Jobbet..

Ja då har man jobbat i fyra dagar, fyra enormt jävla varma dagar. Sjukt så hett det varit, å alldeles lufttomt inne.
Igår trodde jag faktiskt jag skulle tuppa av när som helst, men vatten har jag då fått i mig. Har väl druckit ungefär två lite om dagen, minst! :P

Planerna blev ändrade, i onsdags åkte jag till stan å stannade där. Varit där sen dess, blev inget baka. Men gjorde langos där istället å åt. Gott va det!
Sen så har jag inte orkat gjort så mycket mer än jobbat och pratat med Daniel. Det sistnämnda gillar jag skarpt ;) Vi som ska baka mintkaka ;)

Imorgon kommer syrran hem, fick bra lön denna måndag så när jag ska åka te sundsvall å hämta henne vid tåget blire nog Birsta å shoppa lite.
Ska köpa ny mobil. Men vet inte vad? Nån som har nått förslag?

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en fin kväll

Dagen å framåt

Så är jag ledig! Skönt som tusan.. Har jobbat söndag, måndag och tisdag. Så är jag ledig idag, så jobbar jag torsdag, fredag, lördag, söndag. Jag död på måndag? Att jag kommer va.. Men det är pengar. Får se det så :)

Så vad händer idag? Ska åka till stan, syrran är i Norrtälje, så ska kika in i hennes lägenhet å raffsa ihop posten. Blir kanske en raggarrunda på stan sen ska jag hem å baka :) Kanelbullar blire. Är rätt risigt väder ute, lite småblåsigt och kallt. Känns nästan som höst?! Så då kan man jue som ändå inte va ute..

Måste bara skriva, att veckorna går så fort. Tyckte det va nyss som jag började jobba, att jag hade hela sommaren framför mig. Massor av veckor med jobba, nu har jag bara denna vecka å två till kvar. Sen är sommaren slut?! Är det höst då? Troligen.. Fast jag är glad det går fort. För ska åka ner till Daniel den tolfte augusti. Nästan två veckor blir det där, sen hem en vecka, sen börjar skolan igen.
Å skolan, jag har bara denna termin å typ halva nästa kvar. Så jävla skönt, sen är jag klar, med lite smått ångest för vad jag ska göra sen?! Nån som har nå förslag? Lämna gärna en kommentar :P

Nu ska jag gå å käka lite frukost. Ha en fin dag.

.

Tycker om min Svensson! Alldeles enormt

None

Babbel

Då har jag jobbat två dagar, av tre. Sen ledig en dag!
Dagarna rullar på i en jäkla fart, men inte klagar jag för det. Fast är som att, när jag är på jobbet tycker jag tiden går sakta, men när jag slutat tycker jag dagen har gått fort på nå vis ändå!

Vad händer annars då, inte ett smack! Jobbar kväll imorgon igen, 13-21:15. Sen ledig onsdag. Får se vad som händer då, skulle va skönt att göra något men ändå bara va hemma. Inta ryggläge i soffan å ha en jäsardag! Vi får väl se vad som händer ;)
Köpte en färg idag, bara för att få till lite glans på håret. Det ser så matt ut igen! Så lär bli samma färg (om det nu inte hittar på att bli missfärgat så jag ser ut som en korp eller nått). Kanske ska göra det ikväll? Får se..
Hungrig är jag också, tänkte köpa sån ärtsoppa på korv (älskar ärtsoppa!) Men glömde det.. Senil som jag är, får se vad det får bli istället. Är inte speciellt sugen på nått. Kanske får bli lite yoghurt bara.
Köpte nån laktosfri typ liknande mjukost med vitlök i, idag när jag va på affären. Den va riktigt god! Så tror det kommer bli min drog ett tag framöver. Lessnar väl på den också, som allt annat när man föräter sig på det..

Nä nu orkar inte fingrarna mer. Ska lägga mig å vila lite. 

Vi hörs. Vi syns 

Dusch

Så har denna kvällen gått också.
Tog mig en dusch, med en hårinpackning och skrubba kroppen. Enormt skönt va det!

Har lite ångest för att jobba imorgon. Är så lång dag på nå vis när man börjar ett, kan bero på att det är lugnt då, som som ska vila, ligger redan. Å det är typ alla! Men det funkar jue :)

Ajja.. Daniel ska ringa snart så ska logga ut å invänta samtal.

