Det gjorde jag!

Jag sov längre idag, vaknade till liv vid tolv! Flög upp för det kändes som hela dagen hade försvunnit! :P
Klev då upp å käkade lite frukost/lunch; soppa sedan igår. Satt så jäkla länge så va bara att snabba mig till teven sen. för 13:05 började reprisen ifrån Andra Avenyn i tisdags. Missade det då jag å Daniel pratade (pratar jue som hellre med han än kika teve). Så såg det idag istället, så jäkla bra :D Fast lite tjatigt men..

Idag har jag hunnit gjort massor med uppgifter iaf! Känns skönt som tusan att fått det gjort. Får sitta lite i helgen också, men det ska jue inte va nå större problem.

Nu tänkte jag lägga mig så jag pallar upp imorgon, ska vara på skolan klockan nio för redovisning!

Nattinatt.

Tycker om dig! Så mycket

Kväll

Så är det dags att lägga sig! Igen, får se om jag kan sova lite längre imorgon än vad jag gjorde idag :) Somnade jue tyvärr ikväll på soffan så lär väl gå åt helvete med somnandet :P

Kvällen har varit lugn, käkade, däckade på soffan som sagt, pratade med Daniel och spånade lite med han hur vi kan ses fram över. Jag kan meddela, att det ser positivt ut :D
Ska prata med läraren på fredag om jag kan få ha min praktik där nere, för då är det inte länge alls tills vi ses. Sen så är det nästan påsk när jag är klar med praktiken, så kan jag så stannar jag nån extra dag och så åker vi upp hit tillsammans :) Så påsken blir här. Mysigt! Sen får vi se hur det blir.. Då är jag jue klar med skolan och allt också så.. Är bara jobb att börja söka.
Folk är jue så positiva och stöttande ;) Typ alla säger "vilken jävla tid att komma ut, finns inge jobb och finanskrisen". Haha, tack så mycket för stödet ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen!

Natti natt. Vi hörs senare! Pussåkram

None

För tusan

Jag har jue ätit årets första semla idag! :) Min morbror och hans fru kom med dom igår, men orkade den inte då så käkade den idag istället. Så god, tyvärr hann den bli lite torr men. God ändå :)

Gjord av: Mig!

Färgning klart..

Ja, jag skulle jue bleka en massa slingor  för att sedan färga över med brun hårfärg, för att få bort det svarta..
Men när slingorna var klara så tycker jag håret blev super :) Haha, utan brun färg. Ser nämligen ut som att jag har mörkt hår med lite kopparaktiga slingor. Rätt fint tycker jag.
Men vet hur det brukar bli sen, slingorna blir mer och mer orange så brukar få färga över dom då. Men nu så får det va så här :)

Sen så har jag fått ett bekymmer. Eller egentligen har jag detta problem varje vinter men denna vinter har jag jue typ bara varit hos Daniel. Det är nämligen så att, så fort snön kommer och det blir minus-grader så får jag supertorra händer och med det följer torr-sår på händerna. Det har jag fått nu, ser inte klokt ut. Sår är det väl inte, men är så torr så det är rött och flammigt och det kliar. Jävla dynga!
Det va inga problem när jag var där nere, för va som aldrig så pass kallt så händerna behövde dö av så här :)

Nu ska jag göra lite nytta. Hörs senare :)

Va fasen har hänt?

Jag somnade strax innan tre i natt. Sov som en stock till typ halvsex, då jag vaknade totalt jättepigg!
Klev upp, bäddade ner mig i soffan framför teven i tron att jag skulle däcka. Men inte dåå.. Jävla skit. Nu är jag trött istället!
Vid åtta skrek min mage efter frukost, så det blev frukost och titta på Vakna med the voice. Mysigt!

På nått vis är man jue knäpp. För är så mysigt att kliva upp innan det ljusnat, man tänder nån lampa och man bara sitter och myser! Synd bara att mitt vanliga jag är jävligt morgontrött, så det där med att kliva upp tidigt funkar inte egentligen. :)

Nu ska jag klippa mamma, färga hennes hår, färga mitt hår, sedan börja med uppgifterna!
Får se om mitt hår blir förjävligt så jag får ta fram rakapparaten ;)

Ha en fin dag!


Jo ser ni..

Nu är jag hemma i Norrland igen. Känns bra, eller så där. Daniel är där nere, jag är här. Förjävligt alltså! Om jag själv får säga det!
Iaf såå.. Vet jag inte vad som hände mellan söndag och måndag, natten där. Vi kikade på nån film som jag råkade somna mitt i (Daniel lite kinkig så, han sa att han inte va det, men jag tror ändå det. :D) Sedan började vi sy, jag sydde gardiner och Daniel sydde sedan gardinomtag! Det tog ett tag och klockan gick. Vi insåg tillslut att klockan va så mycket att det inte va nån mening vi gick och la oss, för ni vet när man bara får sova nån timme. Man blir som tröttare då? Eller är det bara jag?

Iaf så sov vi ingenting, jag skulle packa väskan och kika igenom låtarna på Daniels dator. Jag hade heeeela natten på mig, liks förbannat fick jag stressa på morgonen. Jävla skit!
Jag dog jue av på tåget när jag kom på det, sov så jävligt så tanten bredvid väckte mig i Stockholm. Pinsamt! :)

Men jag är hemma iaf! Resan gick bra, chock bara att se hur mycket snö det var här :) Haha, va jue inte en snögnutta där nere så kommer man hem igen å här är det minsann snö så det skriker om det!

