Vet inte..

..men har en klump, en knut i magen. Vad göra? Inget.. Får se, det lär fixa sig. Hoppas jag! Ja klart det gör.
Detta kallas att peppa sig själv ;)

Min helg

Så va denna helgen över.
Åkte upp till mamma å pappa i stugan igår kväll. Blev käka å sedan lugnt resten av kvällen.
Skulle sova över, så fick ligga i en gammal militärsäng. Jesus, säger då bara det. Att jag ska då aldrig i hela mitt liv bli militär eller göra lumpen. En så förbannat oskön säng har jag aldrig varit med om. Den va smal å jävlig, totalt stenhård åsså gick de inte att röra sig i den. Nej uscha! Sån gillar jag ;)

Men halvt avbruten rygg klev jag upp imorse, käkade frukost. Sen storstädade jag stugan! Blev jättefint! Så jag är nöjd, man är väl en jävel ;)
Mamma å jag har nyss kommit hem. Gjort pizza å käkat, gott som tusan va det.
Nu blire snart duschen, vänta samtal ifrån syster å sen ringa Svensson! Fullt upp med andra ord. Inte!

Imorgon börjar skolan, känns super! Har längtat.
Går mellan nio och två, ska kika film å börja tre nya teman, så jag lär ha det jag gör ;)

Ha en fin kväll. Puss

Lördag

Ja ni, pratade med Daniel jättelänge igår. Gillar! Samtalet slutade med att vi skratta så det bara pep om det. Jesus, minns inte vad vi skrattade åt? Tror det va att vi skulle välta Norge båten? Jisses..
Va iaf död när klockan ringde vid tio. Så stängde av den å vakna vid halvtolv. Skönt, men är trött ändå :(

Gick ner på affären. Vad händer? Jo en bil ifrån varje håll stanna så jag ska få gå över, då kommer det ett jubelpucko å kör om den ena bilen så han håller på att klippa mig. Idiot, tänk på lacken. Skulle jue skadat den å hela bilen..

Ajja, ska iväg nu. Hörs och syns

Tycker om dig (L) Men vi ses snart, så vitt inte SJ kör av spår eller nått. ;)

Regnig skitdag!

Ja det regnar idag med. Tråkigt som tusan är det! Är skönt nån dag, så man som slipper ha krav att göra något. Men himmelfaan är jue öppen!
Händer idag? Inte värst mycket, ska ner på stan med syster. Hon ska iväg å fjällvandra i helgen så vi skulle ha en avskedskväll ikväll ;) Haha.

Just gjort mig klar, väntar bara på att mamma å pappa ska bli klar, ska åka med dom ner! Skönt, privat taxi liksom ;)
 
Nå mer att berätta? Njea, dåligt med det.. Skolan börjar på måndag, längtar faktiskt. Börja få igång vardagen igen. När skolan börjar, känns det som om den kan ta slut nån gång. :P För längtar jue faktiskt tills det är över å jag får börja jobba!

Nu ska jag packa väskan. Hörs å syns

Tycker om dig Svensson! (L)

Glömt!

Det är jue lön idag! Jisses, det hade jag glömt :)



Är så jävulska sugen på ostkrokar! Det där salta å när dom frasar sönder i munnen. Mmmm

Huvudvärk

Jävla skit! Skulle aldrig ha ätit frukost ;) Fick sån jävulska huvudvärk när jag ätit så jag vet inte om ögonen är på väg ut ur huvudet på mig? Börjar fundera skarpt på det ;)
Somnade med en gång jag la mig i natt, vaknade strax innan sju å va tokpigg. Jobbigt sånt är, varför kan man inte vakna pigg när man ska göra något istället? Inte då, låg vaken till strax efter åtta. Sen däcka jag igen :P Skönt som tusan!

Händer idag? Ja du, inte värst mycket egentligen. Syrran kommer hem ikväll så vi ska boka biljetter. Måste höra med Daniel hur jag ska boka?! Sen blire nog lugnt som tusan.
Vill hitta på något, men vad? Det spöregnar ute, himlen är öppen. Hösten är här!

Vi hörs Vi syns



Mitt i natten

Det är det verkligen! Är inge trött, kan det bero på colan? Att jag sov länge imorse och att jag inte gjorde allt för ansträngande grejor dagen som gått? Kan va så :P

Daniel hade tid att prata innan, gillar! Så blev prat med han, tills det blev kris å han akut behövde lägga på ;) Risigt hörrö, risigt ;) Men dock nödvändigt ;) Söt!
Kikade på klockan å tänkte att det va för sent att färga håret. Klockan va halvtio å jag funderade på sängen. Kvart över tio insåg att det inte blev nån säng å jag var pigg. Så håret blev färgat!
Brunt. Jag trivs, tyckte det blev jättebra! :)

Nu blire lägga mig i sängen, skicka ett mess till Daniel sen sova. Ögonen börjar kännas tunga! Jippie!

