Torsdag

Så har denna dagen nyss gått. Var på skolan klockan nio imorse för prov, gick jue superbra det! Va som ett muntligt prov jag fick göra. Prata är jag bra på, ibland, så det funkade fint!
Sedan har jag fixat till en kjol som va så konstig. Men nu är den ännu mer konstig så måste fixa till det :P Älskar att sy, sa det till mamma, att jag ska nog öppna mig en liten sy-service. Haha, Svensson, är du på? Jag kan ha lite omplåstringshjälp också, så jag har nån nytta utav min utbildning ;)

Ikväll så ska jag försöka fixa till mina sista uppgifter så jag kan skicka in dom. Ska även stryka till kläderna jag ska ha på mig imorgon, så det är i ordning.
Måste börja packa också, hatar att packa för det blir alltid för mycket och alltid är det något man glömmer ändå. :P Helst nu när jag ska va borta så länge.

Ska göra lite nytta nu. Ha det fint hörrni.

Äsch, rubrikstrejk

Idag har jag suttit med dessa jävla uppgifter. Fyra helt klara av fjorton. Går ändå framåt ;) Tror det är tre uppgifter till som strax är klara om jag bara hittar vad ordet betyder. Ska definiera ord, riktigt kul och intressant. Men jävligt när man inte hittar något om det, för allt står inte förklarat. Sen kan det va såna enkla ord så halskrage, hur faan förklara man vad det är :P Man vet va det är men få ner det på papper med exempel kan va värre :P

Nu ska jag strax ta mig en dusch å fixa iordning med, ska åka till stan en sväng. Syrran vet inte vad hon ska ha på sig riktigt på fredag så ska hjälpa henne att hitta något i denna stora stad med stort utbud ;)

Längtar så enormt mycket nu tills på måndag när jag äntligen efter hur många veckor som helst ska få träffa Daniel igen. Känts som att tiden stått stilla sedan jag åkte därifrån sist, längtar tillbaka. Trivs där med han. Så denna gången kommer vi träffas länge, sex-sju veckor blir det. Sen får vi se vad som händer :) Jag är jue klar sedan, så ska börja ragga jobb.

Nu så är duschen ledig. Hörs sen.

Semla

Idag känns det som att jag fått mycket gjort faktiskt. Känns skönt! :) Fast vet egentligen inte vad jag gjort men ändå. :P
Va till stan med mamma, vi käkade lunch och jag åt bruna bönor med fläsk. Det är såå gott! Så mätt som satan när jag gick därifrån. Vi handlade lite och sedan blev det hemfärd.

Kikade på den där utbildningen jag skrev om för typ flera månader sedan. Den som man kan läsa in sig på undersköterska för svårt sjuka barn och nyfödda som är i Växjö. Ringde till kontaktpersonen på den utbildningen. Hon tyckte verkligen jag skulle söka och vi pratade lite om vad den handlar om. Är sååå sugen på att söka, så tror att jag ska göra det. Värsta som kan hända är att jag inte kommer in eller att jag kommer in men har fått jobb så jag inte kan gå.. Värre än så är det inte :)

Har just klämt i mig en semla som va riktigt god. Det är jue ändå fettisdag idag, så det är lovligt. Bara det att jag blir så jäkla mätt på dom, dom är så jävlarns biffig! :)

Nu ska jag fortsätta på mina uppgifter. Ha det så bra hörrni.

Just ja, har även fått godkänt i Lindrande vård nu, så nu jäklar har jag bara två kurser jag inte fått betygsatt än (en av dom läser jag fortfarande så betygsättningen i den kanske är förståeligt ;)




En snabbis så här på kvällen

Idag har det varit en slappis dag. Sov länge, gjorde frukost; äggröra med korv. Sedan gjorde jag uppgifter.
Åkte till stan och köpte mig ett par inneskor och ett par strumpebyxor. Så nu är jag redo för praktik och begravning.

Tänkte ta något att äta nu. Seda lägga mig.

Om en vecka är jag hos Daniel nu. Så jag längtar! Tycker om dig så mycket

Helgen

I fredagskväll så fick jag det jag längtat efter sååå länge; Att dippa morötter och gurka. Det är så enormt gott.
Men jag har som glömt bort det varenda gång jag varit på affären. Men nu slog jag till!

