Veckan.

Seg jag är. Trodde jag la skrev i söndags va jag storshoppade i lördags i Kristianstad. Men tydligen gjorde jag aldrig det.
Iaf, så fick det bli en väska, två kjolar, två tröjor och lite smink. Trivs enormt bra med väskan, så känns bra att jag köpte den. Gick jue över ifrån Swedbank till SEB innan sommaren för att Daniel och jag ska ha samma bank. Och har heeelt glömt bort mitt Swedbankkonto. Så när jag kikade i det i lördags så hittade jag lite pengar, så det fick bli extra handla för dom :P
Veckan har jag bara jobbat och slitit ;) Nä då, jobbat har jag gjort. Trivs så enormt bra där nere, bara bättre och bättre. Tror det är för att jag lär känna alla mycket mer och att jag även blir säkrare på det jag gör. Jag har hittat mitt jobb helt enkelt :) Hoppas bara jag får förlängt efter jul. Annars blir det söka vidare, vill jobba på vårdcentral, så hoppas att jag får nått sånt.

Iaf så va vi till Kristianstad igår igen, Daniel skulle köpa golfklubbor. Jag hatar verkligen golf, men jag va tyst å snäll hela tiden inne på affären :P Annars brukar jag gå å sucka och tjata.. :P Som ett barn helt enkelt. :P
Fick köpt ett par höststövlar. Så jag är nöjd. Daniel köpte sina klubbor.
Sen så har jue denna delen av Sverige ett väldigt konstigt kebabkött. Det är som små bitar och stekt på nå vis. Inte alls gott, längtat efter en kebab ifrån hemma :P Där är det gott, dom långa remsorna. Men så igår i Kristianstad så hittade jag ett hak som har sånt gott kött. Så hädanefter när vi ska käka kebab måste jag åka dit :P Skitsamma att det är typ sex mil dit :P

Har sån jävla mensvärk, haft det i två dagar nu. Så ikväll skulle Daniel och hans bröder fira hans lillebror som fyllde 25 för typ hundra år sedan. Bowla och sedan ner å käka på nån restaurang. Men min rygg har gått av och mina ben känns inte, så fick hoppa bowlingen, förjävla trist då det är roligt och trist för att jag vill också följa med. Alla skulle jue iväg. Men ska följa med och äta sen. Tacka gud för att det finns Diklofenak så jag iaf kan stå upp. Käkar p-piller bland annat för ond-heten. Men bytte förra hösten och dom hjälper inte alls. Skitpiller.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan invänta mat. Börjar bli hungrig :P

Ha en fin lördagkväll

Latmasken Linda

Igår va jag själv hemma. Jag tänkte för mig själv att detta ska jag då ta tillvara på (låter jävligt men ni fattar nog va jag menar). Så jag tänkte ta mig en lång dusch, skrubba kroppen, sitta fotbad och fila fötterna. Njuta, göra hårinpackning och helt enkelt bara vara tjej. Vad hände när jag kom hem? Jag satt som klubbad framför datorn och teven. Enda jag rörde mig va i stort sett till telefonen när den ringde och till toaletten. Jag är lat :P

Nu har jag precis duschat, ska göra mig i ordning. Hade jue tänkt att jag skulle vara iväg vid nio, men som vi redan förstått så det här med att komma iväg eller göra saker inte riktigt är min grej ;)

Nu så får ni ha en riktigt fin lördag. För det tänker jag ha. Fast solen lyste så fint när jag klev upp och att himlen nu är öppen.

Pussåkram. Kan jue inte direkt skriva att vi syns på stan, för då skulle jag bli chockad om vi gjorde det :)

Vecka helg och bak

Ja då va snart denna veckan över igen. Tycker att det varit en fruktansvärt lång vecka.
Daniel åker iväg imorgon tills på lördag, ska på goldtävling. Så jag funderar på om jag ska åka till Kristianstad och strosa runt lite? Kika lite affärer och bara mesa på. Tar nog tåger isf, lite bökigt att hitta parkering där.. Så.. Äsch, får se hur pigg jag är på lördagmorgon :P

Händer annars i helgen? Ingenting, imorgonkväll ska jag vara dö i soffan, lördagkväll lär jag va.. död tillsammans med Daniel i soffan och söndag blir nog lugn. Haha..

Nu har jag precis bakat typ baguetter/ciabatta/frallor. Vet inte riktigt va det är, men dom ser god ut iaf :P

Natti natt hörrni.


