Freeeedag

Så va det fredag, denna veckan gick fort som satan också! Som alltid.. Detta året har gått så jävulska fort, det är sjukt. Kändes som att när jag började skolan i januari att det kommer va evigheters evigheter tills jag är klar. Men va faan, jag är jue snart klar.

När jag skulle gå å lägga mig inatt så ser jag på den där maskinen som bränner pellets att den strejkar, den vill inte brinna! Akutmess te Daniel, han ringde å jag fick städa den. (städa å städa, dammsuga ur den jäveln). Men samma sak som sist, jag var alldeles svart på hela armarna när jag va klar! Tur att jag va klok innan å öppnade dörren in på toaletten så de va bara att klampa in å tvätta av mig svartheten.

Nu får fasen Daniel snart vakna, annars går jag ner å hoppa i sängen så han vakna.
Tror iofs att det inte blir nån hit men, kan jue försöka. Han kan jue inte bli mer än arg å kinkig ;) Nä, jag är snäll, skulle iofs ha frukosten klar nu, men vad är det för mening om han sover?
Blir nog hoppa i sängen ändå.
.
Nu ska jag gå å försöka få te kaluffsen..
Just ja, sen jag klippte mig, så har det hänt nått. Strax ovanför öronen på båda sidorna, blir det som att jag har tupera håret så det står rakt ut och är jätterisigt, varenda morgon när jag vakna.Så jag vet inte om jag ligger å gnugga huvudet som tusan...

Ha en fin dag

Strejk

Blev åka te Växjö när Daniel vaknat å vi käkat "frukost". Köpte present till Tilde, nått musses klubbhus av nå slag. Jag tyckte det såg skoj ut iaf! :) Sen va det dags att handla.
Å det jag kan säga är jue att det inte är bra att handla mat när man är hungrig. Man är jue fasen sugen på allt! Men till slut va vi klar. Hittade nått man skulle rulla kyckling i så ska man käka te i tacos. Såg gott ut så vi får se :)

Sen blev det mat, för min del blev det kyckling med strips. Förbannat gott va det, å mätt som ett as blev jag :)
Kom hem strax före nio, så hann i stort sett bara packa upp varorna och sitta i soffan en stund innan Daniel blev tvungen att åka på jobbet. Så jag har precis sett andra avenyn, funderar på att gå å lägga mig, eller om jag ska göra en uppgift innan jag däckar! Får se...

Men.. Ha en jättebra kväll och natt hörrni! Vi hörs och syns :)

Så..

Vet inte vad jag ska skriva. Svensson är en sovtuta å sover än! Å jag sitter med katten som verkar ha gett sig tusan på att sticka hål å pungtera mina lår! Nog för att dom är feta, men han måste jue tycka om att träna/stampa på dom ;)

Iaf så.. Har jag inget att berätta, sovit som en stock i natt. Vaknade inte ens när Daniel kom å la sig, men däremot vakna jag till när han gav mig ett slag med knytnäven över näsan. Det gjorde ont vill jag lova!
Messade med mamma nyss, hemma hade det tydligen snöat. Här är det som grått å trist väder. Som regnigt i luften, ser ut som en riktig höst hemma. Men va faan, det ska jue va snö nu :)

Äsch, orkar inte skriva nå mer. Lär nog skriva mer ikväll. Ha en fin dag.

Småland

Så va jag hos Svensson, som jag längtat!
Resan idag gick superbra! Inget krångel alls faktiskt, va några minuter sen te stockholm, men det gjorde jue inget då jag hade tid på mig där. Sen va jag till å med tidig till Alvesta! Helt otroligt, men får väl se vad som händer nu då ;)
Daniel hade beställt pizza så blev käka det, min va jättegod men hans va ta mej satan godare :P Det va räkor, ananas, kebabkött, kebabsås och banan på den. Tror jag inte glömg nått?! God va den iaf, men jävligt mättande..

Nu så blir det sängen, är sååå trött.. Blir nog ligga å läsa lite! Men vi hörs och syns hörrni!

Allt är packat!

Så nu jäklar är jag redo att åka.. Längtar så förbannat mycket! Men tiden lär väl gå så där jättefort den här gången också, som alltid när vi ses :( Men december blir bra! Vi ses typ hela månaden :)

Nu ska jag gå å sova så det kan bli morgon nån gång! :) Ha det superbra! Vi hörs och syns. Pussåkram

Skolan

Kändes lite tragiskt att sitta i ett klassrum själv och läraren står och föreläser för mig. Bara mig! Kände mig som lite särbehandlad men.. Är jue så när de bara är jag som ska läsa den kursen nu, dålig planering av lärarna måste jag säga. Då jag ska läsa geriatrik efter jul ensam medan Carina läser geriatrik själv nu och lindrande vård efter jul själv. Kunde dom inte slå ihop oss så man hade någon att bolla lite tankar med? Inte då :)
Men iaf så gick hon igenom hela kursen med alla uppgifter. Sen så fick jag sitta å se tre filmer på en gång. Kan säga att den sista va rätt trist, den i mitten grina man till å den första förstod jag inte vad kvinnan sa på, för hon va jättesjuk och pratade skånska. Förstod inte mycket vill jag lova!