Eftersom jag sov hela dagen igår nästan, så blev sömnen lite strulig i natt. Vaknade kring sex imorse och somnade om vid typ halvelva-elva. Åter igen har jag vänt dygnet! Inte så bra, men jag klarar mig!
Däremot när jag vaknade vid sex så va jag sååå jävla sugen på varm choklad, the-kaka ifrån CeKås i Långsele med falukorv på.. Så jävulska sugen va jag! Men.. Så blev det jue inte.
Däremot har en falukorv införskaffas ikväll så jag får det på limpsmörgås imorgon till frukost.. Såååå gott :) Haha

Sen såå.. Har jag kommit på att jag vill inte ha mitt mörka (svarta) hår längre, känns som om jag vill ha det lite brunare. Så har införskaffat hårfärg idag så får ge mig in på färgningen imorgon. Medan håret färgast pysslar jag med uppgifter :)

Nu ska jag försöka sova. Vi hörs senare idag. Pussåkram

Idag har vi varit duktiga!

Att vi har alltså!
Daniel har städat vardagsrummet, så det skiner! :) Jag har städat köket. Det skiner också, såklart. Jag som gjort det! :) Då blir det så..

Igår åkte vi till Ljungby! Gick å kika runt lite. Det va regn i luften så mitt hår blev som vågigt. Inte alls så fint, egentligt.
Men innan vi åkte råkade jag slå igån larmet på huset, så Securitas ringde och Daniel fick springa! Jag skämdes såååå otroligt ;) Nje, det gjorde jag inte. Jag muttrade lite lätt om att han måste jue förklara hur helvetet går till som :P
Sen så käkade vi ingen frukost innan vi åkte, så vi höll på att hungra ihjäl när vi kom till Ljungby. Så det fick bli McDonalds (äntligen!!) Så gott va det...
Sen sååå.. Satt jag och sjöng högt och ljudligt i bilen, Daniel blev chockad av min otroligt vackra sång så han höll på att köra emot rött. Pinsamt ;)

Imorgon ska jag åka hem.. Inget jag längtar till direkt, visst, längtar efter folket men inte att lämna Daniel. Men det funkar jue, vi ses jue igen. När vet vi inte än bara :(

Fredag.. Nu lördag

Idag (igår) skulle vi kleva upp tidigt, för att vända tillbaka dygnet. Det sket sig, för jag var en sovtuta och sov lääänge :) Igen.
Men är ändå trött nu, funderar på att krypa ner i säng men måste vänta på att tvättmaskinen ska bli klar. Har inga kläder ren :)
På fredagen gjorde vi inte mycket, klev upp, åt lite Bullens pilsnerkorv, åkte till Daniels mamma och pappa för att hämta symaskinen Daniel beställt. Sedan hem med den för att åka upp till Daniels bror.
Vi beställde kinamat, käkade lite och sedan dog vi i soffan tills vi höll på somna alla fyra (Tilde hade redan däckat, men inte så konstigt. Inte en lätt match att försöka döda katten ;) Iaf, såå.. Käkade jag revbens special. Så sjukt gott! Daniel käkade anka, det va inte alls så gott som sist han åt det (Man måste ALLTID provsmaka dom andras mat.)

Nu tänkte vi kura ner oss i varsin fåtölj och spela lite spel. Hörs senare idag.

Just jävlar, idag.. Så ska vi åka till Växjö tror jag. Eller om det blev Ljungby?! Minns inte va vi bestämde, men nånstans ska vi åka iaf. Kika lite affärer å så. Mys.

Å vet ni en till sak? Jag är sååå kär i min Daniel. Tycker om dig mest

Plupp

Så va denna dagen över då.. Är faktiskt trött ikväll och Daniel har hotat med att det är uppstigning tidigt imorgon ;) Redan klockan tolv! Katastrof ;)
Imorgon (idag heter det jue för tusan, klockan är över tolv) Så ska vi inte göra nått speciellt, tror jag. Blir nog lugna bananer! Ska till hans bror på kvällen å käka lite å så! Mysigt.. Se vad som händer mer. Bara vi inte spelar spel där man ska visa sina kunskaper. För då är det redan kört för min del :)

Jävlar va jag blev rädd nyss.. Det blåser ute, så det knakar i huset. Värsta jag vet är att vara själv så jag måste erkänna att lite på spänn sitter jag och varje litet ljud analyseras innan jag kan släppa det. Iaf, så blåste det, huset knakade och det högt! Precis då slamrar det till alldeles bakom mig och jag verkligen flyger upp! Satans skit-katt hoppade ner ifrån fåtöljen och ner på en papp-kasse. Rädd! :P

Adjöken. Vi hörs!

Fundering

Har börjat fundera på om jag ska gå å lägga mig kanske, är inte trött men har ont i arslet och ryggen av att sitta rätt upp å ner som jag gör :)
Tar med mig böckerna och uppgiften så kan jag ligga och läsa lite och anteckna lite viktigt skit, så är det gjort tills imorgon så är det bara hugga tag i att skriva då :) Så skönt.

Känns som om jag skrivit hela kvällen, men vad hjälper det? Det känns ändå som om jag har lika mycket kvar. Har däremot gjort en lista på vad som ska göras i uppgiftsväg. Så gör jag ett litet kryss när det är klart. Satans så skönt känns det när man ser hur det fylls på med kryss :)

Nattinatt. Hoppas ni sover gott och drömmer sött!