Ha en bra natt. Dröm sött
 
NoneTycker om dig!

Staden

Så har jag varit till stan en sväng. Länge sen jag kikade runt, men det va sig likt. Haha.. Trodde inget annat heller, men man kan jue alltid hoppas! :P
Blev ett par nya skor (årets sista ballerina är köpt!) Hittade inga andra, för höstskor å sånt verkar inte ha kommit än. Sen så fick jag en mörklila klänningströja av syster! Jättefin.
Köpte även hårfärg, se om jag orkar färga ikväll eller om det blir imorgon när jag kliver upp. Får se :)

Finns inte så mycket mer att berätta. Saknar Daniel som bara satan. Längtar tills vi ses igen i September!

Nu ska jag höra om han har lust att prata. Vi hörs!

Vilken natt

Jesus vilken jävla natt.
Har sovit förbannat oroligt, vänt å snurrat runt. Inte vetat vars jag varit när jag vaknat, letat å klappat efter Daniel. Varit på väg att rulla ur sängen för jag inte är van vid min säng. Jisses, man ska inte sova borta i två veckor ;)

Första dagen hemma har snart rullat på. Ska strax åka å handla.
Får en jättebra lön denna månad, tackar å tar vänligt emot :P Så ska åka å handla hårfärg å spana nya skor idag. Så kan jag handla det idag av dom "gamla" pengarna. Så får dom nya va kvar ett tag. Suga riktigt länge på dom :P

Fyller år snart! Ska jag å syster iväg. Fredag-Söndag ska vi bo på hotell i Sundsvall. Bara mysa å ha det gott. Längtar!

Nu blire plattånga håret, sminka mig å sen iväg.

Vi Hörs! Vi Syns!

Varför?

Varför känns det så här?
Varför har jag en sån oroskänsla i magen? Känns som om jag inte kommer te ro. Att oron går upp mot halsen.
Fast vet inte vad jag är orolig för.

Nått känns fel. Men vet inte vad och vars jag ska hitta felet?! Är det nått fel? Är jue inte det. Har som ångest. För ingenting!


Har jag blivit tokig? Eller ska de va så här? Får forska i det.

För jag är kär! Lycklig å allt känns toppen. Livet känns vara på topp, med allt.



Jag är nog bara tröttvimsig!

Hemma!

Jeoppsson.. Nu är man på hemmamark igen, tillbaka te verkligheten liksom.
Tråkigt, tungt och jävligt att åka imorse. Ville inte! Fast jag måste.. Vet det! Tycker om dig (L)
Känns bra att va hemma? Jo då.. Men inte mer än så :) Låter lite jävligt.

Iaf, så har jag kommit på att jag å tåg inte går ihop.
Jag hade tjugo minuter på mig i Stockholm att byta tåg. MEN! Tåget ifrån Alvesta blev försenat med tio minuter! Så nu hade jag typ elva minuter på mig att springa centralen igenom.
Tåget blev ännu mer försenat. Så det slutade med att det blev spårändringar å skit, för det va så många som skulle vidare med tåget emot Sundsvall.
Så behövde bara ta typ tio steg så va jag på nästa tåg :P Smidigt ;) Men varför händer det alltid mig?
Ska iaf åka ner i mitten av September igen. Troligen blir det den tjugofjärde. Så ska systeryster följa med några dagar.
Längtar redan!

Nu så blire snart sängen. Seg i kroppen, blir det när jag suttit på tåget.

Saknar Daniel gör jag iaf! Men kom jue på att det går att kapa Sverige en bit, så vi jobbar på det. Sen när vi liks är igång så ska vi kapa hans tröskel in på toaletten också.
Den är så förbannat hög, så man slår i fötterna varje gång! Dynga..

