Dom som ringer.. Ni vet

Dom ringde ifrån VeckoRevyn häromkvällen å rabbla på en massa om vilket bra erbjudande dom hade till mig. Jag tackade så vänligt nej..
Efter att han surrat klart, för man får jue inte en syl i vädret förän dom drar åt sig andan..

Så ringde det på min mobil nu. Det va en Niklas ifrån nått företag som jag inte minns..
Jag svarade..
Han: Hej, jag ringer ifrån blablabla (minns inte va han sa.) å jag undrar om du vill vara med på en undersökning....
Jag: Nej tack...
Han: ...men va roligt.. det är så... Vad sa du?
Jag: Nej tack.. sa jag å skrattade lite väluppfostrat så att han inte skulle känna sig som en jubelidiot.
Han: Jaha, nähä, hej då...

Haha, så roligt. För han lyssnade jue inte. Han frågade jue bara för att det stod säkert i hans manus att fråga... :P


Jaa, jag har tråkigt.. Men kan jue inte rå för att det ringer puckon!

Rubrikstrejk

None
Va mysigt på stan igår. Det va småkallt, mörkt, marschaller (vet inte hur det stavas men..
ni fattar..) efter  gågatan. Å halvmycket folk. Mysigt :) Köpte en ny mascara som hon tog 95kronor för istället för 89. Men där  strejkade jag å bad om mina sex kronor. Haha, men det är inte första gången dom tar mer betald för att dom inte ha koll. Nä, då jävlar ;)
Köpte även ett läppglans å fotfilar :P Så gick jag ner å bokade två biljetter till James Bond-filmen på söndag. Se så jag inte somnar till den också ;) Somnade jue när vi skulle kika den första filmen, i soffan.. Så vi måste titta om den nu, bara för att jag är en knul å snarkar!

Sen blev de lite mat å hemfärd.
Idag så händer det mycket. Så mycket planerat så, ska försöka spränga mig fram på rummet å försöka få till det så det ser iaf någorlunda ut. Har böcker å papper överallt. Men stenkoll har jag, bara det att... Plockar jag ihop nu kommer jag inte hitta något.
Ska skriva på uppgifterna, sen blir Sundsvall, gå å kika stan där, sätta syrran på bussen, hämta Daniel vid tåget. Så jag längtar..

Nä nu ska det bli en till smörgås, sen lite nytta. Hörs och syns! 

Tidigt imorse

Klev jag upp. Bar iväg till stan med mamma för hennes behandling eftersom hon inte kan köra själv efter den.
Trött som satan, vägen va hal. Vad händer? Jo när hon kommer ner bedömmer läkaren å mor min att det inte blir nån behandling då hon inte har så ont. Men va iiii...
Så det fick bli fika på Westerlunds ;)

Somnade på soffan när jag kom hem, sedan har det blivit datorn.
Varför gör jag alltid så här? Är jue så skönt när uppgifterna blir klara en efter en. Det lättar inombords när det börjar redas upp. Men seg som jag är skjuter jag på det ;)

Nu ska jag till stan på Halloween-kväll. Mysigt :) Ska bara byta om å bege mig nu. Hörs troligtvis sen :)

Pussåkram

Snö!

Det har jue för tusan snöat! Alldeles vitt på marken.
Haha, som jag muttra i våras att jag ville ha bort snön, ville ha vår och sommar. Men så nu, jag längtar efter snön, längtar efter lite kyla så man får burra på sig lite kläder :)

Ska åka tidigt imorgonbitti, vara det inte är slask å halt. Inte så roligt att köra då! Det ordnar nog sig, brukar jue göra det..
Har förresten nyss städat skafferiet. Där va det minsann kaos! Men nu är det så fint så.. Skrubbade även ugnen, vad är det med mig?
Är nog lite så att, kommer jag på själv att jag vill städa. Då gör jag det mer än gärna. Måste jag, så gör jag det inte. Det går som inte att få till det bra.. :P

Nu blire lite fika, sen droppa ner i säng. Sov så gott. Dröm sött!

Om två dagar, precis just nu. Är Daniel här! Har då aldrig varit med om längre skitvecka.. Tycker om dig

Min dag..

Ja ni.. Jag somnade med en gång jag somnade igår. Så skönt, men sover så lätt på nå vis. Vaknar jättelätt å är pigg. Undran om det är för att jag längtar så helvetes till på fredag?
Idag så har jag gjort uppgifter, slagit in paket till syster å det blev fult. Varit å handlat, stekt till pyttipanna, stekt ägg till det å jag brände då två fingrar. Gör så jävla ont!

