Torsdag

Jag är så hungrig. Men tänkte vänta med att käka frukost tills Daniel kliver upp. Trist att äta själv :)
Har sovit oroligt i natt som faan. Känns som att många har dött nu denna vår och jag har som drömt om det på något vis. Läskigt, men iaf så har jag sovit oroligt å kastat mig runt i sängen. Får be om ursäkt till Daniel om jag bufflat på han några gånger :P

Idag är det då städardags. Det ser ut som kriget nere, tror egentligen det är som vanligt. Bara man tar tag i det så går det fort. Har även sopsorteringsgrejor som ska iväg å det ser alltid ut att ta jävligt med plats.
Ikväll vet jag inte vad som händer, mys bara tror jag. Grilla kanske? :D Haha, jag älskar grillat :) Idag för ett år sen träffdes Daniel å jag för första gången :) Bara så att ni vet liksom.

Sen så har jag fått mig en ny drog. Ett spel på nätet som jag sitter å tokspelar, kom inte i säng för än typ halvtre eller nått. Bara för att jag satt å spela och tiden rann iväg. Sen så skulle jag hänga tvätten å plocka ihop i köket innan jag la mig, så tiden tickade iväg rejält :)

Nä, nu ska jag spela lite :P Hörs sen.

Åh så varmt

Det är så enormt varmt å skönt ute. Fast kan inte vara ute, känns som att det ryker pollen. För så fort jag kommer ut börjar ögonen rinna och näsan blir totaltäpp. Så jag sitter inne, lika väl det. Trist.

Daniel är iväg så jag har en deg på jäsning. Ska göra hallonbullar. Typ som krämbullar fast med hallon i, tänker även lägga i björnbär. Får se hur det blir. Skulle bli 40 bullar men tycker det blir mycket så halverade satsen, men det blev enormt lite deg så fattar inte hur det ska kunna bli tjugo stycken av det lilla :P


Grillat

Så va det snart sängdags för mig. Är svintrött, vet inte vad det är. Men pollen har börjat slagit ut så enormt mycket nu, så tror det är det som knäcker mig lite. Har haft svårt att andas idag också, så har fått tagit mycket astma-medicin. Det gör inte att man blir piggare inte.

Ikväll åt vi goood mat. Köpte kött som vi grillade och till det blev det en sallad med tomat gurka rödlök och sallad :P Så gott det var.. Jävliga är att det va så gott så jag hade kunnat fortsatt ätit fast jag var mätt :P Daniel har även gjort så jag blivit beroende av grillade majskolvar. Det är såå gott med smör å salt på, jävla skit :P Haha, så är sugen på det hela tiden! Inte lätt när det är gott

Imorgon så ska jag tvätta vinterdäcken tänkte jag. Sedan får jag se om jag tar å bygger ihop vårat lilla växthus. Något att göra iaf. Daniel ska jue iväg så, har jue inget bättre för mig.
Känns lite trist på något vis, känner ingen här nere än. Så blir mest vara hemma! Skönt på nått vis men, nästa vecka börjar jag jobba. Då brukar det kännas bättre, då får man sin sociala bit på jobbet så man reder sig ett tag :)

Sov så gott hörrni. Natti natt

Någon som vet?

Jag tänkte ringa till ica å be dom "sätta ihop" mitt å daniels kort så att vi samlar bonusen på samma kort. Eftersom vi mesadels handlar på ica. men det går inte att komma fram, eller så hamnar man på ica bank, är det dit jag ska då? Är det någon som vet? :)

Iaf så har jag fått tag på chefen, så nu är det löst, ska skicka mina anställningspapper till Karlskrona. Sen ska jag skicka papper till Alfa-kassan. Hm, sen tror jag inte det är något mer som ska skickas.. Tror jag :P

Ska gå ner å äta något nu, börjar bli hungrig :)

Ha en fin dag hörrni. Pussåkram

Ändrade planer

Herrejisses vad jag hade stavat fel i förra inlägget. Ajja, skit samma.
Ändrade planer denna dagen, jag plockade in mina grejor i garderoben och startade sedan tvättmaskinen. Daniel ville vi skulle åka till hans mamma och pappa så vi åkte dit, köpte med oss pizza. Det va mysigt att sitta ute på deras.. Altan? Vet inte vad dom kallar det.. Så enormt sköna dagar nu, är som sommar! Riktigt varmt på dagarna också bara lite kyligare på kvällen, mys :)

Nu ska jag snart gå å lägga mig, är trött som tusan. Törstig efter pizzan är jag också, så får hinka i mig lite vatten innen sänggång.

