Som en gris..

Jag är då världsbäst på att söla ner mig. Bara att säga det. Inget att dölja!
Åt stekt ägg med kaviar till frukost, ägget gled iväg ner i mitt knä ifrån tallriken, la sig så kaviaren bara tryckte sig emot klänningen. Äckligt!
Jaja, jag torka bort så gott de gick, tänkte att jag får byta efter frukost.
Så kom jag på att jag skulle baka en sockerkaka. När kakan är i ugnen, så är jag full i mjöl, socker och smet. Hela klänningen är kletig.
Så här brukar det vara, allt jag gör. Lyckas jag kleta ner mig, fast det är omöjligt att söla så fixar jag det. Jag är en släng av duktig ändå måste man väl få säga ;)
För att då sammanfatta; Människor säger dom är nära släkt med aporna. Jag är enormt jävla nära, om jag nu inte är en, släkt med grisarna!           
image6Typ jag i vårsolen :P Eller nått.


Ja ni, livet är inte lätt, men det är roligt :D
Försöker få tag på min lärare, men människan verkar jue ha gått upp i rök! Eller nått, ingen visste på skolan vars hon var. Hon svarar inte på mobilen, inte på mailen! Är det dags att sätta ut en lite efterlysning kanske? Jag tror det jag..

Men får börja med uppgifterna, så får jag se om jag hör av hon.

Måste jue bara säga, att nu börjar det fasen bli vår. Solen skiner så fint, det är nästan varmt i luften. Å snön smälter så de rent smäller om det! Sånt här gillas!

Ha en jättebra dag. Hör väl av mig senare! Pussåkram

                                          
image7  Grattis Larissa!



Kommentarer
Postat av: My

Sockerkakan såg god ut :D Jadu, blir eventuellt praktik på äldreboende hemma på byn och sedan kanske blir sommarjobb där också :D Kram

2008-04-02 @ 15:17:52
URL: http://mylika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0