Imorgon blire upp tidigt. Mamma ska till sjukan klockan åtta å göra behandling. Efter den kan hon inte köra. Så blir jag som blir chaffis. En halvdöd sådan ;)
Nu så blire fortsätta med uppgifterna. Hörs sen.


Ingen rubrik.

Ja ni.. Jag är så trött, bör gå å lägga mig. Men sitter å skriver, letar information. Känns som att har jag börjat hitta det jag letar. Då känns det jävligt att sluta, stänga ner å lägga mig.
Imorgon blir det en hel dag vid datorn. Får bli så. Måste försöka få så mycket klart som möjligt denna vecka så jag slipper sitta nästa vecka då Daniel är här!

Blir sängen nu ändå känner jag. Ögonen vill jue bara åka ihop :P Puss å godnatt. Hörs imorgon

Hjälp!

Jo.. Jag glömde jue skriva hälften..

Så här är det, att vi har som uppgift till skolan att skriva om Konstgjord befruktning! Till det behöver vi åsikter. Det är där ni som läser, kommer in.
Vad tycker ni om det? Är det rätt eller fel? Åsikter, kommentarer? Vad tänker ni när ni hör talas om det?

Skriv gärna och säg vad ni tycker. Här i kommentarer eller maila på;  [email protected]

Dagen

Det där med att det skulle bara ta nån timme. Skitsnack ifrån min sida :P Det tog ifrån klockan tio till två. Mycket prat, funderingar och roligheter. Det är en intressant ämne när man börjar läsa om det, läsa lagar och folks åsikter..

Nu har jag precis varit å kika runt på staden. Blev en svart kjol med tunna smålinjer av vitt och rött, en kortärmad kofta och en röd långärmad baströja. Så nu har jag bränt lite pengar som sved i plånboken.
Ikväll blire datorn, med massor av uppgifter. Min kusins son är hos oss idag och ikväll. Så det lär bli att vara social med honom också :)

Sitter på biblioteket nu. Är så jävla kallt ute, så går liksom inte att strosa runt.

Ajja.. Har inte så mycket att skriva om nu :) Ha en fin kväll så hörs vi mer sen troligtvis :)

Pussåkram

Jävla lång natt

La mig kring elva igår. Somnade som en stock med en gång.
Men sen... Jag har som varit pigg hela natten. Så har vaknat flera gånger å undrat om det inte kan va morgon å jag får kliva upp.
Vaknade vid fem, då va jag verkligen på väg upp. För då tyckte jag att jag sovit så jävulskt länge. Men kan jue inte va som en gubbe å kliva upp då. Så halvsov till halvåtta. Då jävlar blev det att kliva upp. Duschen å nu blire frukost. Är hungrig!
Men nu har jag suttit här så jag har bråttom istället. Smart! :)

Hörs sen idag. Lär skriva mer sen. För kommer bli en heldag vid datorn när jag kommer ifrån stan. Enormt med uppgifter som måste fixas! :)

Tankar

Känns som om jag har massor av tankar som snurrar runt. Känns som att hjärnan inte kommer till ro..
Tänker på allt som har hänt. Vad som ska hända. Vad ska hända när jag är klar med skolan? Söka jobb såklart. Men vart? Vad vill jag jobba med som uska? Och vart ska jag börja söka? Har jue jobbat på äldreboende och demensboende. Även praktiserat på en demens dagverksamhet. Så känns som att det har jag gjort. Det är inget som lockar..

Har jue hittat den där KY-utbildningen, fortsatt utbildning för undersköterskor inriktning nyfödda barn och småbarn tror jag. Så blir det så.. Ska jag söka? Eller ska jag jobba nått år å söka sen?

Vad vill jag? Är det bara jag som har värsta problemen med vad jag vill?

Vi satt å prata om det på skolan idag.. Typ alla tyckte jag skulle söka å åka till Norge. Å bara tjäna pengar nu när jag är fri å inte har familj. Men vill jag verkligen dit? Haha.. Jag är fan jävulskt velig...
Egentligen, så behöver jag inte ha dessa bekymmer nu. För det är länge kvar innan skolan är slut.. Okey, inte länge. Har kurser i cirka tolv veckor in på VT -09, men ändå. Det går så jävlarns fort!

Nä jag måste sluta tänka. Ska lägga mig å sova.. Dö av ett tag...

För jue mer jag tänker, desto krångligare tycker jag det blir.. Jävla skit :)

Sov gott. Dröm sött

Svensson

Men herrejisses..
Glömde jue att skriva att på fredag kommer Daniel! Så jag längtar.
Eftersom det är så lurit väder nu, då det kan bli tvärhalt när som helst. Å eftersom det är SJ han åker med, så lär han inte komma fram i tid. Så blire hotell i Sundsvall tills på lördag. Mys!