Sov gott när det blir så.

Den här veckan..

Har varit så jättebra! Riktigt perfekt har den varit.

Däcket blev de till att åka till Däckia med och få det lagat. Va typ nån järnbit eller va tusan han sa, som hade åkt in. Attans skit! 230kr kostade det.. :)
Sen efter att vi fått det lagat och bytt så blev det Birsta City. Daniel shoppade som satan ;) Nä då, kläder blev det för han, själv så hittade jag inget. Vi åt, va på bolaget, handlade på Coop sen blev det hemåt igen.
Onsdagen åkte vi upp till mamma och pappa. Bakade paj på morgonen som blev jättegod, fast jag tyckte den va för mörkt gräddad. Sur va den också, men den gick i, med vaniljvisp :P
Pappa drog ett skämt om snusfaan så Daniel såg ut att spricka av skratt. Jesus! Gubben verkade bli glad över att vi kom upp, för han höll totalt på att surra ihjäl Daniel! Jesus...

Sen så har vi bara tagit det lugnt. Torsdagen blev det fika på Myregården, en sväng på stan (jag vill också ha den där vattengrejjen! Måste nog hälsa på Daniels bror ;) sen bowla. Som vanligt förlorade jag och som vanligt så blev jag kinkig. Jag är verkligen dyngdålig på det!
Grillade iaf på kvällen, gott blev det, köpte och stekte nån ost! Den va god, va lite skeptisk till den egentligen men.. Det var gott! Som tusan..

Så igår åkte Daniel hem. Kan meddela att det va inte det bästa! Herreminjävlar.. Men åker jue snart ner, den tolfte blire! Längtas som bara tusan!

Idag va vi upp till Åsele marknad. Mycket folk! Åt iaf som att jag aldrig sett mat förr. Jag gillar att äta! Haha, va typ smakprov på naturgodis, där stod jag å smaka för fulla muggar. Sen så köpte jag langos, insåg att Daniel och mina är mycket godare (trodde vi nå annat eller?) köpte en toast med skinka och ost. Gott! Sen va jag sugen på en munk, men magen va som full, totalt jättemätt. Så blev ingen. Knyckte en utav mamma å pappa sen :P

Nu så ska jag bara slappa. Är jättetrött! Svensson knäckte mig tror jag ;) Nä då.. Har väl bara blivit dåligt med sömn denna veckan. Men det tar jag, med glädje! :)

Ha en fin kväll. Vi hörs. Vi syns

Solen!

Va länge sedan man såg solen. Ser ut att bli en kanondag!
Ska åka iväg te Långsele å kika på däcket som är tomt i luft, se om vi ska laga! Sen får vi se vad som händer, Daniel vill åka till Sundsvall. Så kanske ska åka dit? Får se :)

Igår så gjorde vi Langos, klockan tio igårkväll stod vi å fritera i köket! Men så gott det blev, vi är nå jävlar på att göra det insåg vi ;)
Trodde det skulle va svårare, stod till å med avancerat på receptet, men inte för att låta grisig men... Vi vet inte vad som va avancerat! Vi gissade på att det va att knåda degen å få ut den ;)

Nu blire duschen sen iväg. Vi hörs! Vi syns!

Inlägg

Dagen, har varit så lugn, så lugn.
Kom ut typ vid tolv, insåg att det va ett nästan platt däck på bilfaan! Daniel fick rycka in som däckbytare! Tackar så mycket för det ;) Sen så kom syster hem och vi spelade kubb.
Jag förlorade, hela tiden! Det gick superbra för Ida och Daniel, men så fort jag va med nån utav dom, så förlorade dom! Slutade med att jag kastade ner kungfaan av misstag! Dynga..

Sen på eftermiddagen så blev det åska! Satan i gatan va de small, haha! Rädd va jag! Hatar verkligen åska!