Igår så åkte vi till Sundsvall. Blev egentligen inte så mycket handlat, letade inneskor till praktiken som jag inte hittade. Men kom hem med en kjol tills på fredag, mascara, hårspray å två par strumpor :)
Kom hem lagomt till melodifestivalen så kikade på den tills Daniel ringde!

Idag så har jag inte gjort ett smack! :) Ska göra lite uppgifter tänkte jag.

Där va min helg i stora drag. Veckan kommer ser ut så att det blir uppgifter och kolla igenom allt jag gjort! För det kommer som bli prov på torsdag. Sen så är det begravning på fredag.
Jag måste även åka till stan å kika på inneskor och jag måste tvätta en massor för att ha rent tills jag åker. Helvete va jag längtar tills nästa måndag! Längtar efter Daniel nått enormt!

Hörs sen. Ska gå å hämta mig lite att dricka :)

Så stolt

Nu så har jag fått iväg en hel hög med uppgifter. Så nu har jag bara tolv stycken kvar
Går framåt

Nu tänkte jag gå och ta mig en dusch å försöka göra mig lite i ordning. Hörs senare

Jag tror att jag har nå fel

Ja, inget allvarligt eller så men..
Innan jag kan öppna ett dokument för att påbörja uppgifterna så måste jag → läsa alla bloggar jag brukar läsa (typ tio stycken), sen läser jag aftonbladet, kollar min mail, kikar på tjuvlyssnat. Sen när allt det är gjort, då kan jag börja med det jag ska :P Haha.. Allvarligt fel

Idag så är det som vanligt uppgifter, ska gå en sväng på stan i eftermiddag. Skulle vilja klippa mig, så ska kika i sundsvall imorgon när vi ska ner om det finns nått jag kan kila in på. Trudes brukar ha tider, så kanske blir där. Vi får se.
Sen får jag se om jag åker hem till mamma och pappa ikväll och kika let´s dance på deras nya teve. :P Problemet är väl att pappa vill kika på nå annat :P

Nu har jag kollat klart allt jag ska, så tänkte sätta igång med mina uppgifter. Hörs senare.

Förresten, det är för tusan helg snart. Är så sugen på att hitta på nå roligt, men lär bli sundsvall imorgon. Sen lugnt. Har inte pengar till annat egentligen :)

Jag vet inte men..

Alla har vi väl både bra och dåliga dagar, antar jag. Men nu känner jag att jag haft en riktigt dålig vecka.
Visst, jag känner mig aldrig nöjd med hur jag ser ut när jag gjort mig i ordning, för det finns alltid massor jag vill ändra på å så. Men sista veckan har verkligen varit så att jag inte ens känt någon mening att sminka mig och gjort mig i ordning. Det ser lika tragiskt ut för det.
Jag vill också bara kunna ruffsa till håret å slita på mig någon "gammal trasa" och se bra ut som många andra verkar kunna göra.

Jag är nog rätt mesig så, för minsta lilla negativa kommentar kan verkligen knäcka mig. Inte knäcka mig kanske, men göra mig nedstämd. Inte om någon okänd säger något för det bryr jag mig inte om. Utan om någon som står mig nära säger något kan jag verkligen ta åt mig och gå och fundera på om det verkligen är så. Skitjobbigt. Låter löjligt men..

Ajja, kvällen har inte inneburit något nytt. Postade en bok till en tjej som ville ha omvårdnadsboken sedan har jag suttit med dessa jävla uppgifter! Hyggligt less, men är snart klar! Så får se det positivt på så vis..
Ska strax gå och borsta tänderna och lägga mig. Känner mig lite trött.

Men vi hörs imorgon.

Som vanligt

Så kommer denna dagen bestå utav uppgifter, såå roligt ;) Men det går framåt, för tusan, jag är jue snart klar :) Positivt tänkande.

Har egentligen inte så mycket att skriva om. Så får skriva mer senare!

Ha en jättebra dag!

Lite skriva

Som alltid måste det strula när jag ska åka med SJ.
Dom ringde idag och sa att tåget kommer bli tio minuter försenat när jag åker ifrån stockholm till alvesta, det betyder att jag missar min anslutning med två minuter till älmhult. Så nu är det en timmes väntan på nästa tåg liksom, jävla arg jag blir. Herregud, hon tyckte jag skulle ta ett tidigare tåg ifrån sundsvall å det går kring sex. Jisses!