Tycker om dig massor

Segpropp

Är så seg på att skriva. Har som inte haft nå att skriva om egentligen men..
Kan jue dra lite i stort vad jag gjort i helgen.

I lördags så va jag med mamma på stan, hon skulle köpa vinterjacka å jag va med som smakråd. Blev en vanlig svart jacka, men den va fin. :) Blev även frukost på stan. Va mätta hela dagen efter den jävlarns smörgåsen.
Kvällen blev det middag, sen låg jag i sängen å läste ut skitboken till psykiatrin. Så jävla dålig va den. Så nu ska jag bara skriva om vad faanskapet.
Somnade tvärt när jag låg å läste så den ramla ner så jag är alldeles öm i pannan. Jag är ett pucko!

Igår så jobbade jag. Sju-fyra. Men en visst as hade med sig hunden på jobbet. Så näsan rann, ögonen kliade. Så det va ingen bra dag.
Hade dessutom inte sovit ett skit natten till igår. Blåste jue så jävulskt, tror även det va svårt att sova för att vi ändrade jue klockan å jag sov en halvtimme på kvällen.
Så jag var dödstrött igårkväll, halvnio halvdäcka jag i soffan. Tio över nio låg jag i sängen på väg in på sömnen! Så skönt det va när jag vakna halvåtta imorse; PIGG! Det är inte så jävulskt vanligt vill jag lova.

Idag så va det skola. Börjar med Etik och Livsfrågor. Rätt intressant men fullproppad kurs. Mycket egna åsikter och tänka ut frågor. Men ändå, det ska jue tänkas :P
Blev middag med super sociala syster efteråt ;) Sen nu är jag hemma.
Ska leta rätt på lite skit tills imorgon, så ska basgruppen träffas å göra gruppuppgiften då. Ska skriva lite om lagar och olika åsikter om Konstgjord befruktning. Kan bli intressant.
Har seminarium på måndag om det. Vi har olika områden hela klassen så kan bli intressant. Får se..

Så denna veckan blir fullproppad med uppgifter ifrån både psykologin, psykiatrin och denna kursen. Så nå fasen har jag det jag gör ;)

Frågade även hur det såg ut efter jul. Å det såg verkligen uppstyckat ut. Skulle först va ledig i flera veckor, sen läsa halva Sjukvårdskursen, sen läsa Socialpsykiatri sen ut på praktiken som är andra delen av Sjukvårdskursen.
Nä, det gillade jag inte. Hålla på att för det första skjuta på allt i flera veckor, sen hacka upp kursen.
Så nu blire läsa hela Socialpsykiatrin på distan totalt, sen läsa Sjukvård så.. Tror jag är nöjd. Får se.
Ska jue även läsa Lindrande vård 48-51 på distans. Jisses.. Får se om jag är så duktig så jag tar mig för ;) Tror faktiskt det.. Det är jue i slutet, så det är sista snabbenergin som kommit. Ljuset i tunneln liksom :)

Nu ska jag leta lite fakta. Ha en fin kväll. Pussåkram

Hela veckan...

Har inte skrivit på länge..
Har inget att skriva om egentligen, va på skolan onsdags! Hade sittsår när jag kom därifrån, haha. Å hjärnan va så fullproppad med nytt om psykiatri.
Igårkväll jobbade jag, va roligt att va tillbaka och idag har jag varit till Övik en sväng. Hittade en klänning som va billig. Jag gillade den! :)

Om en vecka är Daniel här nu! Så jag längtar. Har även bokat biljett ner till han. Den 26 november åker jag. Hem den 15 december. Har hela kursen på distans, så då kan jag jue åka! :)

Orkar inte skriva nå mer.. Skriver mer i helgen..

Ha en fin helg.

Inhandlat mat å varit seg

Sitter på biblioteket. Sover hos syrran ett par nätter å hon har ingen dator så då får jag traska hit!
Ingen fara det heller, men blev tvungen att maila en lärare!
Idag så har jag haft en slapp dag! Så skönt.. Vaknade sent, lite frukost å gjorde mig i ordning sen så blev det stan. Har köpt tygremsor typ som jag ska sy på min klänning. Är inga axelband på den å är livrädd jag tappar faanskapet! Har tre klänningar som e så.. Så köpte till allihop så får jag se hur det blir.
Blir det fult är det jue inte hela världen, för jag använder dom jue inte nu heller då dom är lite halvt förstor. Så jag hoppas axelbanden håller upp den :)

Har varit å handlat, mycket folk på konsum jag kände idag :P Gjorde jue inte annat än gick å heja, men det är kul. Vissa dagar se man jue inte en kotte som man ens känner igen.
Åter till handlingen, har fått ett recept ifrån matklubben på muffins med ahlgrens bilar i. Dom ska vi testa baka, så handlade till det och så handla jag till middagen idag. Kassler och potatisgratäng! Gott brukar det då bli...