Sov så gott hörrni. Vi hörs

Hej hopp

Ja nu har syster åkt hem. Fruktansvärt trist, nu ses vi inte förän i juli förhoppningsvis. Annars blir det kanske till hösten om jag kan åka hem då :)
Jag åkte med henne till Alvesta, när jag satt å vänta på mitt tåg tillbaka hit till Älmhult så blev jag så jävulskt sugen på en banan och ost smörgås. Så blev till att traska in på konsum å köpa bananer. Så gott med banan på mackan.

Idag sker inte mycket, ska plocka upp alla mina kläder å lägga om i garderoben, sen så blir det plocka ihop lite i allmänhet. Jag fick sängkläder och handdukar av syrran som inflyttningspresent så ska nog slänga in dom i tvätten så kan det bli en rentvätt antingen ikväll eller imorgon, beroende på när dom torkat :)
Svensson ska iväg å spela golf sen, så jag får jue underhålla mig med någonting :)

Nu börjar jag bli trött. Somnade kring halvett-ett i natt och klockan ringde halvsju. Så blev halvlite sömn :)

Men vi hörs senare hörrni. Pussåkram

Soooliga dag

Soooligt å fint idag, så blir nog att sola lite. Skönt :) Ska strax gå å duscha, jävliga är att när jag klippte mig häromdagen tyckte hon att jag duschade för ofta. Jag duschar mitt hår varje dag, så kanske ska försöka skita i det idag då? Haha, iaf tills ikväll ;) Äsch, jag va å kikade mig i spegeln nu, håret står åt alla håll å kanter. Å världens fågelbo bak, fattar inte hur jag sover som, jag måste jue ligga å gnugga huvudet mot kudden..

Nu så ska jag gå å duscha, sedan smaska i mig pizzan som blev över ifrån igår. Kanske Daniel vill dela? Han åt jue upp sin.. Får se.

Ha en fin dag folket, det tänker jag ha i värmen :) Pussåkram

Nattinattnatt

Hallojsan.
Idag så va jag å syrran till  Ljunbyg en sväng, blev inget shoppa utan bara att strosa å kika lite. Jag fick ett par jättefina solbrillor av syrran, tack så hemskt mycket! :)
Eftermiddagen blev det att vara i parken med Tilde, eftersom Ida va "ny" å okänd så blev hon klar favorit :) Vi gungade och hade oss, riktigt skönt ute. Har legat kring femton-sexton plusgrader, så det har räckt med bara en tröja. Så skönt. Riktig vår är det här nu. Patrik, Daniels bror, sa att det skulle vara kring 22-24 grader nu i helgen så vi hoppas på det imorgon då vi ska åka iväg å sitta vid vattnet å fiska sill. Få lite färg i sitt blekfeta ansikte.

Ska strax gå å lägga mig, är jättetrött å slut i kroppen.
Var förresten in på vårdcentralen idag också, eftersom jag inte fått några papper så tänkte jag att jag måste in å fråga om dom, så jag vet om dom försvunnit eller inte. Det hade dom inte, för dom skickades idag. Haha, får dom imorgon då. Prima prima..

Nattinatt hörrni. Sov så gott. Pussåkram

Måndag tisdag och idag

Dagarna bara flyger iväg. Vad har hänt sedan sist? Inte mycket, i måndags så blev det lunch/fika på ikea tillsammans med Daniels två bröder och en sovande Tilde, bokade även en klipptid till tisdag morgon. Dagen var alltså enormt jävla lugn.
Igår då, så blev det klippning både för syrran och mig. Jag blev nöjd, tror jag. Har inte försökt fixat till det själv än, det är då man inser att man inte är nöjd ;) Hon var supertrevlig, så det känns bra att jag hittat mig en frisör jag kan traska till här nere.
Sedan va det planerat att äta gooood thai-mat, men så blev inte fallet då vi ringer och dom inte svarar. Vi åker ner å inser att dom stängt för en månad sen. Haha, vilken miss. Fick bli kinamat istället, efter det så däckade jag totalt i soffan.

