Bye

Jäklar va tidigt klockan ringer imorgon; halv sex lär den tjuta!
Så ska strax lägga mig.

Ha de så jättebra alla så hörs vi! Ha en jättebra Valborgs!

Solsken å väskjakt

Otroligt skönt väder ute, solen har verkligen varit uppe å värmt hela dagen. Blåser lite, men det får det ;)
Hade en jättebra dag på APU:n även idag. Bara det att man känner sig så mesig första dagarna innan man kommer igång, man frågar om typ allt. Vet inte vad man ska göra, för man kan jue som inte deras rutiner! Men verkar va ett jätteroligt gäng de där :P
Nästa onsdag ska jag få följa med ut på utflykt :P Personalen plus lite chefer som jag fattade det, ska iväg till... minns inte va de hette, men utanför Östersund. Dit å kika på nån verksamhet där, så det kan bli roligt :)

Jag har försökt börja packa, så när jag lagt fram klart på sängen å ska börja lägga ner i väskan, så säger syrran: "Den väskan kan du inte ha, dragkedjan är skum på den, å lär spricka när som helst" ILLA SOM SATAN. Så måste kika om jag hittar den andra väskan, den svarta. Men den är som borta! Allt är borta egentligen för mig, hittar aldrig någonting. Skulle behöva nån som ständigt är vid min sida å håller koll på vars jag lägger allt, enormt praktiskt skulle det va :P

Men nu som sagt ska jag leta väska. För imorgon åker jag :D

Ha en bra kväll.

Första dagen..

..på APU:n. Har varit en jättebra dag. Lugn och skön, men dom pimplar mycket kaffe vill jag lova! :) Magsår om man fortsätter så här ;)
Mysigt ställe, verkar så glatt å trevligt. Tror jag kommer få fyra jättebra veckor där!
Annars har dagen varit superlugn, var där mellan nio och tre. Sen åkte jag till stan, va på apoteket å shoppa loss :P Pollentider är inga bra tider! Så bunkrade upp med sån nässpray å ögondroppar bland annat. Dyrt blev de iaf! :)

Va jag med syster, fikade lite å prata. Hämta två klänningar hos henne som jag ska ha med mig nu på onsdag. Sen blev de hemfärd! Lite fika sen pratat med Daniel. Det gillas! :)
Nu däremot blire snart sängen, ögonen är riktigt tunga, idag igen ;) Klev upp tidigt imorse å kunde inte riktigt somna igår. Men upp kommer man alltid ändå, fast det är kämpigt ibland.

Sov så gott folket. Dröm så sött.

Tycker om dig! ♥ Längtar enormt till onsdag, fast jag är nervös för dörren ;)

Så bra helg

Denna helgen har varit så lugn och skön..
Pratade med Daniel lääänge igår, sedan däcka jag. Klev upp vid.. Hm, halvelva? Äsch, vet inte alls vad klockan var, å käkade frukost å gjorde mig klar. Va nån marknadstjoffs som mamma skulle iväg på så jag tänkte jag följer så kan jag kika fotoutställningen. Jättefina bilder! Rätt tråkig marknad.. Men gott fika ;)

Sen va jag å handla, åkte hem å bakade tekakor. Dom blev supergoda! :) Får bli en sån te frukost, för de gäller att planera ;)
Så efter middagen däcka jag i soffan, å sov en timme. Så skönt, men är jättetrött nu med. Får bli en tidig kväll, leta fram kläder till APU:n imorgon sen får de allt bli sängen.
Pratade lite med Daniel ikväll med, men väldigt kort :( Men snart ses vi :D Längtas.

Sen har jag inte så mycket mer att berätta egentligen.
Mer än att jag längtar nått så förbannat till onsdag, då får inte dagarna gå så här fort! Onsdag-måndag måste gå jättesakta. Får absolut inte gå så här fort som de har gått nu, bra att de gått fort nu men.. Ja :P

Nu blire duschen. Ha en bra kväll.


En lördag..

Somnade sent, vaknade tidigt. Eller, vid typ tio eller nått. Men klev inte upp då! För varmt och skönt under täcket för att lämna de så tidigt.. Så blev ligga där till typ kvart i elva, ringde syster å vi bestämde att vi skulle åka å kika Birsta City.
Så där har jag varit idag, jag har gått å gått. Sedan gick jag lite till, å liiiite till. Fötterna gör ont än! :P Var lagomt med folk, så gick bra att strosa runt å kika.
Blev inge större inköp; typ underkläder å var svart-/vitrandiga leggins. Jättefina! Lite för stora, men dom va på rea, å fanns inget mindre par :P haha

Ikväll har de blivit teve. Kika Körslaget. Är inte Brolle bäst så säg? Om inte bäst så ser han bäst ut av dom ;):P
Nu hoppas jag att Daniel har tid att prata snart :P Annars somnar jag! Sen blir det sängen.. Jättetrött. Är det de fina vädret som tar knäcken på en? Hm..

Ha en fortsatt trevlig lördag! Kram å hej.

Nu jäklar är det inte många dagar kvar förresten! Jag längtar till onsdag!!

Just det ja!

Jag har jue glömt att berätta :P
Har jue varit in på Hennes & Mauritz sida såå många gånger å kärat ner mig i en jättesöt och enkelt klänning, helt enkelt en klänning man kan ha jämt. Men har varit sååå snål. Haha, den har typ kostat 199:- å jag har liksom inte riktigt slagit till, snåljudasen i mig har sagt ifrån. Fråga mig inte varför! För det är egentligen inte mycket pengar.

Så har som sagt varit in jättemånga gånger å kollat.. Men på sistone har jag liksom glömt bort det, har som inte velat gått in för att då kommer känslorna igen över den :P Men igår, av en händelse gick jag in å kika. Å vad står det? DEN ÄR PRISSÄNKT! Som för min skull, bara 98:- kronor. Men då fick Judas allt säga vad han ville, men jag slog till! Haha..

Så vecka nitton är jag en lyckligt lottad jag :P För då kommer den! :P

Ville bara säga det ;)


Bara så ni vet

Goddagens folket.
Jag vaknade verkligen på rätt sida idag! Är på riktigt bra humör, känns som jag har värsta fjärilarna i magen som liksom lättar upp mig :P Haha, vilket jävla jobb å få upp mig ;) Men ja..
Har inte hunnit med så mycket, käkat frukost å satt mig här. Vaknade vid tio men, man tar de lugnt. Ingen brådska! Jag har kommit på, att jag är så jävla mesig, så jag kommer då inte dö i stress. För stressa för mig finns inte, jag tror inte riktigt jag vet va det betyder ;) Haha..

Så är det helg, igen. Vad händer? Inget :D Ska ta det så lugnt, så lugnt. APU:n börjar på måndag, så måste kika igenom i helgen vad jag ska ha på mig å så, sen måste jag kolla om nått ska tvättas innan jag åker. Med andra ord, jag har det jag gör i helgen.. :P
Har bara ett problem just nu, denna årstid tycker jag är lite jobbig. För jag vet aldrig vad jag ska ha på mig. Antingen klär jag på mig för mycket så jag går runt å får värmeslag, eller för lite å blir förkyld. Liiite svårt alltså.. För man blir så sugen på att ta på sig lite lättare kläder, som att packa in vintern i garderoben..