Annars så blire läsa boken ikväll. Började imorse, men va som att jag inte såg nått. Dimmigt för ögonen å med glasögonen så blev det bara värre. Säkert för att jag var dödligt trött.

Nu ska jag börja bege mig hemåt. Ska bara iväg å kika skor först. Behöver inga, men roligt att titta..

Pussåkram

Söndag

Jag har alltid, så länge jag kan minnas hatat söndagar. Tycker att dom är lite ångestframkallande fast på ett milt sätt. Svårt att förklara. Tror det är lite det att man har en hel ny vecka framför sig, söndagar finns liksom inget att göra.
Så när jag öppnade ögonen imorse så skulle jag å syrran åka till sundsvall. Bra tyckte jag, nått att göra. Men hon ville inte längre då. Surt, så jag somnade om å sov ett bra tag till.

Sen börja jag fundera ut vad jag skulle ta mig till. Vad ska jag göra på denna tråkiga dag? Gick in hit å inser att mitt rum är ett kaos, saker överallt. Kläder till förbannelse överallt så började vika ihop det.
Jag har länge muttrat över att jag tappat kläder, hittar dom inge längre. Kan nu meddela att kläderna som var försvunnen låg i denna hög! :p

Nu ska jag ta mig nått att dricka, sen fortsätta med mitt projekt! Pussåkram

Nu är det typ tolv dagar kvar! Så jag längtar..

Jag har jue blivit en nörd!

Haha, rubriken säger allt i denna situation.
Igår kväll, glöm boken å soffan. Jag kom på att jag hade nintedo på datorn. Så det blev det! Syrran och jag satt som två nördar å spelade! Kul som tusan, fast vi fick game over hela tiden!
Kom på att jag skulle åka å sola, syrran ville ha godis. Så vi åkte till Långsele för att inhandla, så jag köte dom jävulska starka ostkrokarna! Goda.. Inte lika starka som i somras när jag å Daniel köpte dom för då dog man när man åt dom. Jisses.. Solningen blev det inget av, för jag orkade inte åka å lägga mig å svettas :P Haha..

Pratade med Daniel innan jag somnade! Mysigt.. Nu ska jag duscha, åka å handla nån frukost av nå slag! Så hungrig..

Pussåkram

Lite ord

Igår va jag död, orkade inte skriva något så därför blir det idag istället.
Va på skolan mellan nio å tre. Började med psykiatri. Så enormt intressant, läraren är så bra. Så man verkligen suger i sig allt hon säger! Uppgiften till nästa vecka va att antingen fördjupa sig i en sjukdom inom psykiatri. Sedan göra en människa typ med med den sjukdomen å sätta lite diagnos eller så.. Eller så skulle vi läsa en bok inom ämnet berätta om den å ta ut lite diagnos å så. Det tyckte jag lät roligare, så har varit å lånat bok på Långsele bibliotek nu, va jue bara där den fanns. Det blev "Ingen dans på rosor" av Hannah Green. Hoppas bara den är bra.
Såg ut att va lättläst!

Så idag har jag varit på stan, fikat lite där handlat mat, varit på biblioteket som sagt sedan hem bara. Blir väl att bädda ner sig i soffan å börja läsa! Jag känner mig på hugget att ta tag i detta :P

Om två veckor kommer Daniel! Längtar såå.. 

Pussåkram

Hörs nog mer senare kan jag tro..

Ja just, vad som händer ikväll? Blir nog boken å soffan. Skulle vilja baka en kladdkaka. Bara få baka, för är inte sugen på den :P
Fick Leilas kokbok igår, verkar jättebra! Så ska testa på en massa recept därifrån! :) Fick även den andra boken av Jenna, så började läsa den med. Kan jue meddela att hon har då inte döljt då detaljer direkt :p

Nu efter att ha skällt lite...

...så känns det faktiskt lite bättre..

Ska gå å sova. Tog en lång dusch innan. Så skönt! Nu är jag så trött så ögonen rasar nog ihop när som helst.
Sov så jättegott alla ni som ska krypa ner i sängen. Hörs imorgon. Ja, vissa är det jue rent så vi syns :)

Pussåkram
None

Jag veeet...

Har skällt om det förut. Men måste än en gång ta å skriva av mig. För jag blir inte bara irriterad på hur man kan bete sig emot andra. Utan hur i helvete man kan vräka ur sig det.
Visst har man tänkt mycket om andra många gånger. Men ifrån tanke till att säga det är det jävligt långt, å en jävla process innan det ramlar ut. Men inte för vissa. Som verkar få mundiarré (i detta fall skrivdiarré) när dom kommer igång.