Fick ett jättefint halsband av Daniel igår, med en stjärna! Jättefint, jag gillar mycket! Kan lägga in en bild på det sen, orkar inte nu.
Börjar bli så lite trött! Blir nog sängen snart. Men känns som om att när jag lägger ner mig, så lär jag bli pigg. Tur jag har sällskap, för känns som om jag kommer prata som ett tok när jag lägger mig. Antingen det, eller så tvärdäckar jag! :P

Sov så gott. Dröm sött

Snart! Längtas

Jajamän, ska åka te Sundsvall å hämta Daniel. Han är där typ 17:49.
Synd bara det är så helvetes trist väder, regn i luften. Kommer en jätte skur rätt vad det är. Tråk! Roligt om det fått varit lite värme. Det hade jue som gillats! Kanske, om det varit lagomt. Inte som om jag gått ut å varit i grillen. Lagom är alltid bäst!

Iaf, så ska han va uppe te fredag morgon. Men dagarna går så helvetes fort när vi träffas så det är sjukt. Men vi ska jue ses snart igen. Så det är lugnt!

Nu ska jag gå å duscha. Ha en bra helg! Se när vi hörs.

Till stan igen

Jajamän, nu åker jag te stan igen. Får se när jag åker hem. Antingen imorgon eller på fredageftermiddag.
Kan kanske bli på lördag förmiddag. Vi får se :)

Jobbar sju-fyra både torsdag och fredag. Hoppas det blir dyngväder, vill inte jobba när det är sol och varmt. För det har det varit varenda gång jag jobbat. Soligt å fint. Så fort jag är ledig gömmer solfaan sig!

Vi hörs och vi syns.

Tycker om dig, Svensson

Lite uppdatering så här

Då har snart halva den här veckan gått också. Känns som om dagarna är jättesega, fast det går fort ändå. Fast det kan inte gå fort nog! Längtar te på lördag då Daniel kommer!
Så bokade han resa till mig idag, ska åka ner den 12augusti. Haha, vågade inte ringa själv. Men så är det då han bor på ett ställe man inte kan uttala ;)

Så igår på jobbet fick jag nå helvetes ont i huvudet. Det va nog nära att det sprack när jag kom hem igår, blev alldeles svart för ögonen så kändes det som blixtar åkte igenom. Äckligt va det, blev bättre efter två ipren. Men går som om jag har ett vattenballong runt huvudet idag. Som att jag å alla andra är i olika världar!

Har inte så mycket på hjärtat att berätta!
Dagarna ser likadana ut, händer inte så mycket i mitt liv. Mer än, som sagt, att jag längtar som satan te Daniel kommer! Det går mina dagar ut på ;) Nä då.. Riktigt så jävligt är det inte. Men rätt så nära ändå.

Skriver mer sen, ska börja hänga in lite grejor i garderoben.

Mätt å belåten.

Kakan är i ugnen. Får se vad det blir av den, känns som om det kan bli nå spektakel :P Men smeten va god iaf :)
Vi satt ute å käka under middagen, helvete va knott (små svarta jävlar, vet inte hur dom stavas) det var. Är som totalt jätte röd och prickig. Inte så fint måste jag få säga! Klias gör det också :P -klagklag-

Vill hitta på nå roligt ikväll, skulle kunna tänka mig att gå ut å ta en öl eller tre. Men får se.. Rätt skönt att inta soffan sen också. Lär bli en tidig kväll ikväll.
Känns konstig i kroppen. Är som om en förkylning ligger å gror. Dynga!

Jävla skitnätet har inte fixa sig än. Fick två mess innan, sen blev de endast sos-samtal igen! Vad är felet? Nån som vet? Hatar när det är så här.. Men jag ska nog överleva, förhoppningsvis ;)

Min lördag.

Vaknade typ vid halvtio. Trött som en örn. Men upp måste man jue, så låg å drog mig ett tag.
Så åkte mamma å jag till stan. Jag stannade där å hon åkte vidare.
Köpte en jeanskjol förra sommaren i Palma, men har ingen tröja jag tycker passa, så därför blev de en runda på stan :) Mycket folk, gick mest å nicka å heja, va tydligen bara folk jag halvkänner som va i farten :P
Hittade en röd-och marinblå randig tröja. Fin tycker jag, skön som tusan. Så fick bli den, va inte så faslig dyr heller, bara 149:-. Det är jue så man överlever. :)

Sen åkte pappa å jag å handla, så vi har gjort fläskfile gryta, så ska de bli potatisgratäng till. Luktar så gott av maten så magen kurrar :)
Syrran ifrån Norrtälje är här, så dom ska käka middag här ikväll.
Så har jag hittat ett recept på kladdkaka med maräng som jag tänkte baka till fika efteråt. Tror det blir bra, hoppas det iaf.

