En underlig vecka

Denna veckan har varit väldigt underlig :)
Började lite tråkigt men det är löst nu, kommer till jobbet där samordnaren kallar in mig kontoret och säger att jag jag ska få en tjänst på hundra procent, tills vidare. Trodde jag skulle tuppa av :) Så glad jag blev.

Sen så... Fick jag reda på nått annat som är underbart! Glad för dig! Så skojjs.

Annars så händer inte så mycket. Daniel är å spelar idag, så jag är ensam hemma. Är så helvetes kallt ute så vill inte gå ut :( Vad har hänt med Sverige, är det inte sagt att här i södern kommer våren tidigt? :)

Nu måste jag gå å göra något vettigt. Inte bara sitta å dega ihop :P

Helloj

Tiden går så fort. Det är läskigt!
Iaf. Så hra helgen rullat iväg. Fredagkväll låg jag bara på soffan som ett vrak, huvudet va nära att sprängas. Men jag överlevde. Vi fixade lite med köttet som skulle användas på lördagen.
Igår va Patrik Mimmi och Tilde här. Vi käkade Fondue och spelade spel. Riktig myskväll. Fast det tar en jäkla tid att äta, en liten köttbit åt gången. Nästan så att man hungrar ihjäl emellan varven :P

Idag händer inte ett skit. Jag ligger på soffan som ett vrak, börjar bli hungrig så kanske ska gå ner och äta lite. Daniel är ute och fiskar. Så nu hoppas jag på fiskmiddag i veckan. Men det brukar jue gå som det gå ;)

Sen måste  jag jue berätta. Tydligen är inte katterna vana vid ett städat hus och ett dammsugat och moppat golv :P Zowie sprang fram och tillbaka i 180. Rätt va det är hör jag ett "bromsljud", glid ljud. Sen en duns och efter det ett par dunsar till. Då har hon inte lyckats fått stopp, typ fått sladd och ramlat nerför trappen. Jag springer bort till trappen. Då står hon längst ner och tittar uppför trappen ungefär som att det va en jävla karusell

Hörs

Onsdag

Min lediga dag. Har egentligen inte gjort så värst mycket. Diskat undan och plockat lite i köket, sen har jag slappat. Man måste få slappa :P
Har jobbat två dagar, två dagar som det inte hänt så mycket mer än vanligt :)

På lördag ska vi bjussa Daniels bror med familj på middag, blir fondue, eller hur det stavas. Nån som har något gott tips? Tips är alltid bra att få :)
Är så sugen på att baka något också.. Skulle vilja baka en massa bullar och så. Men har ingen plats i frysen så det känns bara dumt att göra det. Kan jue inte direkt vräka i sig allt med en gång :P

Nu ska jag göra något vettigt. Typ.. Lägga mig tillbaka i soffan ;)

Dop

Idag har vi varit på dop :) Vet inte vad man säger, men det va nice. Kände inte en kotte så kände mig lite utanför. Men så är det väl, aldrig träffat dom. :) Gjorde med mig egen smörgåstårta, som va mycket god! Ätit lute utav det ikväll också :) Den lär räcka till söndag nästa vecka. Gjorde sån jäkla stor :)

Förkylningen har slagit till. Ont i halsen, blåsor i munnen, hosta och snuvig. Ont i kroppen. Haha, jag har lyckats pricka in allt :P

Nu ska jag sätta mig och kika på Hälsoresan med Stig-Helmer. Han är så ful :P

Hörs

Hallojsan

Denna veckan har gått så jäkla fort. Fattar inte va tiden tagit vägen.

Iaf så har inte mycket hänt. Vi va till Ljungby och shoppade lite igår, slutade tidigt både igår och idag. Idag gick jag hem halvtre. Kom hem, la mig och sov en timme. Va så jäkla trött, så va skönt att dö av ett tag. Sen gjorde vi middag, så gott det blev! Älgfärsbiffar med ostfyllning. Mums! Till det färskpasta med ädelost. Gottgott. Sen åkte vi bort och simmade lite. Trodde ett tag att jag skulle få dra upp Daniel på fast mark och återuppliva honom. Han blev helt knäckt. Stackarn! Men nu så är han på g igen :)

Jag skulle vilja göra något skojjs med håret. Men vet inte vad. Undrar på att klippa mig kort igen? Eller permanenta det så det blir väldigt vollymigt och så.. Eller ska jag bara spara ut det å trista på? Förslag nån? Vill egentligen inte klippa det kort igen... Men äsch. Vet inte,

Nu ska jag gå ner och hjälpa Daniel att packa sig iväg till jobbet. Sen blir det sängen för mig. Är trött! Att simma tar knäcken på en :)

Adjöken

Helg i stockholm

Ja nu har helgen gått och fort gick det.
I lördagsmorse tog Daniel, hans föräldrar och jag tåget upp till Stockholm. Mötte upp han bror och tjej där. Käkade gott, gick på Riverdance, bodde på ett jättemysigt hotell med en frukost som va så enorm så jag är fortfarande chockad. :P Igår gick vi gamla stan och spana lite, sedan åkte vi hem vid fyra igen. Snabb visit men mysigt va de.. :P

Idag gör jag inte mycket, plockade ihop i köket, satte igång en maskin med tvätt sedan sitter jag här, ska gå å hänga tvätten snart :P

Veckan då? Jobb bara, inget planerat egentligen. Ska på dop nästa söndag till Daniels kompis bebis. Så ska väl bli trevligt :)

Nä, måste göra något vettigt, får dåligt samvete av att sitta bara. Ha det så gott så hörs vi

Natt i vårt hus

Natt är det väl egentligen överallt i detta avlånga land just nu men.. Ändå!
Imorgon är det en röd dag, rätt tråkigt med röda dagar för man kan inte göra något annat än att bara vara.. Men kanske är skönt nån gång det också.

Till helgen åker vi till Stockholm, Daniels föräldrar, vi och hans bror med tjej ifrån Oslo. Ska bli mysigt. Fast hoppas det inte är så kallt, jobbigt att gå runt å spana med tokmycket kläder på sig. Men är det vinter så är det, så är nog inte annat än att acceptera läget det :)

Annars är det väl inte så mycket mer. Känns som om man inte kommit igång efter alla ledigheter under jul och nyår, jag går på halvfart och bara degar. Men snart så väcks jag upp ur mitt koma och kommer igång. Vänta ni bara :)

Nu blire sängen. Natti natt

Snabbis

Nu så sitter jag här och pimplar vin, har en deg på jäsning som är tänkt att bli lite frallor. Jag verkligen älskar att baka! :)
Idag va vi till Kristianstad och shoppade lite, jag fick med mig hem en kjol och en tröja. Storshopping? Njea...

Nyår gick bra, åt väldigt gott; Hummer till förrätt, oxfilé och potatismos till varmrätt och citrontjofräs till efterrätt, fräsch och god. Väldigt gott alltihopa. Satt sedan och spelade ett spel som verkligen tryckte ner självförtroendet ;) Skulle gissa på en massa skit och jag kom inte på någonting. Tilde va som vanligt helt galen ;) Nä då, hon är söt. Men galen, vid tolvslaget jagade vi varann ute på gatan så vi halkade och hade oss båda två. Men kul va det :)

Brödet jag bakade blev också riktigt gott, så det ska jag göra fler gånger :) Tog bara en jävla tid att jäsa men man får väl hitta på annat under tiden :)

Nä, nu väntar annat. Hörs och syns

RSS 2.0