Nä, jag har bättre för mig än att skriva här faktiskt :P Ha en bra fredag!


Trötter..

Ojoj.. Nu är jag trött minsann! Känns som om ögonen väger bly!
Fick supergod mat hos syster, enormt gott va det. Men jävligt att man blir mätt så fort. Haha. Sen åkte vi ut, iväg blev det, sen åkte vi runt i stora staden en sväng, går fort att köra runt i den vill jag lova :P
Blev lite prat med L sen en snabbis med Daniel, en liten dos så där ;) Tycker om (L)

Nä orkar fasen inte skriva mer, har inget mer att skriva heller för den delen. Sov så gott å ha en jättebra natt!

Så här är det..

Denna dagen rullade på rätt rejält!
Körde fast med uppgiterna; Sociala problem, Socialt arbete och sånt. Krånligt, intressant och väldigt oförståeligt. Men jag ska rida ut det med.. :)

Nu ska jag åka till syster, hon ska bjussa på mat; Kycklingfilé med potatiskroketter! mums..

Ha en jättebra kväll.

Tycker om dig! Nu är det så förbaskat nära så det nästan är snart :P Längtas

Lägesrapport

Igår va ingen bra dag.
Fick så helvetes ont i huvudet på eftermiddagen så jag i stort sett dog :P Migrän?  Vet inte, men nått liknade. Sen fick jag feberfrossa. Så man kan säga att jag var död ett tag :P Men jag återuppstod och här sitter jag. Stannade hemma ifrån skolan, för är jätteyr i huvudet och känns som det väger bly. Ska försöka maila in gruppuppgiften, sen får det bli ryggläge i sängen. Vill inte bli sjuk :S

Dagen kommer va lugn. Som sagt, ska vila lite å se om huvudet vill bli bättre. Sen har jag det jag gör ändå med uppgifterna, dessa jävla uppgifter jag tjatar så förbannat om :P

Sitter å lyssnar på webbradion, förbannat bra musik just nu :P Haha, jag byfåne som sitter å sjunger för mig själv vid datorn? Äsch då ;)

Ha en jättebra dag! Pussåkram

Soligt.

Är det inte skönt ute så säg :) 24grader varmt i solen, blåser lite men såå skönt är det! Det är det här man längtar till, när solen börjar titta fram på våren och snön försvinner! Gillas!

Så har jag varit ute, fikade lite i solen och satt för att försöka iaf bli lite röd om nosen så folk ser att jag varit ute å inte legat inne på sjukhus senaste tio åren. Så blek jag är!
Blivit lite solarium i vinter, men har läst jättemycket om cancer på skolan, så man blir lite så töntigt skraj. Ska de kanske bli lite solarium ikväll ändå? Får se.. :)
Har uppgifterna kvar, men börjar komma mot slutet känns det som. Vilken känns lättande!  Men måste ändå kika igenom så de inte ligger nån liten jävul kvar :P

Om en vecka, denna tid så sitter jag på tåget ifrån stockholm mot kontinenten ;) Japp.. Haha, eller mot småland. Är väl ungefär samma sak? ;) Har åkt ungefär åtta minuter så har väl knappt lämnat huvudstaden :P Läntar iaf! Ska bli rikigt roligt. Undra bara vad jag hamnar bredvid för någon? Tänk om jag hamnar bredvid en snarkade gangster? Eller en surrig tant som snacka krämpor? Jisses, blir att plugga igenom öronen å drömma mig bort :P

Nu ska jag börja med nå vettigt! Ha en jättebra dag! Kramåpuss

Tjolahopp

Det är kväll, solen skiner fortfarande, ljust som fasen ute. Så skönt är det!
Gillar dessa ljusare tider..

En till dag har nästan nått till sitt slut. Har hunnit med massor idag, känns så förbannat bra. "Skriv ett möte som kändens äkta" Var en av uppgifterna i förra kursen. Har försökt mig på denna jävla skit. Verkar enkelt, men vad ska jag skriva? Har gått å grubbla på detta, har till den 28/4 på mig. Men idag, när jag var/är på sånt förbaskat gott humör, då kom det ut ett möte! Rätt ner på dataskärmen.
Så nu e det inskickat tillsammans med Temat.

Känns så bra! Så glad hela jag å magen är full i fjärilar av allt! Det är så här livet ska va :P

Somnade förresten på soffan vid fem, skulle sova en timme tänkte jag. För hade så jäkla ont i huvudet, tror ni det blev en timme? Icke, 1h och 40 minuters snarkade gjorde jag.
Men är dock fortfarande enormt trött, så det blir nog bra ändå :)

Tänkte gå å ta en dusch, fryser så fruktansvärt! Ha en bra kväll. Pussåkram

GLAAAAAD

Så glad är jag!!
Fick jobbet i stan, kanske inte på precis det stället jag va å kika på, men troligen. Annars blir det på den andra avdelningen. Å det är minst lika bra! Åh glad jag är :P

Sov som en stock i natt, vaknade till 02.04 och trodde de va morgon, kika klockan. Drogen en lättad suck, vände mig å somna om. Sov så jätteskönt, jätte länge sedan jag verkligen vaknade så utvilad.
Klev upp vid kvart över sju, duschade å gjorde mig i ordning, frukost i magen å sen iväg till stan. Nio skulle jag träffa henne.
Visste inte riktigt vart jag skulle, men hittade en bänk å satt mig där. Sen kom hon, in på kontoret, pratade lite. Sen jag gick jag därifrån med världens största leende på läpparna! JAG FICK DET!

Åkte sedan bort på "Byn" (jobbet jag jobbat på tills nu, typ), köpte med mig lite choklad, man är väl snäll ;), sen in till chefen där. Va så nervös, blev skraj att hon skulle bli arg eller nåt.. Varför vet jag inte, varför hon skulle bli arg alltså. Men det blev hon inte. :)

Så nu gillar jag verkligen livet känner jag, på väg uppåt i rasande fart. Känns som allt händer! :) Skolan är snart slut för denna terminen, ska träffa Daniel och då åka bort å utnyttja mitt finfina SJ-kort ;), APU:n börjar nästa vecka, åsså jobbet då.
Ska skolas in redan vecka 22. Läntar till allt. Mest till Daniel då.. Men ja :)

Nu ska jag försöka göra klart lite uppgifter. Pussåruffs.

Nattinatt

Lång dag som gått fort.
Har suttit vid datorn hela dagen idag, gjort EN uppgift, har typ sju stora å tre mindre kvar. Hinner jag till torsdag? Ja den som lever får se :)

Varit en sån fin dag idag, solen har varit uppe å gasat värme å ljus hela dagen. Så skönt när de börjar gå emot sommar. Man blir som gladare! :)
Ikväll, har mamma bakat bullar. Luktar i hela huset. 

Har inte ätit nån än, får bli imorgon eller nått. Orkar inte nu.. För trött! Ögonen svider. Jävla dator!
Sen tog jag på mig att skriva rapporten också, ångrar det bittert! Lena skulle jue hjälpt mig, men förståeligt att hon inte kan nu. Å en viss nån vill jag inte ska hjälpa mig. Så jag löser det nog bäst själv ändå. Haha, ego som man är :)
Pratade med Daniel ikväll, också. Som vanligt :) Å då inte som vanligt på negativt vis. Utan som vanligt på jättepositivt vis. :)
Blev en snabbis, men va bara för att jag skulle kolla teve :P Haha, börjar kika Andra Avenyn å nu är det spännande så kan inte missa. Haha, jag? Kärringvarning? Nämen va menar du ;)
Tycker om dig! (L) Längtas...