Vi sover länge

Å vi är lata, men vi trivs ändå :) Sov länge idag, klev upp å satt oss vid varsin dator för att vakna till lite. Då ringer det på dörren, Daniels bror och Tilde kommer :) Då fick jag minsann vakna till, för då skulle vi titta på fiskarna, titta på mussepigg tavlan, vi skulle sitta på höga stolarna i köket och mata mjukistigern med smörgås (hon sa; tiger hungrig, tilde hungrig. Tilde måste nog ha smörgås) Haha söt, jävliga var att jag förstod inte va hon sa först, så blev tvungen att få lite tolkning :)

Efter att dom gått hem igen, efter nån timme, beställde vi pizza och satte oss vid teven. Började kolla på Mr och Mrs Smith igår innan Daniel åkte på jobbet. Så kikade klart på den :)
Sen har jag suttit här och legat i sängen en stund. Hände en liten olycka tidigare ;) Så har lite ont i huvudet utav det! Så blir tidig sänggång tror jag! Se om man tar sig upp mer i vettig tid imorgon :)

På måndag åker jag hem :( Känns förjävligt faktiskt. Visst längtar jag efter dom där hemma, men Daniel är här! Det är inte bra.. Hoppas bara vi kan styra upp något, för tio veckor är lååång tid! Det brukar lösa sig riktigt bra ändå, men..

Hörs senare idag! Pussåkram

Igår blev det inget skriva

Men egentligen har jag inget att skriva om heller så..
Men idag, så.. Var vi och handlade och lagade mat; kyckling i sås och pasta. Det är så jäkla gott, men började må jävulska illa precis när jag skulle äta, så åt knappt upp nån kyckling. Men den har jag däremot ätit upp nu istället :) Gott! :)

Imorgon så får jag se vad som händer, vi är sugen på McDonalds både jag och Daniel, haha, men pratade om att käka där i helgen. Sjukt sugen på en sån burgare som kostar typ 10-12kr. :)

Måste jue få beklaga mig också. Jag blev jättesugen på kaffe nu ikväll, så jag bryggde en stoooor kopp. Gott som satan va det, men eftersom jag var för snabb att dricka så brände jag tungan. Så nu tänkte jag att jag skulle gå å kika i spegeln om tungan fanns kvar, då skulle jag tönthoppa över Daniels byxor som ligger på golvet, när jag är i luften så kommer kattfann å gå förbi. Rädd att ramla på han så gör jag som ett hopp i hoppet. Landade på ena knät under mig på nått vis. Skadad soldat! Ont gjorde det, så när jag ligger där, halvt skadad halvt chockad så kommer kattfaan och ska gosa. As! Hans fel allihop ;)

Nu ska jag göra lite nytta. Hörs och syns

Är fortfarande vaken

Som jag skrivit ett par gånger innan, så har jag vänt dygnet! Inte så lätt att lägga sig då inte.
Är nu vaken istället och väntar på att Daniel ska sluta och komma hem. Mysa ner oss i sängen då och sova. Så mycket mysigare att somna bredvid nån än krypa ner i en kall säng själv. Eller? :)

Eftersom det är söndag så tar jag fritt ifrån skolan denna natt. Istället så har jag städat toaletten nere och städat ihop i köket som såg ut som en krigszon. :)
Imorgon (eller idag) så ville Daniel att vi skulle ta nått skåp i tvättstugan, röja det. Vi är på gång att städa :) Men det är roligt att städa när man ser resultat. Sen så är det jue så skönt när det är klart och alldeles rent och fint :)

Det har snöat här i natt :) Så fint med vitt på marken, det ser inte så smutsigt ut liksom.
Men i fredags, när vi hade Tilde och käkade lunch på Ikea, så gick vi hem till Daniels bror sen. Då va det precis som att det va vår. Folk såg så där vår-glada ut. Solen sken lite och det var så skönt ute. :) Men jävligt om dom ska få vår åsså åker jag hem om en vecka. Så får det inte gå till ;)


Allt

När Daniel kom ner, nästan direkt efter mitt förra inlägg, så började han kika vars han skulle sätta upp sina nya tavlor. Sedan började vi flytta runt dom han hade uppsatta redan. När vi äntligen kom i säng så var vi inte trötta. Men det gick bra ändå, vi spelade ett skitspel som man bara förlorade på och sedan en massa kortspel. Bland annat ett som han tydligen brukar/brukade spela. Det var också ett skitspel, för det förlorade jag bara :P

Vi sov läääänge idag, klev sedan upp å åkte på Ikea. Igen! :) Daniel köpte tre små badrumsmattor. :)
Sedan blev det mys i soffan innan han åkte och jobbade! Han började tidigt idag, så känns som hundra år sedan som han åkte :)

Nu så tänkte jag faktiskt gå och göra någon nytta! Är ändå pigg, så spelar jue ingen roll :)

Ha en supernatt.

Sovtuta

Vi la oss kring halvtio igår och jag däckade med en gång. Sov superskönt fram till halvtre, då jag tvärvaknade av att Daniel var bort. Höll på att rulla i golvet då jag tänkte rulla emot han å gosa lite å han var borta. Jävla..
Han kunde inte sova så han hade klivit upp. Efter att jag vaknade till kunde jag inte heller somna om. Så vi gick upp å kikade på den där trollkarlen som avslöjar tricken. Somnade sedan kring halvsex. Haha, varit lite död idag :)

Men vi har varit nå jävulska duktiga, Daniel har rensat en skrubb och jag har städat toaletten uppe. Så duschen och hela alltet glänser nu :) Jag är duktig ;) Ja, å Daniel med.
Ikväll blev det mys i soffan med ägg och räksmörgås till det drack vi vin. Och eftersom vi var/är totalt knäckta så slog vinet direkt ;) Haha..