Tycker om dig såå mycket!

Måndag igen

Och det regnar som vanligt. Jävla trist väder.
Nu jobbar jag bara två veckor till, sen blir det 80% istället för 100%. Kommer kännas konstigt att jobba fyra dagars vecka. Men det är mycket bättre än ingenting :)

Helgen har varit lugn och skön, så känns faktiskt riktigt okey att åka till jobbet :) Haha. Känner mig utvilad och det är inte ofta :P

Ha en jättebra vecka hörrni och en skön måndag. Pussåkram

Vin, räkor och kräftor. Plus lite regn

Sitter å kikar på My´s blogg. Så jäkla söt låt. Haha, sitter å diggar nu ;)

Nä då. Vi har varit i Karlskrona idag. Fin stad, skitväder bara. Regnade som fasen!
Men det va då, nu har faktiskt solen tittat fram. Jag sitter med ett glas vin och vi ska snart vräka i oss en massa kräftor och räkor. Så gott :)

Ha en bra fortsatt helg hörrni. Pussåkram

Hej hopp gummi.....

God morgon. Natten har nu gått över till dag,  vilket jag gärna hade ändrat på och haft natt ett tag till :P
Men inga sura miner för det. Jag har nu min sista dag innan det är helg. Iofs drar det igång på måndag igen men så långt kan jag inte se just nu ;)
Jag slutar halvtre idag, så ska bli skönt att gå hem tidigare. Vad händer i helgen hos er?
Vi ska åka iväg för Daniel ska byta ett fiskespö som har gått sönder sen så ska han byta hans hårtrimmer för den är också trasig. Så det lär väl bli imorgon vi gör det.. Annars så hade jag inte tänkt göra så mycket. En thaigryta ikväll :P

Nu ska jag gå å ruffsa till håret och sätta upp det. Sen blir det borstning av gaddarna för att sedan inta sittställning i en färd på fem minuter till jobbet..

Vi syns och vi hörs. Pussåkram

Regn

Nu så har jag precis stoppat magen full av rostad bröd igen. Så gott det är. Det kan man inte bli less på :)
Men nått jag inte förstår är vem tusan  som kom på att man skulle börja så här tidigt på morgonen. Jag är svintrött och ändå la jag mig tidigt igår. Jävliga är att jag har börjat vakna vid typ tre-fyra nångång och är pigg. Så jag får ligga och snurra ett tag innan jag kan snarka igen.

Händer annars idag? Jobba till fem. Sen bara vara hemma. Vi skulle grilla så jag hoppas att jag får mig en majskolv med smör och salt. Så gott det är. Räcker egentligen att jag får det, sen är jag nöjd ;) Kanske inte så mätt, men dock nöjd.

Eftersom jag har gott om tid idag igen, då jag kom upp ur sängen redan tjugo-kvart i sju så ska jag fortsätta att göra mig klar. Spelar egentligen ingen roll hur mycket tid jag än har, så får jag stressa på slutet :)
Brukar annars ligga fram till sju. Då blir det stressigt gott folk. Oj oj. Helst då jag kanske legat liiiite för länge. Ajja :)

Ha en jättebra dag. Pussåkram

Här regnar det, som vanligt.. :)

Min tisdag..

Så har ytterligare en dag försvunnit iväg. Va mindre att göra idag, så skönt. Vill att det ska vara lagomt mycket så man slipper stressa :) Met inte för lite så man får sitta och bara sitta :)
Annars har det inte hänt så mycket. Daniel höll på med maten när jag kom hem, vi käkade, jag gick och duscha sen la vi oss i soffan för att dega lite. Men då blev jag skitpigg. Jobbigt pigg, så Daniel fick inte sova nått :P Jag är taskig, han skulle jue iväg och jobba. Men så trist att ligga vaken själv :P

Nu ska jag strax gå å lägga mig. Skönt att ligga och läsa lite innan man däckar. Läser en bok nu om en tjej som blev våldtagen utav sin far när hon var liten. Jag blir så jävulskt arg när jag läser såna böcker, för jag fattar inte va fan nån kan göra något sådant. Sjukt!