Nu blir det sängen.. Ska va pigg imorgon när klockan ringer!
Godnatt mina vänner å ovänner. Pussåkram.

Nästa vecka åker jag :D Underbarast..

Min nya drog.

Fruktsallad-drogen har dragit över, åt det iofs i Lördags. Men, jag har kommit ur den.

Min nya drog är kaffe med mjölk. Starkt!
Man blir pigg, skriver bättre, koncentrerar sig bättre och magen bränner. Men sånt man får ta! :)

image13

Ringt..

Goddagens folket! Helgen över, en ny vecka har vi framför oss. Nya tag liksom! :P
Sovit som en stock i natt, vaknade till nån gång å kika klockan, sen va jag borta igen. Skönt när man sover så, vaknar utvilad! Sånt gillas..

Klev upp vid kvart över nio, Lena ringde. Hennes "pappa" har gått bort -Tänker på-
Sen satt jag igång att ringa å kolla det där jobbet jag vill ha! :P Haha.. Jävulskt trevlig kvinna, chefen på stället där. Men hon verkade dock lite negativ till en början, jag är jue varken uska (men nästa år den här tiden, då jävlar är jag det :P) å jag är jue inte gått någon slags vårdbiträdesutbildning. Surt! Har iofs jobbat som vikarie sedan -05 så.. Hon skulle fundera! Och ringa tillbaka.. Innan onsdag!
Tjugo minuter senare ringer hon; Imorgonbitti klockan nio ska jag sitta på hennes kontor för lite snack. Sånt gillas! :P Håll tummarna hörrni! Snälla.. För jag vill ha..
Chansen är väl rätt så minimal, men lite får man hoppas ;)

Har precis deklarerat också! Så nu är det gjort.. Skitlite får jag tillbaka! Men pengar är väl inte allt? -host- :P
Å ska hugga in på uppgifterna, har ingen motivation! Har inte det då det är så mycket man måste göra, känns som slutet är så helvetes jävla långt bort. Men jag ska komma dit! Till slutet.. Med alla uppgifter klara! :P

Hörs under dagen! Pussåkram

Glömde...

Vad i tusan är det för jävla program? Sanningens ögonblick
Hur dåliga skitprogram får sändas? Sitta å erkänna en massa grejor som ingen bryr sig om egentligen? Nä det va inte ens underhållande, utan mest pinsamt.

Å vill ni veta det jävligaste? Jag tyckte det va så jävulska dåligt, men tio tusen på att jag sitter nästa gång framför teven och muttrar också.. :P


Min alldeles egna söndag

Ja, nu är det inte mycket kvar av denna helgen :) Söndagkväll.
Denna dagen har varit riktigt skön på nå vis, inte gjort mycket, men den har ändå rullat på rätt rejält.

Vaknade vid tio, klev upp senare och åt frukost. Sen gick vi ut, lägga om ifrån vinterdäck till sommardäck. Så nu jäklar får det inte bli nå skit :)
Men helvete va tung däck är, jag höll på stryka med när man skulle lyfta dom fram å tillbaka, märka och tvätta. Tunga som as! Men nu är det gjort, drygt halvår till nästa gång :P

Kvällen, käkade lite middag. La mig i soffan å tvärsomnade en halvtimme. Det va skönt vill jag lova!
Trodde jag skulle bli pigg, så jag inte kunde lägga mig nu. ICKE! Är så enormt trött nu så knappt jag orkar hålla gluggarna öppna! :)

Så är det ny vecka snart då, går så fort. Sånt gillas :D
Imorgon blir det ringa lite, om jobb och så. Hoppas jag får det! Vill ha det.. Snälla håll tummen!
Sen fortsätta med uppgifterna. Är en hög gjorda, men ännu en hög återstår att plöja igenom. Lite less nu faktiskt, men snart APU. Sen är det jue sommar :)
Tisdag ska jag ner å träffa Lena, göra gruppuppgifterna och lite snacka-komma fram till- frågor. Tråkigt med såna, egentligen men.
Hm, mer.. Onsdag blir nog lugn, torsdag är sista dagen på skolan för denna terminen. Muntlig redovisning av alla dess slag. Får se hur det blir. Sen är det faktiskt helg igen..
Sen längtas jag jue enormt tills jag ska åka, å det är inte länge kvar dit inte. Den sista, så bara liiiite mer än en vecka. Fort det ;)

Nu väntar sängen å en lång natts skön sömn!
Sov gott folket, dröm sött. För det tänker jag :) Hörs imorgon eller nått. Troligen! 
Pussåkram
      ♥  Tycker om dig! Väldigt mycket

Hm. Ingen rubrik idag får de bli

Ja jisses va jag somnade sent i natt/imorse, vad man nu vill kalla det ;) Men är pigg å glad för det. Vaknade vid halvtio, sen låg jag bara å jäste :)
Klev upp, gjorde mig klar å åkte till stan för att träffa syster. Jäklar va folk det var på stan, krylla jue. Överallt! Blev en fika, träffade Jea å pratade lite med henne. Lite smått om allt möjligt :)

Så nu e jag hemma igen. Ska grilla ikväll. Så gott! Lite kallt ute men, solen skiner men som blåser. Finns kläder att ta på! :)

Har fått världens bekymmer, har jobb i sommar, men har hittat ett annat jag vill ha. Vad göra? Ska jag göra? Ta det andra eller va kvar där jag alltid varit? Hjälp!

Ska fortsätta med lite skola nu jag. Men hörs senare. Pussåkram

image11

Äckelpäckel

Måste bara börja med att meddela detta; Fullkornspepparkakor är det äckligaste som finns! Blev så sugen på pepparkakor när jag handlade igår, så hitta jag en burk å kasta ner den i korgen. Sen när jag kommer hem upptäcker jag att det är fullkorn. Känns som om dom gjort dom på grus och sand. Uscha.. Ja så är det väl när man ska va knulig och köpa :)

Idag har jag minnsan varit aktiv. Vaknade vid tio, klev upp åt frukost och gick ut för att hjälpa pappa. Vi höll på fram till halvett, solen steker och varmt som satan va det. Men nu jäklar finns det ved vill jag lova :)
Sen har jag duschat och satt mig här. Har så mycket uppgifter att göra, känns som om jag inte ser slutet i det hela. Men det finns ett slut. Har en månad på mig att lämna in dom egentligen, men vill jue ha undan dom innan APU:n så jag slipper sitta då och fixa med detta tråket.
Har så helvetes stökigt på skrivbordet också, så bara jag tänker på att röra mig rivs något i golvet. Men jag har stenkoll på vart allt ligger. Varenda papper hittar jag. Men skulle behöva ett enormt kolosalt stort skrivbord. Om någon har ett, tar jag gärna ;)

Vad mer finns att säga.. Att jag är hungrig så magen kurrar. Blev bara en macka till frukost och det håller man tusan inte länge på, ett tips ;)

Skriver mer sen. Ha en bra fredag! Kramar

Min torsdag

Ja, vad har hänt idag?

Massvis! Kan börja med att dagen har varit så jävulska fin, solen har varit varm och det har verkligen bara skrikit att våren är på ingång! Sånt gillas i mängder..