Nu tänkte jag krypa i säng, se om jag får med mig Herr Svensson på det. Hörs senare idag. Pussåkram

Våfflor

Nu så har vi precis stoppat i oss en massa våfflor! Det var gott tycker jag :) Haha, länge sedan jag åt det. Tror det är för att jag tycker inte det är som riktig middag på nå vis.
Men vi käkade biff och potatis på ikea idag, så var lagomt att äta våfflor nu ikväll.

Är nå jävulska trött, blev inte många timmars sömn inatt, så jag fundera på att gå å lägga mig redan nu. Kan man göra det? Klockan nio en fredag? Klart man kan :)

Hörs imorgon. Puss

Kärring jag

Ja, jag känner fortfarande hur spindeln kryper på mig. Så jävla äckligt!
Idag blev vi lat.. Vi kom inte på vad vi skulle käka. Ni vet, när det står totalt stopp i hjärnan på matförslag. Och helst ville vi ha något som gick fort då vi va hungrig båda två. Vi strosa runt på Maxi men hittar inget som vi föll för. Så det blev att vi beställde Thai-mat. Igen. Friterad kyckling med ris åt jag. Gott :) Haha..

Imorgon ska vi va barnvakt igen, så ska dit vid elva, Sen går vi nog till Ikea och käka lite lunch, blir nog köttbullar som man rapar resten av dagen :P Tilde skulle ha det iaf, får se vad det är för dagens? Jag gillar inte riktigt köttbullarna där, kotlettraden är jag lite less på. Men vi får se :)

Idag fyller min brorsson Jonas arton år. Jisses, känns som om han hinner ikapp mig. Jävla, varför känns det alltid så?
Så fort man ser någon som är yngre, som man alltid sett som liten. Det känns som om dom växer och fyller år medan jag står och trappar. Kanske måste inse att jag börjar bli kärring ;)
Är jue bara som när man ser någon som gick på dagis när vi gick i Graninge på skolan. Sen nu är dom jue skitstor allihopa. Man har dom kvar som jätteliten :P Haha

Nu ska jag hämta mig nått att dricka.

Jag måste berätta

Eftersom jag totalt har vänt på dygnet så kan jag jue inte sova. Logiskt!
Så jag satt och skrev på uppgifterna i natt och det gick så jävulskt bra! Så messa jag med Daniel under tiden och tiden bara rusade fram! När han skrev och fråga om vi skulle äta frukost om en timme insåg jag att klockan var halvfem!

Så jag stannade uppe tills han kom och så käkade vi lite frukost. Det var mysigt :) Sen skulle vi lägga oss då..
Vi kryper ner i sängen och ligger och småpratar, så känner jag att det kittla lite på benet. Men jag skrapade bara iväg det, så känns det igen. Så då öppnar jag täcket och ska kolla vad det var. Helvete satans skit, en skitstor spindel som kröp på mitt ben. Jag är dödligt rädd alla småkryp så jag skrek rätt ut och flög upp på Daniel. Han fattade då ingenting :P

Sen dess har jag känt hur det kryper på hela kroppen. Äckligt.
Nu blir det en dusch och fixa sig i ordning lite, så man ser ut som en människa :P

Lite sällskap i natten

När jag sitter vaken så här på natten, blir jag så glad om mobilen piper till eller ringer. För då känner jag verkligen att det är någon fler i denna världen som är vaken och dessutom tänker på mig :)

Nu precis för en liten stund till sen så ringer mobilen. Jag glad som satan sprätter upp ifrån stolen och iväg till mobilen som låg ute i köket. Jag får ofta mess på natten av Daniel, men nu var det någon som ringde! Det sker sällan. Jag kikar vem det är och det är bara ett mobilnummer.
Jag svarar självklart ändå :)

- Ja det är Linda.
- Tjena det är jag. Hörrö, sov du?
- Eh, nä.. Vadå?
- Nej alltså.. Är det Linda?
- Ja. Vem är det?
- Det är ju jag. Jag tänkte på imorgon. Bestämde vi klockan ett eller två? (låter nu rätt tveksam)
- Jag tror du ringt fel..
- Jag tror faan också det, för du låter inte som Linda. Ha det, hej då..


Jag blev glad över att nån tänkte på mig. Men det sket sig jue, då det var helt fel.
Han lät som om han skämdes rätt rejält då sista frasen var ungefär ett ord alltihopa och sedan la på direkt.