Nu till vad som hänt, därför jag är så upprörd (känner hur det rusar runt i mig :P)
Pratade med en, vad jag trodde va en kompis men som tydligen är en bitter-fitta, på msn ikväll. Men tydligen va det inte en kompis.
Vi skrev om allt möjligt. Hon undrade hur det går egentligen med Daniel å så.. Bra tyckte jag. Varför undrar hon?
Nej hon hade då aldrig trott det skulle funka. Det va långt (bor man så långt ifrån varann är det inte seriöst å funkar inte) han är nio år äldre än mig (ja, vad tror jag, som att det ska funka?) Vi träffas aldrig (nej fasen ni har väl ändå inte träffas sen i juli va?)

Är det så här folk tror det är? För det verkar jue vara två saker folk hänger upp sig på.
- Det är svinaktigt långt, det håller jag med om. För vi kan inte träffas när vi vill. Men vi visste jue vad vi gav oss in på.. För det har jue inte blivit längre. Men vi träffas då vi kan, å hittills har det nästan blivit två veckor varje månad. Så jag kan inte klaga. Visst, det funkar inte för alltid. Men nu funkar det då det inte finns något annat val.
- Åldern. Denna jävla ålder som alla tjatar om. Ja det är nio år emellan oss. Men det funkar, förbannat bra funkar det. Vi trivs, å är inte det huvudsaken? Än har jag inte sett nå problem i det..

Om det nu skulle va nått problem.
Vem är det som har problemen?
Vi eller dom andra?
Tydligen dom andra..


Kramfors

Joppsson.. Idag blev det lunch på stan. Ville inte åka hem sen så det blev en raggarsväng te Kramfors.
På dollars hittade jag en sån smyckeshand som va typ modern på 80-talet. Men dom e så fina! Har hittat såna innan men dom har varit så dyr. Men på dollars kostade den bara femtio kronor så jag slog till. Hittade även en väska som är lagom som typ att ha när man åker iväg, handväskan är jue för liten då jag fyller den som satan.
Sen gick vi på stan, då hittade jag skor på Wedins. 30% rabatt på ett par vinterskor. Inte snyggast i stan men va faan.. :P Jag gillade dom.
Köpte apelsiner på vägen hem som va förbannat goda. Tror jag ska äta en till? Klämt i mig en, stor va dom. Å goda..

Så det va min dag. Ska göra lite uppgifter nu, sedan blire prata med Svensson innan han åker å jobbar. Snart är det den sista! Helvete, tror aldrig en månad varit så lång :P

Pussåkram. Hörs sen. Troligtvis

Uppgiften som knäckte mig

Ja rubriken säger allt :p Jävla uppgift, men nu är den inskickad å har även bett våran lärare att få prata med henne om den på torsdag. Den knäckte mig jue ;)
Har bara fyra uppgifter kvar nu.. Så imorgon, då jäklar blire skriva så fingrarna blöder :P

Kvällen annars har varit lugn. Uppgiften blev som sagt klar, har prata med Daniel (som alltid, jag vet.. Men det är dagsdosen Svensson vi snacka om. Den är behövlig) fikade lite och så har jag kikat på Andra Avenyn. Så nyfiken på vad som händer.. Haha..
På fredag är det bara två veckor kvar tills Daniel kommer upp. Så helvetes va jag längtar. Som jag skrivit innan så känns det som hundra år sedan vi träffades.. Men va jue bara förra måndagen, men ändå! Så är han uppe lite mer än en vecka. Mys!
Se om jag ska försöka åker ner i slutet av november å lite in i december. Är jue bjuden på kalas den 28:onde. Så ska om jag kan åka ner tills dess.

Adlibris, därifrån jag beställer alla böcker till skolan. Hade fått nå erbjudande om böcker å skit därifrån så jag tänker jag kunde klicka mig in å kika vad som fanns. För är jue som att jag loggar bara in där annars, beställer dom böcker jag ska ha till kursen sen snabbt bort därifrån. :P
Så ikväll så kika jag runt där. Så nu har jag beställt en kokbok som Leila har skrivit. Fick jue hennes bakbok när jag fyllde år.. Beställde även Jenna Jameson (tror hon stavar det så. vet inte), hennes bok "Att älska som en porrstjärna" Dom säger den ska va bra, så får jag se. Lite att läsa annar än omvårdnadsboken ;)

Nu ska jag gå å borsta gaddarna, sedan lägga mig. Ska ner å käka lunch med syster imorgon så måste kliva upp i tid ;)
Är jue lite så nu när jag pluggar. Är uppe sent, vaknar sent.. Men gör jue uppgifterna typ på eftermiddagarna å kvällarna. :P