Just ja, envis som en get är jag. Verkligen!
Daniel har tjajat om att vi ska spela Guitar Hero (tror det stavas så). Har jag velat? Nej. Varför? För att jag trott det va tråkigt, svårt å att jag är värdelös.
Men så i lördags (tror jag var trött, däför jag gick med på det ;) så satt jag mig i soffan, tog faanskapet jag skulle spela på å muttra lite innan vi började. Men, jag gillade verkligen. Helskottas va roligt det va, kan inte påstå att det va lätt, eller att jag va duktigt! Men, det va förbannat roligt. :)

Nu så blire sängen.
Ha en fin vecka

Veckan som varit

Ja ni.. Glömt att skriva något :P Men har jue haft fullt upp ;)
Var iväg te hans bror i lördags, käkade å spelade spel. Jag höll på att vinna, men minns inte nu vem av dom som gjorde så jag förlorade.. Attans skit ;)
När dom höll på med maten, så lekte jag med Daniels brors dotter, vi rullade boll å hade oss. Va totalt knäckt när jag satt mig vid bordet sen ;) Haha, nä så jävligt va det väl inte.. Men iaf ;)

Söndags va en mesdag. Vi handlade, gjorde mat sen va det bara lugnt som tusan. Skönt, spelade tevespel gjorde vi säkert också. För det har vi typ gjort varje dag ;) Jag gillar!
Måndags så va vi iväg på bio. Daniel ville se Mamma Mia filmen, så vi såg den. Lika bra om inte ännu bättre denna gång. Jag gillar verkligen den filmen. Så käkade vi på Kina. Jag åt friterat kött å Svensson åt friterad anka. Ankan va god, fast tror tusan aldrig jag skulle beställa den själv :P
Fast golvet på resturangen lutande som inåt, så man satt å åt i vinkel :)
Tisdags så var vi iväg på Väla (tror det heter så, jag har verkligen noll koll). Typ ett jättestort köpcentrum, Blev lite handla, typ godis, en handkontroll te tevespelet å en klänning. Såklart ;)
Onsdags var det dags att åkta te Köpenhamn. Klockfaan ringde klockan sex, va vi död då? Jajamän, två knäckta soldater klev upp, gjorde oss i ordning å begav oss iväg på cykle te tåget!
Tågresan gick super, tog bara två timmar, men ned på tåget i samma vagn som vi var en skolklass. Å satan i min gata va dom levde om. Vi satt där som Eskil å Agda nittiofem å muttrade! :P
Väl framme blev det en smörgås å hundra mils vandring kring hela staden, letade ett museum som verka va stängt sen artonhundra kallt! Sen blev det tivoli! Blev två karuseller å en massa spela å lotter. Vi vann massor! Men bara massa smågrejor. Men roligt ändå.
Så gick vi te stationen, åt å drack lite väl nere på perrongen så frågar Daniel vad jag hade på axeln?!
Det va helt enkelt en duva som gjort sina behov där. Så väl på tåget så fick jag krångla av tröjan jag hade under klänningen. JESUS!
Torsdags så va vi död sen onsdag. Man blir verkligen knäckt utav att gå runt en hel dag! Iaf jag. Så blev lugnt då med, skulle fiska med den regnade tills vi bestämde oss för att skita i fiskandet. Då jävlar kom solfaan fram. Men vi sket i det ändå, med min otur skulle det väl ha blivit öppen himmel om vi åkte iväg :P
Fredags så blev det deg i soffan bra länge, sedan cyklade vi iväg å handla för att göra egen kinamat. Helvete va gott det va. Fast jag gjorde en sås som brände bort tungan :S Lite miss så där!
Sen blev det soffan å kika film. Såg Solstorm. Läskig film som satan måste jag få säga. Det va nära Svensson å med täcke i beredskap!

Sen så här på slutet kan jag jue säga att då vi inte gjorde annat så har vi spelat tevespel. Jag verkligen gillar! :P

Så idag.. Så ska vi iväg å se Labero gubben trolla ikväll. Ska te Svenssons mamma å pappa vid fem.
Så blir duschen nu.. Göra sig i ordning å så.

Ha en fin lördag. Pussåkram

Recept

Sitter å skriver av recept. Sen blire ner å inspektera Svenssons skafferi å se vad han har. För imorgon ska vi baka, te på lördag.
Vi lär stå som två hemmafruar å knåda deg å ha oss ;) Haha.. Fult.

Jaa, Daniel har lämnat mig för att jobba. Tråkigt men dock sant! :P Haha, lär nog gå bra, kattfaan skrämde mig nyss nått så förbannat.
Är inte riktigt säker på den där katten ;)

Ha en fin kväll.