Nu ska jag åka till stan igen. Hörs senare :)

Tycker om Daniel! Bara tolv dagar kvar tills vi ses nu. Längtar enormt! Denna gången har dagarna verkligen snigla sig fram. Men snart så ses vi och det gör vi lääääänge :D

Är hemma

Är hemma hos mamma och pappa. har sovit typ hela morgonen på soffan då jag knappt sovit något i natt. Har en klump i magen större än utrymmet är egentligen. Så jag mår illa på nå vis! Hatar detta.. Hatar att inte veta. Men, jag har mig själv att skylla.

Ska åka till stan nu. Väga lite paket som ska skickas. Sen blir det datorn där istället. Skiiitkul.

Nu ska jag gå å döda hundfaan, för hon skäller som en galning bara för att pappa inte är hemma. (Å nä, jag menar inte bokstavligen)

God dag

_

Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Det är så här att vara jag, helt enkelt.



Hej hopp

Så sitter jag här. Skolan gick super idag, var bara jag och Lasse. Våran stora klass, är en sjuk som blir det jävligt glest med en gång ;)
Men det gick bra ändå, väldigt intressant det vi håller på med nu; vad man ska göra vid en katastof och så. Jag gillar det, inte att det blir katastrof utan.. Ja!

Så blev det en fick med syrran på hennes jobb innan jag åkte hem. Hade fått två mail där folk vill köpa mina böcker, så glad jag blir! :) Fortsätt så :)

Nu ska jag hämta syrran, har hennes bil så taskigt att låta henne gå ;)

PussochKram

Jag tror Daniel är en sovtuta idag? ;)

Måndag morgon

Igår skrev jag inget, vet inte varför men.. Vi var hos farmor, hela släkten och jag liksom! Sedan åkte vi hem och jag gjorde uppgifter, japp, där kom det! Ingen dag utan dom vettni ;)

Följde med syrran till stan då jag ska på skolan idag. Så åkte hon å handlade igårkväll. Åh jättelänge har jag varit sugen på FUN light "lemon lime" saft. Så hon köpte den till mig, men nu så inbillar jag mig att jag är törstig hela tiden så jag får gå å dricka. Den är sååå god, jag gillar den :D
Ska strax klä på mig och borsta tänderna, börjar nio idag men tänkte att jag skulle springa ner på ica å se om dom har nån sallad eller nått som jag kan köpa med mig till lunch. Känner mig less på all mat!

Nu måste jag skriva lite på uppgifterna innan jag går :) Pussåkram
Ha en jättebra dag!

Alla Hjärtans Dag

Men dock har den rullat fram som vilken dag som helst.
Klev upp, gjorde mig i ordning så åkte jag å syrran till Långsele och handlade, sedan på mormor och morfars grav för att tända ljus.
Sedan har jag käkat revbensspjäll (sååå gott) och suttit med uppgifter. Alltså som vilken dag som helst!

Är så sugen på att hitta på något roligt ikväll, men, kvällen är jue för tusan snart över :P

Har suttit och kikat på Melodifestivalen, tycker att det är halvdåliga låtar allt som är med. Fast gillar dom som va först att gå vidare till finalen! Jag gillar det :)

Nu ska jag fika lite smörgås och mjölk :)

Tycker om min Daniel så enormt mycket! Inte länge kvar nu tills vi ses

Solen bara skiner

Är så enormt fint väder ute! Lagomt kallt (om man klär på sig för vinter och inte som jag gjort; en klänning och tofflor) och en sol som värmer skönt!

Har iaf varit och handlat! Sedan har jag suttit och gjort en massa uppgifter, det går framåt! Men känner att vissa saker är jag osäker på. Så det är sånt som gör att man kör fast.

Förresten så blev det ingen bio igår, vi var helt enkelt för lat. Syrran kom hem kvart i sex, så skulle vi hinna käka å så. Kändes bara så stressigt, så det får bli en annan gång :) Men det går ju lika bra det.

Nu tänkter jag ta och brygga mig lite kaffe :) Haha..