Men vad gör det om hundra år. Va jue trevligt att få prata med nån en stund :P

Idag, imorgon och på fredag

Så har denna dagen rullat iväg. Sprungit kanske är rättare sagt! Vad har hänt? Ja ni, vi va å kika på en symaskin och sedan åkte vi till Daniels bror i tron att hans mor var där. Men eftersom Senil ett och två (jag och Daniel) bara hade hört senast igår att det var på torsdag hon skulle vara där. Så va det jue inte så lätt att minnas det :P
Men det gjorde jue inget, dom dog jue inte direkt av att vi kom dit fel. Fick reda på att vi ska ha Tilde på fredag också, ifrån elva och framåt. :) Funderar på om vi ska gå på ikea och käka lunch där? Daniel ska jue upp tidigt, så det är om han pallar att kliva upp liiite tidigare så kan vi kila dit och käka lite.. :)

Annars idag dåå.. Ingenting. Vi gjorde spaghetti och köttfärssås till middag. Blev gott tyckte jag. Å smart-Daniel skulle skrapa ur det sista på sin tallrik sen han gjort matlåda. Så skrapade han av stekspaden och den slår tillbaka på nått vis så det är köttfärssås över hela köksfönstret. Lär bli en köttfärssås-överraskning så fort man tar i något i köket framöver ;)
Sedan blev det mys i soffan och jag däckade totalt. Sov en stund där, men är trött nu också. Har ont i hjärtat och huvudet. Konstigt. Fick jättetryck över bröstet när jag kom i köket så la mig på golvet, för trodde jag hade suttit ihopsjunken vid datorn så att jag fick som kramp när jag reste mig upp. Äsch, jag vet inte. Jag lever så, så jävligt kan det jue inte varit.

Imorgon så blir det en lika lugn dag (för tusan, klockan är jue över tolv. Så det blir senare idag) Daniel ska iväg mellan... Nått klockslag som jag inte minns. Så då får jag väl ligga å jäsa själv en stund :P
Nu börjar jag bli hungrig på något, så får gå ut i köket och se om det finns något som lockar till en liten fika så här mitt i natten :P

Ha en fin natt, sov så jättegott. Puss å kram

Bubbel

Nu så har jag tagit mig en dusch. Är död idag. Ni vet sån bubbelplast som är så jävulska rolig att trycka sönder? Det känns som om jag har sånt under skinnet. Så om jag stöter till något så gör det ont som satan..

Ska gå å göra mig i ordning. Sen blir det åka och handla. Ha en fin dag. Hörs ikväll såklart :)

Tröttis

rjar bli trött nu igen. Var svintrött när Daniel åkte på jobbet så tänkte att det kommer bli en tidig kväll. Men icke, satt här så jag blev pigg men nu känner jag hur tröttheter är på g igen.

Ska gå å borsta tänderna, släcka ner lite lampor å sedan krypa ner i sängen. Har kommit på att det är så kallt i sovrummet för att dörren där är stäng på grund av katterna (tål inte ha dom i sängen och kring sängkläderna egentligen)
Men nu så bäddar vi sängen och brer över ett överkast, på så vis kan vi ha dörren öppen, katterna ligger på överkastet som sedan läggs på golvet och värmen strömmar in. Mys :)
Känner att mina fötter är iskalla, känns som om jag inte har nån känsel i tårna :P Får lägga mig och sova i strumpor. Hatar verkligen att sova i strumpor men vad gör man? Vill inte frysa :P

Sov så gott. Dröm sött. Hörs senare idag!


Haha.. Haha..

"Min mage vet att jag är nära"

På Drottninggatan, Stockholm

En man ~25 går väldigt snabbt och stelt. Samtidigt pratar han i telefon.
Mannen: Nu har jag pruttat för varje steg sedan Gamla Brogatan! Det är fan bäst du kommer ner och öppnar nu!
Mannen börjar småspringa.
Mannen: Nu!

Cred: Jerka J

Publicerat den 13 januari, 2009 kl. 12:24 under Stockholm av Tapio
Kommentarer: 42 -

Haha, hittade denna på Tjuvlyssnat-sidan. Haha, inte lätt att va risig alltså.. :P

Måste bara få ur mig detta

Jag kan sittaoch tänka, det sker väl inte oftare för mig än för någon annan. Men iaf.. Där jag gör upp en bild av hur jag vill att saker och ting ska vara och bli i min framtid. Men rätt ofta, så förstör jag det bra:iga jag tänkt ut, med att jag drar in något tråkigt i tänket. Som förstör, för jag tror att det kommer ändå inte kunna fortsätta så bra som det är nu och vidare i den dröm-tanken jag hade. Så därför måste jag förstöra den. Är det någon som hänger med på vad jag menar?

- Jag trivs så otroligt bra där jag är just nu. Jag har världens finaste och underbaraste pojkvän som betyder mest för mig. Jag trivs fruktansvärt bra med honom och i hans sällskap. Han är min älskade Daniel som jag tycker om så otroligt mycket. (Kanske inte märks alla gånger, men det är så!!!) Samtidigt är han en så bra kompis. Inte kompis, men kompis. Känner att jag kan verkligen va mig själv med honom. Å det är väl bra?
- Jag har en underbar familj där jag har bra kontakt med alla.. Det har jag egentligen alltid haft, visst har man haft sina bråk och tjaffs, men tror det är nödvändigt på något vis. Jag hoppas verkligen att jag fortsätter ha den kontakt jag har med min familj vad som än händer sedan efter utbildningen, vars jag än tar vägen om jag så sitter i Kirurna eller om jag hamnar mitt i Kinas ghetto.
- Jag känner att jag hittat rätt utbildning. Det här är jag! Helt igenom. Kanske att jag inte kommer jobba som det, kanske jag utbildar mig vidare inom samma yrke. Men det jag gjort nu i ett år, pluggat till uska är det rätta och det bästa jag kunnat gjort. Så mycket jag har lärt mig, så mycket som jag växt som människa, där jag sett att jag faktiskt klarar mig. Jag behöver inte en massa folk som stöttar upp mig, jag kan stå själv på egna ben.