Dator

Ja Daniel håller på att fixa min dator. Den va hel, sen va den trasig sen va den hel igen. Jag fattar ingenting jag :P Men den jäveln verkar va igång nu iaf. Han sitter å fixar med nånting som jag inte fattar. Man är väl trög ;)

Dagen idag har varit superlugn. Hade så jävulska ont i huvudet i natt, så somnade supersent. Vaknade till vid tio å låg vaken ett tag, men somnade om å vaknade igen vid tjugo över tolv. Jesus, så nog är jag utvilad alltid :P
Ska strax gå å fixa maten, pasta å köttfärssås. Jag är hungrig! Ska höra med Svensson om jag ska börja med maten eller om han ska med. Hoppas han ska med, för då kan jag skylla på han om det blir äckligt ;)

Hörs säkert sen!

Nu e det natt..

Fast är inte speciellt trött. Somnade i soffan med Daniel ikväll så jag bidde pigg.
Varit en skön dag idag, han skulle lämna in bilen så vi gick på stan nånstans, haha minns inte va det heter men det va en helvetes krokig väg dit :P
Sen hem hit å gjorde mat, ugnsstekt falukorv med mos. Gott som tusan! Daniels bror å brorsdotter kom när vi höll på med maten, så jag började leka med en boll med henne. Jesus, ungen motionerade mig rejält. Kastade bollen åt olika håll så jag blev tvungen att reka fläsket rejält :P Men hon är söt!

Hade för en stund sedan sällskap av kattfaan i soffan, men han stack. Dumpa mig liksom, så blir väl att jag går å lägger mig snart ändå. Måste ta ögondroppar å nässpray innan jag går i säng, känner att det kliar lite!

Har egentligen inte så mycket mer att skriva. Vi får höras en annan dag folket.

Jävla igår

Ja ni.. Jag har då aldrig varit med om värre resa tror jag.
Åkte ifrån Sundsvall vid 10.11 igår. Allt gick bra till Söderhamn, där blev det stopp. Ett tåg framför hade fått fel på loket å det skulle bara ta tio minuter så skulle det va ordnat, sen så ropar dom ut att de kommer ta en kvart till. Innan vi kom därifrån så va vi över en timme sena.
Mitt tåg till Alvesta gick kvart över två, det fetmissa jag, kom in te centralen tjugo i tre. Så vi fick gå in och hämta ut en ny biljett, gratis såklart, på SJ-tjoffset.
Blev det x2000 då? Icke, det blev ett gammalt skrutt tåg som går sådär sakta. Men vad händer då?
Jo, då va det fel på det loket, datorn som håller hastighet va trasig så det blev snigelsnigel supersnigel fart. Han fick stanna två gånger å starta om loket. Funkade inte.
Då fick dom kalla in ett nytt lok. Byta å ha sig.

Jag skulle ha varit framme tio i sex igår. När var jag framme? Tio i elva.
Kan tala om att jesus kristus va less jag va. Va färdig att pussa fastmark när jag klev av :P

Men nu är jag här iaf. Är superskönt!

Hinner inte skriva nå mer nu tror jag, ska hjälpa Daniel med kaluffsen :P Eller, rättare sagt, kaluffsen som inte finns mer :P

Ha en fin dag

Klippingen

Blev jag supernöjd med. Haha, satan så nervös jag va innan. Vettitusan va det va med mig, men var riktigt nervös.
Blev egentligen inte så stor skillnad, mer än att risbusken uppe på huvudet är borta, det är uppklippt och luggen är kortare.
Är nöjd, än så länge. Tills jag måste göra i ordning det själv, så svär jag nog ;)

Så har jag packat allt, väskan är som en jättestor fotboll. Jag skylle på fiskekroks-lådan ;) Absolut inte att jag har för mycket kläder med mig, nej då. Det har man väl aldrig ;)
Åker imorgon, klockan åtta lämnar jag hemmet. 10.11 går tåget ifrån Sundsvall. Förhoppningsvis, så det inte är försenat.
För är det nått jag kan bli smått irriterad å nervös över är när tåg är försenade. Då är det elefanter i magen som springer runt :P

Nu ska jag gå å ta mig en dusch. Sen blire sängen!

Ha det så super bra! Kram å hej.

Klippa

Imorgon ska jag klippa mig.
Får se om jag kommer därifrån gråtandes.

Önska mig lycka till!

Mat i kistan

Jajamän, nu har man fått i sig lite mat; Jansson med ägg. Gott blev det! Man är väl en jävel eller så ;)
Vi var å fikade idag också, blev en smörgås och en typ kladdkaka, fast kakan va lite torr! Så ingen hit, men den jäveln gick i ;)

Så har jag börjat tvätta det ja ska ha med mig när jag åker. Kan konstatera att precis allt jag ska ha med mig, skulle tvättas. Precis allt, så maskin har gått på högvarv sen jag kom hem ;)
Har pratat lite med Daniel också, jag gillar! Som alltid.