Pussåkram. Sov så gott None

Hotellet är nu bokat

Å ska jag va ärlig så fattade jag noll vad hon sa. För hon svamla, fattade inte vad jag sa. Jisses, får noll ringa å kolla samma vecka så vi har nå rum :P

Så trött.. Så trött

Är så helvetes sjukt trött. Vet inte va det är. Orkar ingenting, vill helst bara krypa ner under täcket å ligga där ett bra tag. Vad är det som händer? :) Annars är jue allt toppen, förutom noll komma nollnoll motivation till att plugga. Skittråkigt, allt! Tror det är för att kursen som va förbannat skittråkig. Då är det svårt att försöka få till uppgifterna! Vill jue va klar nu.
Har hittat en KY-utbildning jag vill gå, en fortsattutbildning för uska. Inriktning nyfödda å små barn tror jag det var. Verkade så roligt. Men finns bara på ett ställe, å typ bara tjugofyra platser. Så chansen att ta sig in är nog minimal som satan! Men söka kan man jue, i så fall så blir det jue nästa höst den börjar. Men då har dom väl lagt ner det, bara för att jag sökt ;) Haha, positiv är jag idag också ;)

Annars då.. Inget. Färgade håret i fredags å blev nöjd, men nu har färgen börjar åkt ur igen så nu är jag nog mindre nöjd snart :P Vad är det för fel då färgen inte vill stanna? Fattar inte det..

Nu ska jag än en gång sätta mig med uppgifterna! Ska satan inte gå ifrån datorn förän dom e klara. SKIT!
Saknar Daniel gör jag också, längtar så tills han kommer.. Kanske ska ringa å boka hotell nu? Då måste jag jue gå ifrån datorn? Okey då ;)

Pussåkram

Måndag-Tisdag. Natt!

Åh här sitter jag. Har beställt födelsedagspresent åt systeryster. Så får se om det hinner komma eller om det är sego! Hoppas iaf det gör det. Annars tar det jue en helvetes tid?! Vem vet..
Har ingenting att skriva om. Ska ringa å boka hotell imorgon eller idag blir det jue nu, till Daniel å mig, mys i Sundsvall! Längtar så helvetes tills han kommer upp. Söt! Känns som hundra år sedan jag åkte hem ifrån honom, men det va en vecka sedan! Tokigt...

Har så ont i huvudet, ögonen är alldeles röda. Har som en konstig trötthet i kroppen, inte trött så jag kan sova bort det. Utan kroppen är trött. Förkylningen har jue börjat lätta. Men kroppen har väl degat ihop ändå!

Ska gå å tvätta bort sminket, borsta gaddarna sedan krypa i säng. Fick en gratis tidning med posten idag, så ska bländra igenom den å se om det är nå intressant.

Puss och godnatt

För dig. Tycker om dig! Så mycket


Så hungrig..

Är så jättehungrig. Luktar mat i hela huset. Men pappas jaktlag sitter å äter. Men vilken hunger går före; min eller deras? Såklart deras ;)

Men nu har dom ätit klart. Skriver mer sen..

Inget egentligen

Vet inte vad det är med mig. Har ingen motivation till att skriva något. Kan inte, vill inte! Typ.
Vet jue att jag måste, för gör jag det inte har jag jue inte godkänt i kursen, å det är jue jävligt. Det är logiskt såklart men.. Äsch, vet inte...

Ska kanske gå å lägga mig. Se om jag kan ta nya tag imorgon!

Jag har inte glömt

Nej, det har jag inte. Har inte glömt bort att skriva. Det är så enkelt som att internet la av, kom in på internet men kom inte till någon vettig sida! Hade inte psyke att sätta igång å jävlas med det, då det alltid ska jävlas massor å inte bara lite lätt. Så det fick va i några dagar, fixade till det i.. Fredagskväll tror jag det var?!

Sockerkakan jag blev sugen på.. Jag bakade en, utan margarin typ. Hittade jättelite flytande som jag hällde i. Sen så fanns det jue inget att smörja formen med så jag tänkte att jag tar en silikonform. Sägs jue att man inte behöver smörja dom. SKITSNACK! Halva sockerkakan satt fast i den. Men det va inte det värsta! För det kan man leva med.. Utan den smakade faan så äckligt. Smakade fisk! Jeopp.. Sockerkaka med fisksmak är ingen hit. Inget man ska satsa på.. Så det blev att slänga den jäveln.
I torsdags va jag på sjukhuset å fick nytt recept på p-piller å sen köpte jag mig en ny klänning. Svart och vitrandig. Jättefin att ha under en annan svart klänning som e lite för kort.. Den randiga kostade bara 79 kronor. Så det sätter jag under kategorin fynd!
I fredags så va mamma på sjukan. Sedan gick vi på stan en sväng. Käkade kyckling så vi va som två grisar runt munnen. Gulligt!
Å igår va det marknad i Sollefteå. Regnade på morgonen, men det slutade å blev en sjuhelvetes fin höstdag med skinande sol. Å varmt.. Blev sedan middag hos min morbror.
När vi åkte därifrån svängde vi in på Konsum för att köpa.. Vad minns jag inte. Men Sex and the city filmen fanns där. Jag slog till. Så nu har jag sett hela den. Såg jue bara halva på tåget hem ifrån Daniel, tjuvkikade på den när tanten bredvid kollade den på hennes dator.
Tyckte den va bra, samtidigt som den va dålig. Lite för mycket tjat om bröllopet. Tycker jag!

