Lite avis är jag nog :)

Ja det är jag :) Var crusing (hur det nu stavas, men ni fattar va?) i Sollefteå igår. Ville också vara där, tycker det är skitmysigt att traska runt, spana folk, spana bilar och ha roligt. Missade det ifjol då jag jobbade natt då så va länge sedan jag var på de :) Ajja, jag överlever väl, hoppas jag ;)

Igår va vi på Väla och shoppade loss. Jag köpte studentpresent till min systerdotter och ett par örhängen till mig själv. Daniel köpte golfskor, och golfbollar. Han fick med en skoväska och ett par strumpor så han var glad som attans när han traska ut därifrån :) Haha.. Söt!

Nu ska jag strax åka och handla tänkte jag. Ska bli grillat kött med potatisgratäng till middag va det tänkt. Så vi hoppas det smakar. Va länge sedan jag gjorde potatisgratäng så knappt jag kommer ihåg hur man gör :P

Ha en fin dag i det fina sommarvädret! Pussåkram

Problem

Så.. Seg som alltid är jag på att uppdatera. Men det får ni ta..
Jag har vissa problem jag måste dela med mig utav. Gulligt va? :P

1. Alla säger att myggen i norrland är stora som elefanter. Okey, dom får vara hur stora eller små dom vill. Men småländska mygg har rena gangstergiftet i sig. Det är inte klokt. Fick massor med myggbett i lördags och det blev stora röda knölar efter dom som kliade som faan. Har aldrig varit med om värre.

2. När jag åker till jobbet på morgonen så när jag svängat några gånger så kommer jag på en väg som man bara gasar rakt fram på egentligen. Där brukar jag möta en dam i röd jacka, på cykel. Inget fel på det, men jag har henne som lite koll. Möter jag henne i början av vägen så är jag sen. För då har hon kommit långt. Möter jag henne däremot sent på vägen, att jag hunnit kört långt innan jag möter henne. Så är jag tidig. Så smidigt. Nu till problemet. I tisdags morse fick jag panik. Jag mötte henne direkt efter rondellen. Jag var alltså skitsen! Jag gasade så fort det gick.. Stressad blev jag å hjärtat pickade som satan. Sen sen sen. Tills jag kommit nästan dit jag ska svänga in på parkeringen, då möter jag kärringfaan igen. Fattade ingenting. Men har nu insett att det är en ny dam i röd jacka på cykel som cyklar på morgonen. Å dom se nästan likadan ut. Problem, jag vet inte om jag är sen eller tidig för än jag mött båda. Haha..

Ajja.. Nog om mina problem. Nu blir det duschen. Är frusen sen hemfärden idag. Det regnade som fasen, sen började det hagla. Ont gjorde det och kall blev jag. Blöt ända in på underkläderna. Illa.

Ha en fin kväll.

Natt Nu

Har suttit och letat som ett tok sen Daniel åkte, på en studentpresent till min systerdotter. Men det är svårt tycker jag att hitta något bra halvbilligt ställe på nätet. Så är det någon som har ett förslag på ett bra ställe att beställa smycken på så hojta gärna till! :)

Dagen har varit lugn. Jag har varit på pissigt humör på grund av vissa små ting.. Men nu hoppas jag det är löst och glömt. Så blir det ibland.. Men det är onödigt, men tror ändå det är nödvändigt på något vis

Nu blir det sängen. Ny arbetsvecka ligger framför mig :P Pju, redan knäckt ;)

Pussåkram

Daniel! Det finaste och bästigaste!

Rubrik saknas.

Då har ytterligare en vecka och helg gått innan jag skrivit något. Jag är slö, men jag ska bättra mig. Försöka iaf :P
Helgen har rullat iväg och imorgon är det redan måndag, trist men ändå skönt att komma iväg å jobba. Jag gillar det, helst när det är full rulle och man har att göra hela tiden :) Då trivs jag :P

Fick ner min cykel i onsdags, så vi har cyklat varenda dag nu. Älskar att cykla, tyvärr kan jag inte skryta med några benmuskler men det kommer väl antar jag. Funderar på om jag ska cykla ner till willys strax å inhandla något till middagen. Är sugen på köttfärssås, så kanske lite köttfärs? Vet inte vad Daniel vill ha men... Han sover än, så kan jue liksom inte fråga han.

Äsch, ut å cykla får det bli iaf. Se vart jag hamnar. Kram

Så är det kväll

Helgerna går så jävla fort alltså, det är sjukt vad tiden rinner iväg :)
Nu så blir det strax en dusch sedan blir det sängen. Köpte nya Amelia idag så ska bläddra lite i den innan jag sussar :P

Nattinatt hörrni. Sov så jättegott.