Klev upp vid halvtio, upp å gjorde mig i ordning. Plockade lite grejor som skulle med, för nu skulle det bli lunch och studiebesök. Skulle in å tanka på vägen till stan. Stannar bilen där vid.. vad heter det? tankomaten heter det jue inte, jaja, ni fattar va jag menar :P Haha, så står de en gubbe på andra sida å studerar ingående vad jag gör. Så frågar han vad det är för sorts bil? Svarade jag så vänligt så.. Så börjar han med att muttra att ungdomar borde åka buss och inte bil, att man borde tänka på miljön och att bilen säkert drar mycket så det är  dyrt. Han fråga vad det va för olika delar, kommer inte ihåg nu vad han sa, men sånt som hör till bränslet å så.. Men hur ska jag kunna veta? Skälla på mig där när han själv står å tankar sin bil å en massa dunkar. GUBBSTRUTT. Men trevlig som man är står man jue bara å ler lite till svar.. Solens fel att jag var trevlig.. :P

Så iväg till stan bar det, intag av lunch och ett helt papper fullt med frågor som skulle med till studiebesöket blev det. A va skit sen, å börja skylla på oss att vi hade förklarat vägen fel å skit, men hade han lyssnat så. Drygas!
Stället vi va på va jättefint, hemtrevligt på något vis. Ett demensboende. :)
Sen va vi iväg på en dagverksamhet för handikappade/utvecklingsstörda. Det va också intressant, roligt att se liksom :)

Sen har det inte hänt så mycket mer i min dag.. Var på stan en sväng, kärat ner mig i en klänning som jag sååå gärna vill ha. Men ska inte köpa! Nej, det får va bra med klädköp. (va tungt att skriva det där men ;) ska jue snart få lägga mig å vila)

Pratade även med Daniel ikväll, som vanligt ;) Mysigast! (L)

Så nu blir det väl sängen snart, morgondagen bjuder på tråk. Ska skriva rapport om dagens studiebesök, skicka dom till Lena så hon får rosa eller risa ;) Massa uppgifter som måste skickas in, kompletteringar som ska skrivas. Ja, med andra ord så har jag det jag gör ändå.

Förresten, satt å kika på massa utbildningar. Är så sugen på att gå massvis med olika utbildningar, inser jue att jag vill bli massa olika. Åh, vill va klar som uska snart så jag får börja söka, eller börja jobba.
Längtar verkligen. Få bege mig ut i djungeln! :)

Nu ropar sängen på mig, otroligt trött är jag. Men vi hörs imorgon.

Sov gott folket! Dröm sött.. Pussåkram


Lite tröttyrat snack..

Jisses va dagarna går fort, känns tungt när klockan ringer på morgonen att ha heeela dagen framför sig. Men det svischar jue bara till, så är det kväll och natt.

Har varit på kalas ikväll, brorsan fyller så blev lite tårta, inte för min del då utan fick nöja mig med en snoddas :) Men tårtan såg god ut.. Men nej, äta likamed ont i magen å det är inte bra! Så står gärna över..
Sen så har kvällen varit lugn, pratade lite med Daniel, en snabbis bidde det kändes det som iaf :) Mysigt och trevligt som alltid! Såklart.. ♥
Sen blev det teven och TopModel. Fast halvdäckade när jag tittade, ögonlocken var och är ännu tunga som bly. Lite fika, hårdbröd smörgås med medvurst (hur stavas det? ni vet tunt skuren.. korv?) Å vad händer, jo en liten smula, alltså en minimal smula ifrån smörgåsen, bosatte sig i halsen. Å där sitter den, går inte att få bort. Irriterande, har hinkat massvis med vatten, men den håller sig kvar.

Nu blir det en dusch å sen säng, sover gott när man duschar innan sänggående. Renbäddat som man har det lär man sussa skönt. Hoppas jag iaf. Så trött som jag är kommer jag däcka fort. Men jävla klockan kommer jue ringa imorgonbitti igen. Gillar inte tidig uppstigning jag inte ;)

Morgondagen.. Den har att erbjuda fika med Lena och Mona ifrån klassen, eventuellt Anton, klockan elva för att skriva ner lite frågor, eller massvis med frågor, sen iväg på första studiebesöket klockan ett. Sen nästa blir klockan tre. Så en hård dag ;) Icke.. Lär gå lugnt till..

Nä nu jäklar är det så jag får hämta tandstickor för att hålla upp locken om jag ska svamla på mer!
Ha en superskön natt folket, dröm sött och sov gott. För det tänker jag göra..

Pussåkram

Tycker om dig nått enormt! I riktiga mängder.



Liten lögn

Jag har ljugit. Rejält! Japp, det har jag..
Sa att jag skulle köpa en toning igår! Icke att det blev, när jag kletat i färgen i eftermiddag ser jag att det är färg å ingen intensivtoning. Attans.. Men bra blev det! Jätte fint.. Jag är såå nöjd. I mitt misstag fick jag den färg jag velat ha länge.

Mer hade jag inte på hjärtat nu.

Hörs sen!

Hickajävul..

Vilken dag. Sov skit i natt, oroligt och vaknade hur många gånger som helst och kollade klockan. Vred och vände mig, Låg å tänkte. Så när klockan ringde va jag jue dödstrött, kunnat mörda för att få lagt mig i sängen, under ett varmt täcke å somnat om någon timme eller så!

Men iväg for jag, demensföreläsning idag. Skulle bli intressant. Allihopa va laddade med block, penna och något att tugga på. Vad händer när vi satt oss bekvämt till rätta? Jo våran lärare kommer å säger att hon som ska föreläsa har blivit sjuk å åkt akut på sjukhuset. Jaohapp! Vad gör vi nu då?
Blev lite info om APU:n, massvis med papper som vi ska lämna första dagen och så. Fick även papper om att välja valbara kurserna, blev Sjukvård, Lindrande vård och Social Psykiatri.. Tror jag det hette :) Så lär bli intressant som tusan, är praktik i Sjukvårdskursen också. :D

Så när vi gått igenom allt det åkte jag till syster å käka lunch, Billys med vitlökssås :P Mums, eller inte :P Haha, värmde den för länge så den blev alldeles hård. Vilken kock man är ;)
Efter maten fick jag hicka, klockan 12.00 fick jag hicka, å jag har det än. Så ond hög hicka, som vägrar ge med sig. Hela jag hoppar typ.

Nu blir det hugga tag i veckans uppgifter, ska inlämnas nästa torsdag, tillsammans med den muntliga redovisningen! Blir nog en tia till Knacke så han gör den åt mig ;)

Ha en superdag folket! För det tänker jag ha, i detta fina soliga vårvädret! Njuta...

Några ord..

Så va den här dagen slut. Fått enormt mycket gjort, men känns som jag har lika mycket kvar :) Det ordnar sig..
Imorgon är det skola, föreläsning om demens ifrån nio till tolv. Ont i rumpan sen då! :) Lite papper å info om APU:n skulle det bli med så får se :)
Dagen har bara handlat om skola idag, suttit vid datorn hela dagen och skrivit å letat, skrivit lite till och sammanfattat, tänkt och klurat. Man blir så klok så! :)
Just det, va jue till affären innan. Köpte toning men blev för lat så har inte orkat gjort den, får kanske bli imorgonkväll. Eller så i helgen, den blir lugn så..

