Regn och rusk

Skitväder ute, regn och rusk. Kallt på ett riktigt höstvis! Mysigt på nått vis, men ändå :) Får gärna va lite kyligt med solen framme, det är mysigt :)
Förkylningen biter sig allt hårdare fast. Men det är fasen bättre den bryter ut så man får vara död ett par dagar. Sen är man på g igen :)
Ramlade imorse förresten i syrrans lägenhet. Hemtelefonen ringde så jag sprang dit, precis när jag kommit å svarat så ringer min mobil så jag avslutar samtalet å ska springa in i köket å hämta min mobil. Men fötterna å huvudet är samarbetsproblem i hög grad. Så jag ramlade, rätt fram. Bukplask rejält! Knäckte nog golvet tror jag för det small som satan. Så är halvöm i magen nu vill jag lova. Inget jag rekommenderar.
Så när jag repat mig ifrån det så skulle jag gå nerför trapporna å ut. Vad händer? Huvudet och fötterna igen samarbetar inte så jag halkar, två trappsteg på hälarna sen sitter jag. Chockad tittar jag mig runt. Snabb som satan upp så ingen ska se mig. Gjorde ont det med :(

Men sen så har det gått bra, jag har hållit mig upprätt. Håller på med maten nu, Langos blire idag. Gott hoppas jag, hittat nått annat recept så man måste jue pröva.
Så ringde dom å ville jag skulle jobba på lördag. Tackade å tog emot, så 7-15 på lördag! Prima prima, lite pengar har väl aldrig någon klagat över.

Nu ska jag gå å kika till degen.

Pussåkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0