Men fast jag har allt detta, där allt egentligen är som uppbyggt på rosa moln och lurvilurv. Fast jag har det, så sitter jag och tänker "Framtid" och sedan förstör det hela med att hitta på nått scenarium som förstör.
Vet inte om jag är knäpp eller om jag är rädd om det jag har och därför gör upp en "dålig" bild för att jag sedan ska bli glad över att så blev det inte.. Jag är rädd att förlora det jag har, jag är rädd att saker och ting ska skita sig. Men känner på något vis att det kanske är bättre att vara lite rädd än vara för säker? För är jag för säker så slås man jue sönder och samman den dagen något händer. Nu menar jag inte att man ska gå och tänka att allt skiter sig. Utan läs detta och tänk på att inte överdriva det jag skriver. Jag menar jue inget jävligt, utan mer normalt..

Detta är ett jävla svamligt inlägg. Jag vet inte om jag ska kalla mig knäpp eller om andra gör samma sak? Alltså tänker framåt och tänker hur man vill ha det. Jag lever här och nu, för det är här och nu vi är. Men ändå alltid roligt att ligga och tänka hur man vill att det ska utvecklas.
Inte för att jag går in i mig själv och blir som psyko men.. Jag ligger helt enkelt och tänker. Som alla gör!

Kom igen..

Ja herregud.. Nog va hon lugn, det var hon. Vart inte samma fart som det brukar vara.. Men hon var på katten som tusan. Å jag som är halvrädd katter, va jue livrädd att hon skulle riva Tilde uppe i ansiktet som hon höll på. Nervös där ett tag!
Sedan däckade hon, teven slocknade och jag kura ner mig i soffan och läste en massa gamla tidningar. Mysigt på nått vis, jävliga var att jag höll på att somna flera gånger :P Till slut kom Daniel och vi beställde mat ifrån Thai-restaurangen.
Han åt nått konstigt med bläckfisk och räkor å sånt, jag tog det jag kände igen jag; friterad kyckling och ris. Satan i gatan va gott det var, fast jag och Tilde delade. Det såg ut som små korvar som var cirka en decimeter lång varje kyckling. Så fick hon typ en tredjedel i taget, så satt hon och doppade i söt-sur sås. Sött!

När vi kom hem så var jag död, Daniel som åkt på att bli förkyld var nog också rätt död. För vi kura ner oss i soffan med filt och skulle mysa en stund. Där somnade jag rätt jävla fort, tror han gjorde det också? Vet inte, har ingen koll. Enda jag vet är att jag sov som en gris och är fortfarande jävligt trött.
Mår dock väldigt illa, har ätit en rostad smörgås ikväll och juice och jag tror inte det trivdes i magen, för känns som om det vill komma upp. Äckligt och totalt ointressant för er men.. Läs inte om ni är känslig dåå ;) Nä då.. Vi får väl se vad som händer..

Pratade med mamma ikväll, jag hade tydligen fått post ifrån skolan. Schemat för Sjukvårdskursen. (min sista kurs!!!!!) Det är träff på måndagar. Så tänkte jag att jag kunde ta ledig någon måndag och åka ner. För det brukar gå, ingen fara mer än att jag får läsa i boken det hon istället berättar. Men det verkar som om det är mycket praktiskt, så lär inte kunna va ledig något. Och då det är så pass lång känns det jävligt att åka ner en tisdag och hem söndag, så jobbar Daniel veckan så vi ändå inte ses så värst jävla mycket :( Så får se hur vi styr upp det. Antingen får det gå (åtta jävla satans veckor, det är länge som helvetet det) Eller så kanske han kunde ta ledig och komma upp en sväng.
Vi får väl se.. Känns lite jävligt nu men.. Satt och pratade med en kompis på msn. Hon tyckte inte det spelade någon roll, för jag är jue klar sen och vi kan träffas när som helst. Men känns lite... Är inte åtta nästan nio veckor väldigt lång tid utan att ses ändå? Eller är jag väldigt kinkig?

Nu ska jag hämta mig lite vatten sedan göra lite uppgifter innan sängen.

Ha en fin kväll. Vi hörs. Vi syns!

Haha

Läste den här artikeln på Aftonbladet. Haha, va jävligt för pappan ;) Nog för att jag sms:ar en hel del (lite givet då Daniel är här å jag är hemma, lätt sätt att hålla kontakten på tills man kan prata telefon) Men 14 528 på en månad? Det kallar jag att vara sms:galen :P Jag brukar väl skicka en cirka.. 2000 sms å då är det en månad jag verkligen sms:at massor! Annars är det kring 1000-1500. Jag och Daniel ligger i lä ;)

Är så helvetes trött.. Kunde inte somna i natt så somna kring halvfem. Vaknade kvart i sjuk, klev upp å fikade lite sedan i säng igen. Somna kring åtta-halvnio och halvtio så ringer klockfaan.. Död jag! Hoppas Tilde också är trött idag ;)

Nu ska jag gå och plattånga håret å borsta gaddarna! För tänkte åka vid elva :P Ha en superbra dag. Pussåkram

Ni vet

Ni vet det där jag surrade om att jag skulle lägga mig tidigt?
För att vara pigg?
Det sket sig..