Får väl bli sängen snart, så jag orkar upp imorgon. Helvetes morgontrött, men brukar jue gå bra ändå. Är jue det där att lägga benen utanför sängen å sätta sig upp som är så jobbigt. Sen är man jue som uppe, då rullar allt på!
Ska va smart å försöka leta rätt på nå kläder nu redan ikväll, så jag slipper stå imorgonbitti, det är något som kan ta tid, för inget hittar jag när jag måste ha det!

Får bli punkten ikväll. Är så trött.

Sov så gott dröm så sött! Pussåkram

Tycker om (L)

Gasa..

Nu får det bli en paus i skrivandet..
Sitter å skriver om Downs syndrom och Autism. Intressant som tusan, men skriver jue så de känns som om fingrarna blöder. Men jag har fått så helskottas mycket gjort idag! Allt som verkar ha klubbat sig förut har släppt som en propp, nu bara rinner det iväg å uppgifterna blir klara en efter en. Lyckat! :)

Tog mig en liten promenix innan också, rensa tankar å så. Men är så jävlarns slaskigt ute, så man blir blöt om fötterna bara man tänker tanken att man ska ut. Varför är det så här? Varför kan inte snön försvinna lika fort som den kommer? Det borde gå.. Om man gasa upp värmen lite, som en sån gasolplatta eller va de heter :P

Nu ska jag gå å äta.. Ha de så bra så länge. Pussåkram


Lite strunt..

Har just kommit igång med uppgifterna känns bra på nå vis. Kommer bli klar i halvtid denna gången med ;) Men känns som jag inte har nå att göra, samtidigt som jag har svinmycket att göra och samtidigt uppe på det så har jag ingen tid till att göra saker. Hur går det ihop?

Ska åka å handla med mamma strax, införskaffa mig en hårkur å en toning till håret. Sägs att toning ska va bra, så får bli en sån denna gången.
Å det är så enormt jättefint väder ute, sjukt va solen skiner! :) Snar vår? Nä, kan man fasen inte va säker på längre. Snöhelvete ligger jue där det ligger.

Bara strunt att skriva, egentligen. Men skriver mer sen! Pussåkram

Tycker om dig! Inte långt kvar nu.. Ska bli så bäst! (L)

Dag, vecka och den sista

Kväll igen..
Dagarna rullar på i en jäkla fart! Satt å kika kalendern nu innan, har jue glömt när jag ska ut på APU. Är jue jättesnart! Fått plats å så, men vet inte vars det är. Lite nervös för det.
Ska få reda på det på onsdag men.. :) Ska bli så roligt, inte för att det är så "rolig" praktik. Längtar jue tills vi ska få va på sjukhuset å så. Hehe, stickas lite ;)

Vill så gärna ha vår nu alltså. Verkade jue så positivt ett tag, solen sken å snön försvann. Sen kom det massa snö igen. Å verkar jue som att den har bestämt sig för att ligga där den ligger. FÖRSVINN!

Va å köpte knappar till min randiga klänning idag, nu jäklar blire sy om. Fula, barnsliga diamantknappar på den nu, men det ska ändras! På med två stora svarta knappar å bort med rosett. Sen jag gillar! Den e jue så söt :P

Ny vecka, nya bekymmer. Eller, inte bekymmer utan mer... Nya tag! Ska göra det sista inför skolan imorgon, skola onsdag, studiebesök på torsdag. Sen har den här veckan nästan gått med :P
Ska ringa chefen och fråga om jag kan få mig ett sommarschema imorgon. Se om jag får hämta det. Så jag kan kika på vad jag kan göra i sommar å inte ;) Nått måste man jue hitta på fast jag ska jobba. Eller vad säger ni?

Åh längtas så fruktansvärt till den sista. Helt otroligt vad jag längtar. Då jäklar får inte dagarna gå så här fort. Ifrån den sista å till den femte maj får gärna dagarna krypa sig framåt. Riktigt låååånga får dom vara. Sen kan det få gå fort igen :)

Nu ska jag gå å borsta tänderna å sen lägga mig. Se om jag är nå trött å somnar :p

Sov så gott folket. Så hörs vi. Pussåkram


Tanter i rött.

Nu sitter jag här igen, på biblioteket. Mitt andra hem :P Nä då, syrran har ingen dator så måste jue traska hit för att få sitta en stund.
Helgen har flutit på rejält bra, kul i lördags. Gårdagen va åsså riktigt bra, den gick fort-långsamt-segt-snabbt. Typ.
Å jäklar va jag skrattade på kvällen. Jisses, ditt fel ;) Men skratta så tårarna spruta!

Jävla dator detta, den fattar inte när man skriver bokstäverna, är så seg, så när man skrivit två ord  då börjar den försöka skriva ner det å då verkar den ha glömt i vilken ordning bokstäverna ska komma så de blir spunk av alltihopa. Det få ni ta :)

Haha, på vägen hit. Så skulle jag ta ut pengar. Så ställer jag mig bakom en tant i knallröd glansig självlysande jacka, så vänder hon sig om å säger att den lyser rött och är stängd. (skärmen brukar jue vara röd när bankomaten är av) Så går jag fram och tittar å ser jue att den är jue inte det, den funkar jue. Då skrattar tanten så hon typ tappar luften. Hennes jacka hade speglats, så hon hade sagt till flera stycken att den va av :P Tokigt, typ.

Mer har jag inte att säga, mer än att det är minimalt med dagar kvar nu tills jag ska ut å resa :P Till kontinenten ;)

Ha en jättebra dag. Pussåkram

Jag har sån jäkla hicka, sån hög som gör ont å låter. Har försökt allt att få den väck. Men icke, försöker va tyst.
Men han vid datorn mitt emot tittar mysko på mig! :S Jävligt.

Prövning..

Goddagens folket.
Har precis ätit frukost, jajamän. Vet att klockan är över tolv. Men så länge det är första matintaget på dagen heter det frukost. Samma sak som att det heter morgon, när man kliver upp. Spelar roll vad klockan är. :P

Ja, tänkte pröva om jag kan ha kläderna jag spanat ut för kvällen. Men blev så mätt så orkar inte börja klä på mig. Får vänta lite tills frukosten sjunker undan.

Har egentligen inte så mycket att skriva.. Lär skriva mer sen. Ha en superlördag! Pussåkram

Ett litet inlägg får det bli..

Innan jag lägger mig.. Har inget att skriva egentligen, förutom att jag känner mig så glad, så lycklig. Allt känns så bra, toppen!
Alla har vi dalar, dåliga dagar. Men sånt ser man över. Tjaffs blir det, eller snack om saken blir det rättare sagt. Det känns så jävligt då. Men efteråt, när man ligger å tänker så är det jue egentligen bara en av dom dåliga dagarna å tillfället som gör att skit dyker upp. Men med prata löser man mycket.

Tycker om dig så enormt mycket. ♥ Inte länge kvar nu å det känns så bra! Underbart..





image10Sov så gott folket. Dröm sött!

Pussåkram



För det är fredagkväll...

Å här sitter jag! Jajamän, men gott mår jag :P
Just kikat Talang, mycket konstigt folk finns det. Men helvetes konstiga "talanger" om man ens kan kalla det de. Men jag var lite imponerad av den där rödhåriga människan som höll på med snöret. Hur gjorde han? Å den där lilla tjejen, som typ va tio å hade sån jäkla röst. Är de så man blir chockad eller?

