va med folk liksom :)

Sov så gott. Dröm sött

Tycker om min Daniel! Länge sen jag skrev de nu :P


Babbel

Herregud va tiden går fort! Läskigt.. Men jag har iaf gjort två dagar av denna veckan :) Idag var jag med distriktssköterskan, jätteroligt å intressant. Hon är rolig :) Ska va med henne någon timme imorgon också. Sen torsdag blir det som jag skrivit innan (tror jag att jag skrivit iaf) att jag ska va på barnhälsovården på förmiddagen, sedan på eftermiddagen ska jag få vara med diabetessköterskan. Lär också bli intressant.

Vad händer nu då, Daniel ska strax åka iväg på nå tjoffs på banken sedan har han träning. Jag ska göra lite uppgifter, skriva ett personligt brev å sedan bara jäsa :) Låter väl skönt va? :)

Ska gå å vinka adjö nu till honom.. :P
Måste jue skriva.. Jag har aldrig någon natt jag varit här, varit rädd när jag sovit själv, någon natt har jag varit lite småskraj med det har varit katternas fel, för dom har skrikit å haft sig. Iaf så i söndags när jag la mig, började jag inbilla mig saker. Typ att jag hörde någon gå i huset, eller jag såg någon i dörren. Typ såna saker, helvete va svårt det är att somna då. Haha, töntigt men ändå. Till slut så somna jag, men tyvärr för sent, för jag va typ död igårmorse. Men upp tar jag mig alltid, dock segt :P

Haha, varför va inte denna med?

Synd att inte denna va en av bidragen igår. Haha, tyckte den va jättebra! Då skulle jag ha röstat som tusan :)


Iaf så har jag precis bakat klart för idag. Blev såna tunna hölö-kakor och sedan två limpor. Se om limporna blev torr så vi kvävs.
Nu tänkte jag gå å sova. Vi hörs imorgon. Ny vecka :) Herregud, redan tredje veckan! Sjukt va fort det går.

Natti natt

Helgen lite snabbt

Ja ni, helgen har bara susat iväg. Fort har den gått. Vad har hänt?
Inget speciellt, jag klev upp som sagt igår morse för att hämta Daniel, kom hem och la mig i sängen tillsammans med honom och sov bort halva dagen. Klev upp, käkade frukost sedan hjälpte jag han, när han höll på med mopeden. Jag skruvade ur skruvar och glömde sedan skruva i dom. Igår kväll var vi hos hans bror med familj och käkade tacos och kikade på melodifestivalen.
Haha, Tilde ville att jag skulle rita en ko, en häst å lite annat. Men eftersom jag ritar så fruktansvärt dålig så tittade hon väldigt skeptiskt på mina teckningar. Till slut rycker hon tag i kritan jag håller i och säger; Kritan är dålig!
Jesus, så fult ritar man.. Iaf så blev jag chockad över vad som vann melodifestivalen, trodde aldrig att hon skulle vinna faktiskt. Men tycker den är bra så har inget att klaga på, men trodde typ att Måns eller nått skulle vinna.

Nu så ska jag gå ner och baka ut deg jag har på jäsning, det ska bli nå bröd av nå slag. Sedan blir det middag. Vi hörs senare.

Nytt!

Ja så har två veckor gått. Hemskt va tiden går fort, verkar iaf väldigt positivt med att få fortsatt jobb där nere. Satt å pratade med chefen på lunchen häromdagen om jobb i vår och sommar. Så roligt :) Jobb vill jag ha! Men ska ändå söka på fler ställen, skulle jue få nå fel av att bara gå hemma! :P
Jag har iaf haft min halvtidsbedömning idag, där tre av uskorna radade upp sig framför mig så det kändes som ett förhör ;) Men det gick superbra! Bara positivt att säga, så jag var stolt som en tupp när det va klart!
Kände mig faktiskt lite puckad i början av veckan, lite halvblyg så där gapar jag jue inte på första veckan och sen så hittade jag ingenstans så kunde som inte göra något själv. Men det blir bättre och bättre, jag har lärt mig vars alla läkare å så sitter nu och det underlättar väldigt. Haha, fast jag gick fel idag å klampa in på fel rum. Va lite pinsamt, men det är sånt man överlever.

Var som skrivet innan hos sjukgymnasten igår. Va superskoj och jätteintressant. Fick va med på lite allt möjligt där, skulle faktiskt vara kul att jobba som sjukgymnast. Lite jobbigt, för allt man ser och så, gör att man får tankarna typ "ahaa, detta va jue intressant". Så det blir bara mer och mer jag skulle vilja söka till och plugga. Så får se vad som händer i framtiden, nu ska jag iaf försöka ta tag i jobbandet först, så får skolan komma när jag vet riktigt vad jag vill plugga. Låter inte det riktigt bra? :P

Nu måste jag gå och lägga mig, Daniel jobbar så ska hämta han imorgon (idag blir det nu, då klockan är halvett). Vid kvart över sju slutar han så halvåtta skulle jag va där, så kanske vi skulle handla då? Jag minns inte, vad skulle vi handla egentligen? Haha, det löser sig.