Måtse ringa CSN ocskå, får göra det på torsdag. Om jag kommer ihåg det, eller fredag när Daniel är hos sjukgymnasten. Måste höra hur man gör efter jul om jag ska ansöka om det tills dess. Eftersom hon på Infoteket sa att jag bara kunde ansöka för detta året först å nästa termin separat. Äsch får se, måste ringa och höra iaf!

Så när jag va ner på stan en sväng för att kolla kontot krockade jag med Sofhie och Anna M. Va ett tag sen jag träffade dom båda så det va roligt. Pratade på lite där om allt möjligt.
Sen så blev det Konsum för att handla lite att ha med på tåget imorgon. Å där blev jag så jävla hungrig så jag mådde illa, så blev att jag åkte upp på Remsle på macken där å köpte en varm toast med skinka och ost. Men jag tror jag glömde säga varm, för hon plattade bara ihop den sen va den tydligen klar. Jävla skit!

Nä, nu blir det lite nytta. Vi hörs

Tycker om dig!


Dagen börjar inge vidare

Ja, trött som en örn när klockfaan ringde. Men nu känner jag mig faktiskt relativt pigg!
Men, när jag hade skjutsat upp syrran så tänkte jag ta mig en dusch innan frukost. Men som vanligt måste jag göra illa mig, så när jag skulle kliva i badkaret så sparkar jag in vänster fot i badkarsfoten! Gjorde såååå jävla ont. Känns som om jag har ett par tår extra där nu, för jag klöv nog ett par stycken!

Ska strax gå och göra mig klar, har halvt sminka mig klart så ska jag bara blåsa håret och plattånga det. Så är jag jue klar :) Va inte så bara.. Men jag ska inte va på skolan förän nio, så behöver åka typ tjugo i. Herrejisses, gott om tid än jue!

Imorgon åker jag :D Har i stort sett packat klart, lite smågrejor som ska ner, så ska jag sy upp brallerna ikväll så det är gjort, ska även dra i en resår i en klänning. Sen är jag klar för avfärd!
Nä, nu måste jag ta tag i mitt liv här. Ha en jättebra dag. Vi  lär nog höras hörrni! :)

Satans skit

Vad göra? Klockan ringer kvart över sex å här sitter jag. Pigg som en mört! Förhoppningsvis kommer det bli en kort dag imorgon. Är jue bara jag som ska läsa den kursen så.. Tror nog det blir bra! Är jue bara en uppstart så kan det ta en timme?!

Har svullat i chips ikväll. Så jävla sugen på nå salt så det fick bli chips. Men som vanligt när jag är så där jävulska sugen så äter jag inte så jättemycket. Men skulle nån jävel ställa fram en skål när jag inte är sugen, tro på fasen jag skulle trycka i mig då, då! :)

Nu är det jue tisdag, så det betyder att imorgon åker jag! Så jag längtar.. Har nog aldrig varit med om längre två veckor! Men ska bli mysigt att träffa Daniel igen.

Men måste försöka sova nu. Men känner mig som nevös på nå vis. Haha, vettifasen för vad!
God natt och sov så jättegott!

Åh herregud

Haha, det är svinhalt ute! Halt som satan. Skulle kila ner på affären och halkade där dom hade skottat.. Så jag sträckte mig lite smått. Jävla skit!

Då ska vi se

Dagen har rullat på bra.
Mamma och jag kom på den briljanta ideén att klä på dynan som ligger på hallbänken. Blev skitsnyggt! Tills vi insåg att vi satt dynan åt fel håll och tyget då blev fult. Så blev bara att riva av helvetet å börja om. Vad händer då, då? Jo, häftapparaten går sönder..
Annars så har dagen varit lugn, färgat två klänningar svart (dom va svart ifrån början, men blivit lite matt) sedan har det varit lugnt.

Ska strax åka till syrran i stan, ryktas om snöoväder i natt å jag ska va nere tidigt imorgonbitti på skolan så är bäst att sova där så slipper jag köra till stan.
Hoppas bara det inte håller i sig, så tåghelvetet inte kan gå framåt på onsdag, för då blir jag kinkig. Som tur är så går det ett annat tåg innan. Så är inte först ut den dagen liksom ;)

Ska packa lite kläder nu. Hörs och syns!