Var även duktig igår å hjälpte Daniel att byta till sommardäck på bilen. Eller hjälpte till å hjälpte till, jag satt på ett däck och surrade :) Granntanten kom å jag hejjade på henne innan jag gick in, tydligen var hon nyfiken å ville se vem jag var så hade jag inte vänt om å gått ut igen lika snabbt så hade vi haft tanten i huset. Haha, Svensson va lite kinkig då ;)

Nu strax tänkte jag ta mig en dusch, syrran har inte vaknat än så jag väntar med att äta frukost, men är superjävlahungig! Jävla skit :P

Just ja, jag färgade håret igår också, blev inte så stor skillnad sen innan mer än att jag inte har någon utväxt längre.. :)

Hörs senare, en annan dag eller nått :)

Länge sedan nu

Herregud så länge sedan jag skrev något.
Har iaf kommit tillbaka ner till Småland, eller rättare sagt; Nu har jag flyttat ner till Småland. Igår åkte vi ner, syrran åkte med och kommer vara här till den tjugosjunde, mys :) Vi hade packning så vi bar och slet oss svettiga ;) Resan gick superbra iaf, köpte åksjuketabletter då vi blev så jävulska dåliga upp sist, och dom funkade riktigt bra! Så nu kan jag åka tåg utan att må dåligt ;)

Idag har vi varit till Ullared och shoppat loss, handlade iofs inte så mycket men en vit klänning och en vit/blårandig tröja fick följa med hem. Sedan lite annat smått å gott, hade tyvärr ett par nya sommarskor på mig, så hade så enormt ont i fötterna när vi skulle hem så jag gick som att jag gjort ner mig totalt, då jag inte kunde kliva ner ordentligt på foten. Jävligt :)

Nu blir det borsta tänderna och lägga sig. Sov så gott. Så hörs vi :)

Tycker om min Daniel, sååå mycket.

Glad påsk

Nu så är vi hemma :) Mysigt på något vis att va hemma när man varit borta i fem veckor.
Dessa dagar har bara rullat iväg, min farbror och hans familj har sovit här i två nätter så man har varit lite social :)

Nu strax blir det lite påskmat och mys, sedan får kvällen vara lugn. Ska se Singing bee, det är kändisar som ska vara med där ikväll. Roligt :)

Nu så ska jag gå å lägga ner mig i soffan, är trött. Har varit förkyld några dagar, så kroppen är död

Min helg

Grilla blev det iaf i helgen :) Va iväg till något ställe som jag inte minns namnet på nu, där dom fiskade. Kikade lite där, va superfint där nere. Solen var framme och det bara skrek vår! Köpte lite kött och majskolvar och grillade det när vi kom hem. Så jäkla gott va det, men inge bra att ta en öl på tom mage. Haha, men gott va det!
Igår så va vi iväg och fiskade sill. Haha, jag är dålig på det kan jag meddela! Man har ett spö, som det hänger flera krokar på. Som man ska kasta iväg, inte spöt då, sedan veva in. Jag lyckades sätta fast mig i botten så Daniel fick rycka loss, sedan så kastade jag snett så jag fastnade i gubben bredvid, hans lina och krokar som han kastat ut. Sedan så kastade jag fast i en annan karl/gubbes lina och krokar. Så Daniel sa lite vackert att jag kunde kanske gå och ställa mig längre bort där det inte va så mycket folk i närheten ;) Haha..
Jag va så dödligt less där ett tag, hatar att fiska då man inte ens känner att det är nå liv i vattnet. Så jag var kinkig som satan, då föreslog Daniel att vi skulle åka och köpa lite fika. Efter det gick det bättre, han tog två sillar och jag tog en, men den va stor. Så till å med två gubbar kommenterade att den va stor. Man är väl en jävel :)
Kvällen ägnade vi åt att vara hos Daniels bror, åt helvetes jävla gott grillat kött med tillbehör. Tilde hade feber så hon va jätteknäckt, så enormt synd jag tycker om henne. För man såg verkligen hur dåsig hon var av febern! Men efter en liten alvedon-slurk så va na lite på g igen. Haha, hon skulle till å med upp å dansa när vi kikade på Shrek :)

