Min helg

Grilla blev det iaf i helgen :) Va iväg till något ställe som jag inte minns namnet på nu, där dom fiskade. Kikade lite där, va superfint där nere. Solen var framme och det bara skrek vår! Köpte lite kött och majskolvar och grillade det när vi kom hem. Så jäkla gott va det, men inge bra att ta en öl på tom mage. Haha, men gott va det!
Igår så va vi iväg och fiskade sill. Haha, jag är dålig på det kan jag meddela! Man har ett spö, som det hänger flera krokar på. Som man ska kasta iväg, inte spöt då, sedan veva in. Jag lyckades sätta fast mig i botten så Daniel fick rycka loss, sedan så kastade jag snett så jag fastnade i gubben bredvid, hans lina och krokar som han kastat ut. Sedan så kastade jag fast i en annan karl/gubbes lina och krokar. Så Daniel sa lite vackert att jag kunde kanske gå och ställa mig längre bort där det inte va så mycket folk i närheten ;) Haha..
Jag va så dödligt less där ett tag, hatar att fiska då man inte ens känner att det är nå liv i vattnet. Så jag var kinkig som satan, då föreslog Daniel att vi skulle åka och köpa lite fika. Efter det gick det bättre, han tog två sillar och jag tog en, men den va stor. Så till å med två gubbar kommenterade att den va stor. Man är väl en jävel :)
Kvällen ägnade vi åt att vara hos Daniels bror, åt helvetes jävla gott grillat kött med tillbehör. Tilde hade feber så hon va jätteknäckt, så enormt synd jag tycker om henne. För man såg verkligen hur dåsig hon var av febern! Men efter en liten alvedon-slurk så va na lite på g igen. Haha, hon skulle till å med upp å dansa när vi kikade på Shrek :)

Idag så har vi städat ihop, så det ser vettigt ut tills vi åker tillbaka hit ner. Av en händelse såg Daniel att det är sophämtning imorgon, så jag har tömt kylskåpet på gammal mat och nu ska jag gå ut med resten av soporna. En liten fika sedan får det bli sängen,
Imorgon ska vi på banken, sedan så blir det packa! Åker jue hem på tisdag :)

Sov så gott hörrni. Pussåkram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Här ha det snö igen. Så det lilla gras som kommit fram ä borta. Usch :p

hahaha, allt bruka gå lättare efter lite fika ;) Usch va sugen ja ä på grillat nu!

Mm, synd bara att det ä så dyrt å ta lasbilskort :/ Å va skulle inte en rosa lastbil kosta?! :P haha

2009-04-07 @ 12:45:26
URL: http://sandraaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0