Ha en jättebra natt och helg. Så hörs vi

Länge sedan nu

Jag kan jue inte skryta med att jag är snabb och effektiv som bloggare inte ;)
Men jag kan jue tala om att jag hellre umgås med Daniel än skriver ett halvt svamligt å värdelöst inlägg i bloggen. Eller va säger ni :)

IAf så har jag varit en vecka av fyra på vårdcentralen nu. Det går bättre å bättre för varje dag som går, känns jättebra. Visst, man känner sig lite knäpp ibland när man förföljer någon, men det är det jag är där för :) Har en jättebra grupp usk:or jag är med, som verkligen förklarar vad vi pysslar med :)
På torsdag ska jag få vara hos sjukgymnasten på förmiddagen och nästa torsdag ska jag vara på barnhälsovården. Roligt :) Ska även boka in mig så jag får vara med sjuksköterskorna någon dag, både en "vanlig" distriktssköterska och astma/kol. Intressant tycker jag.

Lite snabbt vad jag gjort idag.. Jag sov en halvtimme längre än planerat, gjorde mig i ordning och hann umgås lite med Daniel innan han la sig för att sova och jag åka. Va sedan på praktiken till två, åkte hem och sedan har jag bara degat. Daniel har tränat ikväll så jag passade på att... ligga på soffan :) Skööönt. Haha.. Blev även väldigt sugen på en smörgås med skinka på. Så han fick köpa det på vägen hem, jävliga är att vi åt middag så sent så jag är inte hungrig, så jag riktigt längtar till frukost. Haha..
Hårfärgningen har jag inte gjort ännu, lat jag är. Men det är ingen stress.. Är bara lite ljusare bak i huvudet än jag är fram, vad gör det om hundra år.

Nu blir det att göra sig i ordning för sängen. Hörs nån dag :P

Hej å Hå

Så va denna dagen slut också. Satan i gatan va fort tiden går.
Iaf så tänkte jag gå å göra mig redo för sängen nu. Tänkte lägga mig å läsa lite i min bok jag köpte igår, skönt att läsa lite innan man ska sova, problemet är att jag aldrig hinner läsa något på sistone; JAG SOMNAR FÖR FORT.
Men tänkte jag ska försöka lite ikväll.

Känner mig jävulska sugen på en kanelbulle. Kanske vi ska baka någon dag kanske? :) Jävliga är att jag brukar inte va sugen då jag bakat, bara innan. :P

Vi hörs imorgon. Sov så gott folket.

Pussåkram

Min praktik; Som svans

Så har jag haft två dagar av tjugo på vårdcentralen. Känns riktigt bra, eller, jag känner mig som en svans! Springer efter någon hela tiden. Men det får dom ta. Värsta är att man känner sig knäpp som går efter någon hela tiden, men det är jue det jag ska göra men.
Hade så ont i huvudet när jag kom hem igår, så blev två alvedon å sängen en timme, sedan lite blodpudding som jag längtat efter sååå länge. Sedan va jag med igen :)

Just nu sitter jag och skriver lite på uppgifterna som jag har kvar, Daniel har fixat sin moped så han är ute å test-kör. Kommer han inte hem så funkade inte bromsarna sa han. Tryggt som satan ;)

Va in å handlade när jag slutat idag, köpte en hårfärg som jag tänkte slänga i ikväll när Daniel åkt å jobba, han börjar ändå tidigt så det spelar jue ingen roll. Mitt hår är alldeles ljust uppe på huvudet eftersom jag blekte det innan jag färga det brunt. Så kommer det ljusa fram. Rätt fult om jag får säga det själv :P

Hörs senare. Ska göra lite vettigt nu. Pussåkram

Helgen och idag.

Inte skrivit på hela helgen.
Kan dra en snabbis om vad som hänt :P Fredags så va det då begravning, jobbigt som tusan. Men trodde inget annat heller, egentligen. Det gick bra, så bra det kan gå.
I lördags så packade jag allt för min lilla tripp ner till Daniel, var även på stan en sväng å kika runt. Köpte en vårjacka, som va behövligt då jag sällan hittar någon jacka.
Igår så jobbade jag mellan kvart i sju och fyra, det gick väl så där. Förstår bara inte varför vissa ska vara så jävla otrevliga! Men är hon otrevlig så är jag det. Så det så :P

Idag då, så åkte jag äntligen! Är nere hos Daniel nu. Resan gick jättebra, ingen försening för ovanlighetens skull. Fick sitta själv hela vägen så det va väldigt lite folk. Skönt, så man kunde sträcka ut benen :P

Nu ska jag gå och skära till lite sallad, eller om jag ska göra det imorgon på morgonen? Det får bli så..

Det får bli sängen istället, ska börja min praktik imorgon. Fyra veckor på vårdcentralen här i Älmhult. Ska bli skojs, hoppas jag :P Daniel visade mig ikväll vars det va någonstans, så får se om jag hittar imorgon, eller om det går ut larm på radion om att jag åker runt å virrar ;) Ni kan jue höra efter.

Sov så gott. Hörs imorgon

RSS 2.0