Nu så har jag pratat med Daniel, trevligt å mysigt som alltid. Har även kikat på Andra Avenyn. Jag gillar verkligen det. Men har inte sett det på typ två veckor så jag fattade lite halvrisigt viss grejor. Men det lär nog förklaras om jag nu kommer ihåg å kika på det. Dom har jue ändrat tider sedan i våras! Inte bra för tant jag, som är senil.
Förkylningen som bitit sig fast vill inte riktigt släppa. Näsan är jävlig, halsen gör ont. Sen är det nån som sitter på mitt bröst för jag kan inte andas! As! Hoppa av..

Pussåkram

Alltså, jag skulle kunna skriva en långt inlägg om hur mycket jag tycker om Daniel å hur underbar han är. Hur mycket jag saknar honom och längtar efter han. För det gör jag. Nått enormt! Men varför ska jag skriva det här? Bättre jag säger det till honom direkt. Egentligen vet han det redan. Tror jag? Gör du det? Men det tåls att tjata om..

Allt å lite till

Ska börja med att skriva att jag är så sugen på ett coca cola i burk. Gud så gott det hade varit! Njutbart.. Har jag någon? Nej, får köpa en imorgon när jag ska på sjukhuset. Två stycken ska jag ha! Bara för att jag glömde köpa idag ;)

Helgen i Göteborg va som sagt jättemysig. Jävligt smal säng, jag åkte i golvet ett par gånger. Shoppa lite, ätit, varit på bio å bara haft det bra!
Tills hemresan.. Allt va frid å fröjd, tills tåghelvetet började rulla ifrån Göteborg. Daniel slog huvudet, tåget va trasigt så vi blev försenade för dom blev tvungen å fixa, när vi skulle till nästa tåg så va det försenat också! Det är så här så fort jag ska åka tåg. Tåget blir alltid försenat! Dynga.. Men hem till Daniel kom vi iaf :P
Åkte hem i måndags, då va tåget i tid minsann. Va till å med tre minuter tidig in på stationen i Stockholm! Måste ha varit rekord.

Igår så va jag till Kramfors. Lite smått att göra där, lite handla på konsum å dollars sen blev det hemfärd.
Blev förkyld på tåget på väg hem så jag är nog närmast död, så jag är som en vandrande döing! :P
Idag så va jag på skolan, psykologi. Mycket att ta in, helvetes mycket. Det är intressant, såklart. Men det är så mycket. Hjärnan brann jue när klockan va kvart i fyra! Men läraren är superbra, å rolig! Ivrig på nå vis, sen säger hon typ "ja så ska vi gå igenom det här, hej å hå.." "då va det klart, hej å hå" Jag tror hon gillar hej å hå ;)

Har egentligen inte så mycket mer att skriva om. Jag saknar Daniel, men han kommer upp nu i slutet av månaden. Längtar dit!
I helgen så är det marknad i sollefteå, jag gillar marknad! Ska köpa mig en munk, det är jag också sugen på. Sen kyckling. Tror marknad är till för att man ska äta ;)

Nu ska jag gå å knarka i mig lite alvedon, ta täcke å kudde å lägga mig i soffan. Knäckt soldag! Hej å hå...

Sugen jag blev på sockerkaka.. Gott! Men har inget margarin. Då går det inte att baka. Eller kan man göra en sockerkaka utan margarin? Varför har man det i egentligen? Ska undersöka detta. För det skulle va gott

Hatar verkligen detta!

Så nu så.. Är väskan packad! Fattar inte, hur det alltid är så jävligt att få med sig allt hem. Väskan är jue sprickfärdig så fort man har packat för hemfärd. Iofs, så har jag köpt en klänning å en tröja/jacka. Men klänningen tar jue inte så stor plats å tröjan ska jag jue ha på mig. Konstigt!

Vill verkligen inte åka hem. Men jag måste jue. Ska iväg imorgon, sen på onsdag är det skola. Sen har jag jue uppgifter som måste fixas!