Nu ska jag ta kort på syster. Hörs å syns

Tycker om dig förbannat mycket!

Skriver bara lite

Aa.. Ändrade planer igen, blir ingen kort tur imorgon, icke.
Ska jobba sju-tolv sedan femton-tjugo. Jag kommer nog dö, det är nog så..
Tappade smörskålen i bordet idag, så jag skrämde dom tre stackare som satt där, dom sköt iväg potatisen i rädsla! Jisses, ber så hemskt mycket om ursäkt! :P

Ja, då har en dag till gått, har bara två dagar kvar. Sen är det två dagar av lathet å uppvilning, sen jäklar drar jag till kontinenten, närmare bestämt till Svensson, i Småland! Längtas.
Ska klippa mig på måndag, klockan fyra. Ska bli skönt att rensa upp barret! Det är åt alla håll å miljoner kanter.

Sen så har jag kommit på, att jag å Daniel måste gå på en geografikurs. Vi är riktigt dåliga på det! Är du på Svensson? Du kan inte tacka nej, det är tvång på det! ;)

Nu blire sängen.


Så är det dårrå

Har egentligen inte så mycket att skriva.
Ögonlocken håller på att ramla ner. Nu har jag bara tre dagar till, sen är jag ledig. Herrejävlar, känns som om jag kommer att knäckas innan detta är över.
Skulle jue va ledig lördag och jobba söndag, men blev ändring där. Skönt att va ledig på söndag istället, riktigt slappdag, sova längelänge ska jag göra :P

Imorgon då, jo jag jobbar mellan sju-tolv sedan tre-nio. Ska ringa å kolla nån klipptid till på fredag eller måndag. Måste klippa ur kaluffsen lite, toppa det kanske klippa upp det hela så jag får nån volym. Som det är nu hänger det jue bara :P

Saknar Daniel gör jag också, nått så förbannat! Känns som så länge sedan vi sågs, är detta normalt? Jag tror det.. Annars är jag inte normal ;)
Dagarna går så segt, trodde det skulle gå fortare då jag jobbar. Då brukar jue dagarna rulla på, men inte då.. Säkert bara för att jag vill att det ska göra det! :P Muttra gör jag också ;)

Nu blire sängen!

Dröm sött

Lite

Då va även denna dag gången.
Sov lite för länge imorse, igen. Skulle kliva upp tjugo i sex, men klev inte upp förän sex å skulle åka vid tio-kvart över. Det blev bråttom vill jag lova! In i duschen, klä på mig, försöka se männsklig ut sen ut i bilen å dra. Blev smörgås i bilen på väg te stan. Måste äta nånting, annars dör jag, eller så dör nån annan.
Har ett sjuhelvetes humör om jag inte får äta, så passa er ;)

Dagen har rullat på i sakta fart.
Hade tre timmars rast mitt över dagen, så blev lunch med syster på Valvet.. Buffé, med fisk, kycklinggryta och fläskfilegryta. Gott som tusan!
Men nu är jag hungrig igen, så får bli lite fika. Först dusch bara!

Så nu bär det av te sängen. Hörs imorgon!

Undrar bara..

Varför måste folk va otrevliga? Varför kan man inte bara vara trevlig å svara normalt och mänskligt när nån frågar nått? Varför måste vissa svara på frågor man ställer, ungerfär som att man är en idiot som frågar något? Jag hatar verkligen denna människa. Vi går verkligen inte ihop. None

Hur jag än försöker va trevlig, skippa hennes korta otrevliga. Så är hon likadan. Vad har jag gjort? Skata..
Jag bryr mig egentligen inte, för jag vet att det jag kan, det kan jag. Å det jag inte kan, det lär jag mig. Det är därför jag frågar. Men det är så irriterande när människan är så jävla suuuur å otrevlig tillbaka. Jag gillar inte henne..