Nu ska jag gå å va social. Ha en fin lördag!

Måste jue bara skriva. Nå knas med mobilnätet. Endast SOS-alarm. Dynga!

Natt

Så är det natt, ska egentligen sova. Men har många tankar som viftar runt i huvudet.
Inga dåliga tankar, men dock ändå tankar som gör att jag inte kan lägga mig. Men det löser sig! Är ledig helgen, å börjar inte förän tre på måndag, så jag kan va vaken länge :P

Ska på stan med syster imorgon tänkte jag, kika runt lite bara. Spana lite folk. Kanske försöka hitta en tröja till min kjol? Har jue bara varit på väg sen i våras för att hitta någon, så bråttom verkar det jue inte direkt vara..

Ska lägga mig i sängen nu, ligga å tänka bort tankarna.
Det är som att man måste tänka igenom dom, för att dom ska försvinna. Sen när dom försvunnit, så har man som glömt dom. Mysko!

Sov så gott folket.

Lite avis måste jag jue skriva att jag är på Sandra. Vill åsså gå på bröllop. Men ingen vill jue gifta sig :P

Tycker om dig! Enormt. Underbara du!

Varmt som i helvetet..

Satan i gatan va varmt det är. Smälter man inte i detta väder, kan man nog känna sig riktigt trygg framöver åsså :)
Började sju imorse, brukar försöka kliva upp vid kvart i sex för jag ska åka vid kvart-tjugo över. När vaknar jag? Jo fem över sex..
Lite bråttom blev det då, in i duschen, klädde på mig samtidigt som jag tryckte i mig smörgås å borsta håret, borstade tänderna medans jag tog på mig skorna. Jesus, man är rätt snabb när det gäller ändå.
Tjugo över sex starta jag bilen å åkte, så jag blev jue inte sen te jobbet :P

Längtar efter Daniel gör jag också, fast han kommer upp nästa lördag! Så längtar som ett tok dit. Hoppas bara värmen håller i sig, så det inte blir tråkregn. Jobbigt när det regnar för man blir som låst inne.

Är så jävulska trött, så ska gå ut å lägga mig i solen å sova en stund tror jag :P

Ha en fin eftermiddag

Tur man har ett stort arsel..

För herre min jävlar vad jag sprungit i denna kväll.
Sulorna på mina foppa-tofflor brann nog när jag la in dom i slåpet för att gå hem. Verkligen sprungit arslet av mig, tur man har stort så det är något att ta ifrån ;)

Nu blire snart sängen, ska ringa Daniel en snabbis först!

Ha en jättebra natt. Hörs imorgon.

Tycker om dig! (L)

Hemma på timmar

Jobbade sju-tolv. Är hemma nu på så kallade timmar, för börjar vid fyra å går till nio ikväll.
Morgonen gick superbra, jag å Izabela körde på ;) Blev klar i ganska god tid, så va skönt. Gick över på andra sidan å hjälpe till där.
Men är jue så varmt ute, så va jue inte direkt så vi frös när vi höll på ;)

Har en pizza i ugnen, är hungrig så magen kurrar. Får se om den blir god, såg då förbannat god ut innan den åkte in i ugnen, så vi hoppas på det bästa ;)

Är ledig lördag och söndag. Får se vad som händer, fick ett badkort av chefen idag, så kanske blir att åka å bada å sola på Risön? Kanske, skulle va skönt.

Nu piper det i köket! Maten är klar.

Ha en fin dag. Vi hörs

Snabb..

Nu så har denna dagen gått också.
Idag på jobbet rullade det på riktigt bra, det va lugnt! Fast det va enormt varmt inne, solen stekte å jag hade middagen så det va varmt vid spisen å ugnen. Som tur va stod jag inte där så mycket :P Blev mest spring.

Efter en dusch, lite fika å prat med Daniel är jag redo för sängen. Ska bli enormt skönt att lägga sig!
Har en delad tur imorgon. Hoppas bara morgonen är lugn!

Ha det super. Vi hörs! Vi syns!

Färga håret..