Idag så har vi städat ihop, så det ser vettigt ut tills vi åker tillbaka hit ner. Av en händelse såg Daniel att det är sophämtning imorgon, så jag har tömt kylskåpet på gammal mat och nu ska jag gå ut med resten av soporna. En liten fika sedan får det bli sängen,
Imorgon ska vi på banken, sedan så blir det packa! Åker jue hem på tisdag :)

Sov så gott hörrni. Pussåkram

Natt igen

Så sköna dagar det är nu. Solen skiner och det är riktigt vår :) Åker hem på tisdag, vi lär väl va som två storstadsfjollor när vi kommer hem där det är snö ;) Nä då.. Så jävligt är det väl inte, men konstigt lär det va :)

Idag så har det blivit lite tvätta, soppa till middag och städa i köket. Bara en lugn dag igen, blev supersugen på godis så vi åkte på Maxi :)
Efter middagen blev det lite guitar hero framför teven innan Daniel åkte på jobbet. Funderar på sängen snart, så det inte blir som igår att jag somnar igen. Inge bra :)

Snart helg :) Händer inget speciellt, vad jag vet. Är väldigt sugen på att grilla, är sugen på en kall öl eller ett glas vin. Skulle sitta fint det, vad säger du Svensson grilla i helgen kanske? :) Måste nog föreslå det, han brukar inge banga för det inte :P

Sov så gott hörrni.

Vååår

Jävla skit, Daniels dator står på vardagsrumsbordet, så jag satt å kikade runt och blev lite matt i ryggen (ni vet när man inte har nå ryggstöd så får man som kramp i ryggen). Så jag lutar mig tillbaka, vad händer? Jo jag somnade, så inte gick jag å la mig inte när jag skrev det igår. Icke, jag slumra i soffan.
Sov någon timme så där, så den värsta tröttheten försvann. Jäkla skit :) Men gick jue bra ändå, så mitt i natten i natt stod jag å hängde tvätt å plockade ihop i köket lite. :)

Sov lääänge idag, vaknade vid strax efter elva men låg kvar i sängen fram till tolv. Skönt att bara vara lat, har min sommarsemester nu ja ;) Har jue ingen semester eller så i sommar så :P

Nu så tänkte jag gå å duscha och försöka göra mig i ordning. Inte en lätt grej de inte.

Ha en jättebra dag hörrni. Här är det femton plus ute och solen skiner. Så skönt ute :) Våren är nu här :D


Baka

Ja nå tusan blev det baka idag allt, tre pajer blev de! Så jävla sugen att smaka men det kan man jue inte. Fult, haha, han tar fram dom å de saknas en bit :P
Vi städa även ur rummet så nu kan syrran ta sig fram till bäddsoffan när hon kommer, innan hade hon fått klättrat fram :P

Skulle göra soppa till middag, men va så rörigt i köket då jag höll på. Så vi åkte iväg med lite skit som ska sopsorteras, sedan köpte vi en pizza att dela på.. Gott va det :) Men när Daniel åkte vid halvnio blev jag lat, helt slö blev jag. Så jag ska gå ner nu strax å städa ihop kriget jag skapat nere på diskbänken, även hänga lite tvätt sen får det fasen bli sängen för min del :)

Sov så gott hörrni. Vi hörs imorgon.

God morgon

Hej hopp..
Nu märks det att jag inte har något att göra på dagarna, jag kan inte sova på nätterna! Är inte tillräckligt trött, somnade kring halvtvå, vid fem vaknade jag och sen har jag bara legat och snurrat runt och inte kunnat somna om. Daniel kom å la sig kvart över sju å då klev jag upp. Känns jobbigt på nå vis att ligga och snurra runt å han somnar ;)

Idag så ska jag ringa lite, åka å handla sedan tänkte jag baka. Daniel ville ha med sig något att bjussa på jobbet, så funderar på en äppel-paj med kokostäcke. Den är god :)

Ha en fin dag så hörs vi säkerligen senare :)

RSS 2.0