Ska vi se

Så va det slut på denna veckan och det övergår till helg. Någon skillnad för mig? Icke, jag sitter hemma varenda dag så :P
Klev upp vid nio idag, ungefär. Gjorde mina vanliga sysslor; ge hunden mat, elda, ut med hunden, elda. Så nu ska jag åka till stan och rädda öl ur systers bil så dom inte fryser sönder. Sen ska jag in och handla tills på söndag, det är den där söndagen efter att någon dör. Iofs va det i söndags, men det va ingen kyrka där farmor och farfar bor då, så får bli nu på söndag. Ska handla så vi kan fika smörgåsar och så efteråt. :)

Hörs lite senare!


Aktiv som få

Ja idag har jag varit sååå aktiv :) Klev upp, eldade, gav hunden mat, gick ut med henne, eldade i garaget, eldade inne, gjorde mig i ordning för stan.
I stan käkade jag lunch med syrran, fixade lite saker till mamma och sedan köpte jag en kalender. Som jag gör alla nya år, men sedan skiter det sig. Jag är duktig som satan och skriver ifrån början, men det brukar skita sig rätt fort. Men ändå, en tradition är till för att följas :)

Nu så har jag skrivit lite uppgifter och strax blir det mat. Risgrynsgröt med äggsmörgås. Haha, vilken middag, men jag orkar inte göra något annat. Jag och syrran ska på bio ikväll, ska se Bröllopsduellen. Länge sedan jag var på bio, tror jag? Nej för satan, va det jue inte :) Va ju i janari med Daniel. Vi såg Wallander och jag var rädd :)

Nu ska jag gå å elda ännu mer. Hörs sen

Vet ni? Jag tycker om Daniel, så helvetes mycket! :)

Vad gjorde jag åt min tråkighet?

Jo det ska ni få veta. Jag gick och ställde mig framför spegeln och insåg att jag behövde plocka ögonbrynen och klippa luggen. Så jag började med att tejpa för ögonbrynen med maskeringstejp, kammade sedan ner luggen och tog pappas hårtrimmer för att raka den istället för att klippa. Tycker det blir så kantigt när man klipper. Vad händer? Jag trycker för hårt så det går igenom tejpen så en bit av ögonbrynet ryker, så av med tejpen och sen va de till att fixa till det så gott det gick. Nog för att jag behövde plocka till dom, men raka va väl att överdriva!

Sedan så sminkade jag mig länge och väl och gjorde i ordning håret. Sen satt jag mig och gjorde uppgifter. Haha, skittråkigt, jag vet. Men nått blev det att göra :)

Va till stan en sväng i eftermiddag, handlade lite och så.

Nu tänkte jag gå och lägga mig.. Nattinatt

Så tråkigt jag har

Har så förbannat tråkigt. Sitter och försöker komma på en anledning att åka iväg nånstans. Typ till stan eller nått, men kommer inte på nått. Jävla skit! Funderar på att gå ut å gå, men vågar inte gå utan hundfaan och henne kan jag inte ta med på grund av älgen för hon blir galen. Så det skiter sig också! Nån som har nått förslag kanske?

Jag är sugen på att gå på bio, men det är så helvets kallt och det är inge bra att låta bilen stå och sedan starta den när den är kall. Så blir inte det heller :(

Haha vilket negativt inlägg det blev. Men sånt händer oss alla ibland :) Men jag är iaf på sånt enormt bra humör! Faktiskt.. :) Haha.. Har kommit på en sak jag vill göra, fast det blir typ i maj, så det är lite länge dit än. Måste höra med Svensson och syster först :P

Hörs

Sovit oroligt i natt

Vaknade kring halvett av att det pep. Ja alltså, ett tyst piiip. Tänkte, att va i helvete är det som piper. Skraj som jag är så låg jag med stora ögon och kika runt, öronen stora som Dumbo´s för att pejla in vars pipet kommer ifrån. Efter ett tag inser jag, för helvete det är min andning. Det piper i bröstet på mig! Haha.. Så blev att kliva upp å suga i sig lite astma-spray.
Sen har jag vaknat flera gånger, näsan känns alldeles täppt och bröstet lika så.. Hatar att bli sjuk på så vis, när jag inte får någon luft! Panik

Så jag klev upp vid nio. Gav hunden mat, eldade sedan gick jag ut med fanskapet. Men eftersom det troligtvis är älgar i närheten så kan man jue inte sätta sig ner å pissa fort utan man måste fjanta runt. Så där står jag, nästan 20 minus och är på väg att frysa ihjäl på grund av hundfaan!