Pussåkram

Och hörrni? Jag tycker om Daniel så enormt mycket! Trivs som fisken här nere med honom. Lite synd att det är så långt ifrån alla mina.. Men, sånt man får ta :(


Nu va det längesedan

Herregud, nu va det länge sedan jag skrev något. :)
Men, det har liksom inte hänt så värst jäkla mycket ändå. Förra helgen så... Va vi till Växjö en sväng å kikade runt, Daniel handlade lite kläder och vi köpte nå stenar som det ska bli blomlåda av är det tänkt :) Söndagen blev det en sväng till Tilde, vi bjöds på rabarberpaj. Så enormt god va den, så vi tiggde åt oss receptet igår och fick även en hög med rabarber :) Haha..

Hänt mer, förra måndagen gick jag och Mimmi vårruset. Regnade som fasen när jag slutade jobba. Men det slutade och va uppehåll under hela loppet tills vi närmade oss målet. Då började det regna, vi hade tur minsann :)
Veckan har bara inneburit jobb och slöhet :) Haha..
Daniels bror var här häromdagen och kapade bort två träd/buskar som såg förjävliga ut. Dom va stora och risiga å det blev super när dom kom bort :) Så idag blir det ut å slita med det ;)

Förresten.. Lite trist måste jag säga, i fredags fick jag sms av Karin som läste uska samtidigt som mig. Hon hade dragit ihop så att 28 maj skulle vi träffas hela klassen på bowingen i sollefteå. Fira att vi är klara, käka och bowla lite. Hade varit superkul. Men är jue lite väl långt att dra dit efter jobbet ;)

Måste jue säga det, vi satt å kikade på Eurovision Song Contest igår kväll och jag tror det är första gången någonsin en låt jag röstade på och verkligen ville skulle vinna, vinner :) Jag gillade den verkligen! Såå bra.. Haha..

Nä, nu ska jag gå å se om Daniel har vaknat till. Han jobbar i natt så han sover länge idag. Bra för han, trist för mig :P

Ha en superskön söndag. Jag lovar att vara mer aktiv i skrivandet framöver ;)

Helg

Denna veckan har gått enormt fort, redan fredag och helg! :)
Ska strax gå å duscha av kroppen tänkte jag, sedan kura ner i sängen å läsa eller så. Känner mig helt slut i ryggen. Vet inte vad det är.

Vad händer i helgen? Ja ni, ingen aning.. Får se vad som händer och sker. Sugen på bio så det kanske vi skulle slå till på?

Ha en superhelg hörrni

Jobbat

Så, då har jag börjat jobba.. Började i måndag och det känns så otroligt bra! Jag trivs som fisken i vattnet och är så glad att jag fick jobb där :)
Jag har varit totalt knäckt på kvällarna när jag kommit hem så har inte orkat blogga något :P

Vad händer. Nja, inget speciellt. Daniel ska på begravning imorgon, så ska klippa han se :) (läs raka) Sedan ska jag ringa Sj å höra lite priser :) Mamma, pappa och Ida funderar på att komma ner i juli så jag ska kolla vad det kostar att åka ner :)

Äsch, vi hörs nå senare :) Pussåkram

Negativt

Herrejesus vilken tråkig dag detta varit. Känns som att den bara rullat på för ingenting. Men så är det väl. Daniel har varit borta idag så har fått försökt roa mig själv. Va å handla en sväng, ut å gick i 40 minuter, färgat håret å nu gör jag slingor. Får se hur detta blir. Annars blir det köpa en ny färg å färga över :P
Imorgon börjar jag jobba. Så ska bli skönt att få jobba å ha något att göra, hatar att bara gå hemma så här å bara vara liksom.
Känns trist på något vis att jag inte känner en kotte här nere, finns liksom inte nån man kan träffa bara så där, hoppas det blir ändring på det. Lite jävlig tid nu egentligen, allt avslutas för sommaren så kan liksom inte hitta på något på kvällarna heller. Idag låter jag negativ, men jag är faktiskt negativ idag. :)

Jaja, denna veckan bjuder på jobb måndag till fredag. Slutar fem alla dagar utom fredag. Blir en tuff start :P

Nä, nu ska jag gå å duscha. Hörs nå sen. Eller nått

Mitt i natten

Idag har vi varit duktig iaf :) Daniel har gått med jordfräsen och fixat till landet så vi satt potatis. Jag har rensat ogräs å burit sten :P Sedan gjorde vi i ordning båten, eller rättare sagt, Daniel tvättade båten och jag satt bredvid. Han åkte sedan ut på skön med hans bror. Jag tänkte åka å köpa färg för att färga håret, men jag är jue ett rövhål. Mitt körkort och visa-kort va i Daniels plånbok så det blev inget av. Blev lite slapp istället.

Daniel va hemma kring nio så vi käkade och sedan hamnade jag här vid datorn, har suttit å spelat nå spel och Daniel sitter å spelar tevespel :P Haha, vi är sociala ;)
Vi har bränt oss som satan idag, varit enormt varmt, solen har bara stekt på. Inge bra, det svider och är varmt liksom. Jag bränner mig alltid, dessvärre blir jag aldrig brun :P

Nu tänkte jag gå å borsta tänderna sedan krypa ner i sängs. Blir jue för tusan en ny dag snart :P

Sov så gott hörrni

RSS 2.0