Den här dagen har varit bra känns det som. Började lite jävligt, slog igen dörren när jag skulle till stan så jag fick snö innanför klänningen, som kom ifrån taket. Svor en ramsa, på väg till bilen halka jag så jag la mig på rygg. JÄVLIGT. Men jag lever, å är glad för det.
Haha, har sett mycket lustigt folk på stan idag också. Sen fick jag mig nå konstiga blickar, gick å messa å fick förbannat roliga svar så gick å skratta för mig själv. Folket måste jue trott jag rymt ifrån dårhuset eller nått.

Var å hämta ut mina stövlar också, haha. Skomakaren måste känna mig. För han har bytt bort dom trasiga sulorna till rejält räfflade. Så halkar jag med dom, så är det min talang vill jag lova. Haha

Ha en fortsatt trevlig fredag! För det tänker jag ha. Pussåkram

Tycker om dig söt!


Frillan. Å lite glömska.. Det har väl ändå ingen dött av? Eller?

Just gjort mig klar, ska åka te stan en sväng.Sen till skomakaren å hämta ut mina skor! Längtat efter dom :P
Är fortfarande fundersam över; Ska jag klippa mig, eller ska jag låta det bara vara? Klipper jag mig, kommer jag ångra att jag gjorde det. Gör jag det inte, kommer jag va gnällig över att jag inte får till håret. HJÄLP MIG NÅN! Det är som mitt största bekymmer just nu känns det som. Som ni kanske hör, har jag inga större problem i mitt liv ;)

Längtar till imorgon gör jag med. Just jäklar, ska på bolager idag också. Kommer jag glömma, det får jag inte glömma. Jag är liksom lite orolig för mig själv på den punkten, inte för att jag ska glömma bolaget. Utan det att jag glömmer jämt. Eller väldigt ofta, vad jag ska göra. Kommer på det när jag kommer hem. Å då kan de va för sent liksom. Å skriver jag kom-ihåg-lappar. Så glömmer jag dom hemma på bordet. Jävligt som satan är det.

Nej ska bege mig iväg nu, innan jag glömmer att jag ska åka. :s

Ha en jättebra dag. Så hörs vi säkert sen. Pussåkram

Hatar dig!

Mitt i natten är det. Eller, när är mitt i natten egentligen? Natt är det iaf. Å jag kan inte sova. Är trött, men känns som att när jag blundar flyger ögonlocken upp ändå. Pigg som en mört men fan så trött. Hur går det ihop?

Gick till badrummet å tvättade ansiktet å borstade tänderna. Så kika jag i spegeln, såg ut att va jättebrun i ansiktet. Kan man bara bli brun så där? Måste man inte sola på något vis för att bli det? Jag är brun iaf, klagar inte! Blek som en alvedon annars!
Har precis målat naglarna, rött blev det. Fint :) Eller inte eller jo det blev det. Riktigt fint. Kanske får bli rött på lördag? Får kanske bli det. Hinner nog ändra mig, ett par tusen gånger. Fjantig man är. 

Varför när man blir lessen/deppad/orolig eller vad som helst, får man en klump i magen? Inte magen utan längre upp än magen, men ändå.. Magen? Vad består klumpen av? Vad gör att den just hamnar där? Å varför? Den irriterar mig, enormt. Vill få bort den. Men går inte, dom sitter där dom sitter på nå vis. Tills allt är lugnt. Tills man blivit glad igen, oron har gått över eller tårarna har försvunnit å man kommit till kärnan vad det var som gjorde den. Men varför? Jävla skitklump. Hatar dig! (klumpen alltså)

Snart helg igen också, ska ut på lördag. Ska bli riktigt skoj. Hoppas jag! Hehe ;) Messade med A idag, han å J skulle också ut så kanske vi stöter ihop. :) Vi fååår vääääl seee...
Staden är liten, men förbannat stor när man ska kika efter nån. Då hittar man dom aldrig. Skulle man av nån anledning inte vilja möta nån, ja nå faan stöter man ihop med dom så man måste stå där å flina å se ut som att det är de trevligaste jag gjort hittills i mina dar.

Har en till fundering, när man gråtit mycket. Så blir jue själklart ögonen röda å svullna å man ser ut som man extraknäcker som mört för lite extra fickpengar. Men varför får man ont i huvudet? Är det för att man tänker samtidigt som man gråter, så liksom hjärnan inte hinner med? Å som en glödlampa som går sönder, ger hjärnan upp å ger en huvudvärk istället? Vad är felet liksom?
Å varför gråter man? Är jue jätteskönt att få lägga sig ner å låta tårarna rinna ibland. Brukar kännas skönt efteråt. När man liksom är klar med gråtet, dra en liten suck. Sen är man med i matchen igen. Som att man släppte ut det som tyngde en genom tårkanalerna. Effektiv kanske!

Nej jag måste försöka sova, detta går jue inte. Imorgon har jag jue fullt upp.. Med vadå undrar ni? Ja, att vakna å kliva upp. Jävla projekt det att vakna, sen ska jag till skomakaren med! Jajjemen. Ska hämta mina stövlar som han tyckte jag hade gjort ett jävulsk bra jobb med att bryta av sulan på. Äsch, beröm mig inte. Ingen svårighet det.. Bara att gå, gå gå.. Å gå lite till. Sen använder man dom lite till å lite till. Sen är dom sådär. Inte så svårt med andra ord ;)

Nä nog med svamel. Godnatt folket. Sov gott ni som kan, ni andra som e vaken; Vad gör ni? Lite tips för en vaken Linda?

Pussåkram

~ Tänker på ~ Saknar ~ Längtar ~ Tycker om ~

Läget.. Liksom

Den där dagen har gärna fått gått å dränkt sig å inte varit alls. Den har inte behövt funnits helt enkelt, för den har inte gett någonting! Inte ett endaste jävla skit har den gett. Förutom klump i magen å tio tusen miljoner skittankar.
HATAR.

HAHA, men mitt uppe i alltihopa måste jag jue skratta åsså. HAHA, pappa är så jävla rolig. Varit hos syrran den här veckan, så skulle jag ta bussen hem vid sju. Men pappa hade tråkigt hemma så han å mamma åkte å hämta mig. Gubben kör som en kråka, rätt ut framför en bil, alldeles för fort, i varenda hål så man bara sitter å tokhoppar, tvär sväng ner i en korsning, OJ där va en kvist i vägen så tvär svänger han iväg för att slippa köra över den. Sen in på våran grusväg. Då är det snö där så bilen får motorstopp, pappa startar om å han bränner dom där jävlarna som luktar skit. Ni vet? Alltså jag tror aldrig jag varit så helvetes åkrädd nån gång å samtidigt skrattat så helvetes. Han verkar jue så oberörd, som att det är de normalast i världen å köra så här.

Har jag mer att skriva om då.. Äsch, kommer inte på nått. Kanske skriver mer sen. Annars så imorgon. Ha det så bra så länge. Pussåkram


Bibliotek.