Har även bokad tid för att komma till barnmorskemottagningen för nytt p-piller recept. Eftersom jag aldrig gått här nere, så ska jag dit på typ ett möte första gången :P Tjoho :P Tycker det borde bara vara att skriva ett recept :P

Sov gott mina vänner och ovänner. Sistnämnad hoppas jag för all del att jag inte har och har jag nu det så tror jag inte dom läser detta :P

God morgon

Sitter å trycker i mig frukost. Va så enormt hungrig när jag vakna så magen kurrade. Det är så hemskt, för jag måste duscha och göra mig klar innan jag kan sätta mig ner å äta. Annars hinner jag inte göra något :P Men nu har jag fått i mig två rostade smörgåsar med ost och skinka. Så gott. Älskar rostat bröd.

Nu ska jag strax göra mig klar för färden till jobbet. Regnar idag så är jävulskt trist väder. Men skönt på nått vis, jobbigt att jobba när det är stekande värme. Blir så kvavt inne.

Ha en jättebra dag hörrni. Pussåkram

Låter inte alls retligt att Daniel verkligen snarkar högt inne i sovrummet. Hade inte tacka nej till att krypa ner å sova några timmar till

Kortis

Denna dagen har varit mycket hektiskt. Blev pizza till middag sen däcka jag i soffan..

Nu blir det sängen. God natt.

Vi hörs imorgon. Med ett längre inlägg :)

Städa

Är det bara jag som tycker det är förbannat jävla aptrist att städa, men ändå inte håller ordning?
Fattar inte. Vi kan städa så det glänser här, men vi orkar aldrig hålla det så, utan efter några dagar är det kaos igen.
Vi är jävla lat :P Saknar Daniel nu. Nu får han fasen ta å komma hem ifrån skit-golfen. Bitter jag låter ;)


Bilder


Köket.. Städat som det såå sällan är


Vardagsrummet nere..


Hallen.

Så där, det va nedervåningen. Antar att ni inte vill se tvättstugan och toaletten? Sovrummet nere och vardagsrummet kommer bilder på senare, för jag tänkte nämligen städa där idag.

Men här är lite andra bilder.


Vi åt kräftor förra fredagen (och i fredags). Här är Daniel på väg att hångla upp kräftan?!


Sylvester, död? Tror det, han va knäckt iaf. På tal om kattfan. Jag satt mig tillrätta i fåtöljen uppe i fredagskväll, kurade ner där och mådde gott med ett glas vin och fötterna i ett fotbad. Då kommer detta fläskberg och hoppar upp i knät på mig, låt gå för det. Men jag blev lite fundersam när han la sig på mig, uppe på bröstet så när han vände huvudet mot mitt håll så va det verkligen mun mot mun. Äckligt. Kattskrälle


Denna bilen.. Så här är det, jag brukar köra moped till jobbet (brukar även köra bilen. men iaf) Så när mamma och pappa  va här så va dom orolig att jag skulle köra ihjäl mig på mopeden, dom tyckte helt enkelt att jag skulle kika efter en liten bil. Dagen efter dom hade åkt, ser jag detta vrålåk på Maxi. Visst är det en skönhet? Blev jue bara tvungen att knäppa kort på den..

Sen så va vi jue som sagt till Göteborg på U2 konserten. De va riktigt bra, men man får jue inte ta nå bilder. Men skurk som jag är så gjorde jag det ändå. Litegrann iaf.
Visar några:
    

     
Daniel i bilen, less på att jag knäppte massa kort, tror jag ;)

Sen sist men inte minst, så fick jag en "pussbild" av syster när jag hade namnsdag för hundra år sedan.
Själv så ville man inte va sämre så självklart blev det en pussbild ifrån mig också:

Efter det kortet sprack kameralinsen ;)

Ha en bra dag hörrni. Nu ska jag kleta i lite färg ihåret. (Att färga ljust hår mörkt är ingen bra idé, håret blir GRÖNT)
Sen ska jag försöka städa lite och tvätta.

Vi hörs.



Jag är såååå seg

Nä nu jävlar får jag skärpa mig. Hur länge som helst sen jag skrev något. Men nu ska ni få höra, jag sitter och lägger in bilder. Så nu blir det bilder..

Det har jävlats litegrann måste jag påstå, datorn har fått nå fel så den fattar inte vad den ska göra.

Vad har nu hänt på sistone? Inte mycket faktiskt. Jag har jobbat och slitit ;) Varit till Göteborg och kika på U2 på Ullevi, det va enormt bra! Fast tyvärr va det alldeles för jättekallt så man satt och frös. Det gillar jag inte :)
Nu ska jag fortsätta med min uppladdning av bilder. Så den som väntar på nått gott, kommer det strax ;)

Pussåkram

RSS 2.0