En dag kvar. Typ ;) Tycker om dig! Masssoooor

Så skönt

Alltså jag har skrivit det förut, men skriver det igen. Så skönt det är när man börjat bli klar med uppgifterna och får maila in dom. Har mailat in fyra teman nu, så har "bara" fem teman kvar. Haha, men det börjar bli mindre iaf ;)

Har pratat med Svensson ikväll, han va lite kinkig för att kontakten frusit igen. Dom är inte van vinter i Småland ;) Sen så har jag tvättat lite, se över vad som ska packas ner i väskan tills jag åker på onsdag.
Måste även sy upp byxorna jag köpte häromdagen! Mamma får tusan hjälpa mig med det! Ska bli roligt att åka, känns som flera veckor sedan Daniel åkte. Men det är typ två. Haha..

Nu så tänker jag bläddra runt lite på andra bloggar sedan duscha å lägga mig. Sov så dåligt i natt så får bli tidig sänggång. Men är det som vanligt så blir det inte så :)

Ha en jättebra kväll

Latooo

Så va helgen försvunnen. Den har gått fort, men jag klagar då inte direkt! Haha..
I fredagskväll så blev det pizza och mys. Igår så blev det en sväng på stan, handlade lite till middagen och hem. Blev wokade nudlar och kyckling. Så gott! Kvällen blev det inte ett skit heller. Jo men just, jag är faan senil. Jag klippte mamma, färgade hennes hår och gjorde slingor. Gjorde även slingor på syrran! Blev jättefint..

Idag så har jag varit så förbenat duktig! Har suttit med uppgifterna och fått jättemycket gjort! :)

Nu så ska jag fortsätta! Hörs sen.

Så vad har hänt

Va och bowlade igår. Jag va skitduktig om jag får säga det med. Jag hade högst poäng av mig jonas och ida. Men så när jag skulle slänga iväg klotet så tapapde jag det på nå vis så gjorde illa handleden, igen (den jar hag ont i sen jag ramla ur sängen). Så jag fick ge upp, gjorde så jävulska ont så va som ingen mening..
Sen åkte vi hem, hängde tvätt och jag prata med Svensson innan han skulle till jobbet! Nu är det bara fyra-fem dagar kvar tills jag åker :) Bara så ni vet ;)

Idag så klev jag upp, gick ner till tvättstugan för att köra igång lite tvättmaskiner. Mötte på vicevärden som va surrsjuk så blev fast där ett tag och pratade med han. Kom upp hit igen, käkade lite frukost och har läst två katilet i boken!
Nu sitter jag här, ska börja med uppgifterna, jag messar med svensson och jag tycker det är förbannat varmt i lägenheten. Aldrig är det bra temperatur här!

Hörs under dagen

Orka nån rubrik

Är förbannat trött, skulle vilja sova nån timme, men det går jue inte. Ska jue iväg klockan sex och bowla! :)
Så tänkte lägga mig på soffan en stund å bara jäsa. Blev risgrynsgröt och äggsmörgås till middag. Så enkelt, så gott :)

Dagen idag gick jättebra! Fick träffa dom som läser SFI. Va jätteintressant!

Orkar inte skriva mer. Haha.. Hörs sen. Snälla, håll tummarna för mig när jag ska bowla!

Sovit så skönt

Det va länge sedan jag sovit så skönt. Somnade strax efter elva, som en klubbat säl. Sen har jag sovit hela natten utan att vakna en endaste gång! Det är så skönt.. Sen så vaknade jag brutalt då hemtelefonen ringde, innan jag fattade va det var som lät, hann inte flyga upp å svara.. Men det va te syrran, nån jobbarkompis. Trodde jag hade försovit mig när det ringde, halvkika på klockan å fick för mig att den va åtta. Jisses! Vilken fart det blev innan jag insåg att klockan var tio över sex :P

Har skjutsat upp syrran te jobbet, städat ihop här hemma då vaktmästaren ska komma i eftermiddag och så har jag gjort mig klar. Ska bara klä på mig så är jag redo för dagen!
Lite nervös då jag egentligen inte vet vars jag ska, men jag har typ fyra stycken jag får terra om jag inte hitta! Haha, inte lätt att ha mig i klassen ;)

Snart så är det helg också.. Vad göra? Uppgifter, som vanligt.. Sen blir det nog rätt så jäkla lugnt! Jo just ja, ska jue bowla ikväll. Har sån kuppong att man får bowla två timmar och betala för en så syrran jag å jonas ska iväg. Snacka om ont i armen jag kommer ha sen! Lär ju däcka i säng.. :P

Hörs sen idag. Ha en jättebra dag alla. För det tänker jag ha (om jag hittar fram ;)

Ändrade planer!