Sitter här nu då..På biblioteket. Kan inte stava det ordet, inte ens med fusklappen som ligger här bredvid! Då är man dålig på stavning minsann ;)

Igår målade syster å jag hennes skrubb, blev brunt på nå vis. Jättefint! Vi är duktiga vi :) Nu blire bara bygga skrivbord å möblera i denna lilla vrå. För liten är den! Men kommer säkert bli finnemang när allt är klart!
Var på skolan igår också. Va så helvetes lång dag kändes det som. Den tog aldrig slut. Va intressant föreläsning, men ändå. Jobbigt att lyssna i samma tonläge ifrån nio till halvtre. Så ska vi ut på studiebesök, på ett demensställe å utvecklingsstörda. Kan bli intressant! Redovisningen muntligt för klassen känns tungt. Men va fasen, det löser sig!

Nu har jag inge mer att skriva! Eller, va väl bara dynga det där med. Men litegrann måste man få ner :P

Hörs en annan dag! Pussåkram

Tycker om ♥

Hur är det nu det är?

Hur kan en människa, "Du" i detta fallet, vara så underbart perfekt? Å vad är perfekt? Ja svaret är jue enkelt, fråga mig, det är jue han. Hur kan man tycka om nån så mycket? Jag vet jue denna gången vad det är, för underbarare får man fasen leta efter. Å fasen heller att man hittar. Bara helt bäst! Näst efter mig, som sagt ;)
Men, hur man kan längta efter nån så enormt, sakna å typ alltid tänka på? Typ alltid, snacka om felskrivning, menar alltid tänka på.. När mobilen piper till är de så man typ hoppar dit, är de han ja då jäklar går leendet runt huvudet och man fjärilar till liksom. Är det nån annan, blir man självklart glad. Klart man blir, men glad på olika vis.
Att när man lägger på, längtar till nästa gång vi ska prata. Är man kär då?

För om man svarar ja på allt detta, då är det så? För isf, är det jue solklart vad jag är..

Enormt svamligt för vissa, men bara lite tankeutredning för mig. Sov gott folket. Hörs syns å allt tusan vi gör. Pussåkram

Denna gången är det inte nån feberyra, utan helt å hållet rena tankar med tanke bakom.


Sundsvall..

Blev snabba puckar där ett tag.
Syrran kom på att vi skulle åka te sundsvall å köpa färg, databord och förvaringsboxar till henne. Vi ska göra iordning hennes skrubb te datarum. Kommer bli så fint :D Tror vi iaf ;) Å jag ska få måla! Redan muttra på mig att jag inte får spilla färg på mig, sånt kan man väl ändå inte lova ;)

Jag vill ha ett par röda ballerinaskor! Verkligen vill! Ett par glansiga, kanske med en rem? Eller utan? Aa, ett par röda iaf. Men hittar inga jag faller för, kikade runt lite i BirstaCity idag men fanns inga! Blev galgar, eller hur fasen det stavas, ifrån Ikea istället! Nödvändigt, enormt med kläder som måste hängas. Tråkiga träd-färgade, får bli lite måla på dom med :) Gillar färg!

Sen så vill jag klippa mig, inte så långt hår så de går att göra så mycket. Men klippa upp det lite iaf. Ligger jue bara platt nu, inte gilla! Volym ska det va :D Lite lagom iaf, så får se om de blir lite klippa i veckan? Så får de nog bli..

Ska lägga mig å jäsa på sängen en stund nu, jäsa efter maten. :)

Hörs sen eller nått. Pussåkram

Läntas efter dig! Till dig.. Enormt! Tycker om i mängder ♥


Sista dagen denna veckan..

Söndag. Gillar verkligen inte söndagar, vet inte varför. Aldrig gjort det! Dom är som på nå vis lite ångest framkallande :P Nä så jävligt är det väl inte, men dom känns inte bra helt enkelt.

Idag vaknade jag på rätt sida iaf, klev upp å gjorde i ordning fika till pappa. Sen blev det in te han å sjunga, jävlar va man låter jävligt när man sjunger, helst på morgonen.

Ska bli duschen nu! Hörs sen. Pussåkram

Jobbig skitdag..

Haha, vaknade på totalt jävla fel sida imorse, men tänkte att jag skulle upp å käka lite frukost så brukar det kunna lätta lite. MEN, mamma hade visst åsså vaknat på fel sida, så hon satt igång å tjata å gnälla typiskt kärringtjaffs. Mitt humör blev jue liksom inte bättre utav det.
Efter frukost kom vi på att vi skulle åka te Kramfors en sväng, jag ville liksom först inte riktigt följa med, men ångra mig i sista stund. Å allt fortsatte jävlas, typ fulla ansiktet med mascara å håret åt alla jävlarns håll som inte går att göra nå åt.
Men jag har överlevt det också, nu är humöret mycket bättre! :)

Snart mat så, det behövs för börjar bli hungrig. Fläskfilé med potatis bjuds de på idag, pappas special. Typ, skit gott :D

Kvällen ikväll blir lika lugn som igår, pappa fyller år imorgon så ska slå in lite paket. Å prata telefon med dig får jag hoppas! Sötast..

Nä, nu blire soffan litegrann. Tröttsamt att va på dåligt humör ;) Mycket bättre att va på bra humör, som jag är på nu!

Pussåhej. Hörs senare

Fredag..

Slapp dag idag. Somnade typ skitsent i natt, vaknade supertidigt. Å va pigg som tusan :)

Skjutsa mamma till vårdcentralen å fick vänta hundra år där, eller iaf två timmar, innan hon kom ut. Hatar verkligen att vänta, tycker det borde förbjudas!
Å efter all den väntan va jag jue hungrig, å på väg att bli kinkig. Inhandla mat med mamma sen åkte vi hem. Nyss käkat, enormt gott va det. Grillade kotletter med potatissallad å baguett man gör i ugnen! Mums.. Så nu jag mätt å belåten, å lite mätt-trött liksom :)

Men sånt överlever man. Händer ikväll? Inget, har gruppuppgiften, som jag ska göra själv, kvar. Så bli lite det, ska typ fundera å skriva ner vad jag kommer fram till. Så inte så krångligt.
Säger jag nu ;) Annat lär det låta när jag sätter igång!
Sen köpte jag äpplen idag, blev så sugen på att göra en äppelpaj, så får se om det blir en sån ikväll. Låter så gott liksom när jag tänker på det, men brukar jue egentligen inte va det. Hm, ajja får se.

Hörs senare, ska sätta igång med viktigare grejjor nu :P

Pussåkram

Å snart är det den sista! Längtas enormt dit. Tycker om dig ♥

Dagen idag..

Dagen som denna..
Låg vaken ett par timmar imorse, hade så jävla ont i magen! Vet inte varför :( Så kunde jag inte sova, låg i min ensamhet å tänkte lite :P Gick så bra det med :)

Var på kalas hos min morbrors fru. Käka tårta, inte bra för min mage jävla grädde!, å tittade på bilder på när mamma va ung! Haha, ja jag säger då det.. Jävlar vilka glasögon hon hade, täckte jue hela ansiktet!
Men så fina klänningar dom hade, jättefina. Dom hade varit på nån släktträff. Å alla hade på sig super söta å fina klänningar som jag vill ha :P

Var på stan en sväng med, en mascara å nytt puder bidde det. Dyrt som satan, men lite nödvändigt! Men nu e det köpt, så förhoppningsvis räcker det ett litet tag :)

Nu blir det städa ihop lite, försöka hitta golvet! Httade inga kläder imorse, så slet ut alla på golvet! Inge bra :P

Ha en jättebra kväll. Puss och kram.