Till slut så kunde na slå ner arslet och jag få gå in. En dusch och lite frukost så är man på g :) Ska sätta mig och göra det jag alltid gör. Fick tillbaka uppgifter jag skickade in i helgen. Dom va godkända! Så skönt.

Ha en fin dag. Pussåkram

Typ nitton dagar kvar till jag får träffa min Svensson :( Nästan katastrofalt länge :P

Solen skiner!

Det är halvkallt, men solen skiner och himlen är alldeles blå så det är jättemysigt ute! Fast jag är inne :P Ska göra lite skoltjoffs å så, som alltid! :)
Jag blev sugen på att gå ut å åka pulka eller så, men mycket roligare om man har sällskap OCH en pulka då. Daniel, komma å åka pulka med mig? :D

Vad händer mer då, ingenting egentligen! Så jag återkommer senare om jag får något mer på hjärtat! :)

Kram å puss

Vet inte

Men nått är fel! Jag är glad fast orkar inte få fram det. Jag är seg som satan, är det förkylningen igen måntro? Daniel tyckte jag lät kort i telefonen och det var inte alls meningen! Förlåt. Men det är jag inte.. Det är nått som är ivägen för mitt humör.
Känns degig, så tänkte gå å krypa ner i sängen och försöka sova. Se om jag vaknar pigg och alert imorgon :)

Om tre veckor är jag hos min Svensson nu. Längtar så jävulskt efter dig. Sen ska vi ses längelänge, ska bli riktigt mysigt.
Han är bäst! Såklart han är, för han är ju min :)

Sov så gott. Hörs imorgon



Trött och seg

Sov så otroligt dåligt i natt. Vaknade flera gånger och kände som om att jag inte fått sova någonting! Så idag är jag jävulska trött och frusen!
Men det gick superbra på skolan. Vi har haft "prov" i hlr. Där vi va två och två; jag och elenor. Så va det en patient som fått hjärtstopp (stackars dockan, den har varit utsatt för det mesta idag). Så fick vi göra det man ska göra när sånt händer. Det va skitroligt! Haha.. Sen va det lite blodtrycks-tagning, kolla puls/andning/ögon/temp på varandra. Så det va jätteroligt, kul när det är mer än att sitta bara å stirra in i en tavla!

Nu tänkte jag gå å lägga mig i soffan och vila lite. Är helt matt :P Pussåkram
Vi hörs sen. Såklart :P

Ja vad ska man säga

Hur jävla mycket snö finns det att släppa ner? Så jävulskt va det snöat denna dag. Å det fortsätter. Kommer jag bli insnöad?
Idag så har jag varit duktig, klev upp vid tio och gick ut för att skotta snö och gå en sväng med hunden. Eller rättare sagt hundjäveln. Eftersom jag inte är den stadigaste på denna jord å ramlade jag två gånger i två olika snödrivor!

Sedan har jag suttit med uppgifterna ifrån klockan tolv till typ halvsju. Hade en prat-paus där, för det va Daniel-dags då :D Sen har jag suttit ifrån åtta till typ tio. Så nu är jag klar och less, har jätteont i axlarna för att jag suttit vid datorn hela dagen!

Imorgon är det skola mellan nio och tre, sedan blir det lugnt! Blir väl som vanligt; Datorn!

Nu tänkte jag gå och lägga mig, är faktiskt trött :) Sov så gott hörrni. Pussåkram

Tycker om Daniel mest!

Idag.

Så va det lördag. Men, idag för två år sedan tog jag körkortet :) Så nu är den där prövtiden över.

Men iaf, idag har det varit en slapp-dag utan dess like! Sov till tio, klev upp och käkade frukost. Sen har jag legat som ett vrak i soffan och bara mesat på.
Nu sitter jag dock här med mina jävla uppgifter! Så less på dom, men jag ser slutet så motivationen finns här, lite iaf :)

Igår bokade jag biljetter ner till Daniel. Åker ner den andra mars och hit hem, tillsammans med Daniel, den sjunde april. Blir borta länge och får vara med han lääänge. Så jag gillar det :)

Sen är det över, efter praktiken är jag klar! Känns läskigt. Men för faan, då är jag ju klar och är fri, haha. Känns som om detta året gått så förbannat fort, men bra är väl det! :)


Hörs sen

Sov så gott.

Så va det kväll. Ska strax tassa iväg till min madrass på golvet och sova, känner mig riktigt trött!