Ajja, helgen i Göteborg har varit super! Skriver om den sen.

Ha en fin dag. Jag ska jue åka med SJ hem så.. Jag lär inte va hemma i tid iaf :P

Jävla klocka

Den går så fort!
Har iaf gjort lite nyttigheter ikväll.. Men kan jue börja med dagen.
Eftersom jag inte kom i säng igår natt förän vid typ fyra å somnade ungegär halvfem så var jag trött som ett as. Satt med dessa uppgifter å då går klockan. Så jag sov länge, lika länge som Daniel! Haha, lat jag ;)
Klev upp å käkade lite frukost, duschade å åkte iväg för att handla. Åkte in till hans bror med en bit äppelpaj! Vi är snälla vi..
Handlade lite sen hem hit.
Eftersom jag aldrig ätit kantareller som man plockar själv, så begav vi oss ut i skogen för att försöka hitta det. Lättare sagt än gjort det. Å då jag knappt kan gå på en vanlig asfalterad väg utan att snubba slå.. Blev det lite knakig gång :P Skulle klättra över ett liggande träd. Vad händer? Jag fastnar med brallan så jag står å hänger ett tag innan jag kommer lös :P

Vi hittade typ tio svampar, men det räckte för att steka till å smaka. Det va gott! Middag blev det tacopaj som också blev super.
Sen så vet jag inte om det hann bli något mer innan han åkte å jobba? Jo just jisses, vi spelade lite guitar hero också. Roligt som tusan.

Det va typ det som hänt... Eller, vi startade en maskin tvätt som jag hängde. Det va inte lite tvätt vi fick in i maskinen heller! Höll jue på att hänga ihjäl mig. Hoppas bara mina kläder hinner bli torr, för jag har tvättat allt jag ska ha med mig :( Till å med det jag ska ha på mig när vi åker. Inte så lyckat, men vad gör man när jag smutsat ner mig.
Har nyss duschat, skönt va det! För jag började frysa lite när jag satt här vid datorn å uggla. Uppgiften har börjat rulla på. Två sjukdomar av fem är skrivna. Så lite framåt går det jue iaf :P

Ha en fin fortsatt natt. Sen så får ni ha en jättebra helg. För det tänker då jag ha i Göteborg! Mys!

Pussåkram None

Alltså..

Jag är nog ett enormt jubelpucko. Har jag inget att göra, så klart jag fixar till det så jag får att göra igen.
Jag hade jue som sagt dammsugit golvet i köket. Vad händer? Ska ställa iväg sockerpåsen, å på nått vis så ligger det socker i ett veck på påsen. Å lite socker, blir helvetes mycket när det hamnar på golvet. Inte så lyckat?

Bara fram med sugaren igen dårrå... Jag är ett pucko!


Daniel

Tycker om dig Massor

Vad jag gjort

Ja vad har jag gjort ikväll:
- Bakat bullar, som enligt mig blev goda
- Tappat en massa socker på golvet så blev att dammsuga av i köket
- Den där kaminen som ska hålla det varmt här la av, Daniel fick ringa å säga vad jag skulle göra. Så nu e den fixad :P Haha
- Ätit en isglass. TuttiFrutti! God som tusan...
- Suttit med uppgifterna som jag fick tillbaka idag! Jag hade visst gjort rätt på alltihopa. Stolt jag!

Men nu kommer jag till ett problem. Jag är helvetes sugen på ett kokt ägg. Bara ett ägg med salt på. Men orkar inte koka :( Jag är lat.
Ska bara diska två brickor som jag haft bullarna på och sedan renbädda! Sen är jag klar för ikväll. Ska de kanske bli en tidig sänggång kanske? Vi får väl se :)

Nu ska jag fixa det sist!

Fort som tusan

Satan i min gata va dagarna går fort! Inte klokt..
Idag så.. Vaknade jag sent, la mig iofs sent också. Gick upp å la mig i soffan.. Har som blivit min lilla rutin här nu på morgonen ;) Kika lite teve tills Daniel vaknade. Då blev det frukost, repris på Andra Avenyn å Daniel började röka fisken som vi skulle käka till middag :) Blev iväg med en fisk till hans bror å sen handla.
Kvällen har typ bara varit middag, mys å soffan å nu har han precis åkt för att jobba. Han börjar en timme tidigare idag, lite tråkigt.. Så tänkte att jag skulle baka kanelbullar nu :) Har jue vänt dygnet så kan jue ändå inte sova. Så ska sätta igång degen så den får jäsa, sen ska jag skriva lite på uppgifterna, sen baka! Kul. Jag gillar att baka..

Nu ska jag ringa mamma en sväng. Sen sätta igång!

Pussåkram

RSS 2.0