Sopor å sånt skit

Känns så konstigt. Känns som om jag har en knut i magen som snurrar runt och vrider sig! En orolig knut på nått vis, vettisatan vad det är! Men det är säkert nått man kommer levade ur ändå ;)
Har just gått ut med soporna för sopbilen kommer imorgon, tre stora påsar blev det. Värst av allt va jue när jag skulle springa upp å hämta sopkorgen uppe, glömde ta med påse så tar med hinken ner, letar fram en för liten påse (visste jue inte då att den var för liten) så när jag ska hälla över så får jag sånt nöt-skal och annat skit över hela golvet. Blev bara fram med dammsugaren! Hoppas bara jag fick upp allt, för känns som om man blir jävulska kinkig om man råka kliva på ett skal utan strumpor, för lär göra ont :P

Imorgon ska jag som sagt vara barnvakt, jävliga är att jag är pigg! Inte alls så trött som jag borde va vid detta klockslag, så är nog död imorgon när klockan ringer! Hoppas Tilde vill ut en sväng bara å gå till parken å leka, för man blir som inte lika trött om man kommer ut i friska luften. Pinsamt om jag däcka på soffan :P Ligger där å snarka när dom kommer hem ;)

Funderar på om jag ska stryka gardinerna nu, eller om jag ska göra det imorgonkväll? Gör det nog imorgonkväll, känner mig lite för lat just nu :P

Ha en jättebra natt. Sov så gott, dröm så sött..


Kortis

Nu så har jag sett alla fem Harry Potter-filmerna. Jisses ;) Trodde jag aldrig om mig själv! Men dom är bra, faktiskt!
Så vi va vaken läääänge i natt, kikade klockan sista gången vid halvfem tror jag, så blev jättesovmorgon idag. Hoppas bara jag kan sova ikväll då jag ska upp imorgon och ha Tilde hela dagen ;) För inte tror jag hon gillar en sovande jag i soffan inte, nä då.. Vi ska nog kika på kisse-maja och åka den där bilen igen :P

Jag är hungrig som en gris, ropat på Svensson att jag är klar för avfärd men vet inte om han dött vid datorn uppe eller nått.. Måste väl gå å kika!

Vi hörs nå mer ikväll

Helgen lite kort sådär

Söndageftermiddag.. Känns som denna helgen bara flugit förbi!
Fredagen var lugn, var till Daniels bror och hämtade två filmer (HarryPotter, kan dra historien om dom sen ;) Sen så blev det tacos å film i soffan. Var riktigt skönt faktiskt! Bara luugnt liksom.
På dagen så tvättade vi Daniels bil och sommardäck, så vi var faktiskt lite duktiga ändå. Om jag själv fick skryta om det hela dårrå :P

Igår så var Daniel som sagt å flyttade till en kompis.. Hade väl gått sådär om jag förstod det hela rätt ;) Jag vandrade som satan för att komma till tågstation, känns så kort dit när man åker bil men va då längre när man gick kan jag lova :P Tog en halvtimme ungefär, men då gick jag så fort kändes det som så jag fick ont i benen :P Va lite lurigt genom skogen, för va lerigt på vissa ställen men så rätt som det var kunde det va svinhalt för det hade frusit på leran. Jävla skit, gick där å sladdade runt!
Sen ifrån Hässleholm bar det av till Kristianstad, käkade friterade revben och kika film. Läskig film alltså! Hon som satt som bredvid oss var så skraj så jag trodde ett tag att pumpen på henne skulle lägga av. Hon lindade till å med halsduken kring huvudet! Herregud, och hon som satt bredvid mig. En kärring, när hon blev rädd så börja hon tokprassla i godispåsen så hennes karl fick ta tag i handen på na! :P

Jo men de där om Harry Potter. Jag har aldrig sett dom filmerna, har tyckt dom verka riktigt jävla dåliga faktiskt.. Men så när vi var hos Daniels bror å familj förra söndagen så kikade vi första Harry filmen. Å tro på faan att jag tyckte den jäveln var bra, fast Tilde flög runt som en yr-väder framför teven. Så nu jäklar så har jag sett tre av fem filmer, hoppas på att vi kan låna dom andra två av hans bror senare å kika :) Nyfiken på vad som händer :P

Nu så hoppas jag att kycklingen strax är klar, för än svinhungrig!

Ha en fortsatt trevlig söndag. Pussåkram

_

None



Tycker om dig Svensson. Så mycket

Nu är jag trött

Men jag har fått jättemycket gjort! Känns så skönt. Ska skicka in fyra uppgifter imorgon.. Så jag är hur nöjd som helst faktiskt :)

Nattinatt på er. Dröm sött

Min toooorsdag..

Ja den här dagen har inte gått så där jävulska fort som dom alltid gör när Daniel och jag ses. :) Kan bero på att vi var hemma hela dagen och bara mysade på.
Medan han städade kamminen så stekte jag pannkaka, vi skulle ge oss på att göra crepes till middag! Å det blev riktigt bra, gjorde två fyllningar; en med skinksås och en med lax och pepparrot. Den sistnämnda var god, tyvärr lite smaklös på nå vis, den med skinka gillade jag :) Det var enormt mättande, tycker inte man håller sig mätt länge på pannkaka annars, men med fyllning så blev det som riktig mat :)

Nu ikväll så blev det mys i soffan innan Daniel begav sig till jobbet, vi bokade även en tågbiljett till mig tills på lördag. Han ska hjälpa en kompis att flytta, så vid tretiden ska jag bege mig ner dit med tåget för att vi sedan ska åka vidare till Kristianstad och kika lite bio å softa på :) Ska se Wallanders nya film! Dom brukar vara bra så får se, gillar nog Beck lite mer tror jag, för dom brukar va lite mer roliga emellanåt. Men Wallander funkar jue lika bra :)
Har även slagit in årets första julklapp ;) En nalle som Daniel ska ta med sig på lördag å ge till hans kompis barn.

