Så va det Torsdag

Blåsigt och kallt ute! Uscha.. Känns som om inga kläder alls funkar när det blåser som det gör nu. Man fryser liks förbannat.
Vad händer idag? Njea, jag vet inte. Funderade på stan en sväng men vet inte om jag orkar?! Vad ska jag dit och göra, egentligen! Hm..
För på en halvtimme har man gått klart stan å då har man verkligen segat sig igenom stan! I minimal hastighet, där myror och sniglar dragit om en sen länge. Jävla skitstad!

Om tre veckor är jag hos Daniel nu. Man måste se positivt, det kommer gå fort. Hoppas jag?! Tror det, då veckorna går i rasande fart när skolan är igång! Å hela nästa helg försvinner då vi ska iväg. Ja klart det går fort. Bara inte jävla skit-SJ ska krångla till det, för då är jag inte framme om tre veckor. Då är jag på sin höjd tidigast framme om tre veckor plus en massa förseningstimmar. Inte positiv till SJ. Men vad ska man göra? Dom är dyra, men ändå billigast att åka med. Flyg är så kopiöst dyrt, så hälften vore dyrt nog åsså hamnar man jue flera mil fel ändå. Varför kan inte plan landa å stanna som ett tåg? Vore inte det väldigt mycket 2000-tal? Jag tycker det..

Nu ska jag ut å få mig nån luft. Ha en fin dag! Pussåkram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men så du gnäller på lilla Sollefteå ;) Det ä juh väldigt bra att det gå så snabbt om man ha bråttom :P

2008-09-04 @ 13:25:17
URL: http://sandraaronsson.blogg.se/
Postat av: Nancy

Hej!

Vill du ha en ny bloggdesign?

Var med och kommentera inlägget "Ny Bloggdesign?" ;D

2008-09-04 @ 13:41:14
URL: http://giveitall.blogg.se/
Postat av: My

Meh, Sollefteå är väll en fin en stad? :) Hoppas allt ä bra med du iaf! Kram :)

2008-09-04 @ 13:47:37
URL: http://mylika.blogg.se/
Postat av: Sandra

hahahahaha, jaa :P Tänk om nån hade satt upp en dold kamera i våran lägenhet? Tänk vilket gott skratt dom skulle fått sig :P När vi fläska ner oss i soffan med ostisar å cola å bara svulla :P haha

2008-09-04 @ 18:19:30
URL: http://sandraaronsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hahahah, jaa. Snacka om att uppnå toppen av lathet. Orka inte ens ha skålen på bordet som vanligt folk :P Men det va tider da :D haha, fan va mkt ku vi hade i den lägenheten. Synd att vi inte tog nå kort på den.. :P

2008-09-04 @ 23:41:22
URL: http://sandraaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0