Så här på kvällskvisten

Nu blire sängen för mig.
Ska jobba delat imorgon, alltså upp imorgonbitti igen. Hatar verkligen att kliva upp tidigt, är det nån gång jag verkligen ser ut som ett lik, så är det då jag måste upp tidigt. Satan så jobbigt det är!
Självklart, är det nått roligt som händer som man ska kliva upp för, går det jue superlätt. Men det är inte alla gånger det funkar så heller. :P Ja, tidig uppgång är ingenting för mig! :P

Har egentligen inte så mycket att skriva, la mig i soffan ikväll efter att Daniel skrev att det va det där programet ifrån USA, med roliga grejor, som folk skickar in ni vet. Heter det typ AFV?
Älskar det programmet, men jag däckade. Totalt! Sov typ en och en halv timme! Men det va skönt.. Sover så gott när man bara får somna! Vaknade vid åtta, då blev det prat med Daniel innan han skulle te jobbet! Tråkigt men sant, men är bara en vecka kvar nu :D Längtas.

Min mobil, fungerar prima! Fattar bara inte riktigt hur jag ska få över ljudfiler bara :P Får bli mitt projekt på lördag när jag e ledig! :p Haha

Sov så gott. Dröm sött!

Helgen

Jaa.. Alltså... Jag var jue då på Diggiloo igår. Å inte tyckte jag det va nå speciellt inte. Blev som tjatigt på nå vis, vet inte varför jag inte tyckte det va nå bra men..
Mycket folk va där iaf, jesus! Mycket att titta på vill jag lova.. Fast tyvärr så blev det fruktansvärt kallt under kvällen, så vi satt på en filt och hade en kring oss, annars hade vi nog frusit bort.
Fötterna, näsan å fingrarna va iskalla! Så det va full fart på värmen, på vägen hem :P

Sen så skrämde jag Daniel med ett "allvarligt" sms. Haha, skrev typ nått med att vi måste prata. Lät tydligen allvarligt, men menade mer att jag bara ville prata lite. Skrev det bara lite fel ;)
Han har börjat jobba ikväll efter semestern. Varit enormt tomt sen han dumpade mig för jobbet ;) Dynga! Jag gillade när du hade semester ;) Tycker om ♥

Idag va jag te sundsvall. Laddade som satan när jag gick in på Siba, för antog att det skulle bli tjaffs. Men blev jue inte det, sa bara va felet va å vips så hade jag en ny mobil i handen. Smidigt ;)
Blev sedan lite shoppa.. En svart och grå jacka. Vanlig sådan, för 100kronor. Skulle ha kostat 300, va nedsatt te 150, sedan va det 50 kronor rabatt på det! Det kallas fynda, jag gillade den!
En sån slit å släng, som man kan ha typ när som helst! Sånt gillar jag, hatar när man måste hålla på att ha kläder te olika tillfällen. Nej, det ska kunna användas jämt! :P Tantvarning? Jajamän :P Haha

Nä, nu blire sängen för min del. Klockjäveln lär ringa tjugo i sex. Blire upp. Jobbar kvart i sju te fyra imorgon!

Ha en fortsatt trevlig söndag! Pussåkram

Saknar min Svensson!

En jobbig vecka..

Ja då va jag ledig i två dagar, lördag och söndag. Så skönt!
Va som sagt te sundsvall i måndags. Köpte en ny mobil, Nokia! Hem, laddade som man skulle.
Men det är fel på den. Visar inga namn när man får sms å nån säkerhetskod som man tydligen kan ändra är felaktig. Så blir ner te Sundsvall imorgon igen å lämna tillbaka den jäveln! Le dig så jag går å slänger den i älven tror jag..

Har iaf jobbat fyra dagar denna vecka, bara såna långa jävla dagar, i värmen! Så skönt igår, då det nästan va lite kallt ute, jobbade mellan 7-20. Ljuvliga kyla som va!

Ikväll så ska jag å syster iväg å kika på Diggilo, hon vann två biljetter så vi ska åka dit å kika, kan bli roligt. Hoppas jag iaf. Haha, men är det gratis så kan man gott åka å kika.

Just ja, va å kika MammaMia filmen i onsdags. Helskottas va bra den va, gillade den verkligen!
Haha, bäst va faan när dom åkte nerför ledstången i trappen! Haha, satan va jag skratta..
Hela filmen va egentligen enormt rolig.

Så är jag ledig som sagt i helgen, sen är det en gangster vecka. Jobbar alla dagar utom lördag. Å det är bara såna heldagar. Lär va en knäckt Linda nästa helg!
Jobbar sista dagen för sommaren nästa söndag. Sen blire tvätta å packa på måndagen. För på tisdag den tolfte åker jag till Daniel. Längtas som tusan! Vi ska jue som sagt åka tåg tillsammans. Haha :)

Nu blire göra sig i ordning för kvällen. Hörs å syns. Pussåkram

Tycker om ♥


RSS 2.0