Nu så ska jag fortsätta med lite uppgifter. Det går långsamt fram, men det går liksförbannat ändå framåt :)

Ha en jättebra kväll.

Blupp

Tror att det är en förkylning som ligger och gror, har ont i huvudet och nacken, ögonen känns varma och kroppen tung! Hoppas inte det blir någon förkylning nu, så trist att vara här nere och vara sjuk. Sen så kanske vi ska åka pulka någon dag å då kan jag jue för tusan inte va sjuk :P Såg så roligt ut idag när Tilde och Daniel åkte, men kunde inte åka för hade klänning på mig. Kallt om arslet då! :)

Blir nog sängen snart, först något att dricka. Vi käkade pizza idag, eller jag åt pizza och Daniel en kebabrulle, å jag blev jävulska törstig utav den. Så undrans om jag ska till att göra lite bubbelvatten å vräka i mig? Det river gott i strupen att dricka det :)

Nu så orkar jag inte sitta mer, en alvedon nu så kanske jag är med på banan igen!
Å ni? Jag kanske inte har skrivit om det men.. Läste psykologi i höstas och fattade noll komma noll, uppgifterna gick skit i helvetet så fick förlängt på att lämna in dom. Nu ikväll har jag fått mail av läraren att jag är godkänt! Så jävla skönt. En sten föll!

Puss och godnatt!

Just ja.. Sovrummet är så kallt, men jag kom på ett trick igår kväll, utan att veta om det. Jag slängde täcket över en stol som stod framför kamminen (den som eldar pellets) när jag skulle gå å borsta tänderna. När jag la mig va täcket varmt och gott. Så blir till att göra samma ikväll :) Mys! :)

Nattinatt

Suttit och läst en massor om Palliativ vård, vård i livet slut. Lite dyster läsning men ändå väldigt intressant. Hunnit gjort en och en halv uppgift. Får fortsätta senare idag! Just nu fryser jag om fingrarna så känns som om dom ska trilla av :)
Daniel ska hjälpa till att flytta på lördag till en kompis, så kan sitta då också hela dagen och göra uppgifter. Tror det kommer bli jättebra! :)

Nu blir det tvätta bort smink och borsta tänder, sedan krypa ner i sängs! Saknar Daniel! Han kommer iofs hem om typ två timmar :) Så jäkla kallt i sovrummet så han får fasen lägga sig nära som ett element!

Sov så gott. Pussåkram

Får nog bli en kopp the innan sängen så jag får mig lite värme! Nattinatt











Mitt i natten snack dårrå

Är så jävla dålig på att uppdatera när jag är här nere. Men det får ni allt ta, för jag umgås hellre med Daniel än skriver meningslösa inlägg ;)
Iaf så måste jag få skryta lite. Hösäck och hösäck (läs Daniel och jag) satt som vrak i soffan igår. Men ryckte upp oss för att gå ner och plocka ihop lite, det slutade med att vi möblerade om och storstädade med dammtorkning och hela fadderullan vardagsrummet som han har nere. Blev så fint! :) Sen så gjorde vi mat, sedan fortsatte vi. När vi sedan däckade i soffan här uppe igen så hade köket, vardagsrummet, hallen och båda toaletterna fått sig en rejäl städning! :) Haha, fast hans gästrum ser ut som kriget, för det var dit han satt allt vi plockade bort ;)

Idag så va vi på Ikea (såå jag älskar att gå på Ikea, inte. Haha..) Gick runt å kika över en timme å jag kan inte påstå att dom är snåla med att gasa upp värmen där inne. Satan i gatan va varmt det är när man går runt där. Sen hatar jag slutet på detta Ikea, för där är en hel vägg full med speglar. Inte så jävla mysigt att gå förbi där å se sig själv i profil :P
Så måste jag jue berätta, eftersom Daniel blev sugen på kyckling gjord i ugnen så gick vi in på Willys för att inköpa en hel färsk kyckling (läs lik!) Min Svensson är en jävel på att laga kyckling i ugnen, det blir såå gott. Tur vi köpte två ;) Iaf, så fick man köpa liket för tjugo kronor om man handlade för tvåhundra. Va svårt det är att skramla ihop varor för en viss summa om man inte behöver något. Annars så rasslar det iväg och blir satans så dyrt men inte när man behöver det.. Men det löste sig! Vi fick vårt lik!

Nu så ska jag fortsätta med uppgifterna! Sedan tror jag att jag ska däcka i säng. Ska försöka komma upp på förmiddagen imorgon och ringa vårdcentralen åt Daniel! Se hur det går och om jag förstår vad människan säger ;) Ni vet, småländska går bra att förstå så länge dom pratar lugnt. Men sätter dom igång å snackar fort, så är det kört!

God natt på er folket!

Nu är vi här!

Ja nu jäklar är jag i Småland igen :) Vi hade så satans med packning när vi åkte med tåget, men det gick jättebra. Blev tyvärr väldigt åksjuka båda två, så jäkla tråkigt.
Så va det nyårsafton igår, åt gott och drack vin! Va mysigt som tusan. Nå jävulskt med raketer, det är så fint. Helst dom stora breda som breder ut sig :P Haha

Just nu är maten på puttring på spisen; kotletter med såna strips som är bulliga blir det idag!

Vi hörs mer nån annan dag!

Gott nytt år!

RSS 2.0