Jajamän, det har jag gjort nu på morgonen. Blev samma färg som innan, men lite mer glans på det hela. Jag är nöjd, än så länge :) Det brukar ändras rätt fort!
Vaknade vid halvelva, upp å duscha sedan hårfärgning, som sagt. Lite frukost å nu sitter jag här. Ska strax åka till jobbe, börjar klockan ett å slutar kvart över nio. Så halvlång dag när det är så fint väder ute.
Det är alltid så, så fort jag jobbar är det fint. När jag är ledig, som igår. Så är det molnigt och blåsigt. Dyngväder! Väderguden är då inte direkt polare med mig, kan man väl säga!

Igårkväll, så pratade jag med Daniel till strax efter tolv. Så skulle jag gå å lägga mig, fastnar i en Ikea påse, sån i papp. Ramlar rakt fram å gör ett bukplask. Ont som satan gjorde det, så har lite ömma knän å händer idag faktiskt. Hatar ikea just nu :(

Vet inte riktigt om jag har så mycket mer att skriva just nu.
Mer än det att, mitt förra inlägg om att Daniel ska komma. Såg visst ut som en dödsannons. Det va jue inte direkt meningen, för död är han jue inte! :)

Nu ska jag ta å packa väskan, "hockeytrunken" ;), å åka. Ha en bra dag å fin kväll.

Hörs! Syns!


Snart så!

Daniel kommer upp snart.
Längtar som bara tusan gör jag!
12:e till den 18:e. Glad! :)

Söndag-Måndag-Tisdag

Ja det va nå dagar sen jag skrev nu. Har inte varit hemma, har sovit å varit hos syrran. Så där blire inte mycket blogga ifrån :)

Kan dra det hela ifrån början! :P

Söndag: Började kvart i sju, tidigt som satan ringde klockan. Å jag var mer än halvdöd! Åkte vid tio över sex hemifrån, mötte jag nå bilar? Nja, två stycken. Å chaufförerna i dom bilarna såg lika död ut som jag :P
Dagen va seg och stressig! Hur nu det går ihop. Men var ledig mellan ett och tre. Sen kvällen va lugnare, slutade kvart över nio. Å då var jag minsann ett lik som vandrade hemåt mot sängen. Somnade i stort sett stående :P

Måndag: Jobbade mellan sju och fjorton. Å varmt va det ute, så jag å Ann va riktigt varma :P Men det gick bra, var enormt trött. Men dagen gick bra för det :)
Sen så skulle jag åka å handla innan jag hämtade syrran, vad händer? Jo en gubbjävel kör rätt ut mitt framför mig när jag kommer å kör i lugnan ro. Så fick tvärnita och vika åt sidan, gubben blev nog lika rädd för jag för han fick motorstopp och såg ut som en skrämd hare! GUBBJÄVEL.
Sen så blev de nå fel på min mobil. Gick att skicka sms, men gick inte att ta emot. Trodde det va min mobil som hade pajja, så bytte jag mobil men va tydligen kortet som va nå knas. Så skulle in och kolla med Expert idag, men då fixade det tills sig utav sig själv i eftermiddag. Fick fjorton sms med en gång! Man är väl eftertraktad ;)

Idag: Sov till elva, skönt som tusan. Vaknade och ringde till mamma, hon va tydligen på väg till stan så vi träffades och fikade lite frukost/lunch. Då ringer pappa å undrar om vi kan åka till Sundsvall och köpa laminat-golv.
Så vi drog iväg. In på Ikea och köpte golv och en sån lampa där det är fyra som sitter på rad och man kan rikta dom åt olika håll, ni vet? (vet va det heter, men kan inte stava det :P). Sen på Bygg-Max och köpte såg, in på Maxi för att kika om dom hade en kökslampa. Hade dom? Icke, så blev in på Jula, där hade dom inte heller nån. Men en mycket finare sån lampa på rad som vi köpte på ikea. Vad göra? Jo vi köpte den, tillbaka till Ikea och lämna tillbaka lampfaan där.
Så vi har gått, åkt bil, gått lite till och åkt ännu lite till idag! Haha..

Nu så blire lugnt som tusan, är halvpigg så blir nog datorn ett tag. Sen Daniel, efter det blire sängen. Jobbar 13-21.15 imorgon. Så får lite sovmorgon! :)

Ha en superfin kväll.

RSS 2.0