Imorgon så ska jag som vanligt sitta här, även ringa min kontaktperson på vårdcentralen och fråga lite saker jag glömde idag å så. Hoppas jag får tag på henne :)

Saknar min Daniel, men nu ser jag iaf ett litet ljus i tunneln :) Är jue bara typ tre veckor kvar :P Haha! Men känns bra, bättre än typ tio! Skulle ju säkert gå lika bra att vänta i tills hela kursen är slut, men går det att lösa innan så vi kan träffas tar jag ju hellre det. Skulle nog halv dö annars i saknad ;)

Ikväll så blev jag tvärsugen på cocacola! Så när vi hade käkat blev det en sväng på ica för att köpa en flaska, jag är nog lite beroende! Men jag gillar det. Å det skadar ju ingen annan att jag dricker det :P

Nattinatt. Pussåkram


Nu är jag full

Menar, jag var jue tom innan. Men nu jäklar är jag på g igen :P

Hon ringde ifrån Älmhult och jag har fått praktik-plats där! Så glad jag blev. Herregud!

Nu så är jag glad igen..

Känner mig tom

Känner ingen motivation att sitta ner och skriva uppgifterna.
Gick och duscha i tron att jag skulle piggna till lite och sedan kunna sätta mig här. Men inte då!

Friskluft kanske skulle göra att hjärnan klarnar till lite?! Får se vad som händer. Känns som om jag har tusen tankar om allt.
Tusen tankar jag inte kan sätta ord på och få ur mig. Frågor som det nog inte finns några svar på. Äsch

Får bli bädda ner mig i soffan. Ingen mening att sitta här och stirra på ett papper med frågor, men inte kunna svara på dom ändå..

Saknar Daniel, vill ha han här! None
Förhoppningsvis ses vi snart, om bara människan hör av sig! Men med min vanliga otur så får jag väl ingen praktik där nere..

Hörs sen

Hej Hallå

Ny dag, nya möjligheter. Eller vad säger ni? :)
Jag har sovit dåligt som satan, drömt mardrömmar om tre personer som sköt som galningar kring sig. Herregud, folk bara dog och jag vakna av att jag grinar och kudden är alldeles blöt. Illa :)

Nu så tänkte jag göra lite frukost, käka den och sedan ta tag i uppgifterna. Igen! Skriver jag om något annat eller? ;)
Jag ringde min lärare innan, då begravningen hamnade på dagen för praktiskt prov. Hon sa att det skulle ordna sig, sa även att jag inte skulle söka på fler ställen förän människan hört av sig :)

Ha en fin dag!

Jag vet inte men

Känns som om denna veckan har gått väldigt fort, men börjar jag tänka så är det bara onsdag (visst är det onsdag?)
Känns som evigheter sedan det var måndag och farfar gick bort, känns konstigt. Visst, man tröstar sig med det ena efter det andra; han var gammal, han fick vara hemma, han var frisk.. blablabla.
Ja det var så! det var det bästa av allt, för han fick vara där han trivdes, behövde inte ligga på något sjukhus/äldreboende och vara jättedålig! Men det är lika jävligt ändå..

Iaf så.. Idag ska jag göra lite uppgifter, som vanligt. Sen ska jag försöka hitta på någon middag till mig och syster. Förslag någon? Jag är sugen på bacon med antingen kroppkakor eller palt (det smakar likadant, så måste jue skriva båda). Men får se, har inte så värst mycket matlust. Är bara törstig som satan.
Har börjat fått ont i halsen och kroppen. Så hoppas vara det är för någon dag! Men bättre nu än senare då jag drar igång med praktiken eller så..

Sitter och väntar på att någon ifrån vårdcentrals-tjoffset ska ringa och säga "Absolut får du vara här, så roligt". Haha, så fort mobilen ringer så hoppar jag till å vågar knappt titta vem det är, för bara hoppas det ska stå privat nummer :)

Nu ska jag hämta mig något att dricka sedan göra lite nyttigheter.

Ha en fin dag! Kram

Idag såå..

...har jag varit jävligt aktiv alltså ;)
Nä men, vaknade vid sex. Gick ut med hunden, eldade här och nere i garaget! Sedan bäddade jag ner mig i soffan och försökte sova en stund till. Men jag har jue blivit som en kärring, som vaknar tidigt så jag somnade inge mer. Tokigt.
Käkade ingen frukost så när syrran vaknade så gjorde vi oss i ordning å åkte till stan, klockan var lunch-tid, jag var hungrig som ett as så det fick bli lunch istället!
Vi åt som att vi aldrig sett mat förut, jag verkligen älskar Valvets lunch-buffé i stan! Så gott..

Vi rullade oss hemåt, åkte och solade åkte sedan och köpte glass. Va jue bara tjugo minus så det va gott med lite glass ;)

Just jävlar, i förmiddags så ringde jag till Daniels sjukgymnast. Hon var ingen munter dam vill jag lova, en riktig surskata om jag själv får uttrycka mig! Fick även tag på människan som har hand om APU-tjoffset på vårdcentralerna där nere. Hon lät jättepositiv till att jag ville komma ner. Så hon skulle prata med undersköterskorna på vårdcentralen och se om dom ville ha en praktik-elev. Hoppas verkligen det! Vill åka ner..
Men vi får se, dom skulle höra av sig denna veckan. Hörrni? Håll tummen :)

Nu ska jag gå å dega ner mig i soffan. Är trött, saknar Daniel och är fortfarande proppmätt så jag måste sträcka ut magen lite :P

Pussåkram

Jobbig dag igår.

Herregud vilken dag igår.
Var på skolan mellan nio och tre. Började sista kursen, hade hlr och shrl. Skitkul! Träningsvärk i skinkorna idag bara..
Sen så kom jag hem, fick reda på att farfar var dålig å hade åkt in på sjukan. Missuppfattning totalt.

För han var redan död! Min farfar! Åkte upp dit igårkväll, hela släkten var där. Mycket tårar. Mycket jobbigt! Men sånt händer.

Ska åka till stan nu. Hörs sen. Puss

Så trött

Då jag kommit totalt snett med sömnen så blir jag så jävla trött.
Somnade kring nio igårkväll och sov 45 minuter, sen va jag vaken till typ tolv tror jag sen somnade jag och vaknade halvsju pigg som satan.
Så har det varit nästan hela veckan, att jag somnat sent på nå vis men vaknat tidigt och varit pigg. Men sen framåt dagen är jag så trött så jag är färdig att svimma!
Ska försöka lägga mig nu så jag kommer i takt, då jag ska upp imorgonbitti vid sju och försöka hålla mig vaken till ungefär tio imorgonkväll. Då måste jag väl ändå komma i vanliga sovningar igen. Orolig för mig själv när jag vaknar så tidigt, det är jue inte jag liksom ;)

Imorgon förhoppningsvis får jag reda på om jag får vara nere hos Daniel på praktik! Skulle va mysigt, för då är det bara fyra veckor kvar ungefär :/
Men känns mer positivt än dom tio veckorna som kan bli istället! Eller? :) Så håll tummarna är ni snälla! Så lovar jag vara snäll resten av året! För jag saknar han så det är inte klokt! Mindre än en vecka sen vi träffades men det känns som hundra år sedan. Förstår inte dom som klarar av att vara ifrån varandra jättelänge, jag skulle nog dö i saknad eller nått :P

Nu skriker sängen efter mig. Hörs imorgon. Nattinatt

Seg

Haha, länge sedan jag skrev något.
Men, i fredags var jag på skolan. Hade tre redovisningar, som gick riktigt bra! Lite diskution å sånt, jag blir å jäkla ivrig när man ska prata och berätta vad man själv tycker och så :) Men fick godkänt iaf ;)
Helgen så har jag gjort lite allt möjligt, bland annat så blev det Kramfors en sväng igår! Länge sedan jag var där, var på Dollars. Tror att Daniel var lite avundsjuk på det ;)

Nu så sitter jag å skriver lite uppgifter! En uppgift är att göra en recension på 2-4 sidor, boken är bara 70 sidor! Recensionen får inte innehålla vad boken handlar om utan bara mina egna åsikter och så om det. Lite svårt tycker jag, för 2-4 sidor är rätt jäkla mycket ändå! Fast det brukar bli rätt bra när man satt igång å svamla ;)

Nu så tänkte jag ta mig en dusch, sedan fortsätta! Se om Daniel vaknar till liv så det blir lite prata ikväll?!

Ha en fin kväll. Pussåkram

RSS 2.0