Så blev det idag. Ändrade planer! Jag satt många timmar framför datorn och när syrran föreslog att vi skulle åka till Kramfors och Dollars så nappade jag direkt :)
Blev inget storshoppa för min del, köpte en blåsa-håret grej. Kommer inte på vad dom heter. Tänkte ta med till Svensson, sen få den bo där en stund! Dom är så klumpiga så inget man drar med sig lite smidigt sådär :)
Jo, jag köpte hårschampo och balsam också, som lukta typ cocos/choklad på nå vis. Luktar supergott! Tycker jag iaf..

Nu så blir det sängen.. Upp tidigt imorgon. Ska va på Nipanområdet mellan 8.30-14.00 :) Om jag hittar dit jag ska vill säga ;)
Just ja, ikväll så har Daniel bokat hembiljett till mig i januari. Blir hemfärd måndagen den 26/1. Tidigt som satan på morgonen. Sen får vi se hur det blir dom åtta veckorna jag har kvar på skolan, hur vi kan träffas :( Han får nog komma upp! Och jag en snabbtur ner. För är jue praktik å den kan jag jue som inte åka ifrån :)

Nu så.. Sängfaan ropa! Jag är trött.. Pussåkram

Måste få skvallra lite

Var ner på Ica nyss. Så var de kö, så fick stå ett bra tag för mitt uppe i alltihopa så krånglar kort-grejen.
Men iaf, så bakom mig står det två tanter. Gamla tanter snackar vi om :)
Och deras konversation va så söt.

Tant 1 - Ja, jag går i rask takt ner på stan. Fort går jag så jag kommer igång ordentligt.
Tant2 - Säger du det, men det är bra långt för dig att gå ner på stan. Och handla gör du också, hur orkar du bära? Hur vågar du gå ensam i dessa tider? Jag är så rädd när jag ska gå ut på morgonen och hämta tidningen.
Tant1 - Nej jag tar bussen hem, det är därför jag måste gå raskt. Sedan har jag alltid nyckeln mellan fingrarna, barnbarnet har lärt mig att ha jag det och nån typ hoppar på mig. Då slår jag till med nyckeln.
Tant 2 - Ja, du säger det.  Hur gammal är du nu?
Tant 1 - Fyllde 85 i början av augusti. Så jag börjar känna av knäna nu. Sedan måste jag ta två tabletter varje morgon.

Herrejesus. Tanten var 85 år och börjar känna av knäna NU! Jesus.. Jag har ont ryggen, handlederna. Jag är 21. Tiderna förändras. Och hela två tabletter varje morgon måste hon ta! :) Ärtig tant! Såna gillas... Haha, åsså den andra helt imponerad.

Nu blire lunch

Precis som picknick

Det är svinkallt i lägenheten, jag dricker varm choklad och äter korvsmörgåsar.
Känns nästan som mitt i vintern och man är ute på picknick. Mysigt!

Natten gick jävla fort

Men så är det väl oftast. Att natten går jävulska fort.
Men klev upp vid halvsju och skjutsade syster till jobbet.. Så nu sitter jag här igen. Ska göra lite "Etik och livsfrågor"-uppgifter! :)
Resten av dagen kommer jag spendera här, käka lite lunch när det blir dags för det och sedan en sväng upp på skolan igen. Hoppas bara jag får tag på människan idag! Men va jue bara nå papper så förhoppningsvis så har hon lagt fram det.

Ajja, vi hörs under dagen folket..

Inge trött

Så jävla jobbigt. För jag är så pigg på kvällarna, men att kliva upp på morgonen är rena döden :) Hatar när klockfaan ringer!
Nu har jag suttit å kikat runt på en massa bloggar, känner mig även lite småhungrig. Undra om jag måste gå å ta nått att äta? Så svårt att somna när jag är hungrig :)

Meningslöst inlägg, men ändå. Vad ska jag göra när jag har tråkigt då? :)
Just ja, köpte en kjol när jag, Daniel och syrran va i Sundsvall. Men gillar den inte riktigt, men gillar ballongstuket på klänningar och kjolar, så ska se om jag ska fixa till de imorgon och se om det blir lite bättre :)

Nu blir det köket. Hörs senare idag

Så va dagen över

Å vad har jag gjort? Suttit vid datorn, varit upp på skolan, var och handlade, hämtade syrran efter jobbet, åkte till graninge sedan blev det stan igen. Har givetvis pratat med Daniel och tittat på Andra Avenyn också :)
Köpte clementiner på konsum, så jävulska goda. Lite småsura, dom är så god då. Men har dock klämt i mig för många. För svider i halsen och i maggropen. Blev nog lite för starkt!

Imorgon blir det ännu mer dator, skolan en sväng. Ska även handla till middagen.
Har egentligen inte så mycket att skriva om.. Rätt oitressant allt. Men snart åker jag iaf! Dit längtar jag.. :)

Sov så gott. Pussåkram

Dagen som idag

Klev upp tidigt som satan. Mer död än levande, då jag inte kom i säng förän vid halvtre.
Skjutsade upp syrran till jobbet och sen tillbaka hit, la mig på soffan för att kika på teve lite och så var jag smart å tänkte jag kunde slumra en stund. Men inte då, syrrans soffan lutar framåt så det känns som om man ska rulla ner på golvet. Så vid nio var jag less och trött som satan så jag gick till sängen istället.
Halvsomnar och vaknar efter en halvtimme av andnöd. Nej då, inget med astman. Var bara jävulska täpp i näsa. Hur länge ska man behöva vara förkyld i näsan? Lite irriterande detta måste jag säga.. Låg vaken till tio och somnade sedan om och vaknade vid tio i tolv. Så skönt!

Nu så har jag duschat och undrat varför jag mår så illa och är yr i huvudet. Konstigt! Tills jag kom in i köket och insåg att jag inte ätit nån frukost! Inte så konstigt jag mår illa. Så nu ligger det två smörgåsar med korv och senap på och ett glas med vatten framför mig.
Ska bara klä på mig, borsta gaddarna sedan åka upp på skolan och hämta papprena. Sen tillbaka hit! :) Tänkte, det va jue så länge sedan jag satt vid datorn så.. Jag måste jue ;) -iiiiroooniii-

Var mysigt att messa med Daniel imorse också, tillhör inte vanligheterna. None
Men han är söt! Jag är kär...

Ha en fin dag. Puss och Kram

Kvällen..

Den blev bara mys.
Efter maten däckade jag i soffan och sov en timme. Så skönt! Fast mår alltid så illa när jag vaknat, känns som blodsockret är nere vid fötterna. För blir bättre med en gång jag klivit upp å bara tagit nån tugga av nått.
Sedan blev det lite teve och prat med Daniel!

Blev så sugen på äggsmörgås, så blev the och hårdbrödsmörgås med ägg och kaviar på. Så gott! Filmen med Cameron Diaz - The Holiday var på nån kanal så fastnade vid den när jag fikade. Filmen är så dålig, men ändå bra på nått vis! :)

Nu så blire sängen strax, ska upp och skjutsa syrran imorgon på jobbet så jag kan låna hennes bil. Ska upp på skolan å hämta några papper. Lite drygt att gå :)
På tal om skolan. Tack "Anonym" för kommentaren. Tror det blir något sånt, ska bara ringa och höra med skolan när det närmar sig sökning om hur det är med den särskilda behörigheten. :) Men blir nog så att jag söker och kommer jag nu in får jag ta beslutet då.
Så tråkigt, för det finns så få fortsatt utbildningar på undersköterska. Vill inte läsa till sjuksköterska, tror jag. Skulle nog va roligt det med men.. Äsch får se :) Det lär lösa sig :)

Nä nu blir det att gå och göra sig klar för natten. Vi hörs imorgon! Såklart.. Pussåkram

Snart ses vi! Längtar såå.. None

Detta...

Det här vill jag läsa. Men vet inte om jag ska söka det? Finns jue bara på ett ställe.
Eller ska jag jobba efter att jag är klar å söka senare?

Haha, det är så här.. Att jag är en sån människa som kan göra något spontant, men när det gäller jobb å så. Känner jag mig alltid tryggare om jag halvt vet vad jag vill å så.. Känns tryggt!
Så att plugga vidare med en gång känns bra, eftersom jag är igång liksom. Men samtidigt.. Har jag motivationen att påbörja en ny utbildning med en gång?
Måste nog fundera närmare på detta inser jag :P

Ut å gått

Aa, fick bli en promenad. Blev så jävla less på att sitta vid datorn. Så jag klädde på mig å gick ut å gick en sväng, på en timme ungefär. Va riktigt skönt. Med friskluft och snö på marken. Va så friskt att andas!
Så nu blire en dusch, sedan ner å handla.. Börjar bli småhungrig faktiskt.


Ny vecka

Åh en hel hög med uppgifter som väntas på att bli gjorda..
Men måste ringa läraren, har glömt mitt psykologipapper så måste be om ett nytt. Jävla skit.
Annars idag blire lugnt, tänkte duscha göra mig i ordning å gå ner på stan en sväng. Handla till middagen och kika efter.. Ja va fasen va det jag skulle kolla på, på stan? Varför är det så här? Jag är senil, är tjugoett år.. Jag borde skämmas. Men jag har inte ens vett till att göra de :P

Min frilla är jag fortfarande inte nöjd över. Iofs har jag fått till den någorlunda dessa dagar. Men ändå!
Men så halv elva igårkväll, plattångade jag håret och fick till det någorlunda. Men det är väl som vanligt. När man bara står å testar får man till det hur bra som helst. Men när man vill få te det, ja då går det inte alls. Då ser det ut som håret har maginfluensa.