Saknar! ♥

Ifrån negativt till positivt, tokfort!

Nu är jag på sånt funderarhumör igen. Inge bra, sitter å tänker på allt möjligt. Allt är så otroligt bra! Men jag känner mig.. deppad på nå vis. Ajja, inget allvarligt. Än så länge lever jag jue! Så, så jävligt kan de jue inte vara.
Jobbigt att tänka deppigt liksom, skönare att tänka glada tankar :)

Nä nu måste jag rycka upp mig, dagarna rullar jue på i sån rasande fart, helt otroligt!
Snart är denna terminen över, känns som jag nyss började. Tre veckor kvar av Social Omsorg, sen blire APU, å mitt i den åker jag bort :D Sen hem å göra klart sista delen av praktiken. Sen blire sommarlov!
HAHA, töntigt det såg ut med "sommarlov", men jag har jue faktiskt det :P
Fast mycket te lov blire inte, tio veckor heltid i sommar är det jag har att vänta. Jobbigt att tänka på så här, men vadå. När man är där går det så fort så det inte är klokt. Pengarna rullar in, sen är det höst igen å allt börjar om.
Åh, nu längtar jag te sommaren. Lite värme, lite skönt så. Nått roligt kommer jag jue slänga in i allt jobbande, det vet jag. Vad det blir, återstår att se :)

Allt börjar om? Jaa, liksom skolan börjar jue igen. Vill va klar nu! Flytta å börja jobba.. Ska bli kul. Se om man kan nått när man är klar :P Tänk om jag kommer ut å ska jobba å inte kan nått? :S Nä men så kommer de jue inte bli, jag kan jue. Bara jag vill ;)

Mycket jag längtar till nu känner jag. Genast på bättre humör när man börjar tänka positivt.
Mest av allt längtar jag iaf tills vi ses. Så otroligt mycket längtar jag! Det är det! Sen kommer allt annat bakom som en skugga.

Nu blir det sova. Ska på kalas imorgon, även på stan å handla lite. Sista delen av uppgifterna ska fixas med. Sen är jag klar med det för denna vecka. Har flutit på riktigt bra. Är STOLT! :)

Sov så gott folket, dröm sött. Det tänker jag göra!

Pussåkram


Resultatet..

av baket blev detta:

image9 

Lite mycket glasyr så det rann utanför :( Tror det beror på att den blev så jävlarns hög på mitten. Skyller på det.
Å ja, glasyren kan även hittas på min nytvättade klänning. Jag är duktig på att söla som sagt!

Som en gris..

Jag är då världsbäst på att söla ner mig. Bara att säga det. Inget att dölja!
Åt stekt ägg med kaviar till frukost, ägget gled iväg ner i mitt knä ifrån tallriken, la sig så kaviaren bara tryckte sig emot klänningen. Äckligt!
Jaja, jag torka bort så gott de gick, tänkte att jag får byta efter frukost.
Så kom jag på att jag skulle baka en sockerkaka. När kakan är i ugnen, så är jag full i mjöl, socker och smet. Hela klänningen är kletig.
Så här brukar det vara, allt jag gör. Lyckas jag kleta ner mig, fast det är omöjligt att söla så fixar jag det. Jag är en släng av duktig ändå måste man väl få säga ;)
För att då sammanfatta; Människor säger dom är nära släkt med aporna. Jag är enormt jävla nära, om jag nu inte är en, släkt med grisarna!           
image6Typ jag i vårsolen :P Eller nått.


Ja ni, livet är inte lätt, men det är roligt :D
Försöker få tag på min lärare, men människan verkar jue ha gått upp i rök! Eller nått, ingen visste på skolan vars hon var. Hon svarar inte på mobilen, inte på mailen! Är det dags att sätta ut en lite efterlysning kanske? Jag tror det jag..

Men får börja med uppgifterna, så får jag se om jag hör av hon.

Måste jue bara säga, att nu börjar det fasen bli vår. Solen skiner så fint, det är nästan varmt i luften. Å snön smälter så de rent smäller om det! Sånt här gillas!

Ha en jättebra dag. Hör väl av mig senare! Pussåkram

                                          
image7  Grattis Larissa!



Inge bra..

Jag har gjort det man inte ska göra! Ja just det, åt middag. Gick ut å satt mig i solen men blåste så kallt å jag va trött. Så tänkte att jag kan gå å vila mig lite. Det slutade i att jag somna. I nästan två timmar! Inte bra, inte bra. Så nu är jag pigg, vet inte hur jag ska bli trött. Måste jue upp imorgon å göra uppgifterna till skolan :( Tips! Nån! Tack..

Äsch, kan sitta uppe ett tag. Får bli så. Bara det att jag saknar dig så fort vi inte hörs. Men kan jue ändå inte höras nu, egentligen. Men ändå! Sakna!
En dag närmare, så lite positivt är det :) Söto.

Suttit å läst runt lite på aftonbladet å så, tycker det bara händer tragiska grejor. Blir som deppad när man läser om alla olyckor å skit som händer, kan dom inte skriva om något roligt? Eller är inte folk intresserad utav det? Konsigt, lätta upp stämningen lite..

Haha, måste bara säga.. Tack för tipset om att äta tillsammans, T. Ska köra på det ;) Förlåt att jag skrattade lite smått, men lät så roligt å lite så där sött. Det får du ta ;) HAHA. Hon är tokig, det vet vi.

Nu är det den andra, betyder en dag närmare igen. Detta blir jue bara bättre å bättre. Får inte gå så här fort då, bara nu innan.. ♥

Nä måste fasen gå å försöka sova, detta går inte. Kommer jue sitta som en död fisk här imorgon om jag fortsätter på detta viset!

Sov så gott, folket. Så hörs vi. Pussåkram

Tycker om! ♥

Hjärtan..

image5
Solen skiner, våren är på igång å jag har fjärilar i magen. Vad kan man klaga på?


Nytt inlägg..

Jag har fått nå gladfnatt! Kärat ner mig i Jason Mraz - I´m yours har jag gjort med :P Den får mig att få så gladfnatt! Så jag river makaroner i golvet, icke så vidare bra! Sen så är det jue en viss nån som gör att molnen är extra rosa eller nå :P Är jue för tusan samma månad nu! :) Då går de fooort..♥

Har varit å köpt present till pappa idag, fyller på söndag så då blire kalas.
Ja just det, träffade Cissi på ica idag också, roligt länge sedan vi sågs. Blev lite skvaller. Hon har sökt till brandman! Tyckte jue jag va lite coolt :P Hoppas bara hon kommer in! Trodde jag skulle få träffa Tor, men icke, han va inte med.. Få väl bli nån annan gång!

Hänt mer då.. Jo har avslutat kurs två, skönt som fasen. Förra va så helvetes tråkig. Men denna verkar mer intressant, så får se. Ska jue få gå ut på APU och så en massa studiebesök. Så nu jäklar börjar de ta form :)

Äsch, hade mycket jag skulle skriva, men en släng av senil som man är blev det inte så mycket mer. Jag återkommer om jag får tillbaka minnet eller nå.

Ha det så bra så länge. Tänker jag ha, jag å Jason :P Pussåkram

Tycker om dig i mängder!

RSS 2.0