Haha, jag låter jävla negativ idag. Men har jag fått en sån jävulska jättevåg av saknad över mig. Saknar Daniel så det är inte klokt. Iofs, gör jag det alltid. Men ibland vrids det som om i magen av saknad. Inge bra! Men vi ses nästa vecka, om SJ vill. Vill säga.. Men det tror jag :)
Vi ska ses väldigt mycket nu framöver så jag är nöjd. Men har fortfarande inte funderat över min hemfärd i januari. När den ska ske liksom :)

Har kommit på en sak. Att när jag är luspank, som jag i det närmaste är nu. Så är det så mycket jag behöver. Eller känns det bara så? Är det så, att när jag har pengar så behöver jag liksom inte fundera på samma vis. Haha...

Nu blire telefonsamtal till Ewa. En dusch, slagsmål med håret och sedan stan. Vi hörs. Vi syns

Åh smaka, det gjorde det

Gryta blev jävulska god om jag får skriva det själv. Starkt, men gott. Gillar när det är lite smak på det hela så..
Det gör jag gärna om igen.
Fast nu är jag sugen på typ aprikoser på burk med typ glass eller nått till. Så gott det skulle varit. Hade en burk, men gav bort den till mamma. Dumt av mig, jag vet!

Nu ikväll blire lugnt, mysa ner i soffan å kika teve, messa med Daniel å bara ha det gott. Det är jag värd, fråga mig inte varför ;)

Rubrikstrejk

Blev frukost på stan. Baguette med skinka och ost och en kopp varm (jag beställde varm men den va satan kall) choklad, på Sebastians. Gott va det.
Nu är jag hemma igen. Snöa som tusan ute, blir vitt och fint. Blir så ljust på nå vis när snön kommer, slipper se det gråfula på marken.
Va in på Ica å handlade på vägen hem, så ikväll blire fläskgryta med bambuskott. Hoppas bara det smakar.. Haha, tror det gör det..

Nu blire soffan med täcke å kudde.

Ha en trevlig lördagkväll. Pussåkram

Lördag

Är hemma hos mamma och pappa. Så vaknade tidigt för att kliva upp å göra upp eld och ut med hundfaan. Gick finnemang, men fick en chock då jag kom ut. Det har jue kommit snö! Herrejesus.. Så mysigt :)
Idag blire nog en sväng till stan, kika runt lite. Längtar så jävulskt tills jag ska åka till Daniel så tror fasen jag börjar packa redan nu :P Är väl inte för tidigt? Är jue bara en å enhalv vecka kvar ;) Saknar han såå :(

Jag har som börjat fått som smått ångest över när vad jag ska göra när skolan är slut :( Jag måste söka jobb, men vars? Vad vill jag jobba med? Herrejesus vilka bekymmer jag har.. Men, det är allvarliga saker detta :P Måste nog ta tag i och fundera ut något.

Kram och puss. Nu blire en dusch.

Idag har jag varit duktig

Jajamän, det har jag verkligen varit.
Sov iofs till elva, gjorde frukost och satt mig direkt med uppgifterna. Har inte hunnit klart med nån, men en stor jävel är snart klar. Så jag hoppas det går lika bra i helgen. Oftast går det jue bra bara man slår ner arslet och tar tag i saken.

Nu så ska jag strax åka hem till mamma och pappa å äta risgrynsgröt. Är hungrig som en varg! Så ska bli riktigt gott..
Hinner skriva nå mer nu. Hörs senare ikväll.

Å ni? Håll tummen och be en stilla bön för Daniel. Han är som jag, lite smått klantig å nu ska han köra gocart med jobbet. Jesus. :P

Utmanad. Av Tina

Regler till utmaningen:

* Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

Utmanad av Tina

1. Jag är en klant, allt som kan jävlas gör jue såklart det

2. Jag älskar barn, men är samtidigt rädd för dom.

3. Min garderob består till största del av klänningar och kjolar.

4. Älskar vinter och snö, köra skoter och åka pulka. Men när det ska bli vår får faan snön försvinna fort

5. Att laga mat och baka är enormt roligt, så hade jag inte läst till undersköterska hade jag valt något inom det istället.

6. Nått av det godaste som finns är räkor! Det är sååå gott

7. Jag har enormt lätt för att bli åksjuk. Äckligt!

Nu utmanar jag.. Alla såklart! Herregud. Alla som vill får kopiera och skriva!

Har nog glömt att skriva

Men min nya jacka. Är totalt jävla galen! Den är knäpp.. Japp!
Började i måndags när jag skjutsade Daniel till Sundsvall. Han skulle in på nån fiskebutik så jag parkerade och gick bar till baksätet för att hämta väskan. Då kommer det en gubbe om ska in i bilen bredvid så jag blev lite stressad. Så jag smacka igen dörren och fastnar med typ halva jackan i den så när jag ska gå som flyger jag tillbaka. Daniel bryter ihop i skratt så han får gå. Och gubben bara "Nämen vad jag ställer till det för dig, ska hjälpa dig lös".. Så han fick öppna dörren åt mig så jag kom loss.
Samma sak hände senare när jag släppt av Daniel å skulle tillbaka å köpa tavlor åt han. Men då fick jag ingen hjälp så fick krångla mig lös själv. Satan.

Å nu har det hänt ytterligare en gång, fast nu fastnade jag i syrrans bil. Jag hatar jackfaan :P

Nu ska jag gå å tvätta bort sminket, dricka mig lite vatten å lägga mig i sängen. Har ätit popcorn ikväll så är jättetörstig.
Snart åker jag :) Ha en fin kväll. Pussåkram

Åh ni vet vad som ska skrivas nu? Japp, tycker om Daniel nå jävulska mycket None

Idag dårrå

Så har jag varit på skolan, första timmen va jätteintressant. Vi pratade kommunikation å läraren levde sig in så bra, så den timmer gick fruktansvärt fort!
Sedan så skulle vi diskutera och göra gruppuppgift. Å det gick jue finnemang det med. Så nu ikväll tänkte jag köra igång med uppgifter.. Tråkigt, men ett måste ;)
Fick även reda på hur jag ska gå i skolan nu framöver. Jag ska dit nästa torsdag, sedan tisdagden den tjugofemte novemver, tisdagen den sextonde december, sedan inte förän den sista januari.. Så det är inte tätt mellan besöken!

Åker ner till Daniel den tjugosjätte. Hem den femtonde, sedan så... Kommer han upp på juldagen, vi åker
ner tillsammans dagen innan nyår.. Sen vet jag inte när jag ska hem! Måste boka biljett hem, men kan inte göra det förän jag fått lön denna månad och förän jag prata med han. :) Smart va? :)

Nu så har jag beställt böcker ifrån Adlibris, tre böcker blev i stort sett 1000kr. Det är sjukt! Ska sälja böckerna sen. Så jag får in en hacka på dom ;) Nån som ska börja läsa te uska efter jul får gärna hojta till, så får ni köpa böcker :)

Ska gå å hänga tvätt, sedan åka tillbaka till stan. Ha en fin dag. Pussåkram

En litet inlägg

Just sminkat mig å försökt fått till frillan. Hatar den, men inget att göra åt, ska va rakapparaten då..
Sitter och äter frukost, då jag inte hittade nå pålägg så blev det rostat bröd med apelsinmarmelad och uppskivad banan. Smakar inte alls bra vill jag lova, så låt bli ni kloka!
Snart så e det helg, igen. Förra helgen va Daniel här, så mysigt! Men så e det jue inte nu, så denna helgen får det bli uppgifterna hela helgen. Få iväg en hög!

Sitter å kika SJ. Biljetterna är jue skitbillig, så ska försöka få tag på Annelie idag på skolan å höra  när jag börjar i januari, så jag kan boka en biljett hem. 25 kr ifrån Alvesta-Sundsvall. Det är värt att åka ett par gånger :)

Nu ska jag gå å klä på mig. Hörs och syns!

Ja ni...

Så va det kväll igen.
Imorgon ska jag på skolan, halvnio till tolv. Så det är en kortdag :) Håller på att färga håret nu, får se hur det blir. Förhoppningsvis går det inte på tok ;) Ska försöka hitta på nån frilla som ser någorlunda ut sen när jag tvättat ur färgen. Haha, jävla kärring som klippe mig.

Tror jag håller på att bli förkyld igen, har så ont i munnen och halsen och näsan är fortfarande upp i tok. Men är jue inte så konstigt, det har jue inte riktigt brutit lös än. Tror faktiskt en förkylning måst bryta ut å däcka en totalt för att den ska försvinna..

Nu blie soffan en stund. Hörs sen.

Om två veckor åker jag! :) Eller rättare sagt, är jag hos Daniel nu

Om jag säger så här

Att jag har aldrig grinat när jag har klippt mig. Aldrig! Har kanske inte varit nöjd alla gånger. Men det har ändå funnits hopp, å jag har kunnat fixat till det, någorlunda! Men denna gång..
Jag håller jue på, för er som inte vet, att spara ut håret. Visst det har inte blivit långt. Men det har funnits så jag har kunnat satt upp det. Så jag går dit, säger att jag håller på att spara ut det å att jag vill att hon ska klippa upp det litegrann. Just för att jag ska få lite volym uppe på huvudet. Så det inte bara ligger platt..
Människan klipper, å  klipper å klipper. Så jag ser nu ut som en kärring. Japp, det gör jag. Hon har klippt mig typ kort uppe på huvudet åsså har jag som långt nertill åsså har hon som tagit bort allt framme vid ansiktet. Jag tycker det ser förjävligt ut. Men det har inte dom jag frågat tyckt. Men jag själv som känner. Alltså jag har grinat denna eftermiddag över håret så det är inte klokt. Så jävla fult. Skulle kunna raka av mig helvetet bara för att slippa se det..

Men får jue se det positivt, det växer väl ut nån gång. Hoppas jag! Tills dess får det bli turban!

Så seg

Va så trött när jag skulle kliva upp vid nio. Kunde som inte sova igår, låg å tänkte å snurrade runt. Så blev vaken alldeles för länge, Så när klockan ringde vid nio va det typ "jag behöver inte fixa håret, ska jue klippa mig" så jag sov en stund till. Andra gången "behöver inte äta nån frukost" så jag sov en stund till. Sen tredje gången hade jag ingen anledning så jag sov en stund till ändå.
Men nu är jag vaken! Har egentligen inte tid att sitta här :) Måste sminka mig, borsta te håret, äta klart frukosten (ja, jag äter frukost idag, det är faktiskt för frisörskans bästa, dödar henne annars ;)

Hörs när jag klippt mig.. Ha en jättebra dag

Gick super

Nyss kommit tillbaka till syrran. Gick jätterbra på skolan.

Nu blire göra mat, sen sätta mig här å fixa lite uppgifter!

Tycker om Svensson förbannat mycket

Nervös faktiskt

Ska strax åka upp till skolan. Ska vara där kring två å träffa läraren. Lite nervöst! Haha..
Idag har jag faktiskt inte hunnit med så mycket, vaknade, gjorde mig i ordning å åkte med pappa te stan. Blev en räksallad till lunch som va så stor så jag tror halva Västernorrland hade kunnat mätta sig på den.
Nu sitter jag hos syrran, ska gå å borsta tänderna och åka..

Händer ikväll? Ska vara här, skriva lite på uppgifterna, handla middagsmat ska bli korvsoppa med potatis och lite smått å gott i. Är så sugen på soppa!

Ha en fin dag och kväll. Vi hörs och syns!

Alltså, ni får ursäkta om det är stavfel. Men är van att skriva på min bärbara dator. Så fingrarna letar efter dom knapparna :p

Skitdag rent ut sagt

Jajamän, det har det varit idag. Daniel åkte vid tolv ifrån sundsvall. Alltid lika jävla tråkigt. Fast jag åker ner den tjugosjätte så känns det så jävulska tråkigt.
Men har haft en jättebra vecka! Med massa mys och roligheter. Fast jag förlorade när vi spelade spel häromdagen. Jävla skit.

Köpte förresten en ny vinterjacka i lördags. Tänkte ta en röd, men när jag provade den svarta kändes den bättre.Så det fick bli den. Varm som satan va den, iaf inne i affärerna ;) Tror nog den är varm i vinter också. Hoppas på det iaf.
Imorgon så blire skola, möte med psykologiläraren klockan 14. Sen så blire stanna hos syrran till onsdag, ska klippa mig klockan elva. Försöka få nån bukt med frillan som inte vill sig :) Ligger platt! Nä det gillas inte..

Nu så blire sängen, ögonen är trötta! Saknar Daniel gör jag som satan.. Men vi ses "snart" :) Blir nere länge då.. Till den femtonde december! :)

Hörs imorgon. pussåkram

Dålig på att skriva nu

Men är jue för att Daniel är här :)
Har haft fullt upp dessa dagar ;) i onsdags va det en mesdag, var hemma och tog det lugnt. Gjorde lite mat och myste på. Igår va vi med syster i sundsvall, hon köpte en ny dator. Så vi va på elgiganten tre gånger. Funderade å hade oss. Hyffsat jävla less jag va på elgiganten sista gången ;)

Idag blev det hemma igen, åkte å handla en snabbis. Grillad kyckling med massa gott till, blev det till middag. Nu väntar jag på Daniel ska bli klar, så blire lite tevespel. Sen sängen. Är trött :) Hårda dagar.

Kramåhej

Inte skrivit på länge

Men nu är Svensson här :D
Helgen va lugn, med kalas och besök hos farmor och farfar. Farfar fyllde jue år igår, så åkte upp å firade han.
Sen så igår va jag på skolan, efter det blev det hämta upp Daniel på stan åsså åkte vi till Kramfors. Lite käka å han shoppa loss som satan på Dollars ;)

Igår kväll gjorde vi nå jävulska gott. Köpte typ nå tunna plattor. Tror om jag minns rätt att den hette Filo-deg, så fyllde man den med fetaost, ägg, mjölk och Halloumi (vettifaan hur det stavas). Sedan in i ugnen! Gott som tusan.. Vi åt å mådde gott :) Blev sedan spela teve-spel i sängen.. :) Mysigt.

Idag så har vi bara varit på stan.
Ska gå å fika lite nu. Hörs sen. Nån gång ;